Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.778
Πόντοι
5.006
η ομαδα ειναι καλη....
ειχε ενα ατυχοαποτελεσμα με τις πουτανες και πεσανε ολοι να τις φανε...σε ενα ασημαντο ημιτελικο κυπελλου...το ειχαν αναγαγει σε ματς της χρονιας οπου μονο εμεις ειχαμε να χασουμε ενω τα πουτανογεννηματα οχι...
και πολλοι δικοι μας τσιμπησαν...
εγω αν θυμασαι τοτε τους ελεγα να συγκρατηθουν και να εχουν υπομονη...
προχτες βεβαια που σκισαμε τις πρασινες σουφρες ξαφνικα εγινε ματσακι χωρις σημασια οπου παλι ο πουτανας γιος δεν ειχε τιποτα να χασει....
τελικα αυτη η πουστοομαδα η θα νικαει η θα χανει αλλα θα ειναι σα να εχει κερδισει  :2funny:  :2funny:
τα εχεις πει όπως και εγώ έχω πει πριν κανένα μήνα οτι όσο  περνάει ο καιρός θα γίνεται καλη η ομάδα και επίσης είχα πει οτι θα παει φάιναλ φορ κσι θα πάρει πρωτάθλημα όταν είναι υγιείς και κομπλε.,κάτι άλλοι ολυμπιακοί είχαν φέρει τη καταστροφη δεν έχουμε περιφερεια δεν έχουμε τριάρι δεν έχουμε ψηλούς τίποτα δηλαδή..θα δειξει η πορεια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κόντρα σε όλους και σε όλα,η ομάδα πήρε μια σημαντική νίκη σήμερα.

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
για όσους παρακολουθούν το μπασκετάκι έχω να πώ τα παρακάτω για ολυμπιακό. Η ομάδα πονάει πάρα πολύ στην επίθεση διότι πέρα από τον λαφαγιέτ και τον λοτζέσκι(που ταυτόχρονα συνυπάρχουν με το ζόρι 6-7 λεπτά σε όλο το 40λεπτο) δεν υπάρχει παίκτης που έχει πραγματικά αξιόπιστο σούτ. Ο σπανούλης εκτός εξαιρέσεων θα σπάσει τα καλάθια και θα πάει σε ακραίες χωρίς λογική ενέργειες οι οποίες στα πολύ ζόρικα μάτς θα στοιχίσουν ακριβά. Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού μου δείχνει ότι γίνεται σε μεγάλο βαθμό κατά τύχη όπως κάτσει εξ ού και ο τρόπος που μπαίνουν τα καλάθια τα οποία είναι είτε από επιθετικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σούτ απέξω, είτε από ακραίο τρίποντο είτε από βολές. Η ομάδα "παράγει" πολύ λίγα δίποντα στο παιχνίδι με ορθολογικό τρόπο και μέχρι να γίνει αυτό σου βγάζει τη ψυχή.Αν σήμερα η μάλαγα ήταν ελαφρώς καλύτερη στα ποσοστά της(δηλ. αντί για 3 στα 19 τρίποντα είχε 6 στα 19 και κανά δυό δίποντα παραπάνω ο ολυμπιακός θα έχανε σήμερα. Για μένα ήταν μέτριος προς κακός και πήρε τη νίκη περισσότερο λόγω του κάκιστου παιχνιδιού της μάλαγα πάρα του δικού του καλού παιχνιδιού(που δεν υπήρξε ποτέ σήμερα). Οι 7 στις 10 επιθέσεις εκδηλώνονται με τρίποντο υπο οποιεσδήποτε προυποθέσεις(είτε καλές, είτε μέτριες είτε πολύ δύσκολες) και δεν κατανοώ τον λόγο που αυτό γίνεται επί πολλά χρόνια τώρα.Αυτός ο μάντζαρης, ο σλούκας ο πέτγουει είναι παίχτες με πολύ χαμηλό ταβάνι δυστυχώς. Δεν μπορεί ο σπανούλης να πάρει σοβαρή βοηθεια από όλους αυτούς. Ο Παπαπέτρου το παιδί που αναρρώνει από τον πρόσφατο τραυματισμό του έχει ταλέντο μπασκετικό. Αυτοί όχι. Και σαν ρολίστες για μένα δεν κάνουν για τόσο μεγάλη ομάδα όσο ο ολυμπιακός(που στο μπάσκετ είναι η αντίστοιχη μπάγερν μονάχου ας πούμε με βλέψεις για τρόπαια). Δηλαδή είναι σαν να βλέπεις τον τοροσίδη στην μπαρτσελόνα ένα πράμα...ο Οθέλο ο Ντάρντεν και  ο Ντάνστον είναι αρκετά καλοί παίχτες και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε αρκετά καλό επίπεδο αλλά έπρεπε να έχουμε και έναν στύλ Τόμιτς για να έχουμε καλύτερη άμυνα και επίθεση στη θέση 5.Και κάτι τελευταίο...ο σπανούλης θα πρέπει μόνιμα να πηγαίνει με ασίστ μέσα στη ρακέτα και να τροφοδοτεί τους μαύρους . Το κάνει εξαιρετικά. Κακώς αναλώνεται σε τόσα πολλά τρίποντα γιατί δεν είναι ούτε ο ρούντυ ούτε ο ροντρίγκες ούτε ο ναβάρο. Τραβάει όμως πάνω του 2 και 3 παίχτες όταν μπαίνει με διείσδυση μέσα και μένουν 3 παίχτες ελεύθεροι για σούτ. Σήμερα το έκανε περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχω την εντύπωση χωρίς να έχω δει στατιστικά. Πάλι όμως αναλώθηκε σε εντελώς λάθος επιλογές τρίποντων προσπαθειών έστω και αν το έκανε σε μικρότερο βαθμό από άλλες φορές(και αυτό ήταν που έσωσε την παρτίδα σήμερα). Αυτά τα λίγα. Και τώρα η Αρμάνι την οποία η Νίζνι της πήρε το σκάλπ μέσα στο Μιλάνο με 20 πόντους διαφορά!!!!!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
για όσους παρακολουθούν το μπασκετάκι έχω να πώ τα παρακάτω για ολυμπιακό. Η ομάδα πονάει πάρα πολύ στην επίθεση διότι πέρα από τον λαφαγιέτ και τον λοτζέσκι(που ταυτόχρονα συνυπάρχουν με το ζόρι 6-7 λεπτά σε όλο το 40λεπτο) δεν υπάρχει παίκτης που έχει πραγματικά αξιόπιστο σούτ. Ο σπανούλης εκτός εξαιρέσεων θα σπάσει τα καλάθια και θα πάει σε ακραίες χωρίς λογική ενέργειες οι οποίες στα πολύ ζόρικα μάτς θα στοιχίσουν ακριβά. Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού μου δείχνει ότι γίνεται σε μεγάλο βαθμό κατά τύχη όπως κάτσει εξ ού και ο τρόπος που μπαίνουν τα καλάθια τα οποία είναι είτε από επιθετικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σούτ απέξω, είτε από ακραίο τρίποντο είτε από βολές. Η ομάδα "παράγει" πολύ λίγα δίποντα στο παιχνίδι με ορθολογικό τρόπο και μέχρι να γίνει αυτό σου βγάζει τη ψυχή.Αν σήμερα η μάλαγα ήταν ελαφρώς καλύτερη στα ποσοστά της(δηλ. αντί για 3 στα 19 τρίποντα είχε 6 στα 19 και κανά δυό δίποντα παραπάνω ο ολυμπιακός θα έχανε σήμερα. Για μένα ήταν μέτριος προς κακός και πήρε τη νίκη περισσότερο λόγω του κάκιστου παιχνιδιού της μάλαγα πάρα του δικού του καλού παιχνιδιού(που δεν υπήρξε ποτέ σήμερα). Οι 7 στις 10 επιθέσεις εκδηλώνονται με τρίποντο υπο οποιεσδήποτε προυποθέσεις(είτε καλές, είτε μέτριες είτε πολύ δύσκολες) και δεν κατανοώ τον λόγο που αυτό γίνεται επί πολλά χρόνια τώρα.Αυτός ο μάντζαρης, ο σλούκας ο πέτγουει είναι παίχτες με πολύ χαμηλό ταβάνι δυστυχώς. Δεν μπορεί ο σπανούλης να πάρει σοβαρή βοηθεια από όλους αυτούς. Ο Παπαπέτρου το παιδί που αναρρώνει από τον πρόσφατο τραυματισμό του έχει ταλέντο μπασκετικό. Αυτοί όχι. Και σαν ρολίστες για μένα δεν κάνουν για τόσο μεγάλη ομάδα όσο ο ολυμπιακός(που στο μπάσκετ είναι η αντίστοιχη μπάγερν μονάχου ας πούμε με βλέψεις για τρόπαια). Δηλαδή είναι σαν να βλέπεις τον τοροσίδη στην μπαρτσελόνα ένα πράμα...ο Οθέλο ο Ντάρντεν και  ο Ντάνστον είναι αρκετά καλοί παίχτες και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε αρκετά καλό επίπεδο αλλά έπρεπε να έχουμε και έναν στύλ Τόμιτς για να έχουμε καλύτερη άμυνα και επίθεση στη θέση 5.