Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τόσο

225px-Single_Moutza.jpg

χαχα :2funny: :2funny: καλό στόκε

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Όταν εχω Μαζουακού σέντρα γκολ μόνο φέτος μου φταίει ο Μίτσελ, κι ως δια θαύματος εκεί που ο Μήτρολας ούτε που σήκωνε το κεφάλι το μετά από γκολ εκεί που φεύγει ο Μιτσελ αρχίζει πάλι τα αυτόματα.
Παράξενο..κάτι μου θυμίζει. Πριν πάρουμΕ Κασάμι ξέραμε ότι είναι δύσκολος χαρακτήρας αλλά μεπειράζει που τον έχει έξω..ξέρει κάποιος τι παίζει στις προπονήσεις και τ αποδητήρια; Μη βγει κανένας παλιός της 7 και αρχίσει το κύρηγμα. Κι εγω στην 7 ήμουν και θα μαι αλλά μπάστα. Εκδρομές μου μερικοι τις φαντάζονται μόνο κι ας νομιζουν οτι ειναι πιο θρυλαρα απο αλλους.
Οταν εισαι β γυρο κι εισαι πισω αν εισαι εμπειρη διοικηση δεν διωχνεις τον προπονητη γιατι δεν φταιει αυτος οταν παιρνεις 17 νεους παικτες που σου ρχονται μεχρι και τν τελευταια μερα γιατι τα 'γατονια' τελευταια μερα καταφεραν να στους φερουν..βεγγαλικα..εισαι διοικηση με αρχιδια γιατι κανεις διαχειριση σε ψηλο επιπεδο και βαζεις προστιμο σε οσους περπατανε γιατι ουτως η αλλως τους πληρώνεις.
το πρωταθλημα θα  το παρει φετος ο παοκ ας το καταλαβουν μερικοι. Και το ξερει κι. Ο Προεδρος. Και δεν θα το παρει γιατι εχει καλυτερο ροστερ ή θα παιξει καλυτερη μπαλα, αλλά για 1000+ αλλους λόγους.
Ο πρεδρος εχει πεσει στα διχτυα των Γαλλων που μιλανε με τους μανατζερ που θελουν αυτοι να μιλανε βγαινουν ομως και λενε οτι τον Μαζουακου τον δινουν μονο με 30...
Τέλος να πω ότι η Θρυλάρα μας είναι υπεράνω και των προέδρων. Ούτως ή άλλως έχει αποδειχτει και βάση ταμείου τελικού ότι στο τιμόνι του είχε πάντα ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όταν εχω Μαζουακού σέντρα γκολ μόνο φέτος μου φταίει ο Μίτσελ, κι ως δια θαύματος εκεί που ο Μήτρολας ούτε που σήκωνε το κεφάλι το μετά από γκολ εκεί που φεύγει ο Μιτσελ αρχίζει πάλι τα αυτόματα.
Παράξενο..κάτι μου θυμίζει. Πριν πάρουμΕ Κασάμι ξέραμε ότι είναι δύσκολος χαρακτήρας αλλά μεπειράζει που τον έχει έξω..ξέρει κάποιος τι παίζει στις προπονήσεις και τ αποδητήρια; Μη βγει κανένας παλιός της 7 και αρχίσει το κύρηγμα. Κι εγω στην 7 ήμουν και θα μαι αλλά μπάστα. Εκδρομές μου μερικοι τις φαντάζονται μόνο κι ας νομιζουν οτι ειναι πιο θρυλαρα απο αλλους.
Οταν εισαι β γυρο κι εισαι πισω αν εισαι εμπειρη διοικηση δεν διωχνεις τον προπονητη γιατι δεν φταιει αυτος οταν παιρνεις 17 νεους παικτες που σου ρχονται μεχρι και τν τελευταια μερα γιατι τα 'γατονια' τελευταια μερα καταφεραν να στους φερουν..βεγγαλικα..εισαι διοικηση με αρχιδια γιατι κανεις διαχειριση σε ψηλο επιπεδο και βαζεις προστιμο σε οσους περπατανε γιατι ουτως η αλλως τους πληρώνεις.
το πρωταθλημα θα  το παρει φετος ο παοκ ας το καταλαβουν μερικοι. Και το ξερει κι. Ο Προεδρος. Και δεν θα το παρει γιατι εχει καλυτερο ροστερ ή θα παιξει καλυτερη μπαλα, αλλά για 1000+ αλλους λόγους.
Ο πρεδρος εχει πεσει στα διχτυα των Γαλλων που μιλανε με τους μανατζερ που θελουν αυτοι να μιλανε βγαινουν ομως και λενε οτι τον Μαζουακου τον δινουν μονο με 30...
Τέλος να πω ότι η Θρυλάρα μας είναι υπεράνω και των προέδρων. Ούτως ή άλλως έχει αποδειτει και βάση ταμείου τελικού ότι στο τιμόνι του είχε πάντα ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά...

Έτσι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
:-

Συνημμένα

• mitsel.jpg
    mitsel.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 23

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Είτε μας αρέσει είτε όχι ήταν ο πιο πετυχημένος ευρωπαϊκά προπονητής που πέρασε από τον θρύλο.
Κατα τη γνωμη μου ηταν τεραστιο λάθος.
Τώρα πάμε γι άλλα, ας ελπίσουμε καλά.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Εγινε οτι εγινε και παλι. Καλο θα ειναι να μην αρχισει κανενα επικοινωνιακο παιχνιδι καραπαππα με κοσμο που δεν γουσταρε τετοια κινηση. Εκει εκανε ματ ο αλλος. Επειδη υπερανω ειναι ο κοσμος και η διοικηση κρινεται απ τον κοσμο κι ο κοσμος δεν ειναι καποιοι μισθοφοροι που θελουν να πεισουν για κατι ας υποστουν αυτο που ειναι να υποστουν χωρις πολλα πολλα. Κι επαναλαμβανω μην ακουσω για ενοτητες και παπαριες. Μετα απο τετοιες αποφασεις πληρωνεις. Δεν διωχνεις στη μαχη τον ηθικοτερο τουλαχιστον πολεμιστη σου. Τον ξεκουραζεις με μεταγραφες. Κι αν του ριχνεις ευθυνη για τα παλτα που εισηγηθηκε προβλημα σου γιατι σαν διαχειριστης δεν εχεις καν τμημα ελεγχου για το τμήμα σκαουτινγκ. Καφενέ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Εγινε οτι εγινε και παλι. Καλο θα ειναι να μην αρχισει κανενα επικοινωνιακο παιχνιδι καραπαππα με κοσμο που δεν γουσταρε τετοια κινηση. Εκει εκανε ματ ο αλλος. Επειδη υπερανω ειναι ο κοσμος και η διοικηση κρινεται απ τον κοσμο κι ο κοσμος δεν ειναι καποιοι μισθοφοροι που θελουν να πεισουν για κατι ας υποστουν αυτο που ειναι να υποστουν χωρις πολλα πολλα. Κι επαναλαμβανω μην ακουσω για ενοτητες και παπαριες. Μετα απο τετοιες αποφασεις πληρωνεις. Δεν διωχνεις στη μαχη τον ηθικοτερο τουλαχιστον πολεμιστη σου. Τον ξεκουραζεις με μεταγραφες. Κι αν του ριχνεις ευθυνη για τα παλτα που εισηγηθηκε προβλημα σου γιατι σαν διαχειριστης δεν εχεις καν τμημα ελεγχου για το τμήμα σκαουτινγκ. Καφενέ
καλησπέρα έτσι...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγινε οτι εγινε και παλι. Καλο θα ειναι να μην αρχισει κανενα επικοινωνιακο παιχνιδι καραπαππα με κοσμο που δεν γουσταρε τετοια κινηση. Εκει εκανε ματ ο αλλος. Επειδη υπερανω ειναι ο κοσμος και η διοικηση κρινεται απ τον κοσμο κι ο κοσμος δεν ειναι καποιοι μισθοφοροι που θελουν να πεισουν για κατι ας υποστουν αυτο που ειναι να υποστουν χωρις πολλα πολλα. Κι επαναλαμβανω μην ακουσω για ενοτητες και παπαριες. Μετα απο τετοιες αποφασεις πληρωνεις. Δεν διωχνεις στη μαχη τον ηθικοτερο τουλαχιστον πολεμιστη σου. Τον ξεκουραζεις με μεταγραφες. Κι αν του ριχνεις ευθυνη για τα παλτα που εισηγηθηκε προβλημα σου γιατι σαν διαχειριστης δεν εχεις καν τμημα ελεγχου για το σκαουτινγκ. Καφενέ

Αμα κρινω απο τα ιντερνετικα γκαλοπ η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ητανε κατα της απολυσης...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
H αποφαση ηταν ειλλημενη και η μουρμουρα ξεκινησε μετα τον αγωνα απο συγκεκριμενους ανθρωπους που τα σπαγανε αν ελεγε καποιος κακο για παικτη ή την ομαδα μεχρι προχτες.
Κριμα. Μετα απο 35+χρονια να διαπιστωνει καποιος εμετικες καταστασεις

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Του διέλυσε την ομάδα μετά την προετοιμασία για να κονομήσει και τώρα τον διώχνει γιατί δεν παιζει μπαλάρα με τους δανεικούς παικταράδες που του φέρνει κάθε χρόνο  :jerking: γειά σου βαγγέλα ηγέτη..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σαουηδικη αραβια ηταν προπονητης

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Ηταν πόρτο πήρε δυο πρωταθληματα μαζί της..θα δειξει..2011 2013..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom