Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Περιμένω από ένα σοβαρό και έντιμο γαύρο να μου απαντήσει καθαρά και εντιμα στη παραπάνω ερώτηση.Ευχαριστώ.
ναι θα ψηφιζε κανονικα οπως κανονικα θα επερνε και τους βαθμους η καλαμαρια αν καποιος δεν ανακαλυπτε το λαθος με τον παιχτη...
Και στις δυο περιπτωσεις ομως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ η "πουστια" και ολα εγιναν ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,και η ενσταση και η εξαιρεση!!!

Επισκέπτης
ε κατσε και διαβασε τα ολα τοτε chris κι ελα πες μου ποιος εχει αδικο...
οταν λεω "ψυχραιμια μαγκες" κι η απαντηση του ειναι "αντε ρε παπαρα"...τι να πεις?τελος παντων δεν εχω αναγκη να εχω δικιο η αδικο...το ποιος ειναι τι εδω το χουμε δειξει ολοι μας!!!
κλαψ,λυγμ..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Pamtax21,
για τελευταία φορά φίλε μου.
Όταν ξεκινάει η δίκη, πρώτα θα καταθέσουν οι δικηγόροι τις όποιες ενστάσεις τους και μετά θα ξεκινήσει ο τζερτζελές.
Ένας δικαστής δεν θα διακινδυνεύσει την καριέρα του, και του γιού του εν προκειμένω, με το να αποκρύψει μια τέτοια πληροφορία.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν ειναι ετσι οκ!!!
sorry.....
Γενικα παντως ειναι μαλακια να τσακωνομαστε μεταξυ μας!!!

οκ??
ναι ειναι μαλακια αλλα μην το λες σε μενα...κι αδερφος μου να ειναι ο αλλος αμα πει μαλακια δεν θα την αφησω να πεσει κατω!!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι θα ψηφιζε κανονικα οπως κανονικα θα επερνε και τους βαθμους η καλαμαρια αν καποιος δεν ανακαλυπτε το λαθος με τον παιχτη...
Και στις δυο περιπτωσεις ομως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ η "πουστια" και ολα εγιναν ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,και η ενσταση και η εξαιρεση!!!
Φίλε μου είσαι πολύ σωστός και εσύ φοράς παντελόνια, σε παραδέχόμαι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χααχχααχαχχ...σου χει μεινει καταλυπο η κλαψα απ το κλαμα που ριχνεις στους αντιμς καθε φορα που σε τιμωρουν ε?και για το οτι δεν ειναι αντικειμενικοι οι μοντς ε?
κλαψε ρε μπαγασα.....σε μαθαμε αλλα βαλε και το "σλουρπ" στο κλαψ,λυγμ!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Περιμένω από ένα σοβαρό και έντιμο γαύρο να μου απαντήσει καθαρά και εντιμα στη παραπάνω ερώτηση.Ευχαριστώ.

δηλαδη τι επρεπε να πει...
-παραιτουμε γιατι ο μπαρμπας μου δουλευει στον σωκρατη?
δεν γινονται αυτα απο δικαστες...αυτοεξαιρεθηκε οταν προεκυψε το θεμα...
οταν ομως εκδικαζονται αλλες υποθεσεις δεν ειδα καποιον απο τους αλλους να θιχτει...

Επισκέπτης
χααχχααχαχχ...σου χει μεινει καταλυπο η κλαψα απ το κλαμα που ριχνεις στους αντιμς καθε φορα που σε τιμωρουν ε?και για το οτι δεν ειναι αντικειμενικοι οι μοντς ε?
δευτερη φορα που γραφεις την ιδια παπαρια..σε ποιον μοντ & ποτε κλαφτηκα ρε τρυπα???τελικα θα μου πεις τι σε εχει πειραξει???μηπως οτι σου στελνω τα στρακια & τα τραβελια γιατι εγω δεν τα γαμαω ενω εσυ μονιμα ασχολεισαι με αυτα???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Nομιζω οτι πρεπει να σταματισετε....
Αμα γουσταρετε ..... αλλιως γραφτε με στα αρχιδια σας

Εγω παντως ΤΗΝ ΚΑΝΩ.....

www.freesmileys.org/custom]

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Τυφέα εγώ βλέπω ότι το σύστημα δε λειτουργεί κανονικά.Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν θα πάρετε τους βαθμούς(στην τελική αν εμείς είμαστε άξιοι ακόμα μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα), αλλά είναι απαράδεκτο σε αυτή την υπόθεση να βάζουν Δικαστή που ο γιος του έχει τέτοια σχέση με τον Κόκκαλη.Όπως φυσικά λάθος στην υπόθεση έχει η Καλαμαριά.Όλοι σας όμως αντί να παραδεχτείτε την αλήθεια στρουθοκαμηλίζετε και ψάχνεται ανόητες δικαιολογίες για κάτι που πιθανότατα δε φταίει ο Ολυμπιακός.
Μόνο ο Ψάχνω είπε την αλήθεια και μπράβο του.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φίλε Τυφέα εγώ βλέπω ότι το σύστημα δε λειτουργεί κανονικά.Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν θα πάρετε τους βαθμούς(στην τελική αν εμείς είμαστε άξιοι ακόμα μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα), αλλά είναι απαράδεκτο σε αυτή την υπόθεση να βάζουν Δικαστή που ο γιος του έχει τέτοια σχέση με τον Κόκκαλη.Όπως φυσικά λάθος στην υπόθεση έχει η Καλαμαριά.Όλοι σας όμως αντί να παραδεχτείτε την αλήθεια στρουθοκαμηλίζετε και ψάχνεται ανόητες δικαιολογίες για κάτι που πιθανότατα δε φταίει ο Ολυμπιακός.
Μόνο ο Ψάχνω είπε την αλήθεια και μπράβο του.
Ο δικαστής δεν τοποθετείται....κληρώνεται.....
Κατάλαβες τώρα γιατί διαμαρτύρεσαι χωρίς λόγο ή θα με αποτρελλάνεις σήμερα???

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ρε μαγκες ακομα γιαυτο συζητατε?ελεος....

ολοι ξερουμε τι θα γινει.....

1.05 δινει ο οπαπ αποδοση να δικαιωθει ο γαυρος....!!!

οκ τους πηρατε τους 3 βαθμους....να τους χαιρεστε μαγκες...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δευτερη φορα που γραφεις την ιδια παπαρια..σε ποιον μοντ & ποτε κλαφτηκα ρε τρυπα???τελικα θα μου πεις τι σε εχει πειραξει???μηπως οτι σου στελνω τα στρακια & τα τραβελια γιατι εγω δεν τα γαμαω ενω εσυ μονιμα ασχολεισαι με αυτα???
ξερεις εσυ που κλαφτηκες.....
κι επειδη εχω ειδικοτητα στο να πηδαω τραβελια οπως 2η φορα λες,φυλαγε το κολαρακι σου  :dancing: :2funny:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κρέταν335 επειδή θέλω να το κλείσουμε το θέμα αν θες απάντησέ μου.Πιστεύεις πως αν ο Δικηγόρος της Καλαμαριάς δεν ανακάλυπτε τη σχέση του γιου του Δικαστή με τον Κόκκαλη ο Δικαστής θα ζητούσε από μόνος του την αυτοεξαιρεσή του?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κρέταν335 επειδή θέλω να το κλείσουμε το θέμα αν θες απάντησέ μου.Πιστεύεις πως αν ο Δικηγόρος της Καλαμαριάς δεν ανακάλυπτε τη σχέση του γιου του Δικαστή με τον Κόκκαλη ο Δικαστής θα ζητούσε από μόνος του την αυτοεξαιρεσή του?
ειπαμε παμταχ...κι αν ηταν τοσο μαγκας δικηγορος (που καλα εκανε και ανακαλυψε τον δικαστη) ας φροντιζε νωριτερα να ενημερωσει τον πελατη του (καλαμαρια) οτι ηταν παρανομη η συμμετοχη του παιχτη!!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνω αυτό δε το συζητάμε καν,ήδη έχω γράψει παραπάνω πως η Καλαμαριά έχει κάνει μαλακία.

Επισκέπτης
ξερεις εσυ που κλαφτηκες.....
κι επειδη εχω ειδικοτητα στο να πηδαω τραβελια οπως 2η φορα λες,φυλαγε το κολαρακι σου   :dancing: :2funny:
ειδες ποσο ρομπα εισαι???πετας μια παπαρια & μετα δεν μπορεις να την υποστηριξεις..σχετικα δε με τα τραβελια,δεν το λεω εγω αλλα εσυ με τα γραφομενα σου στα αναλογα θρεντς..το κωλαρακι μου εμενα ουτε καν γυναικειο δαχτυλο δεν εχει φαει,οσο για το δικο σου στο χωριο μου λενε οτι αυτος που τον δινει τον περνει στα σιγουρα οποτε καλυτερα να κοψεις αυτη την συνηθεια που εχεις γιατι μαλλον σου εχει μεινει το κουσουρι αλλα απο εμενα δεν θα δεις χαρα στην τρυπα σου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι βρε παλικάρι μου, αυτό θα έκανε εαν έκρινε οτι επηρεάζεται η διαδικασία.
Όπως επίσης οτι μπορεί να υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση/καριέρα του/καριέρα του γιου του.
Τόσο μαλάκας νομίζεις οτι είναι που θα κάτσει να δικάσει την Καλαμαριά και να την πατήσει μετά??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom