Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αστον ρε γιατι εχει ξεφυγει και δεν θελω να εχω τυψεις,οτι τον κανουμε έξαλλο
απλα εχει καει εγκεφαλικα και νομιζει...ολα γυριζουν γυρω απο το ποδοφαιρο.... :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

12102013_b4-taube-earth-ball8201.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και εγω την ιδια αποψη εχω,αλλα δεν εδειξε ριπλει στη φαση του μητρογλου
Δικαιες οι αποβ
ολες,μαλλον το παιρνουμε και φετος χρηστιδη
εδεικε ριπλευ και φανηκε καθαρα...εγω στο ριπλευ το ειδα....στο ζωντανο δεν το καταλαβα...απλα το εδειξε μια φορα και οχι τρεις τεσσερις οπως αλλες φορες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαγκες γιατι χαλιεστε?
Ο Χρηστιδης εχει τις αποψεις του.
Μπορειτε να ξεπερνατε τα ποστ του.
Τουλαχιστον εχει μια στανταρ γραμμη.
Εγω το παω τρελα γιατι ειναι οριτζιναλ.
Παρολο που ειναι υπερβολικος ωρες ωρες.
E οχι και υπερβολικος,μην λεμε μαλακιες τωρα. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι όφελος μπορεί να έχει ο ηλίθιος πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη στο μπου;;;  :think: :think:
Ρε λες να είναι ο Τσουκαλάς; Ή μήπως ο Σάββας;
οποιος και να ειμαι απο τους δυο εσενα σε κατουραω μαλακα  :2funny:
ειτε ειμαι ο ενας ειτε ο αλλος....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαγκες γιατι χαλιεστε?
Ο Χρηστιδης εχει τις αποψεις του.
Μπορειτε να ξεπερνατε τα ποστ του.
Τουλαχιστον εχει μια στανταρ γραμμη.
Εγω το παω τρελα γιατι ειναι οριτζιναλ.
Παρολο που ειναι υπερβολικος ωρες ωρες.

κουτσομπολιό λέγεται αυτό που κάνουμε. so simple

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οποιος και να ειμαι απο τους δυο εσενα σε κατουραω μαλακα  :2funny:
ειτε ειμαι ο ενας ειτε ο αλλος....

α, εδώ είσαι; Έτσι, βάλε κανα εμοτικον, γιατί θα πιστέψω αλήθεια τον άλλον που λέει ότι πας για εγκεφαλικό. Έχουμε τα προβλήματά μας, μην έχουμε κι εσένα βάρος στη συνείδησή μας.  :priest: :priest: :priest:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• fakellaki ston pato soy zhsh.jpg
    fakellaki ston pato soy zhsh.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 17

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α, εδώ είσαι; Έτσι, βάλε κανα εμοτικον, γιατί θα πιστέψω αλήθεια τον άλλον που λέει ότι πας για εγκεφαλικό. Έχουμε τα προβλήματά μας, μην έχουμε κι εσένα βάρος στη συνείδησή μας.  :priest: :priest: :priest:
:2funny: :2funny:
βρε μαλακα...εμενα εδω δυο ατομα με εχουν πιασει...ολοι οι αλλοι οι μαλακες με το μηδενικο αι κιου χτυπιουντε σαν πουτανες και μετα το παιζουν και υπερανω  ;)
ο καθενας διαλεγει σε ποιους ανηκει...στους πολλους η στους λιγους....
αυτα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:
βρε μαλακα...εμενα εδω δυο ατομα με εχουν πιασει...ολοι οι αλλοι οι μαλακες με το μηδενικο αι κιου χτυπιουντε σαν πουτανες και μετα το παιζουν και υπερανω  ;)
ο καθενας διαλεγει σε ποιους ανηκει...στους πολλους η στους λιγους....
αυτα...

ναι ρε, μην στενοχωριέσαι. Το 90% εδώ που είναι και μαλάκες σε θεωρούν μαλάκα, το υπόλοιπο 10% που είναι φυσιολογικοί, σε θεωρούν φυσιολογικό. Μάλλον το 10% έχει δίκιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ρε, μην στενοχωριέσαι. Το 90% εδώ που είναι και μαλάκες σε θεωρούν μαλάκα, το υπόλοιπο 10% που είναι φυσιολογικοί, σε θεωρούν φυσιολογικό. Μάλλον το 10% έχει δίκιο.
γιωργακη αγορι μου ...εισαι μαζα....δεν τρεχει τιποτα...πλειοψηφια εισαι  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Για ακόμα μια φορά σιχαμένο αντιολυμπιακό σόου από παιχτάκια και ομαδίτσες στα όρια της γραφικότητας.
Το κακό είναι ότι η προπαγάνδα έχει επηρεάσει και δικούς μας. Δεν είναι δυνατόν να μας γίνεται καθαρό πέναλτι και να μη διαμαρτύρεται κανείς. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντιαθλητικά δολοφονικά τάκλιν και να μην πέφτουν και οι 11 πάνω στον αλητάμπουρα να τον πιάσουν απ' το λαιμό. Και οι 11. Το επόμενο δευτερόλεπτο. Μόνο ο Μανιάτης δείχνει κάποια ψυχή. Ελπίζω να συνέλθουμε. Και οι παίχτες και ο κόσμος.
Ξυδάκι σε όλους τους άθεους όταν γαμάει ο Θρύλος κι ο Πειραιάς.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
καλα ρε πουστη ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι μονος σε αυτο τον κοσμο...
τι διαλο βλεπετε;εχετε ολοι σταθει στο (καθαρο) πεναλτυ στον ομαρ...
το πεναλτυ και αποβολη στον μητρογκολ στη φαση που οπως ειπε ο σπηκερ ''δεν προλαβε την μπαλλ'' δεν το ειδε κανεις;
μα δεν βλεπει κανεις οτι δεν προλαβαινει απλα γιατι τον τραβανε απο πισω ;  :headbang:
ρε πουστη ελεος...πεντακαθαρη φαση..
Έτσι. Τον σμπρώχνει και τελικά του τραβάει την φανέλα και τον πετάει κάτω. Πέναλτυ 100%, που πάντως δεν φταίει ο διαιτητής (δεν νομίζω ότι μπορούσε να δει το σπρώξιμο αλλά ο επόπτης.
Πάντως ο Κωστάκης τις μαλακίες του τις έκανε . Χαζή κίτρινη (φανέλα) και του χαρίστηκε μια στο 93 (δεν σταμάτησε) σε (ανύπαρκτο πάντως) οφσαϊντ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έτσι. Τον σμπρώχνει και τελικά του τραβάει την φανέλα και τον πετάει κάτω. Πέναλτυ 199%, που πάντως δεν φταίει ο διαιτητής (δεν νομίζω ότι μπορούσε να δει το σπρώξιμο αλλά ο επόπτης.
Πάντως ο Κωστάκης τις μαλακίες του τις έκανε . Χαζή κίτρινη (φανέλα) και του χαρίστηκε μια στο 93 (δεν σταμάτησε) σε (ανύπαρκτο πάντως) οφσαϊντ.
σωστα...ηταν κιτρινη...μαλακισμενη αλλα ηταν....και η πρωτη ηλιθια και αυτο που συνεχισε την φαση επισης...
παντως την αλλη φαση πεναλτυ και αποβολη δεν την εχει παρει χαμπαρι σχεδον κανεις...ουτε ο κωσταρας στο ακτιον δεν την ειπε  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για ακόμα μια φορά σιχαμένο αντιολυμπιακό σόου από παιχτάκια και ομαδίτσες στα όρια της γραφικότητας.
Το κακό είναι ότι η προπαγάνδα έχει επηρεάσει και δικούς μας. Δεν είναι δυνατόν να μας γίνεται καθαρό πέναλτι και να μη διαμαρτύρεται κανείς. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντιαθλητικά δολοφονικά τάκλιν και να μην πέφτουν και οι 11 πάνω στον αλητάμπουρα να τον πιάσουν απ' το λαιμό. Και οι 11. Το επόμενο δευτερόλεπτο. Μόνο ο Μανιάτης δείχνει κάποια ψυχή. Ελπίζω να συνέλθουμε. Και οι παίχτες και ο κόσμος.
Ξυδάκι σε όλους τους άθεους όταν γαμάει ο Θρύλος κι ο Πειραιάς.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο σπορ εφ εμ ο αλλος φωναζε....μα δεν του ειπε τιποτα τζαμπα τον αποβαλλε... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom