Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει περιπτωση να προκριθουμε. Θα μας πρεσαρουν τόσο πολύ που δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ουτε μια επιθεση της προκοπής. Εγώ φοβάμαι την συντριβή άνω του 3-0 η 4-1. Θα είναι υπερκαυλωμενοι οι ΑΕΚτζηδες ποδοσφαιριστές και θεατες.

Θα χάσουμε ευκολα, το βλέπω να έρχεται, έχω ξενερωσει. Η ομάδα είναι υπο ψυχολογικη, και οχι μονο, διάλυση. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για το πρωτάθλημα έστω και αν ο βαζελος είναι 6 ποντους πίσω. Αυτοι δεν πρόκειται να χάσουν βαθμο έως το τέλος.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
Δεν υπάρχει περιπτωση να προκριθουμε. Θα μας πρεσαρουν τόσο πολύ που δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ουτε μια επιθεση της προκοπής. Εγώ φοβάμαι την συντριβή άνω του 3-0 η 4-1. Θα είναι υπερκαυλωμενοι οι ΑΕΚτζηδες ποδοσφαιριστές και θεατες.

Θα χάσουμε ευκολα, το βλέπω να έρχεται, έχω ξενερωσει. Η ομάδα είναι υπο ψυχολογικη, και οχι μονο, διάλυση. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για το πρωτάθλημα έστω και αν ο βαζελος είναι 6 ποντους πίσω. Αυτοι δεν πρόκειται να χάσουν βαθμο έως το τέλος.
και βγάλε...,

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι ο Μήτρογλου ή ο Χάρα. Το μόνο παιγνίδι που μπορεί να παίξει η Ένωση είναι συνεχές τρέξιμο και πρεσάρισμα. Όταν ο Ολυμπιακός πιεστεί στα 3/4 του γηπέδου έχει πρόβλημα να κατεβάσει την μπάλα. Αποτέλεσμα είναι να κάνει ελάχιστες επιθέσεις. Αν λυθεί αυτό δεν υπάρχει ΑΕΚ. Αν όχι (όπως συμβαίνει συνήθως τελευταία) θα υπάρξει πρόβλημα.

εχεις πολλα βαρια κορμια τυπε στην εντεκαδα που δεν μπορουνε να τρεξουνε...ο Μαζουακου μονο καβαλαει το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα αλλα δεν φτανει...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Οχι ρε τυπε για να μας λεει μετα ο τιγρης "α ομαδαρα εχουμε δεν χρειαζονται μεταγραφες"?  :S

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Οχι ρε τυπε για να μας λεει μετα ο τιγρης "α ομαδαρα εχουμε δεν χρειαζονται μεταγραφες"?  :S

Χαλαρά θα μας πάρετε. Ολοι οι γαύροι, παιχτες και οπαδοί, είμαστε ξενερωμενοι. Εγώ δεν θα δω καν τον αγώνα, θα βγω με μια φιλη μου. Η ομάδα είναι υπο κατάρρευση.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χαλαρά θα μας πάρετε. Ολοι οι γαύροι, παιχτες και οπαδοί, είμαστε ξενερωμενοι. Εγώ δεν θα δω καν τον αγώνα, θα βγω με μια φιλη μου. Η ομάδα είναι υπο κατάρρευση.
Όταν λες φίλη σου ;

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
χαλαρά αύριο πρόκριση στο οακα.
                 Αντε με το αεκακι θα ασχολούμαστε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαλαρά αύριο πρόκριση στο οακα.
                 Αντε με το αεκακι θα ασχολούμαστε?
http://[URL unfurl="true"]www.redvoice.gr/wp-content/uploads/2014/11/fnjjtyjtgyjgj.jpg[/img[/URL]]

[img]http://data.gavros.gr/storage/images/w_600px/90520_767143.jpg

osfp_aek.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μη φοβάσαι ρε. Έχει κανονήσει ο Βαγγέλας και έχει ορίσει τους διαιτητές που χρειάζεται για να πάρει τη πρόκριση ο γαύρος. Χαλάρα 1-2 νίκη του γαύρου και πρόκριση

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Χρόνια μας πολλά! Χρόνια πολλά Θρύλε μου!  :rockon:

[youtube=700,500]j4SYwktqNoE[/youtube]

Συνημμένα

• thrilos-90.jpg
    thrilos-90.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 20

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μη φοβάσαι ρε. Έχει κανονήσει ο Βαγγέλας και έχει ορίσει τους διαιτητές που χρειάζεται για να πάρει τη πρόκριση ο γαύρος. Χαλάρα 1-2 νίκη του γαύρου και πρόκριση
Ρε μην καταντας Χριστίδης.κάτσε να δουμε το ματς.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
Εκτός αποστολής Μήτρογλου ομαρ και ΣΑΝΤΑΝΑ. :grin: και επίσης Αυλωνίτης εντινγκα και μπουχα. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom