Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε Τυφέα εγώ βλέπω ότι το σύστημα δε λειτουργεί κανονικά.Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν θα πάρετε τους βαθμούς(στην τελική αν εμείς είμαστε άξιοι ακόμα μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα), αλλά είναι απαράδεκτο σε αυτή την υπόθεση να βάζουν Δικαστή που ο γιος του έχει τέτοια σχέση με τον Κόκκαλη.Όπως φυσικά λάθος στην υπόθεση έχει η Καλαμαριά.Όλοι σας όμως αντί να παραδεχτείτε την αλήθεια στρουθοκαμηλίζετε και ψάχνεται ανόητες δικαιολογίες για κάτι που πιθανότατα δε φταίει ο Ολυμπιακός.
Μόνο ο Ψάχνω είπε την αλήθεια και μπράβο του.

η συνθεση του δικαστηριου δεν εγινε τωρα...
ειναι ετσι παντα...
και οι 3 ειναι φυτευτοι απο τους μεγαλους...
το εχει φαινεται η μοιρα μας να πληρωνουμε ποντιακες λαλακιες

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειδες ποσο ρομπα εισαι???πετας μια παπαρια & μετα δεν μπορεις να την υποστηριξεις..σχετικα δε με τα τραβελια,δεν το λεω εγω αλλα εσυ με τα γραφομενα σου στα αναλογα θρεντς..το κωλαρακι μου εμενα ουτε καν γυναικειο δαχτυλο δεν εχει φαει,οσο για το δικο σου στο χωριο μου λενε οτι αυτος που τον δινει τον περνει στα σιγουρα οποτε καλυτερα να κοψεις αυτη την συνηθεια που εχεις γιατι μαλλον σου εχει μεινει το κουσουρι αλλα απο εμενα δεν θα δεις χαρα στην τρυπα σου..
εμενα παλι στο χωριο μου λεμε οτι οποιος τον δινει αβερτα,σιγουρα δεν τον περνει κι επισης λεμε οτι οποιος λεει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανει κατι χωρις να τον ρωτησουν ειναι ενοχος...Αρα το δαχτυλακι το χεις καθημερινα στο μενου σου.....Σιγουρα δεν θα δει χαρα η τρυπα μου απο σενα μιας κι η μονη της χαρα ειναι το χεσιμο....το εργαλειο μου ομως θα δει χαρα,και προσεχε γιατι ειναι πολυ πιο χοντρο απ τα δαχτυλακια που εχεις συ
νηθησει!!!!μπουχαχααχαχαχ

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
εμενα παλι στο χωριο μου λεμε οτι οποιος τον δινει αβερτα,σιγουρα δεν τον περνει κι επισης λεμε οτι οποιος λεει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανει κατι χωρις να τον ρωτησουν ειναι ενοχος...Αρα το δαχτυλακι το χεις καθημερινα στο μενου σου.....Σιγουρα δεν θα δει χαρα η τρυπα μου απο σενα μιας κι η μονη της χαρα ειναι το χεσιμο....το εργαλειο μου ομως θα δει χαρα,και προσεχε γιατι ειναι πολυ πιο χοντρο απ τα δαχτυλακια που εχεις συ

ρεεεεεεεεεεεε!
πατε καλα?...γελανε μαζι μας
αντε μη βγαλω τα τανκς..

Επισκέπτης
τρομοκρατη των πληκτρων & χουλιγκαν του καναπε,τραβα στον φυσικο σου χωρο(Trans Εύα is back!/Tραβέλια με προσόντα) να σοροπιασεις με τους ομοιους σου & οποτε γουσταρεις τα λεμε & απο κοντα..ακομη βεβαια περιμενω την φωτεινουλα που της εστειλα με pm τα στοιχεια μου,τα οποια ανετα δινω & σε εσενα οποτε θελεις..μεχρι τοτε σταματα να μου τα ζαλιζεις γιατι ο δωρητης ακομη να μου στειλει τα grapsarhidin..

Υ.Γ την επομενη φορα που θα πας στο γηπεδο,παρε & σεκιουριτυ μαζι σου να σε παει μεχρι το αμαξι σου οταν τελειωσει ο αγωνας..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε θα ηρεμήσετε καθόλου???
Την γαμημένη την τρίχα την κάνατε και οι δυο σας τριχιά....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τρομοκρατη των πληκτρων & χουλιγκαν του καναπε,τραβα στον φυσικο σου χωρο(Trans Εύα is back!/Tραβέλια με προσόντα) να σοροπιασεις με τους ομοιους σου & οποτε γουσταρεις τα λεμε & απο κοντα..ακομη βεβαια περιμενω την φωτεινουλα που της εστειλα με pm τα στοιχεια μου,τα οποια ανετα δινω & σε εσενα οποτε θελεις..μεχρι τοτε σταματα να μου τα ζαλιζεις γιατι ο δωρητης ακομη να μου στειλει τα grapsarhidin..

Υ.Γ την επομενη φορα που θα πας στο γηπεδο,παρε & σεκιουριτυ μαζι σου να σε παει μεχρι το αμαξι σου οταν τελειωσει ο αγωνας..
που το πας που το γυριζεις,σε συναντηση απο κοντα καταληγεις...ειδες που τελικα ειχα δικιο κι ο κολορακος σου γυρευει απεγνωσμενα το εργαλειο μου...?λοιπον αραξε εκει που καθεσε και μην μου το παιζεις νταης με στοιχεια κτλ γιατι αν επερνα στα σοβαρα καθε @δακι σαν εσενα θα μουν φυλακη τωρα....
Σορρυ απ τους υπολοιπους που το τραβηξα,το κοβω εδω μιας κι εχω τα δικα μου @@ να ασχοληθω αν θελω,αυτος ειναι @δακι και δεν εχω μαθει στα μικρα..

ΥΓ Λιγα με την grapsarhidin γιατι εγω την κανω εισαγωγη και δεν σου πουλαω ρε!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
παιδια τι εγινε με την αποφαση;

Δεν αποφασισαν ακομη τι πρεπει να αποφασισουν...
η αποφαση πρεπει να ειναι δικαια και αποφασιστικη...
αλλα που να βρεις τοσο αποφασισμενους δικαστες...

Επισκέπτης
που το πας που το γυριζεις,σε συναντηση απο κοντα καταληγεις...ειδες που τελικα ειχα δικιο κι ο κολορακος σου γυρευει απεγνωσμενα το εργαλειο μου...?λοιπον αραξε εκει που καθεσε και μην μου το παιζεις νταης με στοιχεια κτλ γιατι αν επερνα στα σοβαρα καθε @δακι σαν εσενα θα μουν φυλακη τωρα....
Σορρυ απ τους υπολοιπους που το τραβηξα,το κοβω εδω μιας κι εχω τα δικα μου @@ να ασχοληθω αν θελω,αυτος ειναι @δακι και δεν εχω μαθει στα μικρα..

ΥΓ Λιγα με την grapsarhidin γιατι εγω την κανω εισαγωγη και δεν σου πουλαω ρε!!!
ετσι-ετσι..αλλος ενας κωλοτουμπας τρομοκρατης των πληκτρων..κο-κο-κο..αντε στον φυσικο σου χωρο να σαλιαρισεις..αντε..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
EEEΠΠΠΠ...η grapsarhidin όπως και το starhidiamol είναι δικες μου πατέντες και κατοχυρομένα brands στο Υπουργείο Εμπορείου :tickedoff:,θα αρχίσω τις αγωγές :grin: γι'αυτό πάρτε και οι 2 από 1 και σταματείστε να αυτοξεφτυλίζεστε έτσι μπροστά σε όλους... ;)λήξτε το παίδες!!! φιλικά!!!!

Ψάχνω να και τα πειστήρια :thefinge:

Συνημμένα

• Starxidiamol.jpg
    Starxidiamol.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
EEEΠΠΠΠ...η grapsarhidin όπως και το starhidiamol είναι δικες μου πατέντες και κατοχυρομένα brands στο Υπουργείο Εμπορείου :tickedoff:,θα αρχίσω τις αγωγές :grin: γι'αυτό πάρτε και οι 2 από 1 και σταματείστε να αυτοξεφτυλίζεστε έτσι μπροστά σε όλους... ;)λήξτε το παίδες!!! φιλικά!!!!

Ψάχνω να και τα πειστήρια :thefinge:
για κοιτα τα δικα μου & μετα αμα θες κανε αγωγες να σου παρω ολα τα παγουρια..

Συνημμένα

• paparazzi_farmako_.jpg
    paparazzi_farmako_.jpg
    168,9 KB · Εμφανίσεις: 33

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
για κοιτα τα δικα μου & μετα αμα θες κανε αγωγες να σου παρω ολα τα παγουρια..
Αυτό είναι ΜΟΥΦΑ :grin:ΦΑΣΟΝ!!! ούτε έγκριση απο ΕΟΦ δεν έχεις :birdman:μην τα κυκλοφορείς και πολύ γιατί θα σε μππουτζουριάσουν :police:

Υ.Γ. βγήκε η απόφαση???? :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η evita σε περιμενει με το strap on ετοιμο..τρεχααααααααααααα..
αυτο τωρα το ειδα,γιατι ως γνησιος ρουφιανος,αλλο εγραψες πριν και μολις αλλαξε η σελιδα γυρισες και το τροποποιησες..ΤΣΑΤΣΕ!!!Απο κατι μαλακες σαν εσενα μας βριζουν ολους τους γαυρους.....Εγω ειπα τελος αλλα απ οτι βλεπω θες να το τραβηξουμε κι αλλο και μαλιστα το θες με πουστικες μεθοδους (οπως αυτην που περιεγραψα) μιας κι αυτες ξερεις να χρησιμοποιεις!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
έχετε κουράσει πάρα πολύ και οι δύο σας.
δεν τα λέτε καλύτερα με pm?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ρε μαγκες να ρωτησω.....αυτα τα φαρμακα ειναι του γιαννακοπουλου?αν ναι παρτε αβερτα.....μπας και μας φερει κανα παικτη...ολα τα παλτα εμεις τα χουμε μαζεψει....!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν και δεν νομίζω να επικρατήσει το δίκιο,αφού η συχαμερή,βρωμερή και ελεεινή ομάδα του Ελληνικού Δημοσίου τα ελέγχει όλα,το ΓΚΟΛ γράφει πως δικαιώνεται η Καλαμαριά...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο τωρα το ειδα,γιατι ως γνησιος ρουφιανος,αλλο εγραψες πριν και μολις αλλαξε η σελιδα γυρισες και το τροποποιησες..ΤΣΑΤΣΕ!!!Απο κατι μαλακες σαν εσενα μας βριζουν ολους τους γαυρους.....Εγω ειπα τελος αλλα απ οτι βλεπω θες να το τραβηξουμε κι αλλο και μαλιστα το θες με πουστικες μεθοδους (οπως αυτην που περιεγραψα) μιας κι αυτες ξερεις να χρησιμοποιεις!!
το γυρισατε στον ανταρτοπολεμο;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν και δεν νομίζω να επικρατήσει το δίκιο,αφού η συχαμερή,βρωμερή και ελεεινή ομάδα του Ελληνικού Δημοσίου τα ελέγχει όλα,το ΓΚΟΛ γράφει πως δικαιώνεται η Καλαμαριά...
αρχιζω και χανω την πιστη μου στην ελληνικη δικαιοσυνη, αθλητικη και μη.
το μονο που μενει μετα ειναι να τιμωρηθει καποιος στην υποθεση ζαχοπουλου.
επειδη δεν το ακουσα το αιτημα εξαιρεσης εγινε δεκτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom