You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για γιολ ακουγεται αυτος που εριξε τη φουλαμ κατηγορία :S
Κάναμε το χατήρι των βάζελων...τον τρέμανε στην Ευρώπη τον Ισπανό...εξου και τα εξωφυλλα της πρασινης καθε μερα...παρακαλαγανε να φυγει γιατι 2 χρονια τωρα βαζανε μπειμπι λινο σε καθε ευρωπαικη μας βραδια...
Καλή τύχη Ισπανέ,
Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας
Καλή τύχη Ισπανέ,
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οργανωση καμια και με πολυ καιρο να κανουν σχεδιασμο πολλων μηνων αλλα δυστυχως τιποτα απο αυτο χρονια γινεται αυτο το πραγμα καρκινωμα εχει γινει...
Με την ξανθη με ποιο προπονητη θα παιξει η ομαδα με τον Σαββα τυπε?
Κάναμε το χατήρι των βάζελων...τον τρέμανε στην Ευρώπη τον Ισπανό...εξου και τα εξωφυλλα της πρασινης καθε μερα...παρακαλαγανε να φυγει γιατι 2 χρονια τωρα βαζανε μπειμπι λινο σε καθε ευρωπαικη μας βραδια...
Καλή τύχη Ισπανέ,
Στην περσινή τριάρα ποιος ήτανε στον πάγκο?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
με αντωνη αυριο και ξανθη εκτος απροοπτου...ο αλλος ο γερος γαμηθηκε να τον διωξει... :'(Με την ξανθη με ποιο προπονητη θα παιξει η ομαδα με τον Σαββα τυπε?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Και πάλι μαλακία θα γίνει αν πάρει τώρα από τα αζήτητα ξένο προπονητή. Με κάποιον διαθέσιμο να παίζει τώρα και σιγά σιγά να βρεθεί ο κατάλληλος.
Λυσεις υπαρχουν τυπε
αδερφε μαζι σου για την 3αρα συμβαινουν αυτα μια φορα στα 100 παιχνιδια...αλλα μην μου πεις πως δεν τον φοβοσουνα στην Ευρωπη...μου το εχουν εκμυστηρευτει πολλοι ομοιδεατες σου...εγω πιστευω ανακουφιστηκατε αποψε...παιζει μεγαλο ρολο και η ρεντα στην Ευρωπη και ο Μιτσελ ειχε κοκκαλακι μεγαλυτερο κι απο μπουμπλη-πιγκουινιαν...Στην περσινή τριάρα ποιος ήτανε στον πάγκο?
Με την ξανθη με ποιο προπονητη θα παιξει η ομαδα με τον Σαββα τυπε?
Ας πάρει τον Λεμονή τον Αναστόπουλο τον Φούφουτο τον Ξεσκούφουτο.... Δηλαδή θέλεις τον Μουρίνιο να πάρεις την Ξάνθη. Και με την ησυχία του να πάρει προπονητή αργότερα. Αν πάρει τώρα ξένο και πάρει το πρωτάθλημα θα μας μείνει και του χρόνου και μπορεί τέτοια εποχή να έχουμε πάλι αλλαγές.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Ο Μίτσελ αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κοιτάζοντας πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έχουμε τονίσει ξανά στον Ισπανό χρεώθηκε το κακό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας και οι ισορροπίες που δεν υπήρχαν εντός και εκτός γηπέδου, οι χειρισμοί στα θέματα των Αφελάι και Κασάμι και αρκετά άλλα. Ο Ισπανός προπονητής από μέρους του πρόκειται να στείλει την Τετάρτη ανοιχτή και ευχαριστήρια επιστολή για τον Ολυμπιακό.
Στο μεταξύ ο Κώστας Καραπαπάς ανέβασε το εξής post στο Facebook μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ισπανό: «Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε, εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου, θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια. Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον σύλλογο!».
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Συμφωνώ απολύτως. Μεγάλη μαλακία.Κάναμε το χατήρι των βάζελων...τον τρέμανε στην Ευρώπη τον Ισπανό...εξου και τα εξωφυλλα της πρασινης καθε μερα...παρακαλαγανε να φυγει γιατι 2 χρονια τωρα βαζανε μπειμπι λινο σε καθε ευρωπαικη μας βραδια...
Καλή τύχη Ισπανέ,
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Columns/article2184987.ece/ALTERNATES/w460/alefantos2803_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
αδερφε μαζι σου για την 3αρα συμβαινουν αυτα μια φορα στα 100 παιχνιδια...αλλα μην μου πεις πως δεν τον φοβοσουνα στην Ευρωπη...μου το εχουν εκμυστηρευτει πολλοι ομοιδεατες σου...εγω πιστευω ανακουφιστηκατε αποψε...παιζει μεγαλο ρολο και η ρεντα στην Ευρωπη και ο Μιτσελ ειχε κοκκαλακι μεγαλυτερο κι απο μπουμπλη-πιγκουινιαν...
Φίλε μου γαύρος είμαι 100% αλλά βλέποντας τα τελευταία παιγνίδια έλεγα πως θα πάμε λεωφόρο ή Τούμπα. Η ομάδα δεν είχε αγωνιστικό πλάνο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έξω καλά τα πήγε ο Μίτσελ αλλά τα λεφτά έρχονται αφού πάρεις το πρωτάθλημα.
Ο Μίτσελ αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κοιτάζοντας πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως έχουμε τονίσει ξανά στον Ισπανό χρεώθηκε το κακό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας και οι ισορροπίες που δεν υπήρχαν εντός και εκτός γηπέδου, οι χειρισμοί στα θέματα των Αφελάι και Κασάμι και αρκετά άλλα.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κινήσεις μικρής ομάδας συνεχώς.
γιατί ρε παιδιά λυπάστε, δεν κατάλαβα????? τι παπαριές λέτε περί ευρωπαικών βραδιών και αρχίδια μέντολες? η ομάδα είναι σε κακό χάλι εδώ και πολύ καιρό. Κάναμε κάποιες μεγάλες νίκες στην ευρώπη αφού υπερέβαλαν εαυτώ παίκτες και προπονητής και ο άγιος ρομπέρτο(πάντα είναι αυτός από πίσω) αλλά επειδή το αποτέλεσμα μετράει η ομάδα δεν βλέπεται. Και αν δε φταίει ο προπονητής ποιός φταίει??? τώρα αν πάρει τον γιόλ ή κάποιον άλλον "ζαρντίμ" αυτό δεν αλλάζει την εικόνα μπουρδέλου που αφησε στον ολυμπιακό ο μίτσελ. Γιατί αυτό αφήνει ο ισπανός γόης..μιά ομάδα ρδελο της εξηκίου. Τώρα εσείς που βλέπετε πολύ μπάλα κάντε διαμαρτυρία στον καραπαπά να τον φέρει πίσω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις