Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πολυ ενθαρυντικη και χορταστικη εμφανιση...ενα σκορ 8-0 δεν θα ηταν δυσκολο...
λετε να πηραμε μπροστα;επιτελους;για να δουμε...θα υπαρχει συνεχεια;

θα περιμενουμε να πληρωσει καλα το 7+ και θα το μπουμπουνισουμε τυπε  :grin:
πρωτα παιχτες και μετα οπαδοι  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για μενα δεν ηταν πεναλντι παιδια :)
χρηστο στο λογο μου γαμω την γκινια μου δεν το ειδα...λογω κορης...κατι μου ζητησε και πεταχτηκα για δυο λεπτα...
αλλα εγω αν ημουνα διαιτητς και φιλος του ποδοσφαιρου αυτο το ματς μετα το 15 θα το διεκοπτα στο 0-0...
δεν θα διακινδυνευα με τετοια διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες να γιμνει οποιδηποτε αλλο αποτελεσμα...
για το σωστο ρε γαμωτο :grin:
αυτη τη στιγμη το σκορ θα επρεπε να ειναι 10-0 και ισως και παραπανω...χωρις υπερβολες...
απο εκει και περα για την διαιτησια...ακου φιλε...εγω εχω τον δικο μου τροπο σκεψης...αυτη τη στιγμη εχει γινει ενας τεραστιος ντορος για την διαιτησια οτι ευνοει τον ολυμπιακο...
εγω λεω οτι σε ενα ματς με αστερα εγιναν πεντε λαθη απο τους εποπτες οντως που αδικησαν τον αστερα αλλα πηρα απο το ματς ενα ποντο αλλα χρεωθηκα πολλα περισσοτερα...
εν κατακλειδι αυτη τη στιγμη ειμαι χρεωμενος με ''παραγκα'' και ευνοια και ειμαι και πεντε ποντους πισω
δηλαδη και κερατας και δαρμενος...και λεω τωρα εγω που θεωρω τον εαυτο μου γατο...
σε ποιον πουστη να απολογηθω και να δειξω διαγωγη;
στα πουτανοσπερματα που οτι και να γινει θα με χρεωνουν και θα μου λενε τα δικα τους
ευνοια;ωραια λοιπον...αφου τα ακουω που τα ακουω ας τα ακουω με λογο και ας εχω και αποτελεσμα...
οχι να τα ακουω και να ειμαι και πεντε ποντους πισω  ;)
εισαι ξυπνιος και καταλαβαινεις τι θελω να πω χρησταρα...
στα αρχιδια μου αν ηταν στα αρχιδια μου και αν δεν ηταν...
φερπλει με πουστηδες δεν γινεται...μαλακα θα με πιασουν;
ο θρυλος να κερδαει και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε  ;)
με χρεωσανε για 5 υποδειξεις οφσαιτ πουδεν νικησα κιολα...
και στο αγρινιο τις ελληνορωμαικες στον κασαμι η στο περιστερι το εγκληματικο μαρκαρισμα -αποβολη του ταυλαριδη ολοι σφυραγανε και εκαναν κριτικη στην ομαδα  ;)
σου ξαναλεω...σωστος με τους σωστους και πουστης με τους πουστηδες...
αλλοιως το σωστος με τους πουστηδες ειναι συνωνυμο του μαλακας...
χρηστιδης...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
χρηστο στο λογο μου γαμω την γκινια μου δεν το ειδα...λογω κορης...κατι μου ζητησε και πεταχτηκα για δυο λεπτα...
αλλα εγω αν ημουνα διαιτητς και φιλος του ποδοσφαιρου αυτο το ματς μετα το 15 θα το διεκοπτα στο 0-0...
δεν θα διακινδυνευα με τετοια διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες να γιμνει οποιδηποτε αλλο αποτελεσμα...
για το σωστο ρε γαμωτο :grin:
αυτη τη στιγμη το σκορ θα επρεπε να ειναι 10-0 και ισως και παραπανω...χωρις υπερβολες...
απο εκει και περα για την διαιτησια...ακου φιλε...εγω εχω τον δικο μου τροπο σκεψης...αυτη τη στιγμη εχει γινει ενας τεραστιος ντορος για την διαιτησια οτι ευνοει τον ολυμπιακο...
εγω λεω οτι σε ενα ματς με αστερα εγιναν πεντε λαθη απο τους εποπτες οντως που αδικησαν τον αστερα αλλα πηρα απο το ματς ενα ποντο αλλα χρεωθηκα πολλα περισσοτερα...
εν κατακλειδι αυτη τη στιγμη ειμαι χρεωμενος με ''παραγκα'' και ευνοια και ειμαι και πεντε ποντους πισω
δηλαδη και κερατας και δαρμενος...και λεω τωρα εγω που θεωρω τον εαυτο μου γατο...
σε ποιον πουστη να απολογηθω και να δειξω διαγωγη;
στα πουτανοσπερματα που οτι και να γινει θα με χρεωνουν και θα μου λενε τα δικα τους
ευνοια;ωραια λοιπον...αφου τα ακουω που τα ακουω ας τα ακουω με λογο και ας εχω και αποτελεσμα...
οχι να τα ακουω και να ειμαι και πεντε ποντους πισω  ;)
εισαι ξυπνιος και καταλαβαινεις τι θελω να πω χρησταρα...
στα αρχιδια μου αν ηταν στα αρχιδια μου και αν δεν ηταν...
φερπλει με πουστηδες δεν γινεται...μαλακα θα με πιασουν;
ο θρυλος να κερδαει και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε  ;)
με χρεωσανε για 5 υποδειξεις οφσαιτ πουδεν νικησα κιολα...
και στο αγρινιο τις ελληνορωμαικες στον κασαμι η στο περιστερι το εγκληματικο μαρκαρισμα -αποβολη του ταυλαριδη ολοι σφυραγανε και εκαναν κριτικη στην ομαδα  ;)
σου ξαναλεω...σωστος με τους σωστους και πουστης με τους πουστηδες...
αλλοιως το σωστος με τους πουστηδες ειναι συνωνυμο του μαλακας...
χρηστιδης...

Καθαρό πέναλτυ...όντως έπρεπε ναναι 10-0 αλλά δυστυχώς φέτος παίζουμε χωρίς επιθετικούς και τα γκολ τα βάζουν οι υπόλοιποι..αυτή η ομάδα με Μπεργκ θα έκανε τέτοια σκορ στην Ελλάδα, 8-0-,9-0 κλπ..έχουμε χειρότερους επιθετικούς από τους τελειωμένους :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα περιμενουμε να πληρωσει καλα το 7+ και θα το μπουμπουνισουμε τυπε  :grin:
πρωτα παιχτες και μετα οπαδοι  :grin:
το 7+ αξιζε πριν το ματς...τωρα πρεπει να μπουν πεντε στο δευτερο...δυσκολο...
ηδη επρεπε να ειναι 7+
μεγαλη εμφανιση η ομαδα βγαλμενη απο παλια...καιρο ειχε να παιξει τετοια μπαλλα...αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...αυτο θα πει θεαμα...ουτε σκοπιμοτητες ουτε τιποτα...
αυτα τα παιχνιδια αξιζουν...
οχι κατι μαπες οπως το ''ντερμπυ'' πριν μερικες μερες που ηταν απο αποψεως θεαματος εμετος...
επρεπε να εχει βαλει δεκα σημερα ο γαυρισταν και ενα δυο οι πανθρακες...σε 45 λεπτα καμμια δεκαρια  με δωδεκα φασεις για γκολ...
αυτα ειναι ματς αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...
ουτε αρρωστειες ουτε διαιτησιες και μαλακιες ουτε τιποτα...
καιεκοψαν και ενα οφσαιτ τετ α τετ τον διαμαντακο που μαλλον δεν ηταν...
αλλα ποιος το γαμει αυτο;
ειπαμε μερος του παιχνιδιου...
σε μαι ανλυση ενος αγωνα επρεπε το 98 τα εκατο να καταλαμβανει το ποδοσφαιρο και αντε εν 2% για τα υπολοιπα...διαιτησιες και ρεστα...
εδω ειδικα αμα παιζει ο θρυλος το 99@ ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο πλην παιχνιδιου...
στην τριπολη εγινε ενα ματς 90 λεπτων και κανεις δεν ασχοληθηκε...οτι και να εγινε με τους εποπτες...
ουτε 1% για το τι εγινε στο ματς...επρεπε να ικανοποιησουν αυτους που διψαγαν για αιμα...να ποτισουν την μαυριλα της ψυχης τους...καλως η κακως παιξανε 95 λεπτα....
αρρωστεια αδερφε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καθαρό πέναλτυ...όντως έπρεπε ναναι 10-0 αλλά δυστυχώς φέτος παίζουμε χωρίς επιθετικούς και τα γκολ τα βάζουν οι υπόλοιποι..αυτή η ομάδα με Μπεργκ θα έκανε τέτοια σκορ στην Ελλάδα, 8-0-,9-0 κλπ..έχουμε χειρότερους επιθετικούς από τους τελειωμένους :headbang:
εχει μια βαση αυτο που λες αλλα κατι φασεις που εχασε ο τσορυ και εγω να ημουνα θα τα εβαζα...δεν πρεπει να εισαι δα και μπεργκ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το 7+ αξιζε πριν το ματς...τωρα πρεπει να μπουν πεντε στο δευτερο...δυσκολο...
ηδη επρεπε να ειναι 7+
μεγαλη εμφανιση η ομαδα βγαλμενη απο παλια...καιρο ειχε να παιξει τετοια μπαλλα...αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...αυτο θα πει θεαμα...ουτε σκοπιμοτητες ουτε τιποτα...
αυτα τα παιχνιδια αξιζουν...
οχι κατι μαπες οπως το ''ντερμπυ'' πριν μερικες μερες που ηταν απο αποψεως θεαματος εμετος...
επρεπε να εχει βαλει δεκα σημερα ο γαυρισταν και ενα δυο οι πανθρακες...σε 45 λεπτα καμμια δεκαρια  με δωδεκα φασεις για γκολ...
αυτα ειναι ματς αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...
ουτε αρρωστειες ουτε διαιτησιες και μαλακιες ουτε τιποτα...
καιεκοψαν και ενα οφσαιτ τετ α τετ τον διαμαντακο που μαλλον δεν ηταν...
αλλα ποιος το γαμει αυτο;
ειπαμε μερος του παιχνιδιου...
σε μαι ανλυση ενος αγωνα επρεπε το 98 τα εκατο να καταλαμβανει το ποδοσφαιρο και αντε εν 2% για τα υπολοιπα...διαιτησιες και ρεστα...
εδω ειδικα αμα παιζει ο θρυλος το 99@ ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο πλην παιχνιδιου...
στην τριπολη εγινε ενα ματς 90 λεπτων και κανεις δεν ασχοληθηκε...οτι και να εγινε με τους εποπτες...
ουτε 1% για το τι εγινε στο ματς...επρεπε να ικανοποιησουν αυτους που διψαγαν για αιμα...να ποτισουν την μαυριλα της ψυχης τους...καλως η κακως παιξανε 95 λεπτα....
αρρωστεια αδερφε...

Τα σκορ με 10-0 τυπε μεταξυ ομαδων ιδιας εθνικης κατγοριας(ακομα και οταν μιλαμε για πρωταθλητη με τελευταιο) εχουνε να φανουνε απο την εποχη που επαιζε ο Ντι Στεφανο και ο Πουσκας  :grin:
Τωρα εχει 10 παιχτες ταμπουρι και βαρανε τις μπεκατσες  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τα σκορ με 10-0 τυπε μεταξυ ομαδων ιδιας εθνικης κατγοριας(ακομα και οταν μιλαμε για πρωταθλητη με τελευταιο) εχουνε να φανουνε απο την εποχη που επαιζε ο Ντι Στεφανο και ο Πουσκας  :grin:
ναι...αλλα σημερα αν ηταν ευστοχος ο γαυρος θα μπορουσε να ειναι απο το πρωτο κιολας...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Παιδια υγεια να εχουμε :) ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστή :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στην καλαματα και στο ακρατητο ποσα ειχαμε βαλει ρε τυπε? :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ενταξει μπιρει να μην ητανε 10-0 αλλα περυσι εφαγε 7 η Καλλονή από τον Πλατανιά,  και με λιγη προσοχη θα μπιρουσαν να εχουν μπει αλλα 5..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι...αλλα κυπελλο και ηταν β εθνικη...και ο μπρασπυδακης ελεγε οτι ειναι η χειροτερη ομαδα απο Α-Β -Γ εθνικη και θα υποβαζοταν σιγουρα Γ..
και τερματισε τελικα νομιζω εβδομη...στην Β...
α ρε πουστη μπραουδακη επιστημονα...γαμω τον γκαιμπελς μου μεσα...
εν τω μεταξυ τι γινεται στο ματς;χρονια ειχα να δω τετοια πραγματα...δοκαρια τετ α τετ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο πιο πλασματικο σκορ που εχω δει ποτε...και βλεπω χρονια μπαλλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
3-0...
σας το ειχα πει και περσυ οταν ποσταρατε αεροπλανα της ιμπιρια...
η ομαδα απο νοεμβρη και μετα θα ξεμπουκωσει...
ετοιμαστειτε για μεγαλα πραγματα  :dancing:
αντε να δουμε με κωσταρα μητρογλου τι θα γινει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κατερευσε η σελιδα του stoiximan....μπηκαν ολοι να πονταρουνε το 7+ μαλλον  :2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
3-0...
σας το ειχα πει και περσυ οταν ποσταρατε αεροπλανα της ιμπιρια...
η ομαδα απο νοεμβρη και μετα θα ξεμπουκωσει...
ετοιμαστειτε για μεγαλα πραγματα  :dancing:
αντε να δουμε με κωσταρα μητρογλου τι θα γινει....

Έλεος φίλε..με την τελευταία ομάδα παίζουμε,στο Καραϊσκάκη,δεν έχουν προπονητή,τους λείπουν 5-6 βασικοί..δεν είναι κριτήριο αυτό το παιχνίδι για τίποτα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έλεος φίλε..με την τελευταία ομάδα παίζουμε,στο Καραϊσκάκη,δεν έχουν προπονητή,τους λείπουν 5-6 βασικοί..δεν είναι κριτήριο αυτό το παιχνίδι για τίποτα
οτι πεις...εσυ μαλλον θα ξερεις καλυτερα...
λες και δεν εχει παιξει αλλες 8 αγωνιστικες ο πανθραξ με αλλους ωστε να εχουμε δει αν ειναι ανταγωνιστικος (με τους αλλους)
τεσπα...τι εκανε ρε ο μητρογλου ;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom