redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σε εμενα το λες αυτο;αυτος δεν ηταν πρων ποδοσφαιριστης?
βρες ενα ποστ που να εχω γραψει κατι αρνητικο για τον μητρογλου και θα διαγραψω τον λογαριασμο μου
σε εμενα το λες αυτο;αυτος δεν ηταν πρων ποδοσφαιριστης?
δεν το ειπα σε εσενα....σε εμενα το λες αυτο;
βρες ενα ποστ που να εχω γραψει κατι αρνητικο για τον μητρογλου και θα διαγραψω τον λογαριασμο μου
αυτο εσυ το ειπες για εμενα?κωλοτουμπα φουλ
γενικα μιλαω,τι αρπαζεσαι?αυτο εσυ το ειπες για εμενα?
οχι ρε συ προς θεου...εμενα γενικα μου αρεσε ο γαυρος φετοςγενικα μιλαω,τι αρπαζεσαι?
ο στοπερ κλασης στοιχιζει 6 με 7 μυρια.αμα είναι να φερεις τον σαντος από την μπραγκα.μητσο ενα σεντερ μπακ κλασης να φερουμε και ειμαστε οκ αλλα απο το πανω ραφι οχι στυλ μποτια ουαντου και παπαζογλου
αυτος δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο,δεν αξιζει τοσα τυπεο στοπερ κλασης στοιχιζει 6 με 7 μυρια.αμα είναι να φερεις τον σαντος από την μπραγκα.
αυτος είναι?αυτος δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο,δεν αξιζει τοσα τυπε
τυπε γιατι απορεις;ηταν ενα στοιχημα για τον προεδρο...
οτι θελαμε εμεις εγινε ακομα και στο θεμα κυβερνησης...
ο ολυμπιακος ανεβαζει και ριχνει κυβερνησεις...
οσαμαρας διαλεξε να συμμαχησει με αεκ και να πολεμησει θρυλο...
το να παρει τον πουλο ηταν επομενο και εγινε με συνοπτικες διαδικασιες....
λαγε...αυτος δεν ειναι ενας απλος προεδρος...ειναι η εγγυηση οτι θα σου γαμαω τα ματια για το υπολοιπο της μιζερης ζωης σου...
οχι σε συλαλητριο θα παω...και σφαιρα θα μπω μπροστα να φαω...
αντε βαψε καγκελακι τωρα για τον τσετουλα ;)
20 μυρια και τον καμπελ για να παρουν αυτον τον παικτη...μαλλον κοροιδα τους επιασε η βιγιαρεαλ
αυτος ο χαρα μετριος παικτης....αλλα ειναι σε καλη ηλικια παντως εχει να παιξει καιρο και δεν εχει και τοσο ασχημο βιογραφικο,ποσα να δωσαμε αραγε
Το κρατάω αρχείο....
Μιλάμε για την επιτομή του καψίματος....
Γίνε άνθρωπος επιτέλους,έστω στα γεράματα....
Το παρακάτω ξέχασα....
Με Καθάριος,τι παίζει...?
Έχει θέση σε μελλοντικό σου,ρόστερ...?
http://[URL unfurl="true"]www.thrakisports.gr/media/k2/items/cache/13e0bb53591595edf0c2569d715f1754_XL.jpg?t=1399973062[/img[/URL]]
[/quote]πουστρακι ρουφιανακι....ξαναλεω...ο θρυλος ανεβαζει και ριχνει κυβερνησεις....
και αντε και γαμησου αν δεν σου αρεσουν γκιοζη αυτα που λεω
τραβ γλειψε το μουνι καμμιας βρωμιαρας για δεκα ευρω και περιμενε να γινω εγω ανθρωπος...μεχρι τοτε γαμα μεσα στη βρωμα και τη δυσωδια εσυ την καθε βρωμιαρα.....
πουστρακι ρουφιανακι....ξαναλεω...ο θρυλος ανεβαζει και ριχνει κυβερνησεις....
και αντε και γαμησου αν δεν σου αρεσουν γκιοζη αυτα που λεω
τραβ γλειψε το μουνι καμμιας βρωμιαρας για δεκα ευρω και περιμενε να γινω εγω ανθρωπος...μεχρι τοτε γαμα μεσα στη βρωμα και τη δυσωδια εσυ την καθε βρωμιαρα.....
επισης ;)Ρε μαλέα,για σένα το λέω....σύνελθε...