Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαχα!!ολες τις βλακειες του κοσμου εσεις τις λετε..οποιος λεει την αληθεια που σας ποναει,ειναι λεει αντι-ολυμπιακος...πολυ τσουκαλα βλεπετε βρε παιδια..και πολυ πρωταθλητη διαβαζετε..αλλα καλα σας κανουν και σας τα παιρνουν.το αξιζετε..σας εχουν κανει να πιστευετε οτι εχετε την καλυτερη ομαδα της ευρωπης.
:babycry:
Ρε τι ομαδα εισαι θα μας πεις η οχι?
η ντρεπεσε για την ομαδα σου και δεν λες ?
Γιατι να ντρεπετε ρε πρωτη ειναι η ομαδα του. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχα!!ολες τις βλακειες του κοσμου εσεις τις λετε..οποιος λεει την αληθεια που σας ποναει,ειναι λεει αντι-ολυμπιακος...πολυ τσουκαλα βλεπετε βρε παιδια..και πολυ πρωταθλητη διαβαζετε..αλλα καλα σας κανουν και σας τα παιρνουν.το αξιζετε..σας εχουν κανει να πιστευετε οτι εχετε την καλυτερη ομαδα της ευρωπης.

Βαγγελακη... είσαι νέος ακόμα στο σαιτ....διάβασε πρώτα λιγάκι και μετά μιλάς.
Όπως είδες εδώ κανείς μας δεν μίσησε για άλλες ομάδες. Εμείς μιλήσαμε για την δική μας καμπούρα...εσείς παίξατε - χάσατε...και πάλι με εμάς τρώγεστε...γι΄αυτό είστε μονίμως τρίτοι. Και φέτος τρίτοι θα έρθετε...και θα χορέυετε χορο της κοιλιάς πάλι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και αν ανατρέξει κανείς κάποιες σελίδες...τότε που θριαμβολογούσανε όλοι για την τεσσάρα στον ΠΑΟ, θα δει πως εγώ πόσταρα το ότι ο ασφαλτοφονιάς έφαγε μόνο μια επίπληξη από τον εισαγγελέα για αυτά που είχε πει.
Και γενικώς έχω πει πως φέτος θα το πάρει ο ΠΑΟ, γιατί βλέπω ασυδοσία.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μπάλα και να καυχιέμαι.
Τη χρονιά που καυχιέμαι περισσότερο για την΄μπάλα που παίζαμε είναι αυτή με τον Μπλαχίν και τα ΜΙνγκ να κεντάνε. Και ας χάσαμε το πρωτάθλημα...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:babycry:Γιατι να ντρεπετε ρε πρωτη ειναι η ομαδα του. :grin:
Βαγγελακη... είσαι νέος ακόμα στο σαιτ....διάβασε πρώτα λιγάκι και μετά μιλάς.
Όπως είδες εδώ κανείς μας δεν μίσησε για άλλες ομάδες. Εμείς μιλήσαμε για την δική μας καμπούρα...εσείς παίξατε - χάσατε...και πάλι με εμάς τρώγεστε...γι΄αυτό είστε μονίμως τρίτοι. Και φέτος τρίτοι θα έρθετε...και θα χορέυετε χορο της κοιλιάς πάλι.
Ρε μαγκες τι ομαδα ειναι ο Ευαγγελος ξερετε εσεις????
εχει πει ?
η το εχει μυστικο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αν ανατρέξει κανείς κάποιες σελίδες...τότε που θριαμβολογούσανε όλοι για την τεσσάρα στον ΠΑΟ, θα δει πως εγώ πόσταρα το ότι ο ασφαλτοφονιάς έφαγε μόνο μια επίπληξη από τον εισαγγελέα για αυτά που είχε πει.
Και γενικώς έχω πει πως φέτος θα το πάρει ο ΠΑΟ, γιατί βλέπω ασυδοσία.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μπάλα και να καυχιέμαι.
Τη χρονιά που καυχιέμαι περισσότερο για την΄μπάλα που παίζαμε είναι αυτή με τον Μπλαχίν και τα ΜΙνγκ να κεντάνε. Και ας χάσαμε το πρωτάθλημα...
Μοικάνε....... καλά όλα αλλά το ζουμί είναι ένα.....
Ποια ομάδα σε έχει κάνει να τρίβεις τα μάτια σου φέτος τηρουμένων των αναλογιών;
Εμένα ο γαύρος στην Ευρώπη.. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια αυτά δείχνουν το πάνω όριο της ποιότητας του Ολυμπιακού.......
Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει φέτος πολύ την Μίλαν την περσινή. Στην Ευρώπη τα γερόντια κεντούσαν και στην Ιταλία κάναν προπονήσεις.... Το αποτέλεσμα φαντάζομαι το ξέρεις......

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μοικάνε....... καλά όλα αλλά το ζουμί είναι ένα.....
Ποια ομάδα σε έχει κάνει να τρίβεις τα μάτια σου φέτος τηρουμένων των αναλογιών;
Εμένα ο γαύρος στην Ευρώπη.. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια αυτά δείχνουν το πάνω όριο της ποιότητας του Ολυμπιακού.......
Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει φέτος πολύ την Μίλαν την περσινή. Στην Ευρώπη τα γερόντια κεντούσαν και στην Ιταλία κάναν προπονήσεις.... Το αποτέλεσμα φαντάζομαι το ξέρεις......
ουαχαχαχαχα!!την περσινη μιλαν!!!γραψε ενα βιβλιο με ανεκδοτα ρε φιλε,σε παρακαλω!!θα γινει αναρπαστο!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πηγε στο αεροδρομιο βρηκε τον ρεχαγκελ και του ειπε οτι δεν θελει να παει..και καλα εκανε στην τελικη.
Μπράβο ρε παλλίκαρε Ιέρο.
"Γεια σας, Ευχαριστώ για την πρόσκληση, Καλό ταξίδι"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουαχαχαχαχα!!την περσινη μιλαν!!!γραψε ενα βιβλιο με ανεκδοτα ρε φιλε,σε παρακαλω!!θα γινει αναρπαστο!!
ε αμόρφωτε.... Μάθε να διαβάζεις και μετά να εκτίθεσαι........
"τηρουμένων των αναλογιών" ξέρεις τι θα πει; Αλλιώς να στο μεταφράσω στη νοηματική μπας και πάρεις γραμμή.......
Αλλο το ανέκδοτο και άλλο να είσαι ανέκδοτο...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε γραφεις τοση ωρα στα οπαδικα και δεν λες τι ομαδα εισαι????
τοσο πολυ ντρεπεσαι γι αυτην???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ευαγγελε πες μα τι ομαδα εισαι μην ντρεπεσαι.....
πες το ονοματακι της ....
ελα αγορακι πες μας....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ε αμόρφωτε.... Μάθε να διαβάζεις και μετά να εκτίθεσαι........
"τηρουμένων των αναλογιών" ξέρεις τι θα πει; Αλλιώς να στο μεταφράσω στη νοηματική μπας και πάρεις γραμμή.......
Αλλο το ανέκδοτο και άλλο να είσαι ανέκδοτο...
ειπες οτι σε εχει κανει να τριβεις τα ματια σου τηρουμενων των αναλογιων..και οχι οτι θυμιζει την μιλαν!!αχαχαχαα!!!απλα να θιμισω οτι οταν ο βαζελος επαιζε τσουκου τσουκου μπολ και αντεπιθεσεις τον βριζατε,και τωρα που παιζετε το ιδιο,θιμιζετε λεει την μιλαν,που επαιζε επιθετικα και κατατροπωσε ολους τους αντιπαλους...και εσεις λεει την θιμιζετε...ουαχαχαχαχαχα!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειπες οτι σε εχει κανει να τριβεις τα ματια σου τηρουμενων των αναλογιων..και οχι οτι θυμιζει την μιλαν!!αχαχαχαα!!!απλα να θιμισω οτι οταν ο βαζελος επαιζε τσουκου τσουκου μπολ και αντεπιθεσεις τον βριζατε,και τωρα που παιζετε το ιδιο,θιμιζετε λεει την μιλαν,που επαιζε επιθετικα και κατατροπωσε ολους τους αντιπαλους...και εσεις λεει την θιμιζετε...ουαχαχαχαχαχα!!!
ρε τι ομαδα εισαι ΕΣΥ θα μας πεις ????
μην ντρεπεσαι για την ομαδα σου !!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εεεεεεε ...μπεεεεεεεεεεεεε τυροκομείο... Βάζελος είμαι.......Και βλέπω μπαλλα.... Βγάλε τώρα τη μάσκα προσώπου.....
Υπάρχουν γαύροι και βάζελοι που ξέρουν μπάλλα...... Πέρασε όξω... Ακου η Μίλαν πέρισυ έπαιζε επιθετικά ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕ τους αντιπάλους....... Πολύ ΦΙΦΑ 2007 παίζεις.
Και κάτι ακόμα. Τσουκου τσουκου κάνει η μαλακία που βαράνε οι άμπαλλοι όταν δε γνωρίζουν το τόπι..

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
[Και κάτι ακόμα. Τσουκου τσουκου κάνει η μαλακία που βαράνε οι άμπαλλοι όταν δε γνωρίζουν το τόπι..
[/quote]α μπραβο,αυτο ακριβως παιζετε.μπραβο που το παραδεχεσαι.επιτελους και ενας γαυρος με μυαλο και ματια,χωρις κοκκινα γυαλια.ενας αλλος την μοναδικη αντιπαραθεση που εχει να πει ειναι σε καθε ποστ να με ρωταει τι ομαδα ειμαι!ουαχαχααα!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[Και κάτι ακόμα. Τσουκου τσουκου κάνει η μαλακία που βαράνε οι άμπαλλοι όταν δε γνωρίζουν το τόπι..
α μπραβο,αυτο ακριβως παιζετε.μπραβο που το παραδεχεσαι.επιτελους και ενας γαυρος με μυαλο και ματια,χωρις κοκκινα γυαλια.ενας αλλος την μοναδικη αντιπαραθεση που εχει να πει ειναι σε καθε ποστ να με ρωταει τι ομαδα ειμαι!ουαχαχααα!!
Μπραβο βλαχακο...
Προφανως ντρεπεσαι να απαντησεις τι ομαδα εισαι...
ξερω γιατι ντρεπεσαι γιατι την Ομαδα(ο θεος να την κανει)
που υποστηριζεις την εχει "Νικησει" πολλες φορες ο Θρυλος ε?
ετσι δεν ειναι? δεν σε ξαναρωταω λοιπον αλλα αντε χασου απο εδω
μικρουλη ευαγγελε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom