ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.526
- Πόντοι
- 5.006
ρε τυπε δεν τα βλεπεις τα εχω ποσταρει πιο πισω με δουλευεις... :'( στο θρεντ ου στοιχιματος εννοω..εχεις κανα στανταρακι γιατι μας εχει παρει η κατω βολτα τυπε? :'(
ρε τυπε δεν τα βλεπεις τα εχω ποσταρει πιο πισω με δουλευεις... :'( στο θρεντ ου στοιχιματος εννοω..εχεις κανα στανταρακι γιατι μας εχει παρει η κατω βολτα τυπε? :'(
18 με 20...ποσο κοσμο ειχε τυπε? 10 χιλιαρικα?
ειχε απεργια ο ηλεκτρικος τυπε λογω του μαραθωνιου?18 με 20...
με μηχανη πηγα τυπε...ειχε απεργια ο ηλεκτρικος τυπε λογω του μαραθωνιου?
εμενα γιατι δεν με ρωτας να σε δωκω κανα στανταρακι τυπε?
ρε τυπε δεν τα βλεπεις τα εχω ποσταρει πιο πισω με δουλευεις... :'( στο θρεντ ου στοιχιματος εννοω..
γενικα ρωταω τυπε,γιατι ο μαστερ ολο μας την λεει οτι οποτε δεν παει κοσμος εχει απεργια το μετρομε μηχανη πηγα τυπε...
τυπε εισαι αρκετα εξυπνος γιατι ασχολεισαι με καθυστερημενους... ;)γενικα ρωταω τυπε,γιατι ο μαστερ ολο μας την λεει οτι οποτε δεν παει κοσμος εχει απεργια το μετρο
ποσο να εχω τυπε αρκετα ειναι και αυτα.αν ερθει κατι θα το αμολησω..Τα ειδα αυτα ρε τυπε λεω μπας και ειχες καμια εμπνευση της τελευταιας στιγμης ;)
ποιος τασουλης ρε τυπε,γελαει ο κοσμος με τον παπαρα πηγε καλεσε μανταλο διαψευτηκε παρολα αυτα συνεχιζει και καλει μπακακηδες τασουληδες ντινες και οτι πιο αμπαλο υπαρχει στην ελλαδα,πιστευω στο επομενο παιχνιδι θα καλεσει νινη δημητρη παπαδοπουλο και παπουτσογιαννοπουλο και δεν καλει χολεμπας ταχτσιδη μητρογλου κλπ οπως και τον γκεκα που δεν τον καλεσε στα προηγουμενα και τωρα τον θυμηθηκεωραια μπαλλιτσα...πρεπει να ξεπερασαμε το ρεκορ τελικων με βαζελο πριν μερικα χρονια
παλιος καλος ολυμπιακος...ζητουμενο η διαρκεια...να ξαναδουμε τετοια μπαλλα...αν οχι τετοια λογω ειικων συνθηκων (ποιοτητα πανθρακα) κατι αναλογο...
αν οχι 90 λεπτα οπως σημερα 60 με 70...
μπορουμε...ειναι θεμα ξεμπουκωματος...θυμηθειτε περσυ ...τετοια εποχη πηραμε μπροστα και λυθηκε η ομαδα...
διαμαντακος σκοραρε ,κωσταρς γκολ σε 15 λεπτα και αλλες δυο καλες φασεις...
και το γκολ ηταν γκολ ''μητρογλου'' ...τελεια εκτελεση....
για να δουμε...
ΥΓ.ο τασουλης ειναι καλυτερος απο τον γιαννουλη;;
Βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα έχουμε πουθενά;
ποιος τασουλης ρε τυπε,γελαει ο κοσμος με τον παπαρα πηγε καλεσε μανταλο διαψευτηκε παρολα αυτα συνεχιζει και καλει μπακακηδες τασουληδες ντινες και οτι πιο αμπαλο υπαρχει στην ελλαδα,πιστευω στο επομενο παιχνιδι θα καλεσει νινη δημητρη παπαδοπουλο και παπουτσογιαννοπουλο και δεν καλει χολεμπας ταχτσιδη μητρογλου κλπ οπως και τον γκεκα που δεν τον καλεσε στα προηγουμενα και τωρα τον θυμηθηκε
εγω μητρογλου και γκεκα θα καλουσα δεν εχει σχεση εαν ειναι μεγαλος η οχι,απο την στιγμη που φορτωνει τοσα γκολ στην τουρκια μια χαρα κανει για κανα παιχνιδι που θα χρειαστει να το γυρισεις..και ποιον να βαλει? μηπως τον πλατελλα ?Δηλαδη ο Γκεκας ειναι μπαλαδορος ας πουμε και φρεσκο νιατο
ετσι τυπε..εγω μητρογλου και γκεκα θα καλουσα δεν εχει σχεση εαν ειναι μεγαλος η οχι,απο την στιγμη που φορτωνει τοσα γκολ στην τουρκια μια χαρα κανει για κανα παιχνιδι που θα χρειαστει να το γυρισεις..και ποιον να βαλει? μηπως τον πλατελλα ?
τυπε τι παιχτηκε με κασαμι και δεν αγωνιστηκε σημερα? κατι ακουσα οτι παιζει για την παρτη του και μονο και γιαυτο δεν χρησιμοποιηθηκε σημερα :Sετσι τυπε..