You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καλα εσυ εισαι πολυ βαζελος...μιλαμε οτι καθε αγωνα εισαι στην λεωφορο ρε..αχαχχααχαχαχαχα..Μοντερατόρια... Μπορείτε να κλείσετε τα παράθυρα γιατί τα σκουπιδιάρικα κάνουν πολύ θόρυβο και δεν μπορούμε να μιλήσουμε;
Επισκέπτης
φιλακια και περαστικα??πολυ αντριλα!!!
Όταν μιλάω σε μικρά παιδάκια έτσι μιλάω Δεν βγάζω την αντρίλα μου σε minors
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μεγαλε καντην απο δωκαλα εσυ εισαι πολυ βαζελος...μιλαμε οτι καθε αγωνα εισαι στην λεωφορο ρε..αχαχχααχαχαχαχα..
Ρε ΜΟΝΤΣ δεν βλεπει κανει οτι ΕΝΑ ατομο(ο θεος να το κανει) χαλαει ενα Θρεντ?
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]καλα εσυ εισαι πολυ βαζελος...μιλαμε οτι καθε αγωνα εισαι στην λεωφορο ρε..αχαχχααχαχαχαχα..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ που δεν ήμουνα στ αρχίδια του πατέρα μου τότε, θυμάμαι ότι στον Γκάλη που κρεμόσασταν όλοι απ τ αρχίδια του είχατε υποσχεθεί σαν πολιτεία ένα κάρο πράγματα.... Πέρασε μετά απ το ταμείο και είχαν φύγει όλοι........ Γνωστό το σύστημα στην Ελλάδα.... Μετά φταίει ο Γκάλης και ο κάθε Γκάλης που σας γράφει στ αρχίδια του..... Τσου ρε όλοι... τσου ρε......Σας κάνουνε μάγκες και πανηγυρίζετε σαν γύφτικα σκεπάρνια και όταν σας λένε ότι δε φέρεστε σωστά τους στέλνετε στο διάολο... Ου ρε Ου λέμε.....Είσαι κι εσύ ένας κλασσικός γαυράκος... και μετά μου λένε να μην τους βάζω όλους στο ίδιο τσουκάλι. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις ότι είστε ΟΛΟΙ ίδιοι, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου!
ΑΝ λοιπόν παρατήρησες, είπα ότι το ίδιο θα έλεγα για τον κάθε παίχτη. Τα ίδια είχα πει και για τον Ντέμη και τα ίδια είχα πει ΚΑΙ για τον Γκάλη που σε κάποια στιγμή το έπαιζε βαρύ πεπόνι για το αν παίξει ή όχι στην Εθνική. Αλλά που να τα θυμάσαι εσύ αυτά... ούτε στα αρχίδια του πατέρα σου δεν θα ήσουν τότε πιτσιρίκο.
Φιλάκια και περαστικά!!!
θρεντς το λετε αυτο ρε???αχαχαχααχα!!!!οποιος λεει την αληθεια σας ενοχλει...καλα ρε δεν ξαναποσταρω..ζειστε με τα ονειρα σας...οτι εχετε ομαδα...αχαχαχαΡε μεγαλε καντην απο δω
Ρε ΜΟΝΤΣ δεν βλεπει κανει οτι ΕΝΑ ατομο(ο θεος να το κανει) χαλαει ενα Θρεντ?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουουουουουουουουουουοουουουουουουουουουουουουουθρεντς το λετε αυτο ρε???αχαχαχααχα!!!!οποιος λεει την αληθεια σας ενοχλει...καλα ρε δεν ξαναποσταρω..ζειστε με τα ονειρα σας...οτι εχετε ομαδα...αχαχαχα
www.freesmileys.org] [/url]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οποιος λεει την αληθεια σας ενοχλει...
www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]
Αλλά πάνω απο όλους.....
www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]θρεντς το λετε αυτο ρε???αχαχαχααχα!!!!οποιος λεει την αληθεια σας ενοχλει...καλα ρε δεν ξαναποσταρω..ζειστε με τα ονειρα σας...οτι εχετε ομαδα...αχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε παιδιά δεν κόβουμε μια χωριάτικη γιατί πείνασα κιόλας.......
ΕφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενΡε παιδιά δεν κόβουμε μια χωριάτικη γιατί πείνασα κιόλας.......
ποιος πεταξε ντοματες στον φιλο μου τον χριστο???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουουοουουουουουουουουουουουουουουουουουουουυυυυυουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουυοουουουουουουουποιος πεταξε ντοματες στον φιλο μου τον χριστο???
www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]www.freesmileys.org] [/url]
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ενω εσυ που κανεις και καλα χιουμορ "μιλαν-τσελσι"
δεν εισαι πορωμενος αλλα ενας ηρεμος αντικειμενικος ε?
μαλλον εσυ θελεις λιγο zanax.....
Έχω την κάβά μου. Που να τρέχω σε φαρμακεία με συνταγές τώρα.
Εϊμαι ένας ήρεμος καταθλιπτικός.
Εξού και Παναθηναϊκός.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σωστος!!!Έχω την κάβά μου. Που να τρέχω σε φαρμακεία με συνταγές τώρα.
Εϊμαι ένας ήρεμος καταθλιπτικός.
Εξού και Παναθηναϊκός.
αλλα φαε μερικες ετσι για το καλο!!!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τρώω φρέσκες, οι ιντερνετικές με βαρυστομαχιάζουν. ...όλων ...όλων ...πως προτιμάς τον ...ώλον, τον μισόν ή όλον...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για πες κατι ασχετο η υπογραφη σου ειναι απο ταινια ? κομικ? η παιχνιδι?Τρώω φρέσκες, οι ιντερνετικές με βαρυστομαχιάζουν. ...όλων ...όλων ...πως προτιμάς τον ...ώλον, τον μισόν ή όλον...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83