Και κάτι τελευταίο...ο σπανούλης θα πρέπει μόνιμα να πηγαίνει με ασίστ μέσα στη ρακέτα και να τροφοδοτεί τους μαύρους . Το κάνει εξαιρετικά. Κακώς αναλώνεται σε τόσα πολλά τρίποντα γιατί δεν είναι ούτε ο ρούντυ ούτε ο ροντρίγκες ούτε ο ναβάρο. Τραβάει όμως πάνω του 2 και 3 παίχτες όταν μπαίνει με διείσδυση μέσα και μένουν 3 παίχτες ελεύθεροι για σούτ. Σήμερα το έκανε περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχω την εντύπωση χωρίς να έχω δει στατιστικά. Πάλι όμως αναλώθηκε σε εντελώς λάθος επιλογές τρίποντων προσπαθειών έστω και αν το έκανε σε μικρότερο βαθμό από άλλες φορές(και αυτό ήταν που έσωσε την παρτίδα σήμερα). Αυτά τα λίγα. Και τώρα η Αρμάνι την οποία η Νίζνι της πήρε το σκάλπ μέσα στο Μιλάνο με 20 πόντους διαφορά!!!!!!!!

Σε πολλά σημεία βρίσκω σωστές τις επισημάνσεις σου. Νομίζω είσαι λιγάκι σκληρός με Σπανούλη. Τον έχω κράξει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ειδικά φέτος είναι σε φοβερή κατάσταση και πνευματικά και σωματικά. Βέβαια είναι πολύ μόνος και πολλές φορές αυτό συν τον εγωισμό που έχει, είναι τα στοιχεία που τον ωθούν να το παρατραβάει. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση όμως. Αυτός είναι ο Σπανούλης. Πάντα είχε μια ροπή σε τραβηγμένες ενέργειες αλλά είχε και έχει αποτελεσματικότητα, γι' αυτο και είναι κορυφαίος. Εμένα περισσότερο μ' εκνευρίζουν οι τραβηγμένες ενέργειες του Λαφαγιέτ. Ώρες-ώρες, αυτό το παιδί παίζει σαν 12χρονος και αυτό μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα. Σήμερα ο Χάντερ ήταν πανταχού παρόν και έκανε φοβερό ματς, αλλά όλοι ξέρουμε ότι άντε να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση άλλες δύο φορές μέχρι το τέλος της σεζόν και άλλες δύο ο Ντάνστον. Δηλαδή, θέλω να πω πως οι παίχτες αυτοί πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο αντάξιο της Ευρωλίγκας και φυσικά αυτή η υπέρβαση δεν θα γίνεται συχνά, αλλά σπανιότατα. Η ομάδα έχει σοβαρό θέμα με τους ψηλούς. Η περιφέρεια είναι καλύτερη αλλά και πάλι όχι γι' αυτό το επίπεδο. Σλούκας και Μάντζαρης έχουν πιάσει ταβάνι και είναι χαμηλό και ο Λαφαγιέτ εμένα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Όσο για τον Σφαιρόπουλο, συμφωνώ μαζί σου.Έχει κάνει έργο αμυντικά και σε θέμα διάθεσης, αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο επιθετικό κομμάτι. Το ίδιο μονότονο, με εμμονή στα τρίποντα παιχνίδι. Η μπάλα στον Σπανούλη και ο Θεός βοηθός. Εύκολα μπορεί να μπλοκαριστεί αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και δεν αφήνει ίσως ν' αναδειχτούν και κάποια καλά στοιχεία άλλων παιχτών. 
Όπως και να 'χει, ας χαρούμε τη νίκη αυτή γιατί είναι μεγάλης σημασίας και παλικαρίσια. Και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι φέτος η ομάδα δεν έχει παίξει πλήρης ποτέ. Μεγάλη γκαντεμιά με τους τραυματισμούς που μας βγάζουν εκτός ρυθμού. Ο Παπαπέτρου θα μπορούσε να βοηθήσει στο σκοράρισμα και κατ' ανάγκη και στο "4" γιατί είναι ψηλό και δυνατό παιδί και ξέρει και μπάσκετ. Είναι μεγάλη απώλεια.
Έχει πολύ δρόμο ακόμα και όλες οι ομάδες θα έχουν σκαμπανεβάσματα.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
για όσους παρακολουθούν το μπασκετάκι έχω να πώ τα παρακάτω για ολυμπιακό. Η ομάδα πονάει πάρα πολύ στην επίθεση διότι πέρα από τον λαφαγιέτ και τον λοτζέσκι(που ταυτόχρονα συνυπάρχουν με το ζόρι 6-7 λεπτά σε όλο το 40λεπτο) δεν υπάρχει παίκτης που έχει πραγματικά αξιόπιστο σούτ. Ο σπανούλης εκτός εξαιρέσεων θα σπάσει τα καλάθια και θα πάει σε ακραίες χωρίς λογική ενέργειες οι οποίες στα πολύ ζόρικα μάτς θα στοιχίσουν ακριβά. Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού μου δείχνει ότι γίνεται σε μεγάλο βαθμό κατά τύχη όπως κάτσει εξ ού και ο τρόπος που μπαίνουν τα καλάθια τα οποία είναι είτε από επιθετικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σούτ απέξω, είτε από ακραίο τρίποντο είτε από βολές. Η ομάδα "παράγει" πολύ λίγα δίποντα στο παιχνίδι με ορθολογικό τρόπο και μέχρι να γίνει αυτό σου βγάζει τη ψυχή.Αν σήμερα η μάλαγα ήταν ελαφρώς καλύτερη στα ποσοστά της(δηλ. αντί για 3 στα 19 τρίποντα είχε 6 στα 19 και κανά δυό δίποντα παραπάνω ο ολυμπιακός θα έχανε σήμερα.

Μας λες σουτέρ τον Λαφαγιέτ και μετά μας λες ότι ο Σπανούλης συνήθως τα σπάει. Είσαι σίγουρα βάζελος. Οι τραβηγμένες χωρίς λογική προσπάθειες που λες γίνονται όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν μπορεί να βάλει καλάθι ούτε με αίτηση και αναγκάζεται μόνος του με 2-3 άτομα πάνω του να προσπαθήσει να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό. Βέβαια φαίνεται και η μπασκετική νοοτροπία των ελλήνων να θεωρούν μαρκαρισμένο τρίποντο, τραβηγμένη προσπάθεια και λάθος επιλογή. Γι αυτό δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ παίχτη πραγματικά καλό σουτέρ και δεν πρόκειται να στεριώσει κανείς στο nba. Ο Αντετοκούνμπο φυσικά άλλη ιστορία γιατί πολύ απλά είναι Νιγηριανός και έχει τα αφύσικα σωματικά προσόντα.
Το ότι εμείς με την πολύ σκληρή άμυνα μας τους βγάλαμε επιθετικά έξω από τα νερά τους έγινε τύχη και κάκιστη επιθετικά μέρα της Μάλαγα, ενώ όταν πέρσι και πρόπερσι επί Άρτζι ο βάζελος έδερνε τους πάντες και τους περιόριζε σημαντικά ήταν άμυνα μπετόν αρμέ!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρηστίδη κάτι άκουσα για Μπαλοτέλι,γνωρίζεις κάτι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Κάνουμε κρούση για Μπαλοτέλι ή τρολάρετε?  :grin: Θα έχυνα ασύστολα αν παίρναμε τον τρελο Μάριο, αλλά μου φαίνεται είτε πολύ δύσκολο είτε τρολάρετε ασύστολα!  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστίδη κάτι άκουσα για Μπαλοτέλι,γνωρίζεις κάτι;
οχι ρεντ...για νιανγκ ακουσα και το εγραψα...μαλλον καποιος παπαρας ειδε φωτο νιανγκ που μοιαζει με μπαλοτελι και μπερδευτηκε...
δε νομιζω να παιζει κατι τετοιο...καλο θα ηταν αλλα πολυ χλωμο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι ρεντ...για νιανγκ ακουσα και το εγραψα...μαλλον καποιος παπαρας ειδε φωτο νιανγκ που μοιαζει με μπαλοτελι και μπερδευτηκε...
δε νομιζω να παιζει κατι τετοιο...καλο θα ηταν αλλα πολυ χλωμο...
Ο Αφελάι θα αποχωρησει απο την ομαδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom