- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Ναι.Σημερινο ειναι αυτο τυπε?
Ναι.Σημερινο ειναι αυτο τυπε?
ειπαμε, κανενας σεβασμος σε οσους δεν σεβονται τους νεκρους μας...Η ντροπή του ανθρώπινου γένους.
Ξεκουμπώθηκε να τους γαμήσει
:S :S :S :S :S
σημερινο και μετα απο λίγο το κατεβασανε τα λόγια περιτευουν.που είναι η παναθηναϊκοί η εντιμοι να πουν τη γνώμη τους.Η ντροπή του ανθρώπινου γένους.
Θα κατούρησε τύπε πρινΞεκουμπώθηκε να τους γαμήσει
ειδικα ο ΠΑΟΚ τυπε έχει κανει ευκαιρίες πονεσανε τα ματια μας που λένε έχουν και πανο..εμείς έχουμε χασει και γκολ.
μην ακολουθας τους αλλους τους κανιβαλους μαν..πάρτο αλλιως.ειπαμε, κανενας σεβασμος σε οσους δεν σεβονται τους νεκρους μας...
υ.γ: ο φιλοπουλος τι κανει???
Ναυάγια της ζωής τύπεσημερινο και μετα απο λίγο το κατεβασανε τα λόγια περιτευουν.που είναι η παναθηναϊκοί η εντιμοι να πουν τη γνώμη τους.
Γεμάτο το καφέ που σας έλεγα.Θα κατούρησε τύπε πριν
σημερινο και μετα απο λίγο το κατεβασανε τα λόγια περιτευουν.που είναι η παναθηναϊκοί η εντιμοι να πουν τη γνώμη τους.
το ξέρω μαν τι μου το λες.ανάξιο σχολιασμού το έκτρωμα που κάνανε.Εγω ουτε παναθηναικος ειμαι ουτε εντιμος ειμαι αλλα χεζω στη μαπα τους με αυτο που γραψανε
ΒαζελλέταΜούγκα τα σάιτ ..απορω πως το έγραψε τοgazzeta.
Μούγκα τα σάιτ ..απορω πως το έγραψε το gazzeta.
Το σαιτ με σπονσορα τον Χρηστιδη
Η ντροπή του ανθρώπινου γένους.
τι να λεμε,τα ατομα δινουν ραντεβου θανατου με μαχαιρια κ ροπαλα για να μη πουμε οπλα!μπραβο τους παντως,πρεπει να εχουν λυμενα ολα τα προβληματα τους για να ασχολουνται τοσο με τις ομαδες τουςειπαμε, κανενας σεβασμος σε οσους δεν σεβονται τους νεκρους μας...
υ.γ: ο φιλοπουλος τι κανει???
τι να λεμε,τα ατομα δινουν ραντεβου θανατου με μαχαιρια κ ροπαλα για να μη πουμε οπλα!μπραβο τους παντως,πρεπει να εχουν λυμενα ολα τα προβληματα τους για να ασχολουνται τοσο με τις ομαδες τους