Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εκτός αποστολής Μήτρογλου ομαρ και ΣΑΝΤΑΝΑ. και επίσης Αυλωνίτης εντινγκα και μπουχα. :S
Εκτός αποστολής Μήτρογλου ομαρ και ΣΑΝΤΑΝΑ. και επίσης Αυλωνίτης εντινγκα και μπουχα. :S
μαλακα σε επιασε ρε τυπε.Και χαιρεσαι κιόλαςΦιλη μου, δεν έχω προθεση να της την πέσω τώρα. Το είχα κανει παλαιότερα και είχα εισπράξει μονο στοματικό απο εμένα σε εκείνη.
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/sites/default/files/site_90years_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χρονια πολλα τι ειναι τουτο ?
χρονια πολλα τομαρια, να τα χιλιασετε και με μια ευρωπαικη κουπα στο ποδοσφαιρο :-* :-* :-* :-*
τυπε μην μας καλοπιανεις...την τεταρτη θα ειμαστε αμειλικτοι...χρονια πολλα τομαρια, να τα χιλιασετε και με μια ευρωπαικη κουπα στο ποδοσφαιρο :-* :-* :-* :-*
Ρε παίδες ξέρει κανεις γιατι και οι 3 προβατοφυλλαδες σας γράφουν για τον πουλιδο;αυτός δεν είναι που ο κομποτης έκλεψε μέσα απο τα χέρια του ολυμπιακου;
Παντου αντιγραφη ρε προβατα...ουτε στις γιορτες σας δε μπορειτε να πρωτοτυπησετε..ακομα κ οι γιορτες σας κλεμμενες!!Ο Πειραιάς γιορτάζει για τον Ολυμπιακό του
Εορταστικό το κλίμα στο Μεγάλο Λιμάνι της χώρας
Σε «Ολυμπιακούς» ρυθμούς κινείται απόψε όλος ο Πειραιάς, που γιορτάζει για τα 90στα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να «κορυφώνονται» το βράδυ.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά καλούν τους δημότες (και όχι μόνο_ της πόλης, να βγουν στους δρόμους και να γιορτάσουν τα «ερυθρόλευκα» γενέθλια.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η πόλη του Πειραιά (και ειδικά οι παραλιακές περιοχές της) θα φωταγωγηθεί, ενώ εκατοντάδες βεγγαλικά θα εκτοξευτούν προς τον πειραϊκό ουρανό, προς τιμήν του Θρύλου.
Ολόκληρος ο Πειραιάς, από το Λιμάνι ως την Πειραϊκή και ως το Πασαλιμάνι, στην Ιστορική Λέσχη του Συνδέσμου, θα «χορεύει» στους ρυθμούς της μεγαλύτερης ομάδας, της πόλης, της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Του Ολυμπιακού μας
τραβα αγορασε μια δευτερη αλλαξια σωβρακα καβατζα για να χεις φορας μην στα παρουμε και αυτα.10 λεπτα κανουνε τα 10 εκει πιο πανω στα χωρια σας που γεμιζετε βενζινη ...που θα πιασεις στο στομα σου τον ολυμπιακο.Παντου αντιγραφη ρε προβατα...ουτε στις γιορτες σας δε μπορειτε να πρωτοτυπησετε..ακομα κ οι γιορτες σας κλεμμενες!!