Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δε βλεπεις αν ειναι καλη ρε, μουναρα ειναι, και κοντη στα μετρα μου
Δε βλεπεις αν ειναι καλη ρε, μουναρα ειναι, και κοντη στα μετρα μου
είμαστε πολύ καλύτεροι στη περιφέρεια με πιο πολλές λυσεις και ακόμα καλύτεροι στους ψηλούς..δες την ομάδα όταν είναι κομπλε και εκεί που θα καίνε τα παιχνίδια και μετα βγάζουμε συμπεράσματα.τώρα στο ρελαντι παιζει και κανει πλακα στον όμιλο..τέλος παντων εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..Πρωταθλητές of nothing θα μαστε και φέτος φιλαράκι δυστυχώς. ;)
Το ότι είμαστε πολύ καλύτεροι κιόλας από πέρσι που το στηρίζεις?
σιγά ρε φιλε να αλλάξουμε όλη την ομαδα..και προπονητη έχουμε και πληρης όταν είμαστε είμαστε πολύ καλύτεροι απο Πέρσυ θα Πάει φάιναλ φορ θα πάρει πρωταθλημα εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..
εδώ θα είμαστε και θα δουμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος..Λυπάμαι που το ακούς από εμένα,αλλά με αυτόν τον προπονητή δεν θα γίνει τίποτα από τα 2... ;)
εδώ θα είμαστε και θα δουμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος..
είμαστε πολύ καλύτεροι στη περιφέρεια με πιο πολλές λυσεις και ακόμα καλύτεροι στους ψηλούς..δες την ομάδα όταν είναι κομπλε και εκεί που θα καίνε τα παιχνίδια και μετα βγάζουμε συμπεράσματα.τώρα στο ρελαντι παιζει και κανει πλακα στον όμιλο..τέλος παντων εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..
παντα και με υγεια...Πρώτα ο Θεός...
αρα σύμφωνα με αυτά που λες δεν κάνουμε τίποτα και παίζουμε και οπου βγει..ουτε πρωτάθλημα ουτε φάιναλ φορ..Πρώτον είμαστε στον χειρότερο όμιλο και δεύτερον πήραμε καμιά 4 παιχνίδια πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού. Περίπατο δεν κάναμε με τίποτα παρά το σκορ που έχουμε στις νίκες. Όσο για την περιφέρεια από που και ως που έχουμε πολύ περισσότερες λύσεις από πέρσι? Οι ίδιοι ακριβώς παίχτες είναι με εξαίρεση τον Λαφαγιέτ ως αντι-Λο που είναι πολύ χειρότερος παίχτης. Εντάξει από τον Κόλινς σίγουρα είναι βελτίωση. Στους ψηλούς αντί για Σίμονς και Μπέγκιτς πήραμε τον Χάντερ που δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Επιπλέον χάσαμε και τον πολύ καλό Πέρπε. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε ισχυρότεροι από την περσινή ομάδα στην αρχική της σύνθεση ούτε καν στα χαρτιά.
αρα σύμφωνα με αυτά που λες δεν κάνουμε τίποτα και παίζουμε και οπου βγει..ουτε πρωτάθλημα ουτε φάιναλ φορ..
οκ θα δειξει η υπηρεσία...Εκεί φαίνεται πως οδεύει το πράγμα τύπε. Η πρόβλεψη μου για φέτος είναι πως θα παίξουμε με μειονέκτημα έδρας σε πρωτάθλημα και πλέιοφφς της euroleague και θα χάσουμε και στα 2.
Πρώτον είμαστε στον χειρότερο όμιλο και δεύτερον πήραμε καμιά 4 παιχνίδια πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού. Περίπατο δεν κάναμε με τίποτα παρά το σκορ που έχουμε στις νίκες. Όσο για την περιφέρεια από που και ως που έχουμε πολύ περισσότερες λύσεις από πέρσι? Οι ίδιοι ακριβώς παίχτες είναι με εξαίρεση τον Λαφαγιέτ ως αντι-Λο που είναι πολύ χειρότερος παίχτης. Εντάξει από τον Κόλινς σίγουρα είναι βελτίωση. Στους ψηλούς αντί για Σίμονς και Μπέγκιτς πήραμε τον Χάντερ που δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Επιπλέον χάσαμε και τον πολύ καλό Πέρπε. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε ισχυρότεροι από την περσινή ομάδα στην αρχική της σύνθεση ούτε καν στα χαρτιά.
Άντε για να καταλάβεις αφού από ότι βλέπω όταν κοιτάς μπάλα νομίζεις πως είναι κανένα σπάνιο είδος ζώου προς εξαφάνιση.αλλοθρησκοι δεν ειπατε.....καλα εμεις ειμαστε καφενειο,προβατα,οι πουτανες της ευρωπης κλπ κλπ....
τι γνωμη εχετε γιατην ατλετικο? καφενειο που μας εκανε πουτανα ε? ενω η δυναμο σουπερκλαμπ....
δεν ειναι φρονιμο να διαφωνησω μαζι σου αν και το ενστικτο μου μου λεει να το κανω...Χρηστιδη ο ολυμπιακος εχει μια καλη ομαδα στο μπασκετ,αρκετα σταθερη,αλλα περιορισμενων πια δυνατοτητων
Προκειται για ομαδα ουσιαστικα ενος μονο παικτη,του σπανουλη
Μ ενα μονο παικτη δεν γινεται δουλεια
Λειπει παρα πολυ ο Λο απο την περιφερεια και ο Χαινς απο τους ψηλους
Οι επιλογες του Μπαρτζωκα στους μαυρους αμερικανους ειναι πραγματικα τραγικες,μ εξαιρεση τον Ντανστον(κολινς,παουελ,σιμονς,περκινς,αποντος χτες, και ουτω καθεξης)