Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κρίσιμα ματς έρχονται για την ομάδα. Προκρίνεσαι με την Dnipro, περνάς την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κερδίζεις το βάζελο στη Λεωφόρο και είσαι ομάδα. Δεν το πραγματοποιείς και γίνεσαι περιπλανώμενος θίασος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κρίσιμα ματς έρχονται για την ομάδα. Προκρίνεσαι με την Dnipro, περνάς την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κερδίζεις το βάζελο στη Λεωφόρο και είσαι ομάδα. Δεν το πραγματοποιείς και γίνεσαι περιπλανώμενος θίασος.
Aς κάνει τα δύο πρώτα και με τον βάζελο ας φέρει και x κάτι έγινε στα γύφτικα  :hi:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν δε κάνω λάθος το πρόγραμμά σας είναι
Εργοτέλης Εντός
Ντιπρο (πως σκατά γράφεται στ Ελληνικά) εκτός
ΠΑΟ (εκτος)
ΑΕΚ (εκτος)
Ντιπρο (εντός)
Όπως και να το δεις πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σε πολύ κοντινές ημερομηνίες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εργοτέλης Εντός
ΠΑΟ (εκτος)
ΑΕΚ (εκτος)
Ντιπρο (εντός)
Γάμα τον τον εργοτέλη,τα υπόλοιπα είναι όντως δύσκολα και πολύ καθοριστικά παιχνίδια βγάλε και αυτό με τον βάζελο :hi:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εργοτέλης Εντός
ΠΑΟ (εκτος)
ΑΕΚ (εκτος)
Ντιπρο (εντός)

Δύσκολο πρόγραμμα και κατάλληλο για να φανεί η πραγματικότητα για την ομάδα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γάμα τον τον εργοτέλη,τα υπόλοιπα είναι όντως δύσκολα και πολύ καθοριστικά παιχνίδια βγάλε και αυτό με τον βάζελο :hi:
Πας (ΛΟΓΙΚΑ) με +6 στη Λεοφώρο και δεν είνα κρίσιμο; Σε περίπτωση ήττας ο ΠΑΟ πάει στο -3 και μετά θα χρειαστείς "μηχανισμό στήριξης" ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πας (ΛΟΓΙΚΑ) με +6 στη Λεοφώρο και δεν είνα κρίσιμο; Σε περίπτωση ήττας ο ΠΑΟ πάει στο -3 και μετά θα χρειαστείς "μηχανισμό στήριξης" ;)
Με +9 θα πάω..και με +3 να πάω που λέει ο λόγος τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το χάσουμε;  :hi:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε τόσα Πρωταθλήματα,Κύπελλα, πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονςλιγκ, που πάνε όλα αυτά τα λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα που έστω να μπορεί να κυριαρχίσει σε αυτό το μικρό επίπεδο? Γιατί το να παίρνω Πρωτάθλημα με τις γκέλες των βασικών ανταγωνιστών, αλλά να μην μπορώ να τους κερδίσω ή να τους κερδίζω με χίλια ζόρια στην τύχη ή με φαλτσοσφύριγματα εμένα δεν με ικανοποιεί. Θέλω νίκη με βάζελο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δύσκολο πρόγραμμα και κατάλληλο για να φανεί η πραγματικότητα για την ομάδα.
Και η γνώση του προπονητή για τους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα. ΛΟΓΙΚΑ θα χρειαστεί να κάνει ροτέτιον. Το θέμα είναι σε ποια παιχνίδια που ακολουθούν θα κάνει τέτοιο. Και ΑΝ θα βγει χωρίς απώλειες. Γιατί κακά τα ψέματα τα ματς με την Ντιπρο και τον ΠΑΟ θα είναι δυνατά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με +9 θα πάω..και με +3 να πάω που λέει ο λόγος τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το χάσουμε;  :hi:
Ρε θα με τρελλάνεις; 55-49 πόσο μας κάνει; 6 ή 9 μας κάνει;
Στο +3 έχεις πίεση. Ξέρεις ότι ένα στραβοπάτημα και ο άλλος μπορεί να σε πιάσει. Και ο ΟΣΦΠ (ο φετινός) έχει κάποια άσχημα σκαμπανεβάσματα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και η γνώση του προπονητή για τους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα. ΛΟΓΙΚΑ θα χρειαστεί να κάνει ροτέτιον. Το θέμα είναι σε ποια παιχνίδια που ακολουθούν θα κάνει τέτοιο. Και ΑΝ θα βγει χωρίς απώλειες. Γιατί κακά τα ψέματα τα ματς με την Ντιπρο και τον ΠΑΟ θα είναι δυνατά.
Ρε Γρηγόρη ο Ολυμπιακός δεν λειτουργεί σαν σοβαρή ομάδα,δεν έπρεπε να πει κάποιος στον παπάρα τον Περέιρα ότι η Άεκ δεν είναι ομάδα β εθνικής βάση ρόστερ; Δεν έπρεπε να του πει ότι θεωρείται ντέρμπυ και ένας πιθανός αποκλεισμός θα είναι καταστροφή; Αντί να βάλει βασικούς εχθές και να εξασφαλίσει την πρόκριση ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να κατέβει με αναπληρωματικούς διάλεξε να κάνει ροτέισιον εχθές..Σου ξαναλέω το ελληνικό πρωτάθλημα μην το υπολογίζεις και γκέλα να κάνουμε κάπου θα κάνουν και οι άλλοι..ε ας μην δώσουμε και μια χρονιά στο τέλος παιχνίδια στις Κέρκυρες και στις Λάρισες δεν έγινε και τίποτα  :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε θα με τρελλάνεις; 55-49 πόσο μας κάνει; 6 ή 9 μας κάνει;
Στο +3 έχεις πίεση. Ξέρεις ότι ένα στραβοπάτημα και ο άλλος μπορεί να σε πιάσει. Και ο ΟΣΦΠ (ο φετινός) έχει κάποια άσχημα σκαμπανεβάσματα
θα χάσει από τον Όφη ο βάζελος  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τύπε τόσα Πρωταθλήματα,Κύπελλα, πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονςλιγκ, που πάνε όλα αυτά τα λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα που έστω να μπορεί να κυριαρχίσει σε αυτό το μικρό επίπεδο? Γιατί το να παίρνω Πρωτάθλημα με τις γκέλες των βασικών ανταγωνιστών, αλλά να μην μπορώ να τους κερδίσω ή να τους κερδίζω με χίλια ζόρια στην τύχη ή με φαλτσοσφύριγματα εμένα δεν με ικανοποιεί. Θέλω νίκη με βάζελο.
Τα χρήματα πάνε εκεί που από πέρσι το λέω σε μερικούς. Όσο και αν θέλετε να πιστεύετε (δε ξέρω αν είσαι μέσα σ αυτούς) ότι ο Μαρινάκης έδωσε 100εκ ευρώ από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του περιουσία για να αγοράσει τον ΟΣΦΠ και να πληρώσει τα χρέη που είχε είσαστε αλλού γι αλλού. Η (εφοπλιστική) πιάτσα γνωρίζει ότι είχε πάρει δάνειο και τα κέρδη από αυτά που έγραψες συν από τις πωλήσεις πάνε σε μεγάλο ποσοστό στην αποπληρωμή του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε Γρηγόρη ο Ολυμπιακός δεν λειτουργεί σαν σοβαρή ομάδα,δεν έπρεπε να πει κάποιος στον παπάρα τον Περέιρα ότι η Άεκ δεν είναι ομάδα β εθνικής βάση ρόστερ; Δεν έπρεπε να του πει ότι θεωρείται ντέρμπυ και ένας πιθανός αποκλεισμός θα είναι καταστροφή; Αντί να βάλει βασικούς εχθές και να εξασφαλίσει την πρόκριση ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να κατέβει με αναπληρωματικούς διάλεξε να κάνει ροτέισιον εχθές..Σου ξαναλέω το ελληνικό πρωτάθλημα μην το υπολογίζεις και γκέλα να κάνουμε κάπου θα κάνουν και οι άλλοι..ε ας μην δώσουμε και μια χρονιά στο τέλος παιχνίδια στις Κέρκυρες και στις Λάρισες δεν έγινε και τίποτα  :hi:
Σ αυτό φταίει ΚΑΙ ο Περέιρα αλλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Περέιρα γιατί ΙΣΩΣ και να σκέφτηκε πως από την στιγμή που παίζει μ ομάδα μικρότερης κατηγορίας δε χρειάζεται να τη δει και να την αναλύσει γιατί οι παίκτες θα τη κερδίσουν απλά και μόνο φορόντας τις φανέλες.  Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος έπεσαν στη παγίδα που λένε τόσο καιρό δηλαδή "ακόμα ν έρθετε; Ερχόσαστε. Κούλες" κτλπ κτλπ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα χάσει από τον Όφη ο βάζελος  ;)
Έχεις πληροφορία από μέσα;

Υ.Γ Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Μιλάω ΜΟΝΟ για το χθεσινό ματς. Ο επαναληπτικός θ είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικός αγώνας όπου ο ΟΣΦΠ παρόλο το χθεσινό αποτέλεσμα είναι το φαβορί για τη πρόκριση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε μια ομάδα δεν έχει έξοδα μόνο για μεταγραφές παικτών...Έχει πολλά έξοδα από καθαρίστριες,μεταφορικά έξοδα μέχρι τα συμβόλαια των παικτών...Απλά ο Βαγγέλας κάνει διαχείριση των χρημάτων από τα έσοδα και δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω κάτι είναι σε άλλες ομάδες τρώγανε λεφτά και τις έστειλαν στην αφάνεια  ;)

Άμα δεν μπορεί να περάσει και την Ντνίπρο τότε ας μην ξαναβγούμε στην ευρώπη :hi: :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχεις πληροφορία από μέσα;

Υ.Γ Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Μιλάω ΜΟΝΟ για το χθεσινό ματς. Ο επαναληπτικός θ είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικός αγώνας όπου ο ΟΣΦΠ παρόλο το χθεσινό αποτέλεσμα είναι το φαβορί για τη πρόκριση
Έτσι λέει το προαίσθημα μου τύπε.

Εγώ πιστεύω θα περάσετε πάντως αλλά πιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει να περάσω την Ντιεπρ παρά να περάσω το Αεκάκι ή να νικήσω τον βάζελο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι λέει το προαίσθημα μου τύπε.

Εγώ πιστεύω θα περάσετε πάντως αλλά πιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει να περάσω την Ντιεπρ παρά να περάσω το Αεκάκι ή να νικήσω τον βάζελο
Μια φιλική συμβουλή. Το να λες την ΑΕΚ "Αεκάκι" ειδικά μετά το χθεσινό που χρειάστηκες "μηχανισμό στήριξης" για να φέρει 1-1 μαζί της ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ σου μειώνεις τον ΟΣΦΠ και όχι την ΑΕΚ  (όπως θέλεις να πετύχεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom