Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο μουσατος (ο ενας γιατι και ο μπησμπα μουσια εχει) ειναι οτι πιο ελλεινο και γλοιωδες και σιχαμενο υπαρχει σε ανθρωπινη μορφη...
ο μπησμπα το εχει ξεκαθαρισει...ειναι γαυρος αρρωστος ΔΕΝ ειναι δημοσιογραφος ,εχει καποια μεσα (ραδιο και εφημεριδα) αλλα επειδη ειναι επαγγελματιας το γαυρικο στοιχει στα μεσα το εχει παραμερισει και στα μεσα που εχει αφηνει βαζελοχανουμια δημοσιογραφους και ραδιοφωνικους παραγωγους  να οργιαζουν...με αποτελεσμα οι εκπομπες λογου να μετατρεπονται σε ''δικαστηρια'' για τον θρυλο...
στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης με δικους του προσωπικους λογαριασμους ειναι αρωστος γαυρος αλλα στα μεσα που του ανηκουν προσπαθωντας να κρατησει ισοροπιες εφτασε στο αλλο ακρο...
για μενα ανανδρη και φοβισμενη σταση απο ανθρωπο που βαζει το χρημα πολυ ψηλα...
μπροστα στο φοβο μην χαρακτηριστουν τασ μεσα του γαυρικα τα αφησε να αλωθουν απο βαζελοχανουμια και τα αφησε να δρουν ανεξελεγκτα και εντελως αντιολυμπιακα...εφτασε δηλαδη στο αλλο ακρο...
αντι να ειναι τα μεσα που εχει ουδετερα γινανε κιτρινοπρασινα...
αδερφιστικη και λιγη εξηγηση ,αρα καφτονα....
χρηστιδης...

Σιγά τα δικαστήρια ρε,μια χαρά γελάμε μετά τις 12 το βράδυ με τους ίδιους και τους ίδιους που βγαίνουν... :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σιγά τα δικαστήρια ρε,μια χαρά γελάμε μετά τις 12 το βράδυ με τους ίδιους και τους ίδιους που βγαίνουν... :2funny:
καλα ...και με την (παντα προσχηματικη ) δικη γελαμε αλλα αυτο δεν σημαινει πως η εκπομπη δε ειναι εκει και δεν εκτελει τις ''αποστολες'' που εργολαβικα εχει χρεωθει....
σωστα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.337
Πόντοι
5.006
επισκεψη του μητρογλα στο τμημα της πυγμαχιας...η διχαλα ολα τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σιγα μαλακα....θα μας πεισεις στο τελος... :2funny:
ενω εσυ καυλιαρη και ολα τα υπολοιπα μουροχαυλα γαυρακια δε θα τα κατακρινετε.θα λετε δε πειραζει αφου τα κανε ο κοκκαλης και ο μαρινακης ας τα κανει και κανας αλλος.ε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απο RATM
Ας μου πει καποιος οτι εχουν αδικο ...ας μου το πει καποιος...εγω προσπαθω να το πω αλλα δεν γινεται...ψαχνω αφορμη να πω οτι ειναι φανατικοι χουλιγκαν λενε μαλακιες αλλα δεν μπορω ρε παιδια...
αληθεια λενε...κοροιδευομαστε τωρα;;και μιλαμε για την γαυρικη σπορντευ και για τον περιφημο ''γκευ εφ εμ''
για τετοια προπαγανδα...
οριστε κυριοι...ας πει καποιος οτι ειναι φανατιλα και χουλιγκανια και λενε μαλακιες...και οτι η σπορντευ ειναι ''αντικειμενικη''
περιμενω με αγωνια...

1 Νοεμβρίου 2005. Ο Ολυμπιακός χάνει στο Καραϊσκάκη από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιόν με 1-4 και αποκλείεται από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Tην επόμενη μέρα η SPORTDAY μας ενημερώνει για το πόσο Σκρουτζ είναι ο Κόκκαλης, που δεν βάζει λεφτά. 6 Νοεμβρίου 2014. Ο ΠΑΟ χάνει στη Λεωφόρο από την Αϊντχόφεν και αποκλείεται από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa. Την επόμενη μέρα η SPORTDAY έχει πρώτη είδηση την επιστροφή Νίνη στον ΠΑΟ. Φαίνεται πως για την SPORTDAY ο Αλαφούζος βάζει στον ΠΑΟ πιο πολλά λεφτά από όσα έβαζε παλιότερα ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό.

Συνημμένα

• αληθειες.....jpg
    αληθειες.....jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • αληθειες.....jpg
    αληθειες.....jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 23

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα ...και με την (παντα προσχηματικη ) δικη γελαμε αλλα αυτο δεν σημαινει πως η εκπομπη δε ειναι εκει και δεν εκτελει τις ''αποστολες'' που εργολαβικα εχει χρεωθει....
σωστα;

Ούτε αυτήν την εκπομπή βλέπω...μόνο κάτι καθυστερημένοι ασχολούνται... :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ούτε αυτήν την εκπομπή βλέπω...μόνο κάτι καθυστερημένοι ασχολούνται... :)
ρε μαλακα μπιλλη...ποτε θα εννοησεις να καταλαβεις οτι δεν εισαι εσυ το σημειο αναφορας και μετρο συγκρισης για τα παντα και δεν καθοριζεις εσυ και οι αποψεις σου και η αισθητικη (οπως ουτε και η δικη μου ) το κοινωνικο γιγνεσθαι σε αυτον τον τοπο;
τι σημασια εχει αν εσυ η εγω βλεπουμε κατι;
σημασια εχει αν αυτο το κατι ειναι εκει ,μοιραια καποιοι το βλεπουν και αν αυτο κανει μια συγκεκριμενη δουλεια...
το αν το βλεπει η οχι ο χρηστιδης κατα ποσο αλλαζει το αν μια εκπομπη ειναι η οχι εμετος; :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.594
Πόντοι
5.006
Με απουσίες οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Πανθρακικό
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Εκτός 19άδας έξι παίκτες. Ο λόγος για τους Μαζουακού, Αμπιντάλ, Φορτούνη, Σιόβα, Μπενίτες, Μανιάτη.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (9/11) με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 15:00 και στον Ολυμπιακό περιμένουν τον κόσμο να ανταποκριθεί και να βρεθεί μαζικά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι παίκτες του Μίτσελ προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (8/11) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Μαζουακού αισθάνθηκε κόπωση στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο Αμπιντάλ ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου και προφυλάχθηκαν και οι δύο. Κόπωση ένιωσε στον προσαγωγό αριστερά ο Φορτούνης και παρότι προπονήθηκε, προφυλάχθηκε επίσης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σιόβας για προληπτικούς λόγους. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος Μπενίτες. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να "δώσει ανάσες" στον Μανιάτη, ο οποίος παίζει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο. Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε 19 παίκτες και πριν από τη σέντρα θα "κοπεί" ένας ερυθρόλευκος για να καταρτιστεί η τελική 18άδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ οι παίκτες συνέχισαν με δίτερμα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε μπιλλη στο εχω ξαναπει...
εισαι φιλαρακι με τον ρεντ...
ρωτα τον και μαθε πραματακια...θες δουλεια ακομα...
εκμεταλευσου τον  ;)
ειπες θα το κανεις αλλα παπαρια μαντολες...
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...
μηδενικη βελτιωση... :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μαλακα μπιλλη...ποτε θα εννοησεις να καταλαβεις οτι δεν εισαι εσυ το σημειο αναφορας και μετρο συγκρισης για τα παντα και δεν καθοριζεις εσυ και οι αποψεις σου και η αισθητικη (οπως ουτε και η δικη μου ) το κοινωνικο γιγνεσθαι σε αυτον τον τοπο;
τι σημασια εχει αν εσυ η εγω βλεπουμε κατι;
σημασια εχει αν αυτο το κατι ειναι εκει ,μοιραια καποιοι το βλεπουν και αν αυτο κανει μια συγκεκριμενη δουλεια...
το αν το βλεπει η οχι ο χρηστιδης κατα ποσο αλλαζει το αν μια εκπομπη ειναι η οχι εμετος; :think:

Φίλε στα παπάρΓια μου τι κάνουν οι άλλοι...εδώ μιλάμε μεταξύ μας και φυσικά θα κρίνω ανάλογα... :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.337
Πόντοι
5.006
o μπιλυ ειναι ωραιος τυπος ρε σεις...μην του την μπαινετε....απο λαθος πρεπει να εγινε βαζελος....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
o μπιλυ ειναι ωραιος τυπος ρε σεις...μην του την μπαινετε....απο λαθος πρεπει να εγινε βαζελος....

Αυτήν την ημέρα,είχα διαλέξει ομάδα...όλοι οι άλλοι στο σπίτι είναι γαύροι...όπως και τα ξεδέρφια μου...αεκάκια... :grin:

[youtube=700,500]
]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτήν την ημέρα,είχα διαλέξει ομάδα...όλοι οι άλλοι στο σπίτι είναι γαύροι...όπως και τα ξεδέρφια μου...αεκάκια... :grin:

[youtube=700,500]
]

Εγω μετα την εμφανιση της Βανδη στους δυο ξενους τυπε  :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επισκεψη του μητρογλα στο τμημα της πυγμαχιας...η διχαλα ολα τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/osfp/article3130546.ece/BINARY/w620/mitro.JPG[/img[/URL]]
[/quote]λες να βρωμαγε ποδαριλας εκει μεσα τυπε?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατι δεν παιρνετε πισω τον Αμπντουν ρε?  :think:
Γενικα γιατι καμια ελληνικη ομαδα δεν εχει ενδιαφερθει μεχρι τωρα για εναν καλο παιχτη που ειναι ελευθερος?  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατι δεν παιρνετε πισω τον Αμπντουν ρε?  :think:
Γενικα γιατι καμια ελληνικη ομαδα δεν εχει ενδιαφερθει μεχρι τωρα για εναν καλο παιχτη που ειναι ελευθερος?  :jerking:
θα τον παρει η αεκ του χρονου που θα παει για πρωταθλημα,εμεις θα παρουμε δανεικο τον καμπελ τον γεναρη :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
νομιζω ολοι ξερουν πως οταν κανω διαλογο με καποιον δεν ''την μπαινω''
προσπαθω να τον μαθω ωραια πραματα...
αυτο ειναι προς τιμην του νομιζω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom