Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παντως γινεται ματσαρα...με φασεις εκατερωθεν και απο ενα δοκαρι ο καθενας...ωραιο παιχνιδι ,διαφημηση...Τι να δουμε? Ποιος θα παει πλεη οφ?
παντως γινεται ματσαρα...με φασεις εκατερωθεν και απο ενα δοκαρι ο καθενας...ωραιο παιχνιδι ,διαφημηση...Τι να δουμε? Ποιος θα παει πλεη οφ?
παντως γινεται ματσαρα...με φασεις εκατερωθεν και απο ενα δοκαρι ο καθενας...ωραιο παιχνιδι ,διαφημηση...
ναι απο κουβαρντιλικι αλλο πραγμα...ο Χριστογλου θελει πεντε μεταγραφες τον Γεναρη στον ολυμπιακο....Ρε Μπαμια το ροστερ εχει 37 παιχτες και θα το πανε στους 42? Να τις πληρωσεις εσυ ρε τσαμπατζη μαζι με τον Συριζαιο τον Χελωνονιτζακη
ο Χριστογλου θελει πεντε μεταγραφες τον Γεναρη στον ολυμπιακο....Ρε Μπαμια το ροστερ εχει 37 παιχτες και θα το πανε στους 42? Να τις πληρωσεις εσυ ρε τσαμπατζη μαζι με τον Συριζαιο τον Χελωνονιτζακη
ναι απο κουβαρντιλικι αλλο πραγμα...
αφού το είπε ο μπαμπης...
ειναι τοσο παθιασμενοι γαυροι αυτοι οι δυο που με μειωμενο εισιτηριο για ηλικιωμενους πηγαινουν στο καραισκακη....
τα λεγαμεπαιζει να παει και φυλακη ο χοντροβαρελας (για λιγο οπως ο ρεστης)
συσταση και συμμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση (παραγκα)
στημενα ματς, αλλοιωση πρωταθληματος
ο στολος του παει κατα διαολου
χασουρα και το μητσοτακεικο που εχει ποσοστα
αντιθετα ο δικος μας
πηρε τον οπαπ και
τωρα με τα νεα ξυστα σκρατς
2-3 παιχνιδια καθε βδομαδα βγαινουν
μαζευει ολο το χρημα της ελλαδας
μου ελεγε φιλος πρακτορας
κατσε μια μερα να δεις πως αγοραζει ο κοσμος
σκρατς σα τρελος
τι κριση και μαλακιες
χωρια τζοκερ στοιχηματα
ολο το χαρτι στον δικο μας
λεμε
τα λεγαμε
ο κοκκαλης ηταν αυτος που ηταν, λαμογιο, κρατικες προμηθειες
το πασοκ τον εκανε πλουσιο, εστησε τη παραγκα με το μητροπουλο
γνωστα
αλλα δεν ειχε την καφριλα του χοντροβαρελα
ουτε βουλγαρος μαφιοζος σαν και αυτον
πολυ περα απ τον ολυμπιακο και τον αθλητισμο
ειναι ενας κακομαθημενος αλητης που οι μπραβοι του εχουν κανει τα μυρια οσα
εσπασε το σαγονι ξενου τραπεζιτη σε ξενοδοχειο πριν χρονια (ολο εγχειρησεις ειναι ο ανθρωπος)
ακομα και καταστηματαρχες που δεν τον "εξυπηρετησαν" σωστα
τρομοκρατουν οι μπραβοι του
χρηματοδοτης των νεοναζι της χρυσης αυγης
τωρα βεβαια τους εγκατελειψε
εβαλε τον παλιατσο του δημαρχο στο πειραια
για να ελεγχει ολο το λιμανι
ουτε η καμορα
η φυλακη ειναι το λιγοτερο που του αξιζει
λα κορουνια ο αρης της ισπανιας..Τύπε μου στην Αγγλία υπάρχουν πολλές ομάδες με ιστορία και τίτλους. Γιατί πάς όμως Αγγλία και δέν πάς ας πούμε Ισπανία. Εκεί ο οπάδος της Λα κορούνια μπορεί να κάνει καζούρα στην Μπάρτσα? ή στην Ρεάλ?, στην πορτογαλία ο οπαδός της Μπράγκα μπορεί να κάνει κάζο στην Πόρτο? στην Ολλανδία ο οπαδός της Βίτεσε στην Αιντχόβεν? ε λοιπόν και στην Ελλάδα δέν μπορείτε ρε μάγκες να μας κάνετε καζούρα.
..έλα σκατόγαυροι...σας έχω ένα πολύ ωραίο...περίγελος γίνατε...
σωστος,τετοιο επιπεδο ειναι η διοικηση του γαυρου.και η ομαδα πλεον.Επίπεδο σεφερλή, αμαν κι ακόμα παρακάτω.
vamos ολυμπιακε μου
παμε θρυλαρα
παρτε την κουπα σας παρακαλω
αμα την παρουν οι μπαοκτσηδες θα εξαφανιστει η φυλη μου
σας παρακαλω