Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», το στενό πρέσινγκ των «ερυθρόλευκων» για την επανένταξη του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού στο ρόστερ τους φαίνεται πως απέφερε καρπούς και για πρώτη φορά φαντάζει πραγματικά εφικτό το ενδεχόμενο.

Κι αυτό δεν οφείλεται πουθενά αλλού παρά στην επιθυμία του ίδιου του Κάμπελ να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος ο Κάμπελ φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά ζητώντας μάλιστα να επισπεύσει τις επαφές με την Άρσεναλ, ώστε να προχωρήσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Οι πρώτες επαφές με το λονδρέζικο κλαμπ έχουν ήδη γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στο θέμα βοηθάει σίγουρα και η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ζητήσει τον δανεισμό του 22χρονο κυνηγού με την τοποθέτηση οψιόν στη συμφωνία για αγορά του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.236
Πόντοι
5.006
«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», το στενό πρέσινγκ των «ερυθρόλευκων» για την επανένταξη του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού στο ρόστερ τους φαίνεται πως απέφερε καρπούς και για πρώτη φορά φαντάζει πραγματικά εφικτό το ενδεχόμενο.

Κι αυτό δεν οφείλεται πουθενά αλλού παρά στην επιθυμία του ίδιου του Κάμπελ να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος ο Κάμπελ φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά ζητώντας μάλιστα να επισπεύσει τις επαφές με την Άρσεναλ, ώστε να προχωρήσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Οι πρώτες επαφές με το λονδρέζικο κλαμπ έχουν ήδη γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στο θέμα βοηθάει σίγουρα και η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ζητήσει τον δανεισμό του 22χρονο κυνηγού με την τοποθέτηση οψιόν στη συμφωνία για αγορά του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.
:rockon: :rockon:.έλα ρε που είσαι. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
θελω τον μαστερ21 και τον χρηστιδη σε ταβερνιτσα :) :) :) στο κερατσινι :) :) :) να πινουν  ρετσινα και να κανουν χαβαλε κτλ :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θελω τον μαστερ21 και τον χρηστιδη σε ταβερνιτσα :) :) :) στο κερατσινι :) :) :) να πινουν  ρετσινα και να κανουν χαβαλε κτλ :rockon:
δεν θα το δεις....
του εχω κανει προταση εκατο φορες να τον παω για καφε (οχι να τον πλακωσω εννοειται ποτε δεν θα το εκανα ,ντομπρα για καφε )
και κανει την πουτανα...μα μου το'να τ'αλλο....
αρα....δεν....τι φοβαται δεν ξερω....
εγω εχω δεσμευτει οτι οταν λεω καφε εννοω καφε...ουτε τριχα δεν θα του πειραξω...και γιατι να το εκανα αλλωστε...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.236
Πόντοι
5.006
θελω τον μαστερ21 και τον χρηστιδη σε ταβερνιτσα :) :) :) στο κερατσινι :) :) :) να πινουν  ρετσινα και να κανουν χαβαλε κτλ :rockon:
ελα εσυ ρε χρησταρα στο κερατσινι να κανουμε περιοδεια εκει στα γυρω γυρω αστο πανω μου..καβλαρχος χρηστιδης λεοντας θα γινει συναξη... :grin: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
δεν θα το δεις....
του εχω κανει προταση εκατο φορες να τον παω για καφε (οχι να τον πλακωσω εννοειται ποτε δεν θα το εκανα ,ντομπρα για καφε )
και κανει την πουτανα...μα μου το'να τ'αλλο....
αρα....δεν....τι φοβαται δεν ξερω....
εγω εχω δεσμευτει οτι οταν λεω καφε εννοω καφε...ουτε τριχα δεν θα του πειραξω...και γιατι να το εκανα αλλωστε...
δεν πειράζει υγεια :) αν πιασω η αν με παει καπως καλα το στοιχημα θα ερθω αθηνα να παμε με αντζελο για καμια ρετσινα στον πειραια θα κερασω εγω απο τα κερδη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μέρα πόλο η σημερινή με σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας.
Το πρωι στο Παπαστράτειο ο ΘΡΥΛΟΣ  για τον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκα στο πόλο γυναικών επικράτησε με 9-5 επί της Βουλιαγμένης και πήρε την πρώτη θέση. Προκρίθηκε και ο ΝΟΒ.
Στο καπάκι στο Λαιμό η αντρική ομάδα κέρδισε πάλι το ΝΟΒ με 9-5 και απολαμβάνει (ως είθισται) τη μοναξιά της κορυφής. :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.236
Πόντοι
5.006
Μέρα πόλο η σημερινή με σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας.
Το πρωι στο Παπαστράτειο ο ΘΡΥΛΟΣ  για τον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκα στο πόλο γυναικών επικράτησε με 9-5 επί της Βουλιαγμένης και πήρε την πρώτη θέση. Προκρίθηκε και ο ΝΟΒ.
Στο καπάκι στο Λαιμό η αντρική ομάδα κέρδισε πάλι το ΝΟΒ με 9-5 και απολαμβάνει (ως είθισται) τη μοναξιά της κορυφής. :rockon:
:rockon: :rockon: και με ασημακη πρωτη σκορερ... :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:rockon: :rockon:.έλα ρε που είσαι. :grin:

Εδω  ειμαι  δεν  ξερω για  ποσο  καιρο ακομα......θα  δειξει......αποφασισα  ομως να απευθυνομαι σε  γνησιους παντελονατους  και οχι σε  ιμιτασιον...... ;) ;) ;) ;)....ο  νοων  νοητω....!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.236
Πόντοι
5.006
Εδω  ειμαι  δεν  ξερω για  ποσο  καιρο ακομα......θα  δειξει......αποφασισα  ομως να απευθυνομαι σε  γνησιους παντελονατους  και οχι σε  ιμιτασιον...... ;) ;) ;) ;)....ο  νοων  νοητω....!!!!!
ελα ρε γραφτους εσυ να εισαι καλα... :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.236
Πόντοι
5.006

Με μοναδική εξαίρεση τον Τσόρι, ο οποίος νικήθηκε από ίωση, ο Βίτορ Περέιρα κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που πέρασε από την Ξάνθη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας στην τετράδα της άμυνας μπροστά του τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβας, Μασουακού.

Στα χαφ θα παίξουν οι Μανιάτης, Κασάμι, Φορτούνης, στα άκρα της επίθεσης Αφελάι και Ντοσεβί, ενώ στην κορυφή της ο Κώστας Μήτρογλου.  :rockon: :rockon:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
2 γκολακια σημερα ο Φετφα με τη Genoa

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Με μοναδική εξαίρεση τον Τσόρι, ο οποίος νικήθηκε από ίωση, ο Βίτορ Περέιρα κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που πέρασε από την Ξάνθη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας στην τετράδα της άμυνας μπροστά του τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβας, Μασουακού.

Στα χαφ θα παίξουν οι Μανιάτης, Κασάμι, Φορτούνης, στα άκρα της επίθεσης Αφελάι και Ντοσεβί, ενώ στην κορυφή της ο Κώστας Μήτρογλου.  :rockon: :rockon:

ο Φορτουνης ειναι δεξι εξτρεμ τι τον βαζει χαφ?  :think:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Στη θεση του Τσορι τον βαζει, σαν οργανωτη

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
456
Πόντοι
36
Kαλα το ειχα πει. Στην Ξανθη που παιζαμε χωρις προπονητη μια χαρα ημασταν. Τωρα που επιασε δεκαημερο ο Πορτογαλος, παλι σερνομαστε.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom