Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
τυπε βαλε την εφημεριδα των χανουμιων..περισσοτερο πανυγηριζουν απο την μετροσπορτ..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε παιδια υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που να πιστευει οτι θα χασουμε το πρωταθλημα???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

οσον αφορα την χθεσινη ξεφτιλα, πρεπει να αρχισουν τα πεφτουν σφαλιαρες στα ακριβοπληρωμενια τσουτσεκια της ομαδας μας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
εδω υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το φετινο τσιρκο του γαυρου μπορει να παρει το γιουροπα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
τζαμπα το εισιτηριο που πηρα εχθες για τον αγωνα με την μαλμε παλι σφαλιαρα θα πεσει :headbang:

..Σας έχει βρει κορόιδα ο χοντρός,ρε...Πουλάει εισιτήρια, παίκτες και ματς και χοντραίνει η κοιλάρα του..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ησυχια στο λιμανι....περασε η παναγια η τιτλοφορουσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εδω υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το φετινο τσιρκο του γαυρου μπορει να παρει το γιουροπα
γιατι οχι; τι παραπανω εχει η σεβιλλη η ζενιτ η πορτο η σαχταρ κλπ;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τυπε κατσε να ξεμπουκωσει ο μητρογλου και θα δεις τι μπαλαρα θα παιξει :rockon:

Κοίτα να δείς ήμουν και εγώ ένας από τους υποστηρικτές του, και έλεγα να περιμένουμε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Φτάνει πια ! Δε γίνεται για να ξεμπουκώσει ο Μήτρογλου να χαλάμε το όνομα της ομάδας !!!

Έχει πάρει πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια του και γίνεται όλο και χειρότερος. Μπορεί ο πάγκος να τον κάνει καλύτερο.

Το έχω πεί από τη μέρα που τον κλείσαμε...εγώ γουστάρω Μπενίτες. ακι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον ξεκινάει. Το παλικαράκι είναι μαμούνι. Δεν αφήνει σε ησυχία την αντίπαλη άμυνα και από πίεση και από ενέργεις και κινήσεις.

Λοιπόν μαλάκες είναι ακόμα νωρίς. Το πρωτάθλημα δε χάθηκε και μην ακούω παπαριές.

Θα πρέπει ο Παοκ να διαχειριστεί και τον ρόλο του φαβορί τώρα.. Για να δούμε χωρίς πάγκο πως θα είναι...

Δεν αντιλέγω πάντως, γίνανε λάθη το καλοκαίρι στην άμυνα. Και πολλές μεταγραφές δεν προσφέρουν. Όχι ότι δεν είναι καλοί... αλλά δεν  προσφέρουν ! Μηδέν πάθος !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κοίτα να δείς ήμουν και εγώ ένας από τους υποστηρικτές του, και έλεγα να περιμένουμε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Φτάνει πια ! Δε γίνεται για να ξεμπουκώσει ο Μήτρογλου να χαλάμε το όνομα της ομάδας !!!

Έχει πάρει πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια του και γίνεται όλο και χειρότερος. Μπορεί ο πάγκος να τον κάνει καλύτερο.

Το έχω πεί από τη μέρα που τον κλείσαμε...εγώ γουστάρω Μπενίτες. ακι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον ξεκινάει. Το παλικαράκι είναι μαμούνι. Δεν αφήνει σε ησυχία την αντίπαλη άμυνα και από πίεση και από ενέργεις και κινήσεις.

Λοιπόν μαλάκες είναι ακόμα νωρίς. Το πρωτάθλημα δε χάθηκε και μην ακούω παπαριές.

Θα πρέπει ο Παοκ να διαχειριστεί και τον ρόλο του φαβορί τώρα.. Για να δούμε χωρίς πάγκο πως θα είναι...

Δεν αντιλέγω πάντως, γίνανε λάθη το καλοκαίρι στην άμυνα. Και πολλές μεταγραφές δεν προσφέρουν. Όχι ότι δεν είναι καλοί... αλλά δεν  προσφέρουν ! Μηδέν πάθος !
οταν τα ελεγα το καλοκαιρι για τις μεταγραφες και οτι πρεπει να παρουμε σεντερ φορ και αμυντικο καποιοι ελεγαν υπομονη υπομονη..ειχαμε τοσες επιλογες στο κεντρο της αμυνας με σιοβα,μανωλα,αβρααμ και πηραμε οτι σαπακι υπηρχε στην επιθεση που θα επρεπε να γινουν κινησεις δεν εγινε τιποτα στην ουσια περσυ μετα τον γεναρη που εφυγε ο μητρογλου η ομαδα δεν βλεποταν,ηταν σε χειροτερη κατασταση και απο την τωρινη παιζαμε με κατι κουτσους σαν τον βαλντεζ και τον σεποβιτς μπροστα και το καλοκαιρι επανελαβε τα ιδια λαθη..φερε ενα σεντερ φορ κλασης ρε χοντρε,τοσα λεφτα εισπρατεις εκτος αυτου εδιωξες και τον σαβιολα που δεν ηταν και τοσο κακος απλα δεν ειναι γκολτζης αυτο το ξεραμε απο πριν

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
έλα μωρέ ένα ματσάκι ήταν...το ποδόσφαιρο είναι γιορτή ...θα δείτε με την Μάλμε το Καραισκάκης θα γεμίσει οικογένειες και χαμόγελα πάλι
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να με συγχωρείτε αλλά λέτε μαλακίες όσοι ξαφνικά πιστεύετε οτι φταίει ο Μαρινάκης, ο Μήτρογλου, ο Μίτσελ και ο κάθε άλλος τύπος. Όταν κερδίσαμε Ατλέτικο και Γιούβε πού είσασταν? Χειροκροτάγατε ε? Ρε δε μας χέζετε. Αλλάχτε ομάδα γίνετε ΜΠΑΟΚ που ξέρει να διαχειρίζετε το υλικό του και έχει και φραγκάτο πρόεδρο.
Στο Ελλάντα είσαι της κρίσης και πέρνεις τα πρωταθλήματα το ένα πίσω απο το άλλο και στην Ευρώπη έχεις πλέον καθιερωθεί. Σε 5 μέρες θα έχεις προκριθεί και στην επόμενη φάση Ευρωπαικού κυπέλλου. Μήν ασχολείστε με τον Ολυμπιακό. Ακολουθείστε την Ρεάλ, την μπάρτσα, την Μπάγιερν και την Τσέλσι. Έχω βαρεθεί με κάθε στραβό αποτέλεσμα να φέρνετε την καταστροφή και να αναθεματίζετε πρόεδρο και προπονητή που κατα την άποψη μου καλύτερους και εξυπνότερους δεν θα μπορούσαμε να είχαμε.
Όσον αφορά το ματσάκι μαγκιά των γαμημένων παοκτσήδων. Ήρθαν δέν κλάφτηκαν σκίστηκαν και κέρδισαν. Έτσι είναι η μπάλα. Αφήστε εμάς που την γουστάρουμε να την χαρούμε και μήν μας ζαλίζετε τα παπάρια.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Να με συγχωρείτε αλλά λέτε μαλακίες όσοι ξαφνικά πιστεύετε οτι φταίει ο Μαρινάκης, ο Μήτρογλου, ο Μίτσελ και ο κάθε άλλος τύπος. Όταν κερδίσαμε Ατλέτικο και Γιούβε πού είσασταν? Χειροκροτάγατε ε? Ρε δε μας χέζετε. Αλλάχτε ομάδα γίνετε ΜΠΑΟΚ που ξέρει να διαχειρίζετε το υλικό του και έχει και φραγκάτο πρόεδρο.
Στο Ελλάντα είσαι της κρίσης και πέρνεις τα πρωταθλήματα το ένα πίσω απο το άλλο και στην Ευρώπη έχεις πλέον καθιερωθεί. Σε 5 μέρες θα έχεις προκριθεί και στην επόμενη φάση Ευρωπαικού κυπέλλου. Μήν ασχολείστε με τον Ολυμπιακό. Ακολουθείστε την Ρεάλ, την μπάρτσα, την Μπάγιερν και την Τσέλσι. Έχω βαρεθεί με κάθε στραβό αποτέλεσμα να φέρνετε την καταστροφή και να αναθεματίζετε πρόεδρο και προπονητή που κατα την άποψη μου καλύτερους και εξυπνότερους δεν θα μπορούσαμε να είχαμε.
Όσον αφορά το ματσάκι μαγκιά των γαμημένων παοκτσήδων. Ήρθαν δέν κλάφτηκαν σκίστηκαν και κέρδισαν. Έτσι είναι η μπάλα. Αφήστε εμάς που την γουστάρουμε να την χαρούμε και μήν μας ζαλίζετε τα παπάρια.
ετσι

Επισκέπτης
Ετσι γαμανε οι μαγκες,κοντρα σε διαιτητες κοντρα σε αδελφιστηκες επιθεσεις των γκευ τις 7 με παιχτες που παιζαν σε αλλες θεσεις και με απουσιες βασικων. Εχθες οι μαγκες του αναστασιαδη νικησαν την πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα και δωσαν χαρα οχι μονο στους πολυ αριθμους οπαδου της αλλα και σε χιλιαδες ελληνες φιλαθλους αγανακτησμενους με αυτη την παρωδια που λεγεται ολυμπιακος.Πλεον μουνοπανα μπορειτε με φορα να βαλετε στον πατο σας ολα αυτα τα πετσινα πρωταθληματα και τα λεφτα του τσουλου...και να ξερετε οτι ειστε τσαμπα μαγκες και μαμοθρευτα και οταν παιζεται με αληθινους αντρες θα στηνετε κωλο!  :birdman:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
:rockon:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι γαμανε οι μαγκες,κοντρα σε διαιτητες κοντρα σε αδελφιστηκες επιθεσεις των γκευ τις 7 με παιχτες που παιζαν σε αλλες θεσεις και με απουσιες βασικων. Εχθες οι μαγκες του αναστασιαδη νικησαν την πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα και δωσαν χαρα οχι μονο στους πολυ αριθμους οπαδου της αλλα και σε χιλιαδες ελληνες φιλαθλους αγανακτησμενους με αυτη την παρωδια που λεγεται ολυμπιακος.Πλεον μουνοπανα μπορειτε με φορα να βαλετε στον πατο σας ολα αυτα τα πετσινα πρωταθληματα και τα λεφτα του τσουλου...και να ξερετε οτι ειστε τσαμπα μαγκες και μαμοθρευτα και οταν παιζεται με αληθινους αντρες θα στηνετε κωλο!  :birdman:

Καλά εσύ πάρε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά βγάλε γλώσσα. Όλοι της γης οι παραπονεμένοι βγάλατε γλώσσα με μια νίκη. Σας έχουμε γεμίσει πούτσα  δεκαετίες και βγήκατε να κάνετε επανάσταση. Δεν καταλαβαίνετε ζώα οτι με το να προκαλείτε θα κάνετε πιο δύσκολα τα πράματα και τότε το κάζο θα είναι εις δεκαπλούν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πες τα στους συγαυρους που μονο στης νικες ειναι εδω....οι αλλοι χαρητε δεν σας συμβαινει συχνα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
[size=20pt]
Όσον αφορά το ματσάκι μαγκιά των γαμημένων παοκτσήδων. Ήρθαν δέν κλάφτηκαν σκίστηκαν και κέρδισαν. Έτσι είναι η μπάλα. Αφήστε εμάς που την γουστάρουμε να την χαρούμε και μήν μας ζαλίζετε τα παπάρια.[/size]
ετσιιιιιιιιιιιιιιι 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σταματα το κλαμα ρε μαλακα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αληθινοι αντρες;;  :think:
μουαχαχαχαχα  ;)
καλο τυπε...να γραφεις πιο συχνα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι