Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δηλαδή ο Κίτσιου που παίζει σε υψηλό επίπεδο απο πέρσι είναι χειρότερος?

Μην ρωτας εμενα...Εγω χτες ρωταγα στο θρεντ του ΠΑΟΚ γιατι δεν καλεσε τον Γλυκο μετα την εμφανιση με την Φιορεντινα αφου πασχουμε σοβαρα απο τερματοφυλακα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παιδια μη χανομαστε αν ειναι καλος η κακος ο μπακακης...
το θεμα ειναι οι μεθοδευσεις και ο ρολος μιας παρεας ''αντικειμενικων'' που ασκουν εξουσια στο ελληνικο ποδοσφαιρο και καθοριζουν πραγματα αναλογα με τις δικες τους επιλογες και επιθυμιες...
μην χανομαστε αλλου...καλος ειναι ο μπακακης αλλα δεν ειναι πολυ καλυτερος απο αλλα μπακ της β εθνικης...ελεος πια...σημειολογικη ειναι η κληση και αυτουνου και του μανταλου...
την επιβαλλανε οι ''σαμπρακοι''
τι διαολο τοσο ειναι δυσκολο να μεινουμε προσηλωμενοι σε ενα θεμα;
εγω το εθεσα και το θεμα μου δεν ειναι ο μπακακης και ο καθε μπακακης η γκεκας...
το θεμα μου ειναι η αλητεια η ρουφιανια και η ασυδοσια των πουστηδων....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ελληνα και καλο δεξι μπακ που να μην ειναι 40 χρονων βρες μου εναν πλην του Κιτσιου

Ο μπακάκης θεωρείται καλό δεξί μπακ; Δεν ξέρω, δεν τον έχω δει ποτέ.

ΥΓ. Θα δούμε ωραία πράματα του χρονου, ο θείος με το χοντρό θα ξεχαστούν αμέσως με αυτα που θα γίνουν!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οι μεθοδευσεις και ο ρολος μιας παρεας ''αντικειμενικων'' που ασκουν εξουσια στο ελληνικο ποδοσφαιρο και καθοριζουν πραγματα αναλογα με τις δικες τους επιλογες και επιθυμιες...
μην χανομαστε αλλου...καλος ειναι ο μπακακης αλλα δεν ειναι πολυ καλυτερος απο αλλα μπακ της β εθνικης...ελεος πια...σημειολογικη ειναι η κληση και αυτουνου και του μανταλου...
εγω το εθεσα και το θεμα μου δεν ειναι ο μπακακης και ο καθε μπακακης η γκεκας...

πως γινεται να επιβαλλουν την θεληση τους μερικοι καλαμαραδες σε μια εθνικη?  :think: Γιατι η ΑΕΚ σαν ΠΑΕ δεν νομιζω να ειχε καμια ορεξη να αποχωριστει δυο απο τους καλους της παιχτες ενω εχει αγωνα πρωταθληματος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Χρηστίδη έρχονται. Winter is coming!

winter-is-coming_wallpapers_34968_1280x800.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα...καλεσε τον διαμαντακο...τον εβαλε στο δευτερο ημιχρονο με τη ρουμανια...ηταν ο γνωστος διαμαντακος ,δραστηριος και ορεξατος ...οτι ειναι...δεν μιλησε κανει για φαν μπαστεν...
απο εκει και περα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕ;
ερωτηση κανω...εγινε κατι;γραφτηκε τιποτα (μονο τιποτα;τριτος παγκοσμιος πολεμος εγινε)...
ο μητρογλου;ενταξει δεν ειναι σε φιορμα...δεν σκοραρει οπως περσυ...συμφωνω...αλλα τον καις;με τοση ευκολια;γιατι;πως;πως θα του ζητησεις να ξαναπροσφερει οταν τον πετας σαν σκουπιδι καθυπαγορευση των ΑΡΔ...
τι διαολο δεν το βλεπετε οτι οι ΑΡΔ εβαλαν το χερακι τους;
θεωρειται οτι ολες αυτες οι επιθεσεις τοτε εγιναν στα πλαισια της ''δουλειας'' τους;
ελεος πια...ειστε τοσο αφελεις;
δεν βλεπετε οτι περνιουντε μηνυματα;
αληθεια τωρα δεν;  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο μπακάκης θεωρείται καλό δεξί μπακ; Δεν ξέρω, δεν τον έχω δει ποτέ.

ΥΓ. Θα δούμε ωραία πράματα του χρονου, ο θείος με το χοντρό θα ξεχαστούν αμέσως με αυτα που θα γίνουν!

Βασικα μαζι με τον Μανταλο και τον Κολεβετσιο ειναι οτι αξιολογο εχει να παρουσιασει φετος η ομαδα  :grin:
Του χρονου ειναι αλλη σεζον θα δουμε τοτε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ειναι να κανει ο κουροπαλατης τα ιδια σκατα να του γαμηθει το σπιτι