Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαλλον μερικοι στο λιμανι δεν καταλαβατε οτι στον ΠΑΟΚ εχουμε προπονητη ενω εσεις εχετε φωτομοντελο..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S οταν καταλαβαιτε οτι ο μιτσελ κανει το αγροτικο του και μαθαινει πανω στην ομαδα σας ισως μερικοι αλλαξουν τροπαρι εδω μεσα :S :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο...
οποιος πιστευει οτι ''πεθαναμε'' να σηκωσει το χερι...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαλλον μερικοι στο λιμανι δεν καταλαβατε οτι στον ΠΑΟΚ εχουμε προπονητη ενω εσεις εχετε φωτομοντελο..... :S :S :S :S :S :S :S :S :S οταν καταλαβαιτε οτι ο μιτσελ κανει το αγροτικο του και μαθαινει πανω στην ομαδα σας ισως μερικοι αλλαξουν τροπαρι εδω μεσα :S :S
πσσσσσσσσ!!!!!! ανοιξε μας τα ματια    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αγροτικο με γιουβε,ατλετικο περσινη πορεια κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενω ο παναγιας κερδισε τον ολυμπιακο ΓΑΜΑΩ!!!!!! μας δινετε αξια
ισα ρε παπαρες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μια ερωτηση...
ξηγιεσαι ομορφα απο χτες το βραδυ...
εχεις λαλησει και το θεωρω δικαιολογημενο...
δεν κρατας ομως καμμια πισινη...
οπως κανουν οι μαγκιτες και οι κοζαδοροι...
και η ερωτηση ειναι η εξης/....
αν λεω αν γυρισουνε τα κοζα και ξαναματαγινω εγω καβαλαρης και εσυ ξεπεζεψεις...
εγω να σε γαμησω πατοκορφα;....εγω να σου σκισω την σουφρα;
εγω που ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;
γιατι εσυ πανηγυριζεις μια απλη νικη ...χωρις κατι ουσιαστικο στα χερια...
εν ολιγοις πανηγυριζεις νωρις απο κομπλεξ στερημενου που ηπιε μια γουλια νερο...
ξαναρωταω....οτι μου πεις εσυ θα κανω...
αν γυρισει τουμπα ο διακοπτης να σε γαμησω η οχι ;  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μια ερωτηση...
αν λεω αν γυρισουνε τα κοζα και ξαναματαγινω εγω καβαλαρης και εσυ ξεπεζεψεις...
εν ολιγοις πανηγυριζεις νωρις απο κομπλεξ στερημενου που ηπιε μια γουλια νερο...
χρηστιδηηηηηηηη με μια νικη η εστω ενα πρωταθλημα δεν γυριζει ο διακοπτης.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πσσσσσσσσ!!!!!! ανοιξε μας τα ματια     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αγροτικο με γιουβε,ατλετικο περσινη πορεια κλπ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενω ο παναγιας κερδισε τον ολυμπιακο ΓΑΜΑΩ!!!!!! μας δινετε αξια
ισα ρε παπαρες
ρεαλ μανδριτης β 2005 επεσε κατηγορια και απολυθηκε χεταφε  ανελαβε μετα τον μουνιοθ και την εσωσε την κατηγορια σεβιλλη 6-2 2012 εμεινε λιγοτερο απο ενα χρονο.....προπονηταρας εεεεεεεεε;βγαλε το γρασσο απο τα ματια εχεις προπονητη που εριξε την ρεαλ μανδριτης :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρεαλ μανδριτης β 2005 επεσε κατηγορια και απολυθηκε χεταφε  ανελαβε μετα τον μουνιοθ και την εσωσε την κατηγορια σεβιλλη 6-2 2012 εμεινε λιγοτερο απο ενα χρονο.....προπονηταρας εεεεεεεεε;βγαλε το γρασσο απο τα ματια εχεις προπονητη που εριξε την ρεαλ μανδριτης :jerking: :jerking: :jerking:
χαχαχαχαχα εχεις δικιο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πες και τα του της παναγιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μια ερωτηση...
μπαλλα ειναι ρε φιλαρακι...περσι μετα το 4-0 μας ειχατε περασει πριονοκορδελλα;;;;;οπως εγω καθομουν και δεχομουν την κααζουρα δεχτειτε την τωρα εσεις....αν αλλαξουν τα πραγματα;εδω θα ειμαστε για να κανει ο ενας καζουρα στον αλλο..

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λοστρομε τα λες πολυ ωραια....

Φίλε Χρηστίδη σε παρακολουθώ πολύ καιρό. Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Εχθές πραγματικά αηδίασα! όχι με την ομάδα μου αλλά με τους μαλάκες που είχα στην κερκίδα. Έβριζαν τον Μήτρογλου τα ζώα. Αυτοί που πέρσυ όταν τον πούλησε έλεγαν οτι έκανε μαλακία ο "χοντρός" και κοιτάει τα φράγκα και ένα κάρο μαλακίες. Μα τον μήτρογλου ρε μουνιά?? Γιούχα στον Μήτρογλου??? Έβριζαν τον Μίτσελ που διαβάζει την Ατλέτικο και την κάνει ρόμπα, "διαβάζει" την Γιούβε και την κάνει σκόνη, που με το υλικό που έχει στην Ευρώπη σε κάνει και βλέπεις μπαλίτσα. Βρίζουν τον Μίτσελ που ανέδειξε παιχτάκια, μοσχοπουλήθηκαν και πήρε ρευστό το ταμείο του Ολυμπιακού.Βρίζουν τον Μαρινάκη οτι ξεπούλησε και δέν κοιτάνε τα χάλια των άλλων με τουιτεράκιδες κτλπ. που τους δουλεύουν ψιλό γαζί. Πάρτε τον Ολυμπιακό εσείς ρε μαλάκες. Κάντε μια βόλτα απο τα γραφεία και πείτε του χοντρού να ξεκουμπιστεί και χώστε εσείς φράγκα να μας κάνετε Τσέλσι. Είδα και τον μαλάκα τον Τάκη χτές να κατεβαίνει στο γρασίδι για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Ρε παπάρα εδώ δεν κατέβηκες με την Ατλέτικο και την Γιούβε , κατέβηκες με τον ΜΠΑΟΚ? Μεγάλη αξία δεν του δώσαμε του ΜΠΑΟΚ? Ποιός είναι? Μια μικρή επαρχιακή ομάδα είναι. Τί εχει πάρει? Απο πότε έχει να δεί πρωτάθλημα? Μαγκιά του Μαρινάκη που έδωσε συγχαρητήρια, πρέπει επιτέλους σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο να σταματήσει η κλαψομουνίαση. Μάγκας και ο άλλος ο "Παναγίας". Επιτέλους και ένα άτομο με μυαλό και ειλικρίνια. Μπράβο Αναστασιάδη! Μπράβο και στα Παοκτσάκια που δεν έπεφταν κάτω και έπαιξαν στα ίσα χωρίς καθυστερήσεις και κλάματα. Υπήρχαν βέβαια και εξαιρέσεις όπως η σφηνόπουτσα ο Σαλπι που απο τον πολύ πούτσο που τον έχουμε γεμίσει δεν μπορεί να βγάλει το κόμπλεξ του.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μια οκ ειναι λαθος ΔΥΟ ομως (μανδριτης)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να το κοιταξεις

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χαχαχαχαχα εχεις δικιο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πες και τα του της παναγιας   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η παναγια του πηρε την ταυτοτητα  ομορφοπαιδο....εγω ξερω οτι ο αγγελς εχει φαει τους παγκους με το κουταλι και ο δικος σου ξερει να πιανει τα αρχιδια του βαλντεραμα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε Χρηστίδη σε παρακολουθώ πολύ καιρό. Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Εχθές πραγματικά αηδίασα! όχι με την ομάδα μου αλλά με τους μαλάκες που είχα στην κερκίδα. Έβριζαν τον Μήτρογλου τα ζώα. Αυτοί που πέρσυ όταν τον πούλησε έλεγαν οτι έκανε μαλακία ο "χοντρός" και κοιτάει τα φράγκα και ένα κάρο μαλακίες. Μα τον μήτρογλου ρε μουνιά?? Γιούχα στον Μήτρογλου??? Έβριζαν τον Μίτσελ που διαβάζει την Ατλέτικο και την κάνει ρόμπα, "διαβάζει" την Γιούβε και την κάνει σκόνη, που με το υλικό που έχει στην Ευρώπη σε κάνει και βλέπεις μπαλίτσα. Βρίζουν τον Μίτσελ που ανέδειξε παιχτάκια, μοσχοπουλήθηκαν και πήρε ρευστό το ταμείο του Ολυμπιακού.Βρίζουν τον Μαρινάκη οτι ξεπούλησε και δέν κοιτάνε τα χάλια των άλλων με τουιτεράκιδες κτλπ. που τους δουλεύουν ψιλό γαζί. Πάρτε τον Ολυμπιακό εσείς ρε μαλάκες. Κάντε μια βόλτα απο τα γραφεία και πείτε του χοντρού να ξεκουμπιστεί και χώστε εσείς φράγκα να μας κάνετε Τσέλσι. Είδα και τον μαλάκα τον Τάκη χτές να κατεβαίνει στο γρασίδι για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Ρε παπάρα εδώ δεν κατέβηκες με την Ατλέτικο και την Γιούβε , κατέβηκες με τον ΜΠΑΟΚ? Μεγάλη αξία δεν του δώσαμε του ΜΠΑΟΚ? Ποιός είναι? Μια μικρή επαρχιακή ομάδα είναι. Τί εχει πάρει? Απο πότε έχει να δεί πρωτάθλημα? Μαγκιά του Μαρινάκη που έδωσε συγχαρητήρια, πρέπει επιτέλους σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο να σταματήσει η κλαψομουνίαση. Μάγκας και ο άλλος ο "Παναγίας". Επιτέλους και ένα άτομο με μυαλό και ειλικρίνια. Μπράβο Αναστασιάδη! Μπράβο και στα Παοκτσάκια που δεν έπεφταν κάτω και έπαιξαν στα ίσα χωρίς καθυστερήσεις και κλάματα. Υπήρχαν βέβαια και εξαιρέσεις όπως η σφηνόπουτσα ο Σαλπι που απο τον πολύ πούτσο που τον έχουμε γεμίσει δεν μπορεί να βγάλει το κόμπλεξ του.
λοστρομε εισαι πρωτος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η παναγια του πηρε την ταυτοτητα  ομορφοπαιδο....εγω ξερω οτι ο αγγελς εχει φαει τους παγκους με το κουταλι και ο δικος σου ξερει να πιανει τα αρχιδια του βαλντεραμα
:think: :think: :think: :think: τα μπερδευεις
οκ σιγα...μην γινεστε βαζελες ρε....καλυτεροι ησασταν κερδισατε οκ? να θυμασε, τιποτα δεν τελειωσε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εξηγουμε ....δεν εχω προσωπικα κατι με κανενα...με τα οπαδικαα βγαζουμε την καυλα μας.....κανω χοντρη καζουρα οπως και δεχομαι καζουρα.....εαν καποιος εχει προβλημα δεν με ενδιαφερει....τωρα ειμαστε καβαλα αργοτερα μπορει να ειμαστε καβαλημενοι....μπαλλα ειναι πορνη ειναι.....αλλλα εχουμε την πανααγια μαζι μας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
δε μπορω να καταλαβω αυτα τα μπραβο κ τα γλυψιματα... :headbang: :headbang: :headbang:!
βγηκε ενας χοντρος χθες στο ρεπορταζ της ΝΕΡΙΤ μετα το παιχνιδι κ ρωτησε τους βορειους δημοσιογραφους αν ειχαν παραπονα απο τη φιλοξενια κλπκλπ... :helpplea:!
δηλαδη περιμενουν στο ματς του Β΄γυρου καποια 'διαφορετικη αντιμετωπιση'απο την αναμενομενη των τελευταιων ετων... :think:???

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπαλλα ειναι ρε φιλαρακι...περσι μετα το 4-0 μας ειχατε περασει πριονοκορδελλα;;;;;οπως εγω καθομουν και δεχομουν την κααζουρα δεχτειτε την τωρα εσεις....αν αλλαξουν τα πραγματα;εδω θα ειμαστε για να κανει ο ενας καζουρα στον αλλο..

Ρε φιλαράκι πραγματικά νομίζεις οτι κάνεις καζούρα στους Ολυμπιακούς? Νομίζεις οτι τον κάθε σοβαρό Ολυμπιακό μπορεί να τον Πικάρει ένας Παοκτζής? Να πούμε για κανέναν βάζελο να πώ πάει στο διάολο. Αλλά εσείς για να μας πικάρετε πρέπει πρώτα να πάρετε καμμιά 30ριά τίτλους.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε φιλαράκι πραγματικά νομίζεις οτι κάνεις καζούρα στους Ολυμπιακούς? Νομίζεις οτι τον κάθε σοβαρό Ολυμπιακό μπορεί να τον Πικάρει ένας Παοκτζής? Να πούμε για κανέναν βάζελο να πώ πάει στο διάολο. Αλλά εσείς για να μας πικάρετε πρέπει πρώτα να πάρετε καμμιά 30ριά τίτλους.
να πουμε για παραδειγμα το πρωταθλημα που εκλεψες απο την κουλα με την υποθεση βαλνερ η για τον τελικο κυπελου με τον αστερα;;;η να μιλησουμε για πιο παλια;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom