Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
σήμερα αρχίζουν τα πολύ ζόρικα για την ομάδα και θα αποδείξει τί ψάρια μπορεί να πιάσει για τις 2 πρώτες θεσεις..προσωπικά πιστεύω ότι η φενέρ θα βγεί πρώτη , η τσσκα δεύτερη εκτός αν την κερδίσουμε μέσα εκεί που το θεωρώ απίθανο και εμείς τρίτοι ή τέταρτοι. Η ΦΕΝΕΡ έχει βρεί ρυθμό, έχει μεγάλη πληρότητα και ρόστερ με βάθος στο πάγκο και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα της ανακόψουμε τον δρόμο για την πρωτιά. Τα δικά μας εκτός έδρας μάτς σήμερα και με την Λαμποράλ είναι πολύ ζόρικα και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για 2η θέση. Αν χάσουμε σήμερα τότε αντίο στο πλεονέκτημα. Δυστυχώς η δυάδα φενέρ και τσσκα είναι πολύ πιό ισχυρή από την αντίστοιχη ΡΕΑΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ ή ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ αυτή την περίοδο.Αν ήμασταν στον όμιλο του παναθηναικού πιστεύω ότι θα ήταν λίγο πιο βατά τα πράγματα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
1οι θα βγουμε εμεις ή η τσσκα....η φενερ ειναι φορμαρισμενη, αλλα με την καμμια δεν μας νικαει στο σεφ...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και εγώ πιστεύω οτι δύσκολα θα μας νικήσει η Φενέρ στο ΣΕΦ. Λογικά πάμε για 2οι και ο βαζελος σχεδόν σίγουρα 3ος. Αρα...

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
για να δουμε με την αεκ τι θα γινει...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
πωπω ρε μαλάκες ανατρίχιασα !!!

στην αρχή τι φωνάζουν δεν το έπιασα.

Στο είσαι στο μυαλό ανατρίχιασα !

Φοβερες στιγμες φιλε, επικες θα ελεγα, η Αγγλια και ιδιαιτερα το Λονδινο ειχε και εχει μεγαλη ελληνικη κοινοτητα μονο οι φοιτητες φτανουν, χαμος ειχε γινει συγκλονιστικη εμπειρια.
Εχουν κοστος τα ταξιδια στο εξωτερικο και ταλαιπωρια αλλα πιστευω οτι αξιζει το κοπο καιτο χρημα.
Υγεια και χρημα να εχουμε και του χρονου τα μελη του site που ειναι γαυροι να κανονισουμε να παμε να δουμε κανενα παιχνιδι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
Φοβερες στιγμες φιλε, επικες θα ελεγα, η Αγγλια και ιδιαιτερα το Λονδινο ειχε και εχει μεγαλη ελληνικη κοινοτητα μονο οι φοιτητες φτανουν, χαμος ειχε γινει συγκλονιστικη εμπειρια.
Εχουν κοστος τα ταξιδια στο εξωτερικο και ταλαιπωρια αλλα πιστευω οτι αξιζει το κοπο καιτο χρημα.
Υγεια και χρημα να εχουμε και του χρονου τα μελη του site που ειναι γαυροι να κανονισουμε να παμε να δουμε κανενα παιχνιδι
τοτε λονδινο για 2 μερες σκαρτες 1200 ολο το πακετο...να ειμαστε καλα  και με υγεια και να ξαναπαμε οταν ειναι.... :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σωστός... που τον θυμήθηκες. Μπράβο είχαμε καραφλιάσει όλοι με την αλλαγή.
Και Peter Philipakos από το Αμέρικα στο 4-0 εκτός με Νιουκάστλ

%202004_0.jpg

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Και Peter Philipakos από το Αμέρικα στο 4-0 εκτός με Νιουκάστλ

http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/sites/default/files/%202004_0.jpg?1332326359[/img[/URL]]
[/quote]

Νομίζω αυτός... ή κάποιος άλλος πιτσιρικάς???

Τέλος πάντων νομίζω πως αυτός δεν ήταν κακός παίκτης. Και αναρωτιόμουν τι απέγινε. Αν θυμάμαι σωστά και λέω γιαυτόν

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
Έτοιμος ο Θρύλος για την Κομοτηνή
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πανθρακικό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Κομοτηνή. Ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανακοίνωσε λίγο μετά το τέλος του προγράμματος, την αποστολή, έχει συμπεριλάβει τον Μποτία, τον Σαλίνο, τον Μαζουακού, τον Χάρα και τον Χουτεσιώτη μεταξύ άλλων, έχοντας στόχο, την όσο το δυνατόν καλύτερη αποστολή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανθρακικός δεν έχει χάσει ακόμα στο γήπεδό του.

Αναλυτικά η αποστολή

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης. :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έτοιμος ο Θρύλος για την Κομοτηνή
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πανθρακικό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Κομοτηνή. Ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανακοίνωσε λίγο μετά το τέλος του προγράμματος, την αποστολή, έχει συμπεριλάβει τον Μποτία, τον Σαλίνο, τον Μαζουακού, τον Χάρα και τον Χουτεσιώτη μεταξύ άλλων, έχοντας στόχο, την όσο το δυνατόν καλύτερη αποστολή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανθρακικός δεν έχει χάσει ακόμα στο γήπεδό του.

Αναλυτικά η αποστολή

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης. :)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μπουχαλάκης?

Μαρέσει εμένα. δε ξέρω αν το λέτε ειρωνικά για το παιδί αλλά τον θεωρώ έξυπνο παίκτη από το λίγο που τον έχω δεί.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μπουχαλάκης?

Μαρέσει εμένα. δε ξέρω αν το λέτε ειρωνικά για το παιδί αλλά τον θεωρώ έξυπνο παίκτη από το λίγο που τον έχω δεί.

καλος ειναι αλλα εχει ενα κακο ειναι ελληνας και δεν χωραει στην εντεκαδα  :grin:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
1οι θα βγουμε εμεις ή η τσσκα....η φενερ ειναι φορμαρισμενη, αλλα με την καμμια δεν μας νικαει στο σεφ...

γιατί δεν μας νικάει? απίθανο το βλέπεις? εδώ νίκησε μέσα στην απόρθητη μόσχα!!!!!! την τσκκα δεν την βλέπω πρώτη πάντως με την καμμία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom