BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
το μαύρο βέλος ήταν ο Μπαμπαγκίντα
Πού τη βρήκες τη φωτό...με Αμπιντάλ!
το μαύρο βέλος ήταν ο Μπαμπαγκίντα
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/frontpage_thumb/article/2011_09/loua123.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο Λούα Λούα είναι αυτός! ;D
θυμαμαι φιλικο με βαλενθια οπου τον δοκιμαζαμε πριν υπογραψει.ειχε κανει παπαδες.ρε μαλακες δεν ηταν χαλια ο μπαμπα....φυσικα οχι ροναλντο αλλα ουτε μπορχες κλπ
ρεζιτς δεξι χαφ μεσα στη λιβερπουλ θυμασαι?α ρε βατραχε...πω ρε μαλάκες που θυμηθήκατε τα παλτά ανοιξιάτικα???
Τζόνι Νόβακ ! Ο καλύτερος παίκτης. Ήξερε να εκτελεί τέλεια το πλάγιο.
μπαμπακίντα-τουρέ τους είχαν γαμήσει 2-4 νικήσαμεθυμαμαι φιλικο με βαλενθια οπου τον δοκιμαζαμε πριν υπογραψει.ειχε κανει παπαδες.
ρεζιτς δεξι χαφ μεσα στη λιβερπουλ θυμασαι?α ρε βατραχε...
μεσα ημουν ανατριχιλα......σωστός... που τον θυμήθηκες. Μπράβο είχαμε καραφλιάσει όλοι με την αλλαγή.
μεσα ημουν ανατριχιλα......
αστο φιλε δεν υπαρχει αλλο πραγμα στο ανφιλντ...εχω παει τσελση ρεαλ αγιαξ αρενα το 98 αλλα σαν το λιβερπουλ πουθενα.....Ωπα ωπα κάτσε περίμενε,
είχες πάει σε εκείνον τον αγώνα στο Άνφιλντ????????????????????????????????
ΠΡοσκυνώ
αστο φιλε δεν υπαρχει αλλο πραγμα στο ανφιλντ...εχω παει τσελση ρεαλ αγιαξ αρενα το 98 αλλα σαν το λιβερπουλ πουθενα.....
και οταν μπαιναμε κατι μανουρες αργησαμε πολυ να μπουμε πειραζανε η δικοι μας τα αλογα των αστυνομικων και υπηρχε αναβρασμος... πολυ λαο τοτε...Στο λονδινο στο μετρο τοτε με τον αγωνα εναντιον της Chelsea ειχε γινει χαμος πολυς κοσμος, πολυ παθος
ποτέ ξανά φέλιξπω ρε μαλάκες που θυμηθήκατε τα παλτά ανοιξιάτικα???
Τζόνι Νόβακ ! Ο καλύτερος παίκτης. Ήξερε να εκτελεί τέλεια το πλάγιο.
και οταν μπαιναμε κατι μανουρες αργησαμε πολυ να μπουμε πειραζανε η δικοι μας τα αλογα των αστυνομικων και υπηρχε αναβρασμος... πολυ λαο τοτε...
Nα και ενα video που βρηκε ρε φιλε απο τοτε τι μου θυμισες
Nα και ενα video που βρηκε ρε φιλε απο τοτε τι μου θυμισες