LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ποιον να καλεσει ρε τυπε στην εθνικη? Να ελληνοποιησει τον Σαλινο η τον Ελαμπντελαουι?
Ολόκληρη α' εθνικη δεν εχει ένα δεξί μπακ ρε τύπε;
ποιον να καλεσει ρε τυπε στην εθνικη? Να ελληνοποιησει τον Σαλινο η τον Ελαμπντελαουι?
Ολόκληρη α' εθνικη δεν εχει ένα δεξί μπακ ρε τύπε;
Δηλαδή ο Κίτσιου που παίζει σε υψηλό επίπεδο απο πέρσι είναι χειρότερος?
ελληνα και καλο δεξι μπακ που να μην ειναι 40 χρονων βρες μου εναν πλην του Κιτσιου
ρε παιδια μη χανομαστε αν ειναι καλος η κακος ο μπακακης...
το θεμα ειναι οι μεθοδευσεις και ο ρολος μιας παρεας ''αντικειμενικων'' που ασκουν εξουσια στο ελληνικο ποδοσφαιρο και καθοριζουν πραγματα αναλογα με τις δικες τους επιλογες και επιθυμιες...
μην χανομαστε αλλου...καλος ειναι ο μπακακης αλλα δεν ειναι πολυ καλυτερος απο αλλα μπακ της β εθνικης...ελεος πια...σημειολογικη ειναι η κληση και αυτουνου και του μανταλου...
την επιβαλλανε οι ''σαμπρακοι''
τι διαολο τοσο ειναι δυσκολο να μεινουμε προσηλωμενοι σε ενα θεμα;
εγω το εθεσα και το θεμα μου δεν ειναι ο μπακακης και ο καθε μπακακης η γκεκας...
το θεμα μου ειναι η αλητεια η ρουφιανια και η ασυδοσια των πουστηδων....
ρε παιδια μη χανομαστε αν ειναι καλος η κακος ο μπακακης...
το θεμα ειναι οι μεθοδευσεις και ο ρολος μιας παρεας ''αντικειμενικων'' που ασκουν εξουσια στο ελληνικο ποδοσφαιρο και καθοριζουν πραγματα αναλογα με τις δικες τους επιλογες και επιθυμιες...
μην χανομαστε αλλου...καλος ειναι ο μπακακης αλλα δεν ειναι πολυ καλυτερος απο αλλα μπακ της β εθνικης...ελεος πια...σημειολογικη ειναι η κληση και αυτουνου και του μανταλου...
την επιβαλλανε οι ''σαμπρακοι''
τι διαολο τοσο ειναι δυσκολο να μεινουμε προσηλωμενοι σε ενα θεμα;
εγω το εθεσα και το θεμα μου δεν ειναι ο μπακακης και ο καθε μπακακης η γκεκας...
το θεμα μου ειναι η αλητεια η ρουφιανια και η ασυδοσια των πουστηδων....
Ο μπακάκης θεωρείται καλό δεξί μπακ; Δεν ξέρω, δεν τον έχω δει ποτέ.
ΥΓ. Θα δούμε ωραία πράματα του χρονου, ο θείος με το χοντρό θα ξεχαστούν αμέσως με αυτα που θα γίνουν!
Χρηστίδη έρχονται. Winter is coming!
δωρο με το επερχομενο εκτο βιβλιο του Μαρτιν ενα μπρελοκ ΑΕΚ
Αν ειναι να κανει ο κουροπαλατης τα ιδια σκατα να του γαμηθει το σπιτι
Για να δούμε θα γίνει βασίλισσα η δράκαινα
Απόλυτε βάλε το κεφάλι του Μελισσανίδη
H φαμίλια Σταρκ πρέπει να πάρει το αίμα της πίσω.Και καλα οι Σταρκ ειστε εσεις?
H φαμίλια Σταρκ πρέπει να πάρει το αίμα της πίσω.
Θα γυρίσει ο τροχόςΠρος το παρων παιρνουνε τον πουλο τυπε
σιγα μαλακα....θα μας πεισεις στο τελος...Αν ειναι να κανει ο κουροπαλατης τα ιδια σκατα να του γαμηθει το σπιτι