χρηστο στο λογο μου γαμω την γκινια μου δεν το ειδα...λογω κορης...κατι μου ζητησε και πεταχτηκα για δυο λεπτα...
αλλα εγω αν ημουνα διαιτητς και φιλος του ποδοσφαιρου αυτο το ματς μετα το 15 θα το διεκοπτα στο 0-0...
δεν θα διακινδυνευα με τετοια διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες να γιμνει οποιδηποτε αλλο αποτελεσμα...
για το σωστο ρε γαμωτο
αυτη τη στιγμη το σκορ θα επρεπε να ειναι 10-0 και ισως και παραπανω...χωρις υπερβολες...
απο εκει και περα για την διαιτησια...ακου φιλε...εγω εχω τον δικο μου τροπο σκεψης...αυτη τη στιγμη εχει γινει ενας τεραστιος ντορος για την διαιτησια οτι ευνοει τον ολυμπιακο...
εγω λεω οτι σε ενα ματς με αστερα εγιναν πεντε λαθη απο τους εποπτες οντως που αδικησαν τον αστερα αλλα πηρα απο το ματς ενα ποντο αλλα χρεωθηκα πολλα περισσοτερα...
εν κατακλειδι αυτη τη στιγμη ειμαι χρεωμενος με ''παραγκα'' και ευνοια και ειμαι και πεντε ποντους πισω
δηλαδη και κερατας και δαρμενος...και λεω τωρα εγω που θεωρω τον εαυτο μου γατο...
σε ποιον πουστη να απολογηθω και να δειξω διαγωγη;
στα πουτανοσπερματα που οτι και να γινει θα με χρεωνουν και θα μου λενε τα δικα τους
ευνοια;ωραια λοιπον...αφου τα ακουω που τα ακουω ας τα ακουω με λογο και ας εχω και αποτελεσμα...
οχι να τα ακουω και να ειμαι και πεντε ποντους πισω ;)
εισαι ξυπνιος και καταλαβαινεις τι θελω να πω χρησταρα...
στα αρχιδια μου αν ηταν στα αρχιδια μου και αν δεν ηταν...
φερπλει με πουστηδες δεν γινεται...μαλακα θα με πιασουν;
ο θρυλος να κερδαει και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε ;)
με χρεωσανε για 5 υποδειξεις οφσαιτ πουδεν νικησα κιολα...
και στο αγρινιο τις ελληνορωμαικες στον κασαμι η στο περιστερι το εγκληματικο μαρκαρισμα -αποβολη του ταυλαριδη ολοι σφυραγανε και εκαναν κριτικη στην ομαδα ;)
σου ξαναλεω...σωστος με τους σωστους και πουστης με τους πουστηδες...
αλλοιως το σωστος με τους πουστηδες ειναι συνωνυμο του μαλακας...
χρηστιδης...