Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ενταξει παραδοσιακα εδω ητανε των τριων ομαδων πρωταθλημα οπως και στην πορτογαλλια ενω αν θυμασαι για ενα διαστημα και εμεις βγαζαμε τρεις ομαδες στο τσαμπιονς λιγκ οπως αυτοι....Αμα πιασουμε τωρα τα τελευταια χρονια που ο ΠΑΟ εγινε φωστηρας η ΑΕΚ εχει χρεωκοπησει πιο πολλες φορες και απο την Αργεντινη και ο Ολυμπιακος παιζει μονος του ενταξει ναι ειναι για τον πουτσο....
ειμαστε πολυ πισωωωωωωωω τυπε....αυτη ειναι η αληθεια  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο νετο εκλεισε στην ασημη βερονα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Πάντως θα ήθελα να αναφέρω κάτι το οποίο το τελευταίο διάστημα ακούγεται συχνά. Έχει να κάνει με παράγκες και μαλακίες.

Τον ΠΑοκ φέτος η διαιτησία τον σπρώχνει. Τον Ολυμπιακό υπήρχαν χρονιές που τον έσπρωχνε. Την Αεκ το ίδιο, τον βάζελο το ίδιο και πάει λέγοντας.

Για να μη λέμε μαλακίες, την τελευταία 10ετία ομάδα ο βάζελος δεν έχει. Και η μόνη ομάδα που σκάει λεφτά είναι ο Ολυμπιακός.

Και με εκνευρίζει που πετάγονται κάτι ομάδες όπως πχ ο Παναιτωλικός ή πχ λέμε ο Αστέρας, που με μπάτζετ 1/10 αν χάσουν λένε ότι χάσανε από διαιτησία.

Στην Ελλάδα θα πρέπει να μαθαίνουμε να χάνουμε. Και όταν χάνουμε να το βουλώνουμε. Δε γίνεται να πέφτει ο άλλος με τα σκαριά να τρώει κίτρινη και να παραπονιέται. Αν δε ξέρεις μπάλα αγόρι μου και πας να κόψεις τον παίκτη με καράτε δε σου φταίει κανείς.

Κερδίζει ένα ματς ο Ολυμπιακός, και ορμάνε όλοι να ψυρίσουν τη μαιμού. Παλιά και όταν είχε ευνοιες ο Ολυμπιακός λέγανε για τα πέναλτυ. Τώρα που δεν έχουν τι να πούνε κάθονται και ασχολούνται με το φάουλ που έδωσε 3 λεπτά πριν, γιατί από εκεί ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φάση για γκολ. Ότι να ναι δηλαδή !!!

Το θέμα είναι ότι τα πέναλτυ του βάζελου παλιά με Σισέ, φέτος τον Παοκ και άλλους, δεν ασχολείται κανένας γιατί πολύ απλά και που τα παίρνουν τα σφυρίγματα δεν τα αξιοποιούν. Ενώ ο Ολυμπιακός επειδή κερδίζει το πρωτάθλημα ορμάνε όλοι πάνω και θυμούνται ΄λες τις φάσεις !!!!

Όλα αυτά τα λέω με αφορμή το τηλπαιχνίδι του Φερεντίνου, που πάει εκεί πέρα ένας τύπος, ή κρητικός ήταν η τραγουδιστής κάτι τέτοιο. Και του λέει ο Φερεντίνος πες μια μαντινάδα ή ένα τραγούδι και ο τύπος είπε για σφυρίγματα που παίρνει ο Ολυμπιακός.

Όπως μάγκες όταν παλιά ο Ολυμπιακός έχανε στο μπάσκετ από τον βάζελο γιατί ΟΝΤΩΣ υπήρχε διαφορά το βούλωνα. έτσι να κάνετε και εσείς στη μπάλα.
Αν δυναμώσετε στην μπάλα όπως τώρα ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, τότε ναι να μιλάτε για αδικίες που κρίνουν πρωταθλήματα...

Την καλημέρα μου.

Χριστίδη που είσαι ρε φίλε? Δεν κάνει σαματά πια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
καλημερα :) :) :) :) χιτμαν τον ΠΑΟΚ  που λες :2funny: :2funny: :2funny: Μας σπρώχνουν  :zfuck: ετσι εμεις ειμαστε το προβατο και απο πισω η διαιτησια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είναι προφανές ότι ο Παοκ φετος ελεγχει τόσο την επο -  όσο και την διαιτησία, οπότε όλα όσα γραφεις για φέτος είναι φυσιολογικό ότι συμβαίνουν.

Ο ρομπέρτο τελικά 10 μέρες θα μείνει έξω, γιατί έχω μπερδευτεί με τα μηνύματα συμπαράστασης;
Αμπινταλ:«Γύρνα πίσω δυνατός αδερφέ μου»
 :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πάντως θα ήθελα να αναφέρω κάτι το οποίο το τελευταίο διάστημα ακούγεται συχνά. Έχει να κάνει με παράγκες και μαλακίες.

