Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
να σου πω ρε φιλε;;ειναι εξωφθαλμες φασεις...δηλαδη και στημενος να εισαι  αυτες τις φασεις θα τις αφησεις για να μην εκτεθεις...εγω πιστευω οτι δεν μπορουνε...εγω πιστευω οτι τις ειδανε για οφσαιτ...ειλικρινα...
παντως ειτε ετσι ειτε αλλοιως είναι επικίνδυνοι,χαλανε το αθλημα και πρεπει να τιμωρηθούνε...νασ σταματήσουνε...εσυ στην δουλεια σου αν κανεις επαναλαμβανομενα λαθη θα κοιταξει το αφεντικο σου αν εχεις προθεση η όχι η θα σε στειλει για τσαι; :think:
τι να πω μακαρι να ειναι ετσι...γιατι κατανταει αηδια για ολους μας...ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα ευννοει ολους μας κα κυριως τον ολυμπιακο ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μα δεν βλέπω προκοπή από ΠΑΝΆΘΑ έτσι και αλλιώς...για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον...
Γενικά για άνοδο της ανταγωνιστικοτητας,εννοώ...
αυτό λεω και εγω ...ανταγωνιστικοτητα μπορει να υπαρχει μονο στη μετριοτητα...δηλαδή να πεσω εγω στα δικα σου επίπεδα...που σημαινει ότι αν χασει την κουπα ο χοντρος θα τρελλαθει και θα κινησεις ...που εσυ δεν θα μπορεις να ΞΑΝΑ ανταγωνιστείς...
αυτό λεω μπιλλη...
εσυ παρακαλα να το παρω να μεινω όπως είμαι  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε ξεφτιλισμενη ποσες φορες εχεις πει το ιδιο πραγμα υπερ του ολυμπιακου συμπληρωνοντας "αλλα δε ξερεις ποτε πως θα εξελισοταν η φαση"

Δυο μετρα και δυο σταθμα, αντιστροφη της πραγματικοτητας και αποδοση στους αλλους αυτων που κανουν οι ιδιοι, γκρινια και κλαψα. Επιστημονες στην προπαγανδα λεμε.
Το οτι ειναι ελληνικο πρωταθλημα δε σημαινει οτι θα το παιρνει αερα ετσι και αλλιως, οσο και να νικαει γιουβε, ατλετικο κλπ. Καθε ματς εχει τη δυσκολια του. Και στην ευρωπη με τη Μαλμε πχ δεν παρουσιαστηκε με καλο προσωπο οπου εκει δε μπορεις να πεις δεν ειχαν κινητρο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτό λεω και εγω ...ανταγωνιστικοτητα μπορει να υπαρχει μονο στη μετριοτητα...δηλαδή να πεσω εγω στα δικα σου επίπεδα...που σημαινει ότι αν χασει την κουπα ο χοντρος θα τρελλαθει και θα κινησεις ...που εσυ δεν θα μπορεις να ΞΑΝΑ ανταγωνιστείς...
αυτό λεω μπιλλη...
εσυ παρακαλα να το παρω να μεινω όπως είμαι  :2funny:

Νομίζεις ο ντρός-χο....θα βάλει λεφτά...;
Έτσι όπως "φέτο"...θα πας,από εδώ και πέρα.... :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΑΝΤΙ,.....θα τον μπαναρω τον μαλακα...στο λεω...βλέπεις ότι μου ζαλισει τα αρχιδια...
μη με γαμησεις παλι στα πιμι...να παει να γαμηθε...βλέπεις τον γραφω στο καβλι μου όπως μου ειπες και αυτος εκει...
στο λεω θα τον στειλω...στα ισα και δημοσια το λεω  :s&m_2:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Μα δεν βλέπω προκοπή από ΠΑΝΆΘΑ έτσι και αλλιώς...για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον...
Γενικά για άνοδο της ανταγωνιστικοτητας,εννοώ...
μπα δε νομιζω τοσο πολυ...σε κανα δυο τρια χρονια θα τριβουμε τα ματια μας  :grin:.....και καποια στιγμη θα ρθει κι ο δωνης για προπονητης...ηδη εχει arxisei kai μαζεθει αρκετες παραστασεις ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δυο μετρα και δυο σταθμα, αντιστροφη της πραγματικοτητας και αποδοση στους αλλους αυτων που κανουν οι ιδιοι, γκρινια και κλαψα. Επιστημονες στην προπαγανδα λεμε.
Το οτι ειναι ελληνικο πρωταθλημα δε σημαινει οτι θα το παιρνει αερα ετσι και αλλιως, οσο και να νικαει γιουβε, ατλετικο κλπ. Καθε ματς εχει τη δυσκολια του. Και στην ευρωπη με τη Μαλμε πχ δεν παρουσιαστηκε με καλο προσωπο οπου εκει δε μπορεις να πεις δεν ειχαν κινητρο.
ρα από ότι λεει η πουτανα με κόβουνε και εμενα με ανύπαρκτα οφσαιτ;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα τι λακαμδες ειστε ρε...χωρις ξυλο μαρτυράτε  :2funny:  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βρε προκλητικα σιχαμενε...πηγαινε το βιντεο στο 4.40....και ολες οι αντιολυμπιακες πουτανες...και πες μου αν εχεις αρχιδια είναι ναι η όχι οφσαιτ;μιλησε κανενας;οχι βεβαια...γιατι εχασε ο θρυλος...πουτανες μια ζωη   

www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514]http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514[/url]
Ναι ειναι οφσαιντ για 1 εκατοστο.Δεν μπορεις να πεις με τιποτα οτι ηταν δολος του εποπτη,αν δεις ειναι αρκετα πισω απο την φαση για αυτο και την εχασε.Στα σημερινα ο βοηθος ηταν ακριβως στην ευθεια,ακριβως ομως.
Ο διαιτητης που ο παιχτης του αστερα παραπαταει και πεφτει,ειναι ακριβως μπροστα.Δεν μπορεις να πεις με τιποτα οτι κανανε λαθη και δεν τα εκαναν επιτηδες.Οποιος το ισχυριστει απλα ειναι ηλιθιος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παντως χρηστιδη αν ειμουν ο χοντρος ανετα σ παιρνα για εκπροσωπο τυπου στην ομαδα ;)  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι ειναι οφσαιντ για 1 εκατοστο.Δεν μπορεις να πεις με τιποτα οτι ηταν δολος του εποπτη,αν δεις ειναι αρκετα πισω απο την φαση για αυτο και την εχασε.Στα σημερινα ο βοηθος ηταν ακριβως στην ευθεια,ακριβως ομως.
Ο διαιτητης που ο παιχτης του αστερα παραπαταει και πεφτει,ειναι ακριβως μπροστα.Δεν μπορεις να πεις με τιποτα οτι κανανε λαθη και δεν τα εκαναν επιτηδες.Οποιος το ισχυριστει απλα ειναι ηλιθιος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φορα μωρη αδερφη μια φορα στη ζωη σου παντελόνια...ξευτιλα...πολλοι είναι κοντρα στον γαυρο αλλα τοσο μαλακες οσο εσυ κανεις...η μαλλον άλλος ενας   :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μπα ειμαι τοσο αρρωστος αντι-ολυμπιακος που εσυ φαινεσαι ασπιρινη. Πιο βαρεια χρειαζονται για την περιπτωση μου :grin:
Οταν σας τα λεγα δεν ακουγατε . Μου το παιζατε υπερανω και ομαδαρα . Οτι ο χοντρος σας εχει διαλυσει απο ομαδα και σας εχει κανει μαγαζακι να κονομαει. Και οτι κερδιζει αυτος και οχι εσεις ως συλλογος. Οτι οι αγοροπωλησιες λεγεωναριων και η κονομα στο τσαμπιονς λιγκ ενδιαφερει.
Ναι εχετε ομαδα και μπορειτε να παιξετε καλα για 2-3 ματς στην ευρωπη. Ισα να κονομησετε τα λεφτα και να πουληθουν παιχτες.
Τελοσπαντων ,καντε την προσευχη σας τωρα στον... αγιο ρομπερτο, την τεταρτη να παιξει οπως στο τηγανι τις προαλλες γιατι σας βλεπω να σπαει το ρεκορ της 7αρας.

χαλάρωσε μαν, όσο για την γιούβε δεν είναι και στα καλύτερά της...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπα δε νομιζω τοσο πολυ...σε κανα δυο τρια χρονια θα τριβουμε τα ματια μας  :grin:.....και καποια στιγμη θα ρθει κι ο δωνης για προπονητης...ηδη εχει arxisei kai μαζεψει αρκετες παραστασεις ;)

Μένω ήσυχος... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΝΤΙ,.....θα τον μπαναρω τον μαλακα...στο λεω...βλέπεις ότι μου ζαλισει τα αρχιδια...
μη με γαμησεις παλι στα πιμι...να παει να γαμηθε...βλέπεις τον γραφω στο καβλι μου όπως μου ειπες και αυτος εκει...
στο λεω θα τον στειλω...στα ισα και δημοσια το λεω  :s&m_2:

κανε α μωρη  :2on1:

σκυψε και για το 5ευρο στο πατωμα τωρα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρα από ότι λεει η πουτανα με κόβουνε και εμενα με ανύπαρκτα οφσαιτ;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα τι λακαμδες ειστε ρε...χωρις ξυλο μαρτυράτε  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Oχι , αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Εσενα μπορει να μη σου δωσουν κανα πλαγιο στο κεντρο η κανα φαουλ . Και εξαλλου εμεις λεμε για τις φασεις που γκρινιαζεις οτι εγιναν ετσι και κατα τη γνωμη σου επρεπε να γινουν . Οχι για φασεις που οντως εγιναν λαθος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φορα μωρη αδερφη μια φορα στη ζωη σου παντελόνια...ξευτιλα...πολλοι είναι κοντρα στον γαυρο αλλα τοσο μαλακες οσο εσυ κανεις...η μαλλον άλλος ενας   :2funny:
Πες μου σε τι εχω αδικο σε αυτα που σου εγραψα και ασε τα υπολοιπα που λες οταν ξερεις οτι δεν εχεις δικιο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παντως χρηστιδη αν ειμουν ο χοντρος ανετα σ παιρνα για εκπροσωπο τυπου στην ομαδα ;)  :grin:

του δινουνε ψιχουλα για να γραφει αρλουμπες στο ιντερνετ. δεν ειναι για καμερα γιατι ειναι για γελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom