Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Τραγική εμφάνιση με την Λαμποράλ. Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Πολύ μόνος ο Σπανούλης. Μετριότατοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά, η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και σίγουρα παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι η διαιτησία είχε πρωτοφανή εύνοια υπέρ των γηπεδούχων. Φάουλ σφυρίζονταν με ........στραβοκοίταγμα κατά του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί έπαιζαν κατς και άφηναν όλες τις επαφές, συν το γεγονός ότι έχασαν στο τέλος τον έλεγχο με τις τεχνικές ποινές.
Ανώδυνη ήττα βέβαια, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Πρίντεζης αλλά και ο Παπαπέτρου είναι σοβαρότερα και θα λείψουν περισσότερο απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Τραγική εμφάνιση με την Λαμποράλ. Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Πολύ μόνος ο Σπανούλης. Μετριότατοι έως κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά, η ομάδα δεν παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και σίγουρα παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι η διαιτησία είχε πρωτοφανή εύνοια υπέρ των γηπεδούχων. Φάουλ σφυρίζονταν με ........στραβοκοίταγμα κατά του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί έπαιζαν κατς και άφηναν όλες τις επαφές, συν το γεγονός ότι έχασαν στο τέλος τον έλεγχο με τις τεχνικές ποινές.
Ανώδυνη ήττα βέβαια, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Πρίντεζης αλλά και ο Παπαπέτρου είναι σοβαρότερα και θα λείψουν περισσότερο απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.
ναι ανώδυνη ήττα όσο για Παπαπέτρου πριντεζη πάνε πίσω με τους τραυματισμους με τις φλεγμονές που βγαίνουν μετα απο τέτοιους τραυματισμούς..έρχεται ο ματ κάτι είναι και αυτό..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Λαφαγιέτ τώρα και παπαριές...  :jerking:
Δεν έχουμε ομάδα ρε γμτ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Προπονητή,δεν έχεις... ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Ούτε προπονητή, ούτε ομάδα.  :-

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά όπως βλέπω την ομάδα μάλλον πλάκα θα μας κάνει στις 27 ο ΠΑΟ και γενικά ο Τράκης είναι φέτος καθαρά ένα βήμα μπροστά από τους Αγγελόπουλους στις κινήσεις που έκανε σε προπονητή και παίχτες!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με 2 προσθήκες/αλλαγές είσαι ΟΚ...
Εμείς με τον Σέρβο...βρήκαμε την υγειά μας...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Έχουμε τις καλύτερες cheerleaders όμως.  :rockon:  :-*

Συνημμένα

• red-drops.jpg
    red-drops.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Με 2 προσθήκες/αλλαγές είσαι ΟΚ...
Εμείς με τον Σέρβο...βρήκαμε την υγειά μας...

Η ομάδα θέλει προπονητή αρχικά και εν συνεχεία θέλει αντι-Πετγουε'ι', έναν καλό ψηλό στυλ Μπατίστα και έναν καλύτερο άσο του Λαφαγιέτ για να παίζει βασικός. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν θα γίνει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η ομάδα θέλει προπονητή αρχικά και εν συνεχεία θέλει αντι-Πετγουε'ι', έναν καλό ψηλό στυλ Μπατίστα και έναν καλύτερο άσο του Λαφαγιέτ για να παίζει βασικός. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν θα γίνει.

Μικρέ μου φίλε,αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...
Εγώ ξέρω ότι οι πρόεδροι σου ετοιμάζονται να διώξουν κόσμο από την Χαλυβουργική...
Έχω φίλους εκεί και τα ξέρω από πρώτο χέρι... :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
σιγά ρε φιλε να αλλάξουμε όλη την ομαδα..και προπονητη έχουμε και πληρης όταν είμαστε είμαστε πολύ καλύτεροι απο Πέρσυ θα Πάει φάιναλ φορ θα πάρει πρωταθλημα εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Εγώ ξέρω ότι οι πρόεδροι σου ετοιμάζονται να διώξουν κόσμο από την Χαλυβουργική...
άσχετο αυτό και σας κάποια στιγμη με τον φαρμακοβιομηχανο  για φούντο πηγαινε..έβγαινε και έκλαιγε ο Τράκης οτι δεν έχει λεφτά ο θείος του και δεν έχει να πληρώσει κτλ κτλ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ολα τα αφεντικα διωχνουν ρε φιλε αυτες τις εποχες, δεν λες κατι καινουριο.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
σιγά ρε φιλε να αλλάξουμε όλη την ομαδα..και προπονητη έχουμε και πληρης όταν είμαστε είμαστε πολύ καλύτεροι απο Πέρσυ θα Πάει φάιναλ φορ θα πάρει πρωταθλημα εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..

Πρωταθλητές of nothing θα μαστε και φέτος φιλαράκι δυστυχώς.  ;)
Το ότι είμαστε πολύ καλύτεροι κιόλας από πέρσι που το στηρίζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom