ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.414
- Πόντοι
- 5.006
ξεχασες και το ρητό σου..δε το ειπες σήμερα..Έτσι όλα τα τσογλάνια εκεί που τους αξίζει.
ξεχασες και το ρητό σου..δε το ειπες σήμερα..Έτσι όλα τα τσογλάνια εκεί που τους αξίζει.
Για πε.ξεχασες και το ρητό σου..δε το ειπες σήμερα..
δεν εχω ιδεα φιλε...Τραβεστολάγνε ο Μπεν δεν είχε κλείσει στον Πάοκ ή κάνω λάθος
Tην Κυριακή πως το βλέπεις το ματσάκι;δεν εχω ιδεα φιλε...
α δε θέλω τέτοια. με ταυλαριδη.Για πε.
ασσος απο εδω μεχρι το λιμανι...απο ημιχρονο...Tην Κυριακή πως το βλέπεις το ματσάκι;
ασσος απο εδω μεχρι το λιμανι...απο ημιχρονο...
ασσος απο εδω μεχρι το λιμανι...απο ημιχρονο...
εδω θα ειμαστε....δεν θα κρυφτω την κυριακη...
A ναι! Μιλάμε τον έχω απίστευτο άχτι. Όπως και κάθε αγνός φίλαθλος άλλωστε.α δε θέλω τέτοια. με ταυλαριδη.
ε πες το ντε.A ναι! Μιλάμε τον έχω απίστευτο άχτι. Όπως και κάθε αγνός φίλαθλος άλλωστε.
πάρε και χάπια και κάνε κανένα περίπατο πριν.εδω θα ειμαστε....δεν θα κρυφτω την κυριακη...
πάρε και χάπια και κάνε κανένα περίπατο πριν.
το εργο το ξερω...3 ωρες πριν τον αγωνα πεταει δακρυγονα η αστυνομια εξω απο την 4 για να διαλυθει ο κοσμος...ακολουθει πετροπολεμος...1.30 πριν τον αγωνα ερχεται η αποστολη του γαυρου...ξανα δακρυγονα ξανα πετροπολεμος....1 ωρα πριν την εναρξη η αστυνομια πετα δακρυγονα γιατι οι οπαδοι λοξοκοιταζουν απειλητικα τα παιδια με τα ροπαλα.....σε καποια φαση μπαινει ολος ο κοσμος και αρχιζει το ματς τα τελευταια 20 χρονια αυτο γινεται...λες να σπασει φετος η παραδοση;;;;;;;;;;;;πάρε και χάπια και κάνε κανένα περίπατο πριν.
Καταπληκτικος ηταν ρε,αφου εγω δεν μπορουσα να συγκρατησω τα δακρυα.Μαγεψε ο πουστης.Σ΄αυτό το χωράφι που παίζαμε τέλειος ήταν. Καλύτερα δε γινόταν.