Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Συγνώμη ρε παιδιά. Ήταν ομάδα αυτή που έπαιξε προχτές με τον Πλατανιά? Και να ήταν μόνο αυτό το παιγνίδι!!!

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Κάναμε το χατήρι των βάζελων...τον τρέμανε στην Ευρώπη τον Ισπανό...εξου και τα εξωφυλλα της πρασινης καθε μερα...παρακαλαγανε να φυγει γιατι 2 χρονια τωρα βαζανε μπειμπι λινο σε καθε ευρωπαικη μας βραδια...

Καλή τύχη Ισπανέ,
Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και πάλι μαλακία θα γίνει αν πάρει τώρα από τα αζήτητα ξένο προπονητή. Με κάποιον διαθέσιμο να παίζει τώρα και σιγά σιγά να βρεθεί ο κατάλληλος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οργανωση καμια και με πολυ καιρο να κανουν σχεδιασμο πολλων μηνων αλλα δυστυχως τιποτα απο αυτο χρονια γινεται αυτο το πραγμα καρκινωμα εχει γινει...

Με την ξανθη με ποιο προπονητη θα παιξει η ομαδα με τον Σαββα τυπε?  :think:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Κάναμε το χατήρι των βάζελων...τον τρέμανε στην Ευρώπη τον Ισπανό...εξου και τα εξωφυλλα της πρασινης καθε μερα...παρακαλαγανε να φυγει γιατι 2 χρονια τωρα βαζανε μπειμπι λινο σε καθε ευρωπαικη μας βραδια...

Καλή τύχη Ισπανέ,

Στην περσινή τριάρα ποιος ήτανε στον πάγκο?  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και πάλι μαλακία θα γίνει αν πάρει τώρα από τα αζήτητα ξένο προπονητή. Με κάποιον διαθέσιμο να παίζει τώρα και σιγά σιγά να βρεθεί ο κατάλληλος.

Λυσεις υπαρχουν τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όταν δεν έχεις καλλίτερο κρατάς και τον Παπαδόπουλο και τον πάρε βάλε Ιμπαγάσα για ένα ημίχρονο π.χ. στο δεύτερο με τον Πλατανιά.....

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Στην περσινή τριάρα ποιος ήτανε στον πάγκο?  
αδερφε μαζι σου για την 3αρα συμβαινουν αυτα μια φορα στα 100 παιχνιδια...αλλα μην μου πεις πως δεν τον φοβοσουνα στην Ευρωπη...μου το εχουν εκμυστηρευτει πολλοι ομοιδεατες σου...εγω πιστευω ανακουφιστηκατε αποψε...παιζει μεγαλο ρολο και η ρεντα στην Ευρωπη και ο Μιτσελ ειχε κοκκαλακι μεγαλυτερο κι απο μπουμπλη-πιγκουινιαν...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Με την ξανθη με ποιο προπονητη θα παιξει η ομαδα με τον Σαββα τυπε?  :think:

Ας πάρει τον Λεμονή τον Αναστόπουλο τον Φούφουτο τον Ξεσκούφουτο.... Δηλαδή θέλεις τον Μουρίνιο να πάρεις την Ξάνθη. Και με την ησυχία του να πάρει προπονητή αργότερα. Αν πάρει τώρα ξένο και πάρει το πρωτάθλημα θα μας μείνει και του χρόνου και μπορεί τέτοια εποχή να έχουμε πάλι αλλαγές.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006

Ο Μίτσελ αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κοιτάζοντας πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έχουμε τονίσει ξανά στον Ισπανό χρεώθηκε το κακό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας και οι ισορροπίες που δεν υπήρχαν εντός και εκτός γηπέδου, οι χειρισμοί στα θέματα των Αφελάι και Κασάμι και αρκετά άλλα. Ο Ισπανός προπονητής από μέρους του πρόκειται να στείλει την Τετάρτη ανοιχτή και ευχαριστήρια επιστολή για τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ ο Κώστας Καραπαπάς ανέβασε το εξής post στο Facebook μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ισπανό: «Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε, εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου, θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια. Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον σύλλογο!».

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Καλή τύχη Ισπανέ,
Συμφωνώ απολύτως. Μεγάλη μαλακία.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:sunglasses:

URL]]

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
αδερφε μαζι σου για την 3αρα συμβαινουν αυτα μια φορα στα 100 παιχνιδια...αλλα μην μου πεις πως δεν τον φοβοσουνα στην Ευρωπη...μου το εχουν εκμυστηρευτει πολλοι ομοιδεατες σου...εγω πιστευω ανακουφιστηκατε αποψε...παιζει μεγαλο ρολο και η ρεντα στην Ευρωπη και ο Μιτσελ ειχε κοκκαλακι μεγαλυτερο κι απο μπουμπλη-πιγκουινιαν...

Φίλε μου γαύρος είμαι 100% αλλά βλέποντας τα τελευταία παιγνίδια έλεγα πως θα πάμε λεωφόρο ή Τούμπα. Η ομάδα δεν είχε αγωνιστικό πλάνο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έξω καλά τα πήγε ο Μίτσελ αλλά τα λεφτά έρχονται αφού πάρεις το πρωτάθλημα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ο Μίτσελ αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κοιτάζοντας πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έχουμε τονίσει ξανά στον Ισπανό χρεώθηκε το κακό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας και οι ισορροπίες που δεν υπήρχαν εντός και εκτός γηπέδου, οι χειρισμοί στα θέματα των Αφελάι και Κασάμι και αρκετά άλλα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
γιατί ρε παιδιά λυπάστε, δεν κατάλαβα????? τι παπαριές λέτε περί ευρωπαικών βραδιών και αρχίδια μέντολες? η ομάδα είναι σε κακό χάλι εδώ και πολύ καιρό. Κάναμε κάποιες μεγάλες νίκες στην ευρώπη αφού υπερέβαλαν εαυτώ παίκτες και προπονητής και ο άγιος ρομπέρτο(πάντα είναι αυτός από πίσω) αλλά επειδή το αποτέλεσμα μετράει η ομάδα δεν βλέπεται. Και αν δε φταίει ο προπονητής ποιός φταίει??? τώρα αν πάρει τον γιόλ ή κάποιον άλλον "ζαρντίμ" αυτό δεν αλλάζει την εικόνα μπουρδέλου που αφησε στον ολυμπιακό ο μίτσελ. Γιατί αυτό αφήνει ο ισπανός γόης..μιά ομάδα ρδελο της εξηκίου. Τώρα εσείς που βλέπετε πολύ μπάλα κάντε διαμαρτυρία στον καραπαπά να τον φέρει πίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom