bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
Λογικό να εκνευρίζεται ο κόσμος. Γιατί νομίζεις ότι εγώ δε νευριάζω με τις παπαριές? Αλλά επειδή με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας και μετά να κράξω τους παίκτες, την ώρα του αγώνα και όσο είαμστε στο 20 δε θέλω να αρχίσω τη γιούχα. Γιατί τότε είναι σα να τα παρατάω και να δέχομαι ότι αποκλείστηκα. Όχι φίλε μου, όσο είμαι στο 20ο λεπτό θα κάνω τη δουλειά μου και θα φωνάζω και θα υποστηρίζω την ομάδα. Με το που σφυρίξει ο διαιτητής όμως εκεί θα γιουχάρω μέχρι να φτύσω και τα πνευμόνια μου !
Αν το δούμε ότι ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του, εγώ σαν οπαδός και φίλαθλος θέλω να κάνω τη δουλειά μου να υποστηρίζω την ομάδα την ΩΡΑ που χρειάζεται. Αν οι παίκτες δεν κάνουν τη δουλειά τους την ΩΡΑ που πρέπει, τότε μετά γιουχάρω. ΟΧΙ από τα πρώτα λεπτά.
με συγχωρείς φίλε μου αλλά και εσύ και όλοι οι οπαδοί των ελληνικών -αλλά και κάποιων άλλων χωρών- ομάδων κάνεις-κάνετε το ίδιο λάθος! ποιό είναι αυτό??? κοιτάς-ανε το καλό της ομάδας και όχι το καλό το δικό σου-τους!!!!! το καλό της ομάδας δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρει αυτούς που τη διοικούν το δικό σου καλό...και δεν εννοώ το οικονομικό,αλλά τα θέματα υγείας σου-μου-τους....που παίζει να προκύψουν με αυτά που βλέπουνε τα μάτια μέσα και εξω από το γήπεδο...και επειδή μιλάμε για τον ολυμπιακό να το κάνω πιό συγκεκριμένο. Για μένα ο ολυμπιακός(επειδή είμαι από τα γενοφάσια μου ολυμπιακός και παλαιότερα φανατικός μαλάκας της θύρας 7) για να έχει την πιθανότητα να τον χαρεί ποτέ ο κόσμος που πάει και τον ακολουθεί στο γήπεδο , στις καφετέριες κλπ...θα πρέπει να σταματήσει το αστείο έργο με την ΕΠΟ , να χάσει οπωσδήποτε το φετινό πρωτάθλημα τουλάχιστον(δεν ξέρω πώ..ας κάτσει να χάσει από 2,3 ομάδες επίτηδες). Θα πρέπει να παρακαλάνε όλοι οι οπαδοί-φίλαθλοι της ομάδας να χάσουμε το πρωτάθλημα. Διαφορετικά θα ζούμε το ίδιο έργο και θα σιχτιρίζουμε χωρίς νόημα για τα κακώς κείμενα..και κάτι ακόμη. Για ποιό λόγο να παίρνουμε τέτοιας ποιότητας ξένους παίκτες απεξω? κυνηγήστε από εδώ να πάρετε ότικαλύτερο μπορείτε... όπως έχω ξαναπεί...μάσα,ρόλε,ναπολεόνι,ούμπιντες,βιγιαφάνες,μαρσελίνιο και αρκετοί άλλοι ακόμη και σε μικρότερες κατηγορίες...δηλ. ο μαζουακού σε τί είναι καλύτερος από τον γιαννούλη???? ίσα ίσα που ο γιαννούλης όταν βγαίνει από τα αριστερά βγάζει και γαμώ τις σέντρες όχι σαν τον μαζουακού που την πετάει την μπάλλα μονίμως με περισσότερη δύναμη από αυτή που χρειάζεται(μιλάω για τις ψηλές σέντρες)!!!!!