Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.340
Πόντοι
5.916
Λογικό να εκνευρίζεται ο κόσμος. Γιατί νομίζεις ότι εγώ δε νευριάζω με τις παπαριές? Αλλά επειδή με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας και μετά να κράξω τους παίκτες, την ώρα του αγώνα και όσο είαμστε στο 20 δε θέλω να αρχίσω τη γιούχα. Γιατί τότε είναι σα να τα παρατάω και να δέχομαι ότι αποκλείστηκα. Όχι φίλε μου, όσο είμαι στο 20ο λεπτό θα κάνω τη δουλειά μου και θα φωνάζω και θα υποστηρίζω την ομάδα. Με το που σφυρίξει ο διαιτητής όμως εκεί θα γιουχάρω μέχρι να φτύσω και τα πνευμόνια μου !

Αν το δούμε ότι ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του, εγώ σαν οπαδός και φίλαθλος θέλω να κάνω τη δουλειά μου να υποστηρίζω την ομάδα την ΩΡΑ που χρειάζεται. Αν οι παίκτες δεν κάνουν τη δουλειά τους την ΩΡΑ που πρέπει, τότε μετά γιουχάρω. ΟΧΙ από τα πρώτα λεπτά.

με συγχωρείς φίλε μου αλλά και εσύ και όλοι οι οπαδοί των ελληνικών -αλλά και κάποιων άλλων χωρών- ομάδων κάνεις-κάνετε το ίδιο λάθος! ποιό είναι αυτό??? κοιτάς-ανε το καλό της ομάδας και όχι το καλό το δικό σου-τους!!!!! το καλό της ομάδας δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρει αυτούς που τη διοικούν το δικό σου καλό...και δεν εννοώ το οικονομικό,αλλά τα θέματα υγείας σου-μου-τους....που παίζει να προκύψουν με αυτά που βλέπουνε τα μάτια μέσα και εξω από το γήπεδο...και επειδή μιλάμε για τον ολυμπιακό να το κάνω πιό συγκεκριμένο. Για μένα ο ολυμπιακός(επειδή είμαι από τα γενοφάσια μου ολυμπιακός και παλαιότερα φανατικός μαλάκας της θύρας 7) για να έχει την πιθανότητα να τον χαρεί ποτέ ο κόσμος που πάει και τον ακολουθεί στο γήπεδο , στις καφετέριες κλπ...θα πρέπει να σταματήσει το αστείο έργο με την ΕΠΟ , να χάσει οπωσδήποτε το φετινό πρωτάθλημα τουλάχιστον(δεν ξέρω πώ..ας κάτσει να χάσει από 2,3 ομάδες επίτηδες). Θα πρέπει να παρακαλάνε όλοι οι οπαδοί-φίλαθλοι της ομάδας να χάσουμε το πρωτάθλημα. Διαφορετικά θα ζούμε το ίδιο έργο και θα σιχτιρίζουμε χωρίς νόημα για τα κακώς κείμενα..και κάτι ακόμη. Για ποιό λόγο να παίρνουμε τέτοιας ποιότητας ξένους παίκτες απεξω? κυνηγήστε από εδώ να πάρετε ότικαλύτερο μπορείτε... όπως έχω ξαναπεί...μάσα,ρόλε,ναπολεόνι,ούμπιντες,βιγιαφάνες,μαρσελίνιο και αρκετοί άλλοι ακόμη και σε μικρότερες κατηγορίες...δηλ. ο μαζουακού σε τί είναι καλύτερος από τον γιαννούλη???? ίσα ίσα που ο γιαννούλης όταν βγαίνει από τα αριστερά βγάζει και γαμώ τις σέντρες όχι σαν τον μαζουακού που την πετάει την μπάλλα μονίμως με περισσότερη δύναμη από αυτή που χρειάζεται(μιλάω για τις ψηλές σέντρες)!!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.340
Πόντοι
5.916
Δηλαδή φέτος ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί περισσότερο από άλλες ομάδες???

αν και τώρα γαμάς την κουβέντα

αυτό τώρα είναι σοβαρή ερώτηση που χρήζει απάντησης ή αστείο?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
με συγχωρείς φίλε μου αλλά και εσύ και όλοι οι οπαδοί των ελληνικών -αλλά και κάποιων άλλων χωρών- ομάδων κάνεις-κάνετε το ίδιο λάθος! ποιό είναι αυτό??? κοιτάς-ανε το καλό της ομάδας και όχι το καλό το δικό σου-τους!!!!! το καλό της ομάδας δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρει αυτούς που τη διοικούν το δικό σου καλό...και δεν εννοώ το οικονομικό,αλλά τα θέματα υγείας σου-μου-τους....που παίζει να προκύψουν με αυτά που βλέπουνε τα μάτια μέσα και εξω από το γήπεδο...και επειδή μιλάμε για τον ολυμπιακό να το κάνω πιό συγκεκριμένο. Για μένα ο ολυμπιακός(επειδή είμαι από τα γενοφάσια μου ολυμπιακός και παλαιότερα φανατικός μαλάκας της θύρας 7) για να έχει την πιθανότητα να τον χαρεί ποτέ ο κόσμος που πάει και τον ακολουθεί στο γήπεδο , στις καφετέριες κλπ...θα πρέπει να σταματήσει το αστείο έργο με την ΕΠΟ , να χάσει οπωσδήποτε το φετινό πρωτάθλημα τουλάχιστον(δεν ξέρω πώ..ας κάτσει να χάσει από 2,3 ομάδες επίτηδες). Θα πρέπει να παρακαλάνε όλοι οι οπαδοί-φίλαθλοι της ομάδας να χάσουμε το πρωτάθλημα. Διαφορετικά θα ζούμε το ίδιο έργο και θα σιχτιρίζουμε χωρίς νόημα για τα κακώς κείμενα..και κάτι ακόμη. Για ποιό λόγο να παίρνουμε τέτοιας ποιότητας ξένους παίκτες απεξω? κυνηγήστε από εδώ να πάρετε ότικαλύτερο μπορείτε... όπως έχω ξαναπεί...μάσα,ρόλε,ναπολεόνι,ούμπιντες,βιγιαφάνες,μαρσελίνιο και αρκετοί άλλοι ακόμη και σε μικρότερες κατηγορίες...δηλ. ο μαζουακού σε τί είναι καλύτερος από τον γιαννούλη???? ίσα ίσα που ο γιαννούλης όταν βγαίνει από τα αριστερά βγάζει και γαμώ τις σέντρες όχι σαν τον μαζουακού που την πετάει την μπάλλα μονίμως με περισσότερη δύναμη από αυτή που χρειάζεται(μιλάω για τις ψηλές σέντρες)!!!!!

Το να χάσουμε το πρωτάθλημα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα προσφέρει.

Το να πάρουμε παίκτες από την Ελλάδα είναι κάτι που συμφωνώ. Άλλωστε το ίδιο λέω και για το μπάσκετ. Έχεις σκεφτεί τότε τι έχει να γίνει???? Εδώ τώρα παίρνουμε λίγους και φταίει ο Μαρινάκης που μπορεί και παίρνει παίκτες από άλλες ομάδες αντί να τους αφήσει για να δυναμώσουν οι αντίπαλοι. (Δεν τα λέω εγώ οι άλλοι τα λένε).

Για τον Γιαννούλη δεν τον έχω δεί σε πολλά ματς και δε μπορώ να κρίνω. Ο Μαζουακού πάντως μπορεί και κρατάει μπάλα και δεν την χάνει, και αμυντικά κόβει. Στη σέντρα έχεις δίκιο. Για μπακ όμως τον θες. Όχι εξτρέμ να δίνεις πιο πολύ βάση στη σέντρα. Προτειμώ τα στοιχεία που έχει από μια καλή σέντρα.

αυτό τώρα είναι σοβαρή ερώτηση που χρήζει απάντησης ή αστείο?

Αλήθεια δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί φέτος παραπάνω από άλλες ομάδες. Πάρε παράδειγμα τον ΠΑΟΚ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
τι μιλας και εσυ μορε και ασχολησαι.μηπως ξερουν και η ιδιοι τι λενε.

Που είσαι εσι ρε παίκτη? Όλα καλά. Στέρεψα στο στοίχημα. έχω ανάγκη την γαλλία σου σήμερα. Παίζει τίποτα καλό? Αν είναι δώσε στο θρεντάκι το άλλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.155
Πόντοι
5.006
Που είσαι εσι ρε παίκτη? Όλα καλά. Στέρεψα στο στοίχημα. έχω ανάγκη την γαλλία σου σήμερα. Παίζει τίποτα καλό? Αν είναι δώσε στο θρεντάκι το άλλο
ok πιο μετα.μεσα χτες ημουν και αρρωστησα.. :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
ok πιο μετα.μεσα χτες ημουν και αρρωστησα.. :S

Σε καταλαβαίνω. Μεγάλη πίκρα. Φίλε στενοχωρήθηκα πολύ με την εμφάνιση. Με το μηδέν πάθος. Με το ότι οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν και δεν φαντάζονται το μέγεθος.

Πιο πολύ από όλα όμως πραγματικά μου ερχόταν να σπάσω την τηλεόραση με το 2-2.

Ρε στις καθυστερήσεις !!!! πάρε το 2-1 για τους βαθμούς της ομάδας. Για το όνομα. Για το γόητρο !  Και βγαίνει ο άλλος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!! 

Εκεί τρελλάθηκα.

Εκεί καταλαβαίνεις πόσο κουρασμένοι, αγύμναστοι και ότι άλλο είναι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.155
Πόντοι
5.006
Σε καταλαβαίνω. Μεγάλη πίκρα. Φίλε στενοχωρήθηκα πολύ με την εμφάνιση. Με το μηδέν πάθος. Με το ότι οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν και δεν φαντάζονται το μέγεθος.

Πιο πολύ από όλα όμως πραγματικά μου ερχόταν να σπάσω την τηλεόραση με το 2-2.

Ρε στις καθυστερήσεις !!!! πάρε το 2-1 για τους βαθμούς της ομάδας. Για το όνομα. Για το γόητρο !  Και βγαίνει ο άλλος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!! 

Εκεί τρελλάθηκα.

Εκεί καταλαβαίνεις πόσο κουρασμένοι, αγύμναστοι και ότι άλλο είναι.
έτσι, :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Από προετοιμασία πάντως παπάρια πρέπει να κάνανε.

Ο Βίκτωρ ξέρει κανείς που είναι τώρα??????????????????

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Σαν… κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο η «επιθυμία» του Μίτσελ να διώξει από το προπονητικό τιμ τον μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη Βίκτορ Σάντσες.

Ο Ισπανός τεχνικός πέρσι είχε επιβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την πρόσληψη του Βίκτορ ως βοηθό του, τον οποίο γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο Βίκτορ, που κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά, είχε άριστες σχέσεις με τους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων «πίνουν νερό στο όνομά του». Ο Μίτσελ από την άλλη είχε άριστη άποψη για τη δουλειά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, σε σημείο μάλιστα που να του δίνει τα… κλειδιά της προπόνησης.

Είναι κοινό μυστικό στο Λιμάνι πως ο Βίκτορ ήταν εκείνος που έδινε τις οδηγίες στην προετοιμασία, ενώ και στα ματς είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις αλλαγές και τις τακτικές των Πειραιωτών.  Ηταν με λίγα λόγια το δεξί χέρι του «ερυθρόλευκου» εκλέκτορα, με τις φήμες αποχώρησής του να δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Η απομάκρυνσή του από το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με κάποιους που βρίσκονται καθημερινά στου Ρέντη και γνωρίζουν πολλά για τα εσωτερικά θέματα των Πειραιωτών, έχει να κάνει με την επιστροφή του Νικοπολίδη.

Ο παλαίμαχος πορτιέρο μετά την έλευση των Μίτσελ και Βίκτορ έγινε τρίτος σε ιεραρχία, κάτι βέβαια που δεν του άρεσε καθόλου. Ετσι, αποφάσισε να φύγει από το τιμ, προκειμένου να πάει σε μία ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο.

Οι συζητήσεις του με αρκετές ομάδες δεν έφεραν το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ρίχνει στο τραπέζι εκ νέου την επιστροφή του στου Ρέντη. Ο ίδιος ήταν αρχικά διστακτικός, με τον Μαρινάκη να του διαμηνύει πως τον θέλει για πρώτο βοηθό, προκειμένου κάποια στιγμή να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ερυθρόλευκου καραβιού.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε πρώτα να λυθεί το θέμα του Σάντσες, ο οποίος αποχαιρετά την Ελλάδα. Η επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη, λοιπόν, «τρώει» τον Βίκτορ, ο οποίος θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένος από την αντιμετώπισή του.

____Βέβαια άλλοι λένε ότι έφυγε για τον Σιόβα. Ότι του είχε πεί του Σιόβα ότι θα παίξει σε ένα ματς, ο Μίτσελ δεν τον έβαλε και ο Σιόβας ζήτησε τον λόγο από τον Μίτσελ. Και όταν ο Μίτσελ έμαθε πως ο Σάντεθ είχε πεί στον Σιόβα ότι θα παίξει σε εκείνο το παιχνίδι στράβωσε και τον έδιωξε. Αν και μου φαίνεται υπερβολή...

Από την άλλη και λόγω Νικοπολίδη δε νομίζω να είναι. Γιατί στη θέση του Σάντσεθ ο Ολυμπιακός πήρε τον Αλκόρτα. Άρα???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάμε τώρα στο ζουμί..

Αρκετά κάναμε υπομονή. Είμαι από τους πρώτους που λέω ότι δεν πρέπει μέσα στη σεζόν να φωνάζουμε και να αντιδρούμε για το καλό της ομάδας. Και συμφωνώ ακόμα. Αλλά ποιας ομάδας??? Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα. Παίζει ο κάθε ένας για την παρτάρα του. Ποια ομάδα??? Κανένας τους δεν ταυτίζεται με την ομάδα παρά μόνο ο Τσόρι, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί και λίγες εξαιρέσεις ακόμα.

Φάγανε λέει το γκόλ και πέσανε. Τους κόπηκαν τα πόδια. Τι νοοτροπία LOOSER είναι αυτή??? Παλιά ο Ολυμπιακός έριχνε 3άρες σε Βέρντερ, 4άρες και 5άρες σε Μπενφίκα... Οφείλουν να προσπαθήσουν. ήμασταν στο 20 και ένιωθαν ότι με την Νιντεπρο (ούτε το όνομά της δε ξέρω) δε μπορούν να βάλουν 4????????

Και ξαφνικά τι??? Όταν βάλαμε το πέναλτι ξαφνικά ψιλοτρέξανε κάποιοι για να μας μείνει η καλή εικόνα ότι το κυνήγησαν?????

Κανείς τους δεν το κυνήγησε. Ξαναλέω εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Αλλά όταν η νοοτροπία της ομάδας έχει χαλάσει και αυτός ο ένας που τρέχει σταματάει γιατί είναι σα μαλάκας να προσπαθεί μόνος του.

Η ομάδα έχει πρόβλημα ! Θέλει μεγάλο ξήλωμα. Ο Σαντάνα γαμώ τη μάνα του άλλαζε παράλληλες πασούλες σε βρεγμένο τερέν. Να κολλήσει μια μπάλα να γαμήσω και τον πατέρα του μετά !!! Αυτό δείχνει αδιαφορία ! Και φάνηκε και από το γκόλ που φάγαμε.

Ορισμένοι πραγματικά είναι προκλητικοί !!!

Λέμε ότι φταίει ο Μήτρογλου. Μαζί σας, αλλά ρε μάγκες πέρυσι είχαμε και 20 τελικές σε κάθε παιχνίδι και έβαζε 2-3. Φέτος δεν κάνουμε καν φάσεις !!!! Δεν τροφοδοτούμε καλά τους επιθετικούς. Θυμάμαι εποχές Τζιοβάνι στα εκτός έδρας που ήταν μόνος του και δεν έπαιρνε πάσες και τον βρίζαμε. Ε ίδιο πράγμα συμβαίνει. Η ομάδα άλλαξε ύφος και νοοτροπία δυστυχώς.

Λέτε πολλοί για Μίτσελ και Περέιρα. Τον Περέιρα δε μπορώ να τον κρίνω και πολύ γιατί δεν έχει προλάβει να σταυρώσει προπόνηση με τόσες υποχρεώσεις. Αλλά και πάλι είδαμε πως η διάθεση των παικτών δεν άλλαξε και πολύ. Ένα ματς καλό κάνανε με το που ήρθε και τέλος.

Για τον Μίτσελ??? Και πρίν ρε μάγκες δεν είχαμε πρόβλημα? Γιαυτό και τον έδιωξε ο Βαγγέλας. Δε σταυρώναμε διπλό στην Ελλαδίτσα. Και γκόλ με το σταγονόμετρο.

Θυμηθείτε τα γκόλ τα ευρωπαικά πέρυσι και τα φετινά ευρωπαικά γκολ.

Τα περυσινά ήταν από επιθέσεις οργανωμένες και σωστές. Τα φετινά ήταν από αμυντικούς, κεφαλιές και τίποτα κόντρες. Τελείως άλλο πλάνο και νοοτροπία.

Πέρυσι υπήρχε πλάνο. Η ομάδα έκανε επιθέσεις. Δεν έλεγε, στήνομαι έτσι και ότι γκόλ βάλω.

Ξαναλέω και σιγά σιγά με βλέπω να γίνομαι γραφικός. Ο Βίκτρωρ έστηνε την ομάδα... ένας τέτοιος αν όχι ο ίδιος μας χρειάζεται. Ένα μυαλό με λίγα λόγια. Ακόμα και όταν ήταν παίκτης του ΠΟΑ, θυμάμαι που έβαζε χέρι στους συμπαίκτες του, για όταν διώχνουν τη μπάλα από την άμυνα να τη διώχνουν σωστά προς τους επιθετικούς και όχι κλωτσοσκούφι να κλωτσάμε τη μπάλα να φύγει και όπου πάει. Τέλος πάντων.

Όσον αφορά τον Βαγγέλα. Ο βαγγέλας έκανε το προφανές. Πούλησε έβγαλε λεφτά και σκέφτηκε την κονόμα. Υπέθεσε πως έχει ένα καλό προπονητή και στην ουσία του ζητά η ομάδα να κάνει περίπου τα ίδια με λιγότερα χρήματα ώστε να τσεπώσει το κέρδος. Τελικά είδε ότι δεν του βγήκε και πήγε μέσα στη σεζόν να μαζέψει τα πράγματα. Δε γίνεται βέβαια. Απλά πιστεύω ότι και ο ίδιος υπερεκτίμησε την ομάδα. Φαντάστηκε ότι μπορούσε να επαναλάβει τα ίδια. Γιατί ποιος ήταν ο Κάμπελ πριν έρθει? Τον ξέραμε? Όχι και όμως ήταν καλός. Έτσι φαντάστηκε πως θα πάμε με καινούργια πρόσωπα. Αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή.

Και για ν α τελειώνουμε. Η ομάδα θέλει ξήλωμα. Ξήλωμα γερό. Να μπούνε παίκτες με νοοτροπία νικητή. Με τη νοοτροπία του Μίτσελ. Έλληνες που πονάνε τη φανέλα και καταλαβαίνουν τι πάει να πεί ντέρμπι. Και εννοείται ξένους αλλά καλούς. Δυστυχώς κάναμε το λάθος να ξηλώσουμε την ομάδα πολλές φορές τα τελυταία χρόνια. Βασικά κάθε καλοκαίρι ξηλώναμε και ξαναράβαμε. Ε φέτος δε μας βγήκε το ράψιμο. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί..
Από τη μία βρίζεις τον Μίτσελ και από την άλλη τον αποθεώνεις.
Ο Μίτσελ (που προσωπικά ξαναλέω τον θεωρώ κατώτερο του Ερνέστο) πέρσι είχε στα φτερά έναν Κάμπελ. Φέτος τι έχει; Τον Αφελάι. Τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής όταν δεν έχει τ απαραίτητα εργαλία; Να φυτέψει στους παίκτες τα βασικά; Όταν ζήτησε εξτρέμ της προκοπής και αμυντικό τι έκανε ο Βαγγέλας; Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι σας παραμύθιαζε με τον Πουλίδο, σας έριξε στάχτη στα μάτια με τον Αφελάι (ναι έκανε και καλές μεταγραφές δες Κασάμι) και αυτό ήταν. Ναι είχατε και καλά αποτελέσματα με Ατλέτικο, Γιούβε, όσο οι παίκτες ήταν φρέσκοι. Όταν όμως άρχισε να φαίνεται η κούραση (πιθανώς από κακή προετοιμασία) αρχίσαν και οι κακές εμφανίσεις. Όταν ο Μίτσελ άρχισε να παραγγονίζει τον Αφελάι άρχισαν οι γκρίνιες. Και όταν ο Βαγγέλας είχε να διαλέξει, διάλεξε Αφελάι (που και πέρσι ήταν ΠΑΛΙ θεατής. Δε παίζατε με 10 από το 70. Από το 1ο λεπτό παίζατε με 10).
Όσο για τον Περέιρα. Ασφαλώς και δε φταίει αυτός 100%. Αλλά 2 μήνες τώρα που είναι στην ομάδα, έχεις δει καμία βελτίωση; Η εμμονή του με τον Σαντάνα είναι πέρα κάθε λογικής. Δεν είναι ότι είχε ένα κακό παιχνίδι να πεις "οκ". Απ ότι διαβάζω (και απ τα λίγα που έχω δει) είναι μόνιμα ντεφορμέ. Όταν ένας προπονητής είναι 2μήνες σε μια ομάδα ασφαλώς και δε περιμένεις να τα φέρει τούμπα σε 2 μήνες (εκτός και αν είναι μάγος) αλλά περιμένεις να βελτιώσει κάπως αυτά για τα οποία έδιωξες τον προηγούμενο.
Για μένα, αν και μη ΟΣΦΠ, το πρόβλημα ξεκινάει από τη πολιτική του καλοκαιριού. Τη πολιτική που ο ίδιος ο πρόεδρος επέλεξε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
Από τη μία βρίζεις τον Μίτσελ και από την άλλη τον αποθεώνεις.
Ο Μίτσελ (που προσωπικά ξαναλέω τον θεωρώ κατώτερο του Ερνέστο) πέρσι είχε στα φτερά έναν Κάμπελ. Φέτος τι έχει; Τον Αφελάι. Τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής όταν δεν έχει τ απαραίτητα εργαλία; Να φυτέψει στους παίκτες τα βασικά; Όταν ζήτησε εξτρέμ της προκοπής και αμυντικό τι έκανε ο Βαγγέλας; Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι σας παραμύθιαζε με τον Πουλίδο, σας έριξε στάχτη στα μάτια με τον Αφελάι (ναι έκανε και καλές μεταγραφές δες Κασάμι) και αυτό ήταν. Ναι είχατε και καλά αποτελέσματα με Ατλέτικο, Γιούβε, όσο οι παίκτες ήταν φρέσκοι. Όταν όμως άρχισε να φαίνεται η κούραση (πιθανώς από κακή προετοιμασία) αρχίσαν και οι κακές εμφανίσεις. Όταν ο Μίτσελ άρχισε να παραγγονίζει τον Αφελάι άρχισαν οι γκρίνιες. Και όταν ο Βαγγέλας είχε να διαλέξει, διάλεξε Αφελάι (που και πέρσι ήταν ΠΑΛΙ θεατής. Δε παίζατε με 10 από το 70. Από το 1ο λεπτό παίζατε με 10).
Όσο για τον Περέιρα. Ασφαλώς και δε φταίει αυτός 100%. Αλλά 2 μήνες τώρα που είναι στην ομάδα, έχεις δει καμία βελτίωση; Η εμμονή του με τον Σαντάνα είναι πέρα κάθε λογικής. Δεν είναι ότι είχε ένα κακό παιχνίδι να πεις "οκ". Απ ότι διαβάζω (και απ τα λίγα που έχω δει) είναι μόνιμα ντεφορμέ. Όταν ένας προπονητής είναι 2μήνες σε μια ομάδα ασφαλώς και δε περιμένεις να τα φέρει τούμπα σε 2 μήνες (εκτός και αν είναι μάγος) αλλά περιμένεις να βελτιώσει κάπως αυτά για τα οποία έδιωξες τον προηγούμενο.
Για μένα, αν και μη ΟΣΦΠ, το πρόβλημα ξεκινάει από τη πολιτική του καλοκαιριού. Τη πολιτική που ο ίδιος ο πρόεδρος επέλεξε.

Συμφωνώ με αυτά που λες ακριβώς. Δεν αντιλέγω πουθενά.

Απλά να διευκρινίσω. Ουδέποτε μίλησα υπέρ του Μίτσελ παρά μόνο πέρυσι. Που την δουλειά του την έκανε ο Βίκτωρ. Φέτος το μόνο που έχω πεί και συνεχίζω και λέω για τον Μίτσελ είναι για τη νοοτροπία που πέρναγε. Τίποτα άλλο προπονητικά.

Όσον αφορά όμως τον σχεδιασμό ομάδας για τις μεταγραφές από τη μεριά της διοίκησης το πιστεύω. Η διοίκηση έκανε λάθος. Δε θα πω αν είναι εσκεμμένο ή όχι. Έκανε λάθος. Αλλά ξαναλέω όπως πήραν τον Κάμπελ και βγήκε... έτσι πίστεψαν ότι μπορεί να βγεί πχ και ο Ντοσεβί. Όπως για παράδειγμα βγήκε ο Ομάρ και ο Μαζουακού.

Το θέμα όμως και για μένα το λάθος της διοίκησης είναι ότι δε ρισκάρεις στο αν θα σου βγεί ολόκληρη η ομάδα. Γιατί επειδή την ξήλωσαν πήραν καινούργια ομάδα στην ουσία. Που αν δε βγουν πχ 5 παίκτες τότε καταστραφήκαμε. Όπως και έγινε. Έχει διαφορά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Συμφωνώ με αυτά που λες ακριβώς. Δεν αντιλέγω πουθενά.

Απλά να διευκρινίσω. Ουδέποτε μίλησα υπέρ του Μίτσελ παρά μόνο πέρυσι. Που την δουλειά του την έκανε ο Βίκτωρ. Φέτος το μόνο που έχω πεί και συνεχίζω και λέω για τον Μίτσελ είναι για τη νοοτροπία που πέρναγε. Τίποτα άλλο προπονητικά.

Όσον αφορά όμως τον σχεδιασμό ομάδας για τις μεταγραφές από τη μεριά της διοίκησης το πιστεύω. Η διοίκηση έκανε λάθος. Δε θα πω αν είναι εσκεμμένο ή όχι. Έκανε λάθος. Αλλά ξαναλέω όπως πήραν τον Κάμπελ και βγήκε... έτσι πίστεψαν ότι μπορεί να βγεί πχ και ο Ντοσεβί. Όπως για παράδειγμα βγήκε ο Ομάρ και ο Μαζουακού.

Το θέμα όμως και για μένα το λάθος της διοίκησης είναι ότι δε ρισκάρεις στο αν θα σου βγεί ολόκληρη η ομάδα. Γιατί επειδή την ξήλωσαν πήραν καινούργια ομάδα στην ουσία. Που αν δε βγουν πχ 5 παίκτες τότε καταστραφήκαμε. Όπως και έγινε. Έχει διαφορά.
Τα ενδοοικογενειακά του ΟΣΦΠ δε το ξέρω. Από εκεί και πέρα εγώ θεωρώ ότι ήταν εσκεμμένο. Ο Βαγγέλας ήξερε ότι βάση της βαθμολογίας της Ελλάδος δύσκολα ο πρωταθλητής θα πήγαινε απ ευθείας ομίλους τ επόμενα χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι τ εύκολα 10μύρια με το καλημέρα πήγαιναν περίπατο και οπότε και θα περιοριζόταν στα 1-2εκ ευρώ από το Γιουροκαπ. Οπότε έκανε τη μεγάλη μπάζα. Τσέπωσε τα σχεδόν 80μύρια από πωλήσεις και πριμ, απ ότι γνωρίζω μ αυτά τα χρήματα αλλά και των προηγούμενων χρόνων έχει αποπληρώσει το 80% του δανείου. Απ εκεί και πέρα ΦΥΣΙΚΑ όταν παίρνεις έναν δανεικο το παίζεις κορώνα γράμμματα αν θα σου βγει. Αλλά ο Κάμπελ σου βγήκε. Η Αρσεναλ ήταν ανοιχτή στη πώλησή του. Γιατί δε κινήθηκε; Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο ΟΣΦΠ που πήρε από μεταγραφές σχεδόν 30μύρια δε μπορούσε να διαθέσει τα 10 για τη μεταγρφή του Κάμπελ. Και τι κάνεις; Πας και παίρνεις Αφελάι που έχει να ακουμπήσει μπάλα δε ξέρω και γω από πότε που πέρασε και δεν ακούμπησε στη Σάλκε, ε τότε κάτι δε πάει καλά. Και άντε να πάρεις 1-2-3 δανεικούς. Ο ΟΣΦΠ έχω χάσει το μέτρημα πόσους δανεικούς έχει. Το καλοκαίρι ο Βαγγέλας σας πούλησε παραμύθι για τον Πουλίδο, και όταν είδε ότι παίρνει τον πούλα έφερε τον Μήτρο. Ο οποίος είχε να παίξει μπάλα 6 μήνες,και χρειάστηκε να περάσουν άλλοι 6 για να θυμίσει κάτι από τον περσινό καλό εαυτό του. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ.
Δε ξέρω, αλλά θεωρώ ότι με δανεικούς ομάδα δε μπορείς να χτίσεις. Δε μπορείς να πεις "θα τους πάρω γιατί θα έχουν λόγο να παίξουν καλά για να δείξουν ότι αξίζουν". Γιατί αν έχει 5-6 δανεικούς τότε θα παίζουν για τη πάρτι τους και όχι για την ομάδα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ελπίζω να ξεσπάσουμε στο Αεκάκι

Stories