Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Αααααααααααα ξεχασα .Συγχαρητηρια και για το πολο.Τεραστια επιτυχια.

Οι δικοι μου οι Παναθηναικοι που λενε αααααααα γυναικες και καλα πλεον δε τους περνει να το λενε,γιατι φαινεται οτι τους ενδιαφερουν και τα γυναικεια σπορ.
Φαινεται πως τους ενδιαφερουν, γιατι πανε σε βολλευ,μπασκετ γυναικων 2 και 3 χιλιαδες.
Και μαγκια τους που πανε.Ετσι πρεπει.Να στηριζουν ολα τα τμηματα.
:cool2:

Επισκέπτης
O Nιόνιος έχει καλές σχέσεις με το Γαύρο μας κι έτσι χθες αποφάσισα να τζογάρω GG το παιχνίδι. Όλα ήταν πιθανά, αν οι γαύροι ήθελαν κι έπαιζαν μπάλα το είχαν καθαρίσει το παιχνίδι με τη μία. Αλλά και ποιος ο λόγος, εφόσον το πήραν το πρωτάθλημα. Ρίξε λέω GG και θα σου κάτσει. Και το γαμήδι σε 14 αγώνες πιάνω τους 11!!!!!!!!
Αλλά κέρδισα μονάχα 1.33 διότι δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοιες επιτυχίες (δεν έβαλα περισσότερους από 4 ομίλους).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Mε λίγα λόγια...τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Kαλα αφου ολα ειναι σκευωριες γιατι ζητησε η προεδραρα σας προθεσμια για να απολογηθει  :think:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Επειδη εχω να γραψω καιρο.
Συγχαρητηρια για τη προκριση.Ειναι μεγαλο πραγμα να πηγαινεις φαιναλ φορ εστω και αουτσαιντερ γιατι απλα εχεις (εστω και λιγοτερες) πιθανοτητες να το παρεις.

Προσωπικα ηθελα να περασει ο Οσφπ σα μπασκετοφιλος (εστω και Παο) γιατι θα εχουμε ενα ωραιο μπασκετικο γουηκεντ με Ελληνικη ομαδα.

Απο εκει και περα.
Το οτι ο Οσφπ περασε τη Μπαρτσελονα,παρουσιαστηκε σα θαυμα.Προσωπικα το θεωρησα απολυτα φυσιολογικο γιατι απλα δε μου αρεσει καθολου η Μπαρτσελονα φετος και ειδικα ο coach Pascual.

2.Προσωπικα δε βλεπω να κανει κατι ο Οσφπ στο φαιναλ φορ.Θεωρω πως οι 3 αλλες ομαδες ειναι καλυτερες.
Απλως ΟΣφπ και Παο εχουν πραγματα που δεν εχουν οι αλλες ευρωπαικες ομαδες.Οχι μεσα στο παρκε.Εχουν ψυχολογια νικητη και μπασκετικη εφυια.
Αυτο λειπει 100 τις εκατο απο Ρεαλ.Ελειπε στη Τσσκα αλλα πιστευω με το Ιτουδη αυτο εχει αλλαξει.
  Φενερ ειναι Ομπραντοβιτς αρα......

Δυστυχως βλεπω να χανετε απο Τσσκα.

Εαν για καποιο λογο παρει ο Οσφπ φετος ευρωλιγκα θα υποκλιθω πραγματικα.(δε θα ειναι η πρωτη φορα ,το εχω ξανακανει)

Επειδη μπορει να μη ξαναγραψω μεχρι τοτε,Καλη Επιτυχια.

:hi:
Ωραίο ποστάρισμα. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Κι εμένα δεν μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και όχι μόνο φέτος. Γενικά την τελευταία πενταετία που την παρακολουθώ δεν με πείθει. Αυτό βέβαια δεν μειώνει την μεγάλη πρόκριση. Νομίζω ότι φέτος κάναμε ήδη υπέρβαση. Αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα πάντως γιατί η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ, έχουν φάει πολλές κατραπακιές τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως θα μπουν πιο υποψιασμένες. Η Φενέρ έχει φέτος πολύ καλύτερο ρόστερ και σε τέτοια ματς ο Ομπράντοβιτς είναι μάστορας. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να τα διαχειριστεί. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άγχος ή κάτι να αποδείξουμε(κι επειδή είναι έγκυος και η Χοψονίδου, μην το ξεχνάμε.........) ίσως οι παίχτες απελευθερωθούν και παίξουν καλύτερο μπάσκετ. Κι εμένα η λογική μου λέει 4οι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για τρίτη χρονιά οι παίχτες να κάνουν υπέρβαση και να παίξουν ουσιαστικά πάνω από τις δυνατότητές τους. Όσο ζούμε ελπίζουμε βέβαια. Πόσο ωραίο θα ήταν ένα τρίτο τρόπαιο με αυτές τις συνθήκες όμως?????? Θα ήταν το πιο γλυκό απ' όλα........

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγώ πάλι από την Cska φοβάμαι μόνο τον Κιριλένκο! Δεν έχουμε παίχτη που τον ματσάρει! Από την άλλη είμαι αισιόδοξος για κάποια πράγματα! Ο Καούν ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι και φυσικά είναι εμφανώς κατώτερος του Τόμιτς! Ο Τεόντοσιτς δεν μπορεί όταν ο αντίπαλος παίζει σκληρή άμυνα και φάνηκε και στο ΟΑΚΑ με τον Παο αυτό και έχει φανεί γενικώς πάρα πολλές φορές στην καριέρα του, οι Ρώσσοι δεν έχουν παίχτη να μαρκάρει το Σπανούλη! Ο Ντε Κωλό επίσης δεν μου γεμίζει το μάτι ως παίχτης! Εντάξει στην μέρα του μπορεί να τα βάλει όλα, αλλά έχει και μέρες που δεν του πιάνει τίποτα! Θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει την γνωστή επιθετική άμυνα με ξύλο, δεν χάνει αβέρτα τα ριμπάουντ και έχει και σε καλή μέρα τον Σπανούλη έχει πολλές ελπίδες να πάρει το ματς!

Για τον άλλον αγώνα πιστεύω ότι είτε η Ρεάλ θα κερδίσει με 20 πόντους με αβέρτα βομβαρδισμό είτε θα κερδίσει η Φενέρ! Δηλαδή αν δεν τους μπαίνουν τα σουτ ο Ομπράντοβιτς θα δέσει κόμπο τον Λάσο και θα του πάρει το ματς εύκολα!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:hi:
Ωραίο ποστάρισμα. Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Κι εμένα δεν μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και όχι μόνο φέτος. Γενικά την τελευταία πενταετία που την παρακολουθώ δεν με πείθει. Αυτό βέβαια δεν μειώνει την μεγάλη πρόκριση. Νομίζω ότι φέτος κάναμε ήδη υπέρβαση. Αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα πάντως γιατί η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ, έχουν φάει πολλές κατραπακιές τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως θα μπουν πιο υποψιασμένες. Η Φενέρ έχει φέτος πολύ καλύτερο ρόστερ και σε τέτοια ματς ο Ομπράντοβιτς είναι μάστορας. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να τα διαχειριστεί. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άγχος ή κάτι να αποδείξουμε[size=30pt](κι επειδή είναι έγκυος και η Χοψονίδου, μην το ξεχνάμε.........)[/size] ίσως οι παίχτες απελευθερωθούν και παίξουν καλύτερο μπάσκετ. Κι εμένα η λογική μου λέει 4οι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για τρίτη χρονιά οι παίχτες να κάνουν υπέρβαση και να παίξουν ουσιαστικά πάνω από τις δυνατότητές τους. Όσο ζούμε ελπίζουμε βέβαια. Πόσο ωραίο θα ήταν ένα τρίτο τρόπαιο με αυτές τις συνθήκες όμως?????? Θα ήταν το πιο γλυκό απ' όλα........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιο ποστ.....
ωραιος και ο κιρονας.....οχι επειδη λεει κλα λογια για μας αλλα ειπε κατι πολυ σωστο....Εχουν ψυχολογια νικητη και μπασκετικη εφυια.
και αρχιδια θα ελεγα.....δεν μιλαω μονο για ολυμπιακο τωρα....το μπασκετακι το κατεχουμε και μπορουν να προσκυνανε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
ααα πολύ μας δυσκολεύουν οι βαζελίνες. 2-1 στις νίκες ψιλοδύσκολα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλα ρε παιδια ζητησατε  :zfuck: αντιντοπινγκ κοντρολ στο βολλευ :erection: :grin:  :) Παντελονατα σας περνουμε δεν χρειαζομαστε  ουσιες τεσπα καλημερα :) :) :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο!

Στον Μίκη Θεοδωράκη αφιερώνει την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

212556.jpg

«Από τον ένα θρύλο στον άλλον»!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αφιερώσει στο «μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τον Μίκη Θεοδωράκη το φετινό τίτλο.

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός κλείνει άλλωστε φέτος 90 χρόνια ζωής όπως και οι «ερυθρόλευκοι».

Η ανακοίνωση:

«Γιορτάζουμε για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού μας, που συνεχίζει στον δρόμο της δόξας και τη χρονιά που γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλείου του.

Ο τίτλος αυτός θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, στον μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής.

Μιας ζωής γεμάτης με άφθαστη καλλιτεχνική δημιουργία, με αγώνες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Μιας ζωής γεμάτης με τόλμη και αλήθεια.

Στη διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του 42ο υ πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

Η απονομή στους πρωταθλητές θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας με την Καλλονή (3/5, 19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη χαρά να χειροκροτήσουν τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης της υδατοσφαίρισης».

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στο ντραφτ ο Αγραβάνης!

Τη συμμετοχή του Δημήτρη Αγραβάνη στο ντραφτ του NBA το 2015 ανακοίνωσε μέσω Twitter ο μάνατζερ του φόργουορντ του Ολυμπιακού!

Την… τύχη του στο επερχόμενο ντραφτ του NBA θα δοκιμάσει ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο μάνατζέρ του, Γιώργος Δημητρόπουλος. Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει κατά μέσο όρο 4,4 πόντους και 2,7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ αντίστοιχα στην Α1 έχει 6,5 πόντους και 3,4 ριμπάουντ.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
καλου- κακου περιμενετε λιγο πριν παρετε παιχτες για ch.l  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom