hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
πωπω ρε μαλάκες ανατρίχιασα !!!
στην αρχή τι φωνάζουν δεν το έπιασα.
Στο είσαι στο μυαλό ανατρίχιασα !
τοτε λονδινο για 2 μερες σκαρτες 1200 ολο το πακετο...να ειμαστε καλα και με υγεια και να ξαναπαμε οταν ειναι....Φοβερες στιγμες φιλε, επικες θα ελεγα, η Αγγλια και ιδιαιτερα το Λονδινο ειχε και εχει μεγαλη ελληνικη κοινοτητα μονο οι φοιτητες φτανουν, χαμος ειχε γινει συγκλονιστικη εμπειρια.
Εχουν κοστος τα ταξιδια στο εξωτερικο και ταλαιπωρια αλλα πιστευω οτι αξιζει το κοπο καιτο χρημα.
Υγεια και χρημα να εχουμε και του χρονου τα μελη του site που ειναι γαυροι να κανονισουμε να παμε να δουμε κανενα παιχνιδι
Και Peter Philipakos από το Αμέρικα στο 4-0 εκτός με Νιουκάστλσωστός... που τον θυμήθηκες. Μπράβο είχαμε καραφλιάσει όλοι με την αλλαγή.
Και Peter Philipakos από το Αμέρικα στο 4-0 εκτός με Νιουκάστλ
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/sites/default/files/%202004_0.jpg?1332326359[/img[/URL]]
[/quote]
Νομίζω αυτός... ή κάποιος άλλος πιτσιρικάς???
Τέλος πάντων νομίζω πως αυτός δεν ήταν κακός παίκτης. Και αναρωτιόμουν τι απέγινε. Αν θυμάμαι σωστά και λέω γιαυτόν
Έτοιμος ο Θρύλος για την Κομοτηνή
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πανθρακικό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Κομοτηνή. Ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανακοίνωσε λίγο μετά το τέλος του προγράμματος, την αποστολή, έχει συμπεριλάβει τον Μποτία, τον Σαλίνο, τον Μαζουακού, τον Χάρα και τον Χουτεσιώτη μεταξύ άλλων, έχοντας στόχο, την όσο το δυνατόν καλύτερη αποστολή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανθρακικός δεν έχει χάσει ακόμα στο γήπεδό του.
Αναλυτικά η αποστολή
Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.
o δικος σου που ειναι? :S
o δικος σου που ειναι? :S
Μπουχαλάκης?
Μαρέσει εμένα. δε ξέρω αν το λέτε ειρωνικά για το παιδί αλλά τον θεωρώ έξυπνο παίκτη από το λίγο που τον έχω δεί.
1οι θα βγουμε εμεις ή η τσσκα....η φενερ ειναι φορμαρισμενη, αλλα με την καμμια δεν μας νικαει στο σεφ...
οργια.κριμα που ταν φιλικο.μπαμπακίντα-τουρέ τους είχαν γαμήσει 2-4 νικήσαμε
καλα ξεχνιουνται αυτα τα εγκληματα?σωστός... που τον θυμήθηκες. Μπράβο είχαμε καραφλιάσει όλοι με την αλλαγή.
fuck off chelseaπωπω ρε μαλάκες ανατρίχιασα !!!
στην αρχή τι φωνάζουν δεν το έπιασα.
Στο είσαι στο μυαλό ανατρίχιασα !