Τον ΠΑοκ φέτος η διαιτησία τον σπρώχνει. Τον Ολυμπιακό υπήρχαν χρονιές που τον έσπρωχνε. Την Αεκ το ίδιο, τον βάζελο το ίδιο και πάει λέγοντας.

Για να μη λέμε μαλακίες, την τελευταία 10ετία ομάδα ο βάζελος δεν έχει. Και η μόνη ομάδα που σκάει λεφτά είναι ο Ολυμπιακός.

Και με εκνευρίζει που πετάγονται κάτι ομάδες όπως πχ ο Παναιτωλικός ή πχ λέμε ο Αστέρας, που με μπάτζετ 1/10 αν χάσουν λένε ότι χάσανε από διαιτησία.

Στην Ελλάδα θα πρέπει να μαθαίνουμε να χάνουμε. Και όταν χάνουμε να το βουλώνουμε. Δε γίνεται να πέφτει ο άλλος με τα σκαριά να τρώει κίτρινη και να παραπονιέται. Αν δε ξέρεις μπάλα αγόρι μου και πας να κόψεις τον παίκτη με καράτε δε σου φταίει κανείς.

Κερδίζει ένα ματς ο Ολυμπιακός, και ορμάνε όλοι να ψυρίσουν τη μαιμού. Παλιά και όταν είχε ευνοιες ο Ολυμπιακός λέγανε για τα πέναλτυ. Τώρα που δεν έχουν τι να πούνε κάθονται και ασχολούνται με το φάουλ που έδωσε 3 λεπτά πριν, γιατί από εκεί ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φάση για γκολ. Ότι να ναι δηλαδή !!!

Το θέμα είναι ότι τα πέναλτυ του βάζελου παλιά με Σισέ, φέτος τον Παοκ και άλλους, δεν ασχολείται κανένας γιατί πολύ απλά και που τα παίρνουν τα σφυρίγματα δεν τα αξιοποιούν. Ενώ ο Ολυμπιακός επειδή κερδίζει το πρωτάθλημα ορμάνε όλοι πάνω και θυμούνται ΄λες τις φάσεις !!!!

Όλα αυτά τα λέω με αφορμή το τηλπαιχνίδι του Φερεντίνου, που πάει εκεί πέρα ένας τύπος, ή κρητικός ήταν η τραγουδιστής κάτι τέτοιο. Και του λέει ο Φερεντίνος πες μια μαντινάδα ή ένα τραγούδι και ο τύπος είπε για σφυρίγματα που παίρνει ο Ολυμπιακός.

Όπως μάγκες όταν παλιά ο Ολυμπιακός έχανε στο μπάσκετ από τον βάζελο γιατί ΟΝΤΩΣ υπήρχε διαφορά το βούλωνα. έτσι να κάνετε και εσείς στη μπάλα.
Αν δυναμώσετε στην μπάλα όπως τώρα ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, τότε ναι να μιλάτε για αδικίες που κρίνουν πρωταθλήματα...

Την καλημέρα μου.

Χριστίδη που είσαι ρε φίλε? Δεν κάνει σαματά πια
Δηλαδή άδικα φωνάζει ο Αστέρας που του στερησαν προκλητικά ενα κύπελλο,ίσως το μοναδικο στην ιστορία του.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Δηλαδή άδικα φωνάζει ο Αστέρας που του στερησαν προκλητικά ενα κύπελλο,ίσως το μοναδικο στην ιστορία του.

Αν θυμάμαι καλά όχι. Όντως αδικήθηκε.

Με μια επιφύλαξη όμως γιατί δε θυμάμαι λεπτομέριες, αλλά θυμάμαι πως μάλλον αδικήθηκε.

Αν και στο συγκεκριμένο ματς αν θυμάμαι καλά, ο ΑΣτέρας φώναζε για χίλιαδυο άσχετα ενώ σε άλλα είναι που αδικήθηκε. Τέτοια εντύπωση έχω.

Τέλος πάντων. αναφέρομαι σε κάτι τυχαίους ποδοσφαιριστές, που έχουν υιοθετήσει το στυλάκι του Κατσουράνη. Που με το που σπάνε τα πόδια αντιπάλου και σφυράει φάουλ ο διαιτητής τρέχουν και παραπονιούνται και γελάνε με το στυλάκι ότι ο διαιτητής είναι στημμένος. Το θεωρώ υπερβολή

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
χρηστος1010+ANTZELO= ?    :grin:
δεν εχω τιποτα με κανεναν οπαδο αλλης ομαδας :) Αλλο αν δεν παω την ομαδα που εχει καποιος αλλος ανθρωπος σαν εμενα και τυγχανει να θελει ο ενας την θεση του αλλου στο οπαδικο κοματι :) :) Ξεχωριζω την φιλια απο το γουστο του καθενος για τις ομαδες :) :)  που ειναι κατι καθαρο προσωπικό και σεβαστο :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αν θυμάμαι καλά όχι. Όντως αδικήθηκε.

Με μια επιφύλαξη όμως γιατί δε θυμάμαι λεπτομέριες, αλλά θυμάμαι πως μάλλον αδικήθηκε.

Αν και στο συγκεκριμένο ματς αν θυμάμαι καλά, ο ΑΣτέρας φώναζε για χίλιαδυο άσχετα ενώ σε άλλα είναι που αδικήθηκε. Τέτοια εντύπωση έχω.

Τέλος πάντων. αναφέρομαι σε κάτι τυχαίους ποδοσφαιριστές, που έχουν υιοθετήσει το στυλάκι του Κατσουράνη. Που με το που σπάνε τα πόδια αντιπάλου και σφυράει φάουλ ο διαιτητής τρέχουν και παραπονιούνται και γελάνε με το στυλάκι ότι ο διαιτητής είναι στημμένος. Το θεωρώ υπερβολή
Αν δεις τον αγώνα ο αστερας φωναζει για 2,πέναλτυ και μια αποβολή που δεν του δόθηκαν και ενα ανυπαρκτο πέναλτυ που δόθηκε σε εσάς.όπως επισης και την επίσκεψη στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών των κυρίων μαρινακη και θεοδωριδη.κάτι που απαγορευεται.Για τα υπολοιπα που λες Συμφωνώ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να εχουμε φιλους που ειναι νδ η πασοκ αν δεν ειμαστε και  εμεις το ιδιο με αυτους :) η αν καποιος ειναι κυνηγος πρεπει να μην τον παω γιατι ειναι αντιθετο με αυτο που θελω εγω που δεν ειμαι κυνηγος :) Εδω ο θεος συγχωρει με την μετανεια τις αισχροτερες πραξεις του ανθρωπου θα εχουμε εμεις κατι με καποιον συναθρωπο μας που δεν υποστιριζει την ομαδα που υποστιριζουμε εμεις  :) πως τα λεω ετσι ο μπαγασας μου μοιάζω :grin: :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Αν δεις τον αγώνα ο αστερας φωναζει για 2,πέναλτυ και μια αποβολή που δεν του δόθηκαν και ενα ανυπαρκτο πέναλτυ που δόθηκε σε εσάς.όπως επισης και την επίσκεψη στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών των κυρίων μαρινακη και θεοδωριδη.κάτι που απαγορευεται.Για τα υπολοιπα που λες Συμφωνώ.

Στα πρόχειρα που το είδα, το πένλατυ του Ολυμπιακού δεν είναι πέναλτυ. Το χέρι του Μανιάτη που προφανώς λες, δε ξέρω αν είναι χέρι. Η κάμερα είναι από πίσω και το έχει κολλημένο στο σώμα του. Το αν προεξέχει λίγο αυτό δεν το βλέπω.

Και πιστεύω ότι ο διαιτητής τουλάχιστον στις φάσεις αυτές μπορεί να αδίκησε τον Αστέρα αν όντως είναι χερούκλα τέλος πάντων, αλλά δε φαίνεται μέσα σε μια φάση και όπως και στο πέναλτυ ο παίκτης πέφτει πολύ μέσα στην περιοχή. Οπότε σκέψου μήπως τα λάθη είναι ανθρώπινα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να εχουμε φιλους που ειναι νδ η πασοκ αν δεν ειμαστε και  εμεις το ιδιο με αυτους :) η αν καποιος ειναι κυνηγος πρεπει να μην τον παω γιατι ειναι αντιθετο με αυτο που θελω εγω που δεν ειμαι κυνηγος :) Εδω ο θεος συγχωρει με την μετανεια τις αισχροτερες πραξεις του ανθρωπου θα εχουμε εμεις κατι με καποιον συναθρωπο μας που δεν υποστιριζει την ομαδα που υποστιριζουμε εμεις  :) πως τα λεω ετσι ο μπαγασας μου μοιάζω :grin: :grin:

Από σήμερα κόβω την καλημέρα με χρήστο παοκτζή!

Θα μιλάω μόνο με τριάδα που ταιριάζουμε στοιχηματικά !

Γεια σου ρε Χρηστάρα παικταρά ! Σας χαιρετώ φέυγω τώρα από τη δουλειά

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
Από σήμερα κόβω την καλημέρα με χρήστο παοκτζή!

Θα μιλάω μόνο με τριάδα που ταιριάζουμε στοιχηματικά !

Γεια σου ρε Χρηστάρα παικταρά ! Σας χαιρετώ φέυγω τώρα από τη δουλειά
ΠΑΟΚ Να εισαι και μην φοβασε :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Τύρναβο ο Περέιρα επέλεξε για τη βασική του 11άδα τους: Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Σιόβας, Γιαννούλης, Πελέ, Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ, Μπενίτεζ και Διαμαντάκος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom