Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
μονο εγω μπορω να σε κανω καλα...Μονο η γιουβε την Τεταρτη μπορει να με κανει καλα![]()
μονο εγω μπορω να σε κανω καλα...Μονο η γιουβε την Τεταρτη μπορει να με κανει καλα![]()
κουβεντα να γινεται τυπε...τιποτα παραπανω...
ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα...αποδεικνυεται κι απ τις εμφανισεις του στην ευρωπη...δεν τιθεται θεμα...απλα τετοιες διαιτησιες του κανουν μεγαλυτερο κακο απο το φαινομενικο κερδος που αποκομιζει... εξαλλου δεν τις εχει αναγκη κιολας...απο ποιον κινδυνευει στο ελλαντα!...
κουβεντα να γινεται τυπε...τιποτα παραπανω...
ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα...αποδεικνυεται κι απ τις εμφανισεις του στην ευρωπη...δεν τιθεται θεμα...απλα τετοιες διαιτησιες του κανουν μεγαλυτερο κακο απο το φαινομενικο κερδος που αποκομιζει... εξαλλου δεν τις εχει αναγκη κιολας...απο ποιον κινδυνευει στο ελλαντα!...
ρε συ γρηγορη σταματήστε αυτή τη μαλακια...δεν ζητησε φαουλ...θεατρο εκανε ,καταλαβε στο φτερο ότι εκανε μαλκια μιας και ειχε καρτα και εβαλε την ουρα στα σκελια ...τι μαλακιες λετε...δεν ξερω την πρωτη γιατι την πηρε...ο καραγκιόζης που περιεγραφε (τις διαμρτυρις του κοσμουΌταν παίξεις και εσύ μ έναν αντίπαλο που είναι ανώτερός σου (στα χαρτιά) και ο διαιτητής σε κόβει με 5 ανύπαρκτα οφσάιντ και αποβάλει έναν σου παίκτη για θέταρο (ενώ έχασε την ισοροπία του και δε ζήτησε ΚΑΝ φάουλ) τότε παίξε μπάλα.
αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι παντως πρεπει να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν σε σωστή θέση.
εσυ λες αυτο που βλεπεις, το οποιο ειναι εξωφθαλμο...και το οποιο σε ευννοει θελοντας και μη...δεν ξερω πως στηνονται τα ματς κι αν απαραιτητα στηνονται για να κερδισεις ή να μην χασεις...ρε φιλε τωρα τι να σου πω; εγω ξερω ότι αν εστησα ματς και δεν το κερδισα θελω ξυλο ...εσυ τι λες ;το εστησα και δεν το πηρα;ειναι μαλακες οι εποπτες...
εδώ που αλλοιωθηκε το ματς και κριθηκε από λαθος αποφαση τι γνωμη εχεις;
περιμενω να ακουσω...ηταν στημενο;;πηγαινε στο 4.40 του βιντεο και πες μου γαμω τον αστερα τους τα μουνοπανα...
www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514]http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514[/url]
το χασαμε και το 10...και τι εγινε;...με ψευτικες αδειοδοτησεις επαιζες και εσυ και η αεκ ....πως να δει ασπρη μερα...ο γαυρος και κοιλια να κανει θα το ρυθμισει...εσεις κρατιεστε στη ζωη με τεχνητες αναπνοες...τι θα γινει αμα χασει ο γαυρος το πρωταθλημα;θα τρελλαθει ο χοντρος και θα το κλειδωσει εικοσι χρονια μετα...λες να μασαει;;;με μεταγραφες εννοω...Για μένα πρέπει να χάσει ο γαύρος το πρωτάθλημα,μπας και δει άσπρη μέρα πάλι η Super League...![]()
μονο εγω μπορω να σε κανω καλα...![]()
δεν ξερω τι γινεται και δεν βγαινει, αλλα εγω ξερω οτι εχει μεσα πολυ καλες μοναδες και παιχτες που θα ηθελαν πολλες ομαδες (τουλαχιστον ελληνικες) να ειχαν...συγνωμη αλλα αρχιζω να πιστευω ότι σκατα εχει...στη θεωρια ναι...στη πραξη δεν το βλεπω...συγνωμη κιολα...
να σου πω ρε φιλε;;ειναι εξωφθαλμες φασεις...δηλαδη και στημενος να εισαι αυτες τις φασεις θα τις αφησεις για να μην εκτεθεις...εγω πιστευω οτι δεν μπορουνε...εγω πιστευω οτι τις ειδανε για οφσαιτ...ειλικρινα...εσυ λες αυτο που βλεπεις, το οποιο ειναι εξωφθαλμο...και το οποιο σε ευννοει θελοντας και μη...δεν ξερω πως στηνονται τα ματς κι αν απαραιτητα στηνονται για να κερδισεις ή να μην χασεις...
τωρα απο και περα ουτε εχω αποδειξεις οτι μια τοση εξωφθαλμη λανθασμενη αποφαση οφειλεται σε ανικανοτητα ή κατι αλλο... ολυμπιακος εισαι δεν εισαι κωλοπετινιτσα να χρειαζεται να στηθει ολοκληρο ματς για να το παρεις...τι περιμενεις δηλαδη να σου βαλει ο διαιτητης τη μπαλα στα δiχτυα ή να σου δωσει μπεναλντι εξω απ τη περιοχη??? μια φαση αρκει ;)
παντα υποθετικα μιλαμε
Ελα ρε μαγκεψαν ολοι μαγκεψαν και οι πουθεναδες οι βαζελοι.Μπα ειμαι τοσο αρρωστος αντι-ολυμπιακος που εσυ φαινεσαι ασπιρινη. Πιο βαρεια χρειαζονται για την περιπτωση μου
Οταν σας τα λεγα δεν ακουγατε . Μου το παιζατε υπερανω και ομαδαρα . Οτι ο χοντρος σας εχει διαλυσει απο ομαδα και σας εχει κανει μαγαζακι να κονομαει. Και οτι κερδιζει αυτος και οχι εσεις ως συλλογος. Οτι οι αγοροπωλησιες λεγεωναριων και η κονομα στο τσαμπιονς λιγκ ενδιαφερει.
Ναι εχετε ομαδα και μπορειτε να παιξετε καλα για 2-3 ματς στην ευρωπη. Ισα να κονομησετε τα λεφτα και να πουληθουν παιχτες.
Τελοσπαντων ,καντε την προσευχη σας τωρα στον... αγιο ρομπερτο, την τεταρτη να παιξει οπως στο τηγανι τις προαλλες γιατι σας βλεπω να σπαει το ρεκορ της 7αρας.
μιλας ετσι για τον πρεσβη μας;Ελα ρε μαγκεψαν ολοι μαγκεψαν και οι πουθεναδες οι βαζελοι.
το χασαμε και το 10...και τι εγινε;...με ψευτικες αδειοδοτησεις επαιζες και εσυ και η αεκ ....πως να δει ασπρη μερα...ο γαυρος και κοιλια να κανει θα το ρυθμισει...εσεις κρατιεστε στη ζωη με τεχνητες αναπνοες...τι θα γινει αμα χασει ο γαυρος το πρωταθλημα;θα τρελλαθει ο χοντρος και θα το κλειδωσει εικοσι χρονια μετα...λες να μασαει;;;με μεταγραφες εννοω...
εσυ να παρακαλας να το παρω μπας και παραμυθιαστεί και δεν κανει ενισχυση....
το οφσαιτ γκολ που λεγαμε σκουπιδι το ειδες η κανεις ΠΑΛΙ τον γερμανο...Εδω οι φασεις.Απιστευτα πραγματα..Ειδικα η φαση της αποβολης ειναι για τον πουτσο..Παραπαταει ο αλλος και πεφτει και δινει κιτρινη για θεατρο...Ενω ειχε περασει με την μπαλα...
Ελα ρε μαγκεψαν ολοι μαγκεψαν και οι πουθεναδες οι βαζελοι.
συμφωνω ρε φιλε....είναι αμαρτια τοσα λαθη των εποπτων ...είναι αμρτια ...είναι πολλα ...ενταξει στην ουσια φαση που κοβει επικινδυνη επιθεση είναι μια προς το τελος...