LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
δανεικο τον σολδαδο τυπε να παρουμε να κανει παπαδες εδω περα στα χωρια
Και μετά ξυπνήσαμε
δανεικο τον σολδαδο τυπε να παρουμε να κανει παπαδες εδω περα στα χωρια
εσυ τι βλεπεις θα μεινει η κπρ τυπε;αμα δεν του δωσει κανας τσουρουκας τα ποδια στο χερι και του κοψει την μπαλα τυπε :S
αφου παγκιστας ειναι ρε τυπε και δεν ειναι και μικρος,δανεικος μεχρι το καλοκαιριΚαι μετά ξυπνήσαμε
εσυ τι βλεπεις θα μεινει η κπρ τυπε;
δεν ειναι κακο που εισαι λιγο ρουφ...δεν πειραζει...ολοι θα ζησουμε....και ο αρτεμης ματσας και ο πξλιος και ο εφιαλτης μια χαρα γραφτηκανε στην ιστορια...
γιατι τρελλαινεσαι;
επειδη γεννηθηκες σε αντρικο σωμα με γυναικεια συνειδηση...
ουτε η πρωτη εισαι ουτε ουτε η τελευταια αγαπη μου![]()
Και μετά ξυπνήσαμε
εσυ τι βλεπεις θα μεινει η κπρ τυπε;
πιστευω να φερει κανα παικτη ο προεδρας,ενα σεντερ φορ και ενα σεντερ μπακτο παλευει τυπε....αρκει να τα παστελωνει ο Οστιν και να μην μπουκωσει :S
πιστευω να φερει κανα παικτη ο προεδρας,ενα σεντερ φορ και ενα σεντερ μπακ
ο ροτζισκι δεν βλεπω να ερχεται στον ολυμπιακο,παλι βασικος ηταν σημερα πιο εφικτη μου φαινεται η περιπτωση του καμπελ και πιο αξιοπιστη
ο παοκ κανα γκεκα βλεπω να παιρνει τυπεΘα τον παρει ο ΠΑΟΚ τυπε να παιζει ως μπακ απ του Σαλπιγγιδη οταν κουραζεται![]()
παντως στο ξαναλεω...μη νοιωθεις ασχημα επειση πουστιζεις λιγο...δεν γινεται να ειμαστε ολοι μας σερνικοι....Είπε ο νο3 μαλάκας του σάιτ... ;)
Στα παπάρ(γ)ια μου σε γράφω βλακάκο....
Συνεχίστε έτσι,σε αυτό το επίπεδο όπως σας αρμόζει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα σοβαρα τωρα...τι ειπες;Και τσαντλι και Τοουνσεντ ειναι εξτρεμαρες![]()
![]()
![]()
ειχε φερει ονοματα ο αγαπουλας τοτε τυπε σμολαρεκ ορουμα ρινκον ντενιλσον καλατς κλπ!!!!0 συμμετοχες![]()
παντως στο ξαναλεω...μη νοιωθεις ασχημα επειση πουστιζεις λιγο...δεν γινεται να ειμαστε ολοι μας σερνικοι....
δεν σκοτωσες και κανεναν στο κατω κατω
μαλακα σοβαρα τωρα...τι ειπες;
τσαντλι ;ξες ποσο πρεπει να κοστιζει αυτος