Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαι για να ολοκληρωσω για τα δυο ματς
Χτες,βαζουμε γκολ,στο καπακι το τρωμε διχως να εχουμε απειληθει
Ξαναβαζουμε,στο καπακι παλι γκολ..
Στην ουκρανια,καμια ευκαιρια οι ουκρανοι,γκολ του κωλου εξω απο τη περιοχη
Με τον παναθηναικο..καμια ευκαιρια,προσφορα το πρωτο γκολ του Μαζουακου αλλα και του ρομπερτο που για μενα επισης δεν ειναι καλος
Ε,αν ημουν παικτης του ολυμπιακου,κεντρο η' επιθεση,πολυ απλα θα ελεγα
Δεν πατε να γαμηθειτε

Αν και δε με ενδιαφέρει ο γαύρος...κάπου κάνεις λάθος νομίζω...
Στην αμυντική λειτουργία μιας ομάδας συνεισφέρουν όλοι... :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Oλα τα γκολ παντως που φαγαμε στην ουκρανια και την λεωφορο,τα συνεισφερανε αποκλειστικα οι αμυντικοι  :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Και για να μην νομιζεις οτι ειναι αποκλειστικα δικη μου ιδεα,παρε μια φωτο που ειδα τωρα στο διαδικτυο

Συνημμένα

• 11022412_10206031150515888_1107533005514184638_n.jpg
    11022412_10206031150515888_1107533005514184638_n.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 16

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Kαι για να ολοκληρωσω για τα δυο ματς
Χτες,βαζουμε γκολ,στο καπακι το τρωμε διχως να εχουμε απειληθει
Ξαναβαζουμε,στο καπακι παλι γκολ..
Στην ουκρανια,καμια ευκαιρια οι ουκρανοι,γκολ του κωλου εξω απο τη περιοχη
Με τον παναθηναικο..καμια ευκαιρια,προσφορα το πρωτο γκολ του Μαζουακου αλλα και του ρομπερτο που για μενα επισης δεν ειναι καλος
Ε,αν ημουν παικτης του ολυμπιακου,κεντρο η' επιθεση,πολυ απλα θα ελεγα
Δεν πατε να γαμηθειτε

Συμφωνώ για την άμυνα σε αυτά που λες.

Αλλά πιστέυω ότι δεν έχει μόνο αυτή η γραμμή πρόβλημα.

Βλέπεις καλή δημιουργία? Βλέπεις να κάνουν κινήσεις στον χώρο οι παίκτες? Καμιά καλή κάθετη? Τίποτα δεν υπάρχει.

Με την ΑΕΚ δε δημιουργούσαν, με τον βάζελο το ίδιο και με τους ουκρανούς μέσα και έξω πάλι το ίδιο. Εγώ προσωπικά δε θεωρώ τη μια φάση στον αγώνα καλή δημιουργία ομάδας. Δε μου αρκεί. και γιαυτό φταίνε όλες οι γραμμές για να πάει η μπάλα σωστά μπροστά. Αν δεν καλύπτει σωστά ο αμυντικός δε μπορεί να ανέβει το χαφ και πάει λέγοντας.

Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του. Δε μπορεί να προσπαθεί να καλύψει και τη θέση ενός μαλάκα που σέρνεται και δεν κυνηγάει.

Δε θεωρώ ότι παλέψανε κανένα ματς από τα προαναφερθέντα. Μία φάση με τον βάζελο, λιγοστές με την Αεκ, με τους ουκρανούς χθες για παράδειγμα ποιες ήταν οι φάσεις? Δύο μόνο με τον Μήτρογλου. Γενικότερα για Καραισκάκη αυτή η "προσπάθεια" είναι απαράδεκτη.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για να μη σχολιάσω το άλλο. Έβλεπα ρε παιδιά χθές τον Μήτρογλου στην περιοχή και όλοι οι άλλοι ήταν έξω και μακριά. Μακριά !!!! δηλαδή άντε και του πέρναγαν τη μπάλα δεν είχε που να δώσει, που να κάνει το ένα-δύο. Τίποτα ! Σα να φοβούνται να επιτεθούν !

Όλοι έμεναν μακριά από την περιοχή του αντιπάλου ! και παίζουμε στο Καραισκάκη έτσι.

Δεν υπάρχει καν πλάνο παιδιά !

και γενικότερα κίνηση στον χώρο δεν έκανε κανένας. Οι ουκρανοί όλη την ώρα χόρευαν από τις κινήσεις. Οι δικοί μας στατικοί μέχρι αηδίας.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Καλημέρα και απο μένα η ομάδα δεν έχει καθόλου ψυχολογία προφανώς και η άμυνα ειδικα είναι εκτός τόπου κσι χρονου και δυστυχώς λίγοι για τον ολυμπιακό.υπάρχει και η προκατάληψη δεν νοείται να απο δοκιμάζουν την ωρα του αγώνα βλέπε Σαντάνα και πιο λίγο Σίο βα είναι που είναι στα κάτω τους και με αυτό που κανεις είναι ακόμα χειρότερο.αυτό το πράγμα το κάνουμε ανέκαθεν εμείς η ολυμπιακοί και είναι πολύ κακό πράγμα.απο το 20 λεπτο γιουχα και αγιος ο θεός.με αυτό δεν καταφερνεις τίποτα αυτή τη στιγμη..απλως το χειροτερεύεις και μονο.δυστυχώς το καλοκαίρι θα πεσει πολύ ξηλωμα και παλι στην ομάδα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
το καλοκαιρι πρεπει να αλλαχτουν μεχρι και τα πλακακια απο το ρεντη...πρωτη φορα βλεπω τοσο χαλια την ομαδα...μιλαμε θελουμε 6-7 βασικους παικτες και αλλους τοσους για παγκο...και κατα τη γνωμη μου και προπονητη.....
να δουμε τι διαθεση θα δειξει ο χοντρος το καλοκαιρι...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημέρα και απο μένα η ομάδα δεν έχει καθόλου ψυχολογία προφανώς και η άμυνα ειδικα είναι εκτός τόπου κσι χρονου και δυστυχώς λίγοι για τον ολυμπιακό.υπάρχει και η προκατάληψη δεν νοείται να απο δοκιμάζουν την ωρα του αγώνα βλέπε Σαντάνα και πιο λίγο Σίο βα είναι που είναι στα κάτω τους και με αυτό που κανεις είναι ακόμα χειρότερο.αυτό το πράγμα το κάνουμε ανέκαθεν εμείς η ολυμπιακοί και είναι πολύ κακό πράγμα.απο το 20 λεπτο γιουχα και αγιος ο θεός.με αυτό δεν καταφερνεις τίποτα αυτή τη στιγμη..απλως το χειροτερεύεις και μονο.δυστυχώς το καλοκαίρι θα πεσει πολύ ξηλωμα και παλι στην ομάδα.

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τη γιούχα την ώρα του ματς. Είναι μαλακία. Όπως και είναι μαλακία μετά το γκόλ των ουκρανών που το Καραισκάκη γίνεται τάφος. Δε φωνάζει κανείς. Τότε είναι που θέλει περισσότερη φωνή και πάντα εμείς οι Ολυμπιακοί σα να μη καταδεχόμαστε να φάμε ένα γκολ με το παραμικρό μετά το βουλώνουμε. Αυτό με εκνευρίζει.

Μετά τον αγώνα όμως, σήμερα δηλαδή η κριτική πρέπει να πάει σύννεφο. Και δε λέει για τον Σιόβα γιατί πραγματικά τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη. Αλλά για άλλα κατσίκια που ξαφνικά επειδή χθες τρέξανε να μαρκάρουν χωρίς νόημα, νομίζουν ότι μπήκαν στο απυρόβλητο. Για τον βλάκα τον αφελάι μιλάω και για άλλους.

Η ομάδα πρέπει να ξηλωθεί. Είναι κακό αυτό γιατί πρέπει να κρατιέται ένας κορμός. Δυστυχώς του χοντρού του δώθηκε η ευκαιρία πέρυσι να χτίσει πάνω σε αυτό που ξεκίνησε. Ε εκείνος ήθελε να ξαναχτίσει από την αρχή. Δεν είναι όλα τα εδάφη ίδια Βαγγέλα..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Και για μένα αναφέρομαι στους μοντς... θα έπρεπε να φύγει το mute στον Χριστίδη. Είναι μέρες περίεργες.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Συμφωνώ σε αυτό που λες για τη γιούχα την ώρα του ματς. Είναι μαλακία. Όπως και είναι μαλακία μετά το γκόλ των ουκρανών που το Καραισκάκη γίνεται τάφος. Δε φωνάζει κανείς. Τότε είναι που θέλει περισσότερη φωνή και πάντα εμείς οι Ολυμπιακοί σα να μη καταδεχόμαστε να φάμε ένα γκολ με το παραμικρό μετά το βουλώνουμε. Αυτό με εκνευρίζει.

Μετά τον αγώνα όμως, σήμερα δηλαδή η κριτική πρέπει να πάει σύννεφο. Και δε λέει για τον Σιόβα γιατί πραγματικά τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη. Αλλά για άλλα κατσίκια που ξαφνικά επειδή χθες τρέξανε να μαρκάρουν χωρίς νόημα, νομίζουν ότι μπήκαν στο απυρόβλητο. Για τον βλάκα τον αφελάι μιλάω και για άλλους.

Η ομάδα πρέπει να ξηλωθεί. Είναι κακό αυτό γιατί πρέπει να κρατιέται ένας κορμός. Δυστυχώς του χοντρού του δώθηκε η ευκαιρία πέρυσι να χτίσει πάνω σε αυτό που ξεκίνησε. Ε εκείνος ήθελε να ξαναχτίσει από την αρχή. Δεν είναι όλα τα εδάφη ίδια Βαγγέλα..
αυτό αδελφέ χρόνια γίνεται απο την αρχή γιουχα ημαρτον.έχω τσακωθει γι αυτό το πράγμα στο γηπεδο.λες και θα καταφέρουν τίποτα.τέλος πάντων παλι απο την αρχή ξηλωμα και αγιος ο θεός.μηδέν προγραμματισμός κάθε χρονο και με χρονο άπλετο.βαρεθηκαμε..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

καλά εσύ που ζείς αδερφέ???? και τί θές να κάνει ο κόσμος δηλ μετα από τέτοια απίστευτη παπαριά???????? να αρχίσει να λέει πάμε θρύλε γερά με τσαμπουκά???????????? ο σιόβας τί είναι? καλός παίκτης????? ναί για κανά χωμάτινο του αγ.κοσμά καλός είναι!!!!! για ευρώπη είναι απλά πολύ λίγος.Σκέψου τί θα ένας οπαδός της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας εκείνης επί 18 χρόνια βλέποντας να διαδραματίζονται μπροστά του αυτά τα χάλια!!!!!!!! θα έλεγα "θρύλε.....γερά με τσαμπουκά ή άντε γαμηθείτε από δώ και εγώ δεν ξαναπατάω το πόδι μου στο γήπεδο? που θέλετε και λεφτά? ούστ από δώ θα τους έλεγε και θα την έκανε δια παντός!!!!!!αλλά εδώ τέτοιο μυαλό υπάρχει και τέτοια καφροσύνη που ποτέ δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα!!!!!!!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Το γήπεδο είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέλα και υποστήριξη μέχρι το κόκκαλο ή γιούχα. Μέση λύση δεν υπάρχει. Μαλακία.

Όσον αφορά το ξήλωμα.. Πραγματικά δε μπορώ να δικαιολογήσω καν τα λάθη του καλοκαιριού. Όλοι μας τα λέγαμε. Οκ να πουληθεί αυτός, οκ να πουληθεί εκείνος, για τον Μανωλά όμως όλοι είχαμε ένσταση. Βλέπεις η άμυνα είχε δέσει. Η Παρί με το στανιό μας είχε βάλει 2 στη Γαλλία. και το ένα στο 90 και τους αλλάζεις? Ε μην περιμένουμε να κάνει βήμα μπροστά η ομάδα.

Και μην πεί κανείς για τα χρήματα. Γιατί βγάλαμε από τον Μήτρογλου και από άλλους.

Η ομάδα θέλει αμυντικούς και οπωσδήποτε εξτρέμ. Προσωπικά πιστεύω ότι στα χαφ είμαστε καλά. Μία προσθήκη ακόμα μόνο για να πάρει πούλο ο Μανιάτης. Δε νομίζω πως με Μίλι, Κασάμι, Ντιγκά και Μπουχαλάκη έχουμε πρόβλημα. Ο Μανιάτης να πάρει πούλο. Προσωπικά δεν τον θέλω στην ομάδα.

Και επιθετικό !  

Όπως βλέπετε με τις παπαριές που κάνανε το καλοκαίρι, χώρια ότι πολλοί είναι και δανεικοί φτάσαμε να ζητάμε να ξηλωθεί όλη η ομάδα !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλά εσύ που ζείς αδερφέ???? και τί θές να κάνει ο κόσμος δηλ μετα από τέτοια απίστευτη παπαριά???????? να αρχίσει να λέει πάμε θρύλε γερά με τσαμπουκά???????????? ο σιόβας τί είναι? καλός παίκτης????? ναί για κανά χωμάτινο του αγ.κοσμά καλός είναι!!!!! για ευρώπη είναι απλά πολύ λίγος.Σκέψου τί θα ένας οπαδός της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας εκείνης επί 18 χρόνια βλέποντας να διαδραματίζονται μπροστά του αυτά τα χάλια!!!!!!!! θα έλεγα "θρύλε.....γερά με τσαμπουκά ή άντε γαμηθείτε από δώ και εγώ δεν ξαναπατάω το πόδι μου στο γήπεδο? που θέλετε και λεφτά? ούστ από δώ θα τους έλεγε και θα την έκανε δια παντός!!!!!!αλλά εδώ τέτοιο μυαλό υπάρχει και τέτοια καφροσύνη που ποτέ δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα!!!!!!!!

Λογικό να εκνευρίζεται ο κόσμος. Γιατί νομίζεις ότι εγώ δε νευριάζω με τις παπαριές? Αλλά επειδή με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας και μετά να κράξω τους παίκτες, την ώρα του αγώνα και όσο είαμστε στο 20 δε θέλω να αρχίσω τη γιούχα. Γιατί τότε είναι σα να τα παρατάω και να δέχομαι ότι αποκλείστηκα. Όχι φίλε μου, όσο είμαι στο 20ο λεπτό θα κάνω τη δουλειά μου και θα φωνάζω και θα υποστηρίζω την ομάδα. Με το που σφυρίξει ο διαιτητής όμως εκεί θα γιουχάρω μέχρι να φτύσω και τα πνευμόνια μου !

Αν το δούμε ότι ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του, εγώ σαν οπαδός και φίλαθλος θέλω να κάνω τη δουλειά μου να υποστηρίζω την ομάδα την ΩΡΑ που χρειάζεται. Αν οι παίκτες δεν κάνουν τη δουλειά τους την ΩΡΑ που πρέπει, τότε μετά γιουχάρω. ΟΧΙ από τα πρώτα λεπτά.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ενα διαιτητή γιά την ευρώπη δεν μπορείτε να βρείτε.....?..... :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ενα διαιτητή γιά την ευρώπη δεν μπορείτε να βρείτε.....?..... :grin:

Δηλαδή φέτος ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί περισσότερο από άλλες ομάδες???

αν και τώρα γαμάς την κουβέντα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

:grin:.....οταν τελειωσουν κανα παιχνιδι με 11 και οι αντιπαλοι σας....μιλάμε ξανα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

εχετε μαζέψει ολα τα σαπάκι.......ρουμανοτσιγγανοι, αμπαλοι και πάλι πρωτάθλημα ?
οχι βρε δεν εχετε ευνοηθει!!!!!!! προς θεου!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχετε μαζέψει ολα τα σαπάκι.......ρουμανοτσιγγανοι, αμπαλοι και πάλι πρωτάθλημα ?
οχι βρε δεν εχετε ευνοηθει!!!!!!! προς θεου!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μονο ο παναιτωλικος αξιζει να παρει πρωταθλημα φετος  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom