You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παλι σνιφαρες ρε πρωκτοπαιδο;αφού σε χαλάει.τσου ρε παπαρακια
Τραγική εμφάνιση με την Λαμποράλ. Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Πολύ μόνος ο Σπανούλης. Μετριότατοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά, η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και σίγουρα παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι η διαιτησία είχε πρωτοφανή εύνοια υπέρ των γηπεδούχων. Φάουλ σφυρίζονταν με ........στραβοκοίταγμα κατά του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί έπαιζαν κατς και άφηναν όλες τις επαφές, συν το γεγονός ότι έχασαν στο τέλος τον έλεγχο με τις τεχνικές ποινές.
Ανώδυνη ήττα βέβαια, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Πρίντεζης αλλά και ο Παπαπέτρου είναι σοβαρότερα και θα λείψουν περισσότερο απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.
Ανώδυνη ήττα βέβαια, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Πρίντεζης αλλά και ο Παπαπέτρου είναι σοβαρότερα και θα λείψουν περισσότερο απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
ναι ανώδυνη ήττα όσο για Παπαπέτρου πριντεζη πάνε πίσω με τους τραυματισμους με τις φλεγμονές που βγαίνουν μετα απο τέτοιους τραυματισμούς..έρχεται ο ματ κάτι είναι και αυτό..Τραγική εμφάνιση με την Λαμποράλ. Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Πολύ μόνος ο Σπανούλης. Μετριότατοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά, η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και σίγουρα παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι η διαιτησία είχε πρωτοφανή εύνοια υπέρ των γηπεδούχων. Φάουλ σφυρίζονταν με ........στραβοκοίταγμα κατά του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί έπαιζαν κατς και άφηναν όλες τις επαφές, συν το γεγονός ότι έχασαν στο τέλος τον έλεγχο με τις τεχνικές ποινές.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Λαφαγιέτ τώρα και παπαριές...
Δεν έχουμε ομάδα ρε γμτ.
Δεν έχουμε ομάδα ρε γμτ.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ούτε προπονητή, ούτε ομάδα. :-
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τραγική εμφάνιση με την Λαμποράλ. Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Πολύ μόνος ο Σπανούλης. Μετριότατοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά, η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και σίγουρα παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι η διαιτησία είχε πρωτοφανή εύνοια υπέρ των γηπεδούχων. Φάουλ σφυρίζονταν με ........στραβοκοίταγμα κατά του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί έπαιζαν κατς και άφηναν όλες τις επαφές, συν το γεγονός ότι έχασαν στο τέλος τον έλεγχο με τις τεχνικές ποινές.
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά όπως βλέπω την ομάδα μάλλον πλάκα θα μας κάνει στις 27 ο ΠΑΟ και γενικά ο Τράκης είναι φέτος καθαρά ένα βήμα μπροστά από τους Αγγελόπουλους στις κινήσεις που έκανε σε προπονητή και παίχτες!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Έχουμε τις καλύτερες cheerleaders όμως. :-*
Ωραία μουνιά,ναι...αλλά και οι "Patrol"...οι δικές μας είναι κούκλες... ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έχουμε τις καλύτερες cheerleaders όμως. :-*
Η δεξια παει στο γυμναστηριο που παω
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Με 2 προσθήκες/αλλαγές είσαι ΟΚ...
Εμείς με τον Σέρβο...βρήκαμε την υγειά μας...
Η ομάδα θέλει προπονητή αρχικά και εν συνεχεία θέλει αντι-Πετγουε'ι', έναν καλό ψηλό στυλ Μπατίστα και έναν καλύτερο άσο του Λαφαγιέτ για να παίζει βασικός. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν θα γίνει.
Η ομάδα θέλει προπονητή αρχικά και εν συνεχεία θέλει αντι-Πετγουε'ι', έναν καλό ψηλό στυλ Μπατίστα και έναν καλύτερο άσο του Λαφαγιέτ για να παίζει βασικός. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν θα γίνει.
Μικρέ μου φίλε,αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...
Εγώ ξέρω ότι οι πρόεδροι σου ετοιμάζονται να διώξουν κόσμο από την Χαλυβουργική...
Έχω φίλους εκεί και τα ξέρω από πρώτο χέρι...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
σιγά ρε φιλε να αλλάξουμε όλη την ομαδα..και προπονητη έχουμε και πληρης όταν είμαστε είμαστε πολύ καλύτεροι απο Πέρσυ θα Πάει φάιναλ φορ θα πάρει πρωταθλημα εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..Η ομάδα θέλει προπονητή αρχικά και εν συνεχεία θέλει αντι-Πετγουε'ι', έναν καλό ψηλό στυλ Μπατίστα και έναν καλύτερο άσο του Λαφαγιέτ για να παίζει βασικός. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν θα γίνει.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
άσχετο αυτό και σας κάποια στιγμη με τον φαρμακοβιομηχανο για φούντο πηγαινε..έβγαινε και έκλαιγε ο Τράκης οτι δεν έχει λεφτά ο θείος του και δεν έχει να πληρώσει κτλ κτλ..Μικρέ μου φίλε,αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...
Εγώ ξέρω ότι οι πρόεδροι σου ετοιμάζονται να διώξουν κόσμο από την Χαλυβουργική...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Καλή; Χώσου.Η δεξια παει στο γυμναστηριο που παω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μικρέ μου φίλε,αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...
Ολα τα αφεντικα διωχνουν ρε φιλε αυτες τις εποχες, δεν λες κατι καινουριο.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σιγά ρε φιλε να αλλάξουμε όλη την ομαδα..και προπονητη έχουμε και πληρης όταν είμαστε είμαστε πολύ καλύτεροι απο Πέρσυ θα Πάει φάιναλ φορ θα πάρει πρωταθλημα εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..
Πρωταθλητές of nothing θα μαστε και φέτος φιλαράκι δυστυχώς. ;)
Το ότι είμαστε πολύ καλύτεροι κιόλας από πέρσι που το στηρίζεις?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Καλή; Χώσου.
Δε βλεπεις αν ειναι καλη ρε, μουναρα ειναι, και κοντη στα μετρα μου