Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κουβεντα να γινεται τυπε...τιποτα παραπανω...
ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα...αποδεικνυεται κι απ τις εμφανισεις του στην ευρωπη...δεν τιθεται θεμα...απλα τετοιες διαιτησιες του κανουν μεγαλυτερο κακο απο το φαινομενικο κερδος που αποκομιζει... εξαλλου δεν τις εχει αναγκη κιολας...απο ποιον κινδυνευει στο ελλαντα!...

Για μένα πρέπει να χάσει ο γαύρος το πρωτάθλημα,μπας και δει άσπρη μέρα πάλι η Super League... :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κουβεντα να γινεται τυπε...τιποτα παραπανω...
ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα...αποδεικνυεται κι απ τις εμφανισεις του στην ευρωπη...δεν τιθεται θεμα...απλα τετοιες διαιτησιες του κανουν μεγαλυτερο κακο απο το φαινομενικο κερδος που αποκομιζει... εξαλλου δεν τις εχει αναγκη κιολας...απο ποιον κινδυνευει στο ελλαντα!...

την αληθεια την ειπε ο Χρησταρας πριν, οι παιχτες του γαυρου το εχουνε γραμμενο το πρωταθλημα στα αρχιδια τους και τους νοιαζει το τσου λου να παρουνε καμια μεταγραφη σε ευρωπαικη ομαδα....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Ναι, ας το χάσουμε να τελειώνουμε. Παπάρια καλύτερη ομάδα έχουμε. Ο Μήτρογλου έχει αρχίσει και μου κάθεται στο λαιμό. Όχι ότι φταίει μόνο αυτός, αλλά αυτός θα την πληρώσει στο τέλος.  :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Όταν παίξεις και εσύ μ έναν αντίπαλο που είναι ανώτερός σου (στα χαρτιά) και ο διαιτητής σε κόβει με 5 ανύπαρκτα οφσάιντ και αποβάλει έναν σου παίκτη για θέταρο (ενώ έχασε την ισοροπία του και δε ζήτησε ΚΑΝ φάουλ) τότε παίξε μπάλα.
ρε συ γρηγορη σταματήστε αυτή τη μαλακια...δεν ζητησε φαουλ...θεατρο εκανε ,καταλαβε στο φτερο ότι εκανε μαλκια μιας και ειχε καρτα και εβαλε την ουρα στα σκελια ...τι μαλακιες λετε...δεν ξερω την πρωτη γιατι την πηρε...ο καραγκιόζης που περιεγραφε (τις διαμρτυρις του κοσμου  :jerking:  ) ειπε για διαμρτυρια...η δικη μου εντυπωση είναι για καθυστερηση σαν του καρελη στο ντέρμπυ...τεσπα...η δευτερη είναι ορισμος...θεατρο και ξεσηκωνει και το γηπεδο...τι είναι απροσάρμοστος για να χασει την ισοροπια του;παει καθαρα να παρει φαουλ...πειτε μια φορα την αληθεια...καταρχας δες ότι ο ιδιος εχει καταλαβει την μαλακια του και δεν διαμρτυρεται καν σε ένα ματς που οι του αστερα μονίμως στη γκρινια ηταν...
δεστο και πες μου...
ειπαμε για τα οφσαιτ αλλα μην το γαματε γοιατι χανετε και το δικιο σας...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ρε φιλε τωρα τι να σου πω; εγω ξερω ότι αν εστησα ματς και δεν το κερδισα θελω ξυλο ...εσυ τι λες ;το εστησα και δεν το πηρα;ειναι μαλακες οι εποπτες...
εδώ που αλλοιωθηκε το ματς και κριθηκε από λαθος αποφαση τι γνωμη εχεις;
περιμενω να ακουσω...ηταν στημενο;;πηγαινε στο 4.40 του βιντεο και πες μου γαμω τον αστερα τους τα μουνοπανα...

www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514]http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=426952&Sport=1&Competition=1713&Season=135649&Country=82&Team=91089,16641&Round=346737&Week=514[/url]
εσυ λες αυτο που βλεπεις, το οποιο ειναι εξωφθαλμο...και το οποιο σε ευννοει θελοντας και μη...δεν ξερω πως στηνονται τα ματς κι αν απαραιτητα στηνονται για να κερδισεις ή να μην χασεις...
τωρα απο κει και περα ουτε εχω αποδειξεις οτι μια τοση εξωφθαλμη λανθασμενη αποφαση οφειλεται σε ανικανοτητα ή κατι αλλο... ολυμπιακος εισαι δεν εισαι κωλοπετινιτσα να χρειαζεται να στηθει ολοκληρο ματς για να το παρεις...τι περιμενεις δηλαδη να σου βαλει ο διαιτητης τη μπαλα στα δiχτυα ή να σου δωσει μπεναλντι εξω απ τη περιοχη???  μια φαση αρκει ;)  
παντα υποθετικα μιλαμε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για μένα πρέπει να χάσει ο γαύρος το πρωτάθλημα,μπας και δει άσπρη μέρα πάλι η Super League... :sunglasses:
το χασαμε και το 10...και τι εγινε;...με ψευτικες αδειοδοτησεις επαιζες και εσυ και η αεκ ....πως να δει ασπρη μερα...ο γαυρος και κοιλια να κανει θα το ρυθμισει...εσεις κρατιεστε στη ζωη με τεχνητες αναπνοες...τι θα γινει αμα χασει ο γαυρος το πρωταθλημα;θα τρελλαθει ο χοντρος και θα το κλειδωσει εικοσι χρονια μετα...λες να μασαει;;;με μεταγραφες εννοω...
εσυ να παρακαλας να το παρω μπας και παραμυθιαστεί και δεν κανει ενισχυση....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.193
Πόντοι
5.006
μια ειναι η λυση μαγκες : κυρ ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ομαδα με ολες τις τρανταχτες ελλειψεις που εχει παρουσιαζεται παντελως αδιαφορη στο πρωταθλημα...αυτοι νομιζουν οτι θα κερδιζουν περπατωντας,αλλα δυστυχως δεν γινεται...ας τους τριξει λιγο τα δοντια ο κυρ Σαββας γιατι πολυ χαλαρα το αντιμετωπιζουν το πρωταθλημα και δεν θα τα παμε καλα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μονο εγω μπορω να σε κανω καλα... :grin:

Μπα ειμαι τοσο αρρωστος αντι-ολυμπιακος που εσυ φαινεσαι ασπιρινη. Πιο βαρεια χρειαζονται για την περιπτωση μου :grin:
Οταν σας τα λεγα δεν ακουγατε . Μου το παιζατε υπερανω και ομαδαρα . Οτι ο χοντρος σας εχει διαλυσει απο ομαδα και σας εχει κανει μαγαζακι να κονομαει. Και οτι κερδιζει αυτος και οχι εσεις ως συλλογος. Οτι οι αγοροπωλησιες λεγεωναριων και η κονομα στο τσαμπιονς λιγκ ενδιαφερει.
Ναι εχετε ομαδα και μπορειτε να παιξετε καλα για 2-3 ματς στην ευρωπη. Ισα να κονομησετε τα λεφτα και να πουληθουν παιχτες.
Τελοσπαντων ,καντε την προσευχη σας τωρα στον... αγιο ρομπερτο, την τεταρτη να παιξει οπως στο τηγανι τις προαλλες γιατι σας βλεπω να σπαει το ρεκορ της 7αρας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
συγνωμη αλλα αρχιζω να πιστευω ότι σκατα εχει...στη θεωρια ναι...στη πραξη δεν το βλεπω...συγνωμη κιολα...
δεν ξερω τι γινεται και δεν βγαινει, αλλα εγω ξερω οτι εχει μεσα πολυ καλες μοναδες και παιχτες που θα ηθελαν πολλες ομαδες (τουλαχιστον ελληνικες) να ειχαν...
επισης κερδισε γιουβε και ατλετικο, και ηταν ατυχος στο μαλμε...εγω θα στα λεω στο που ειμαι και παναθηναικος ρε πστ μου
ωστοσο στο πρωταθλημα δεν ξερω γιατι το χουν παρει τοσο χαλαρα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ειχα παει στον αγωνα σημερα,μας πονεσαν τα ματια μας με 10 παικτες οι αλλοι απο το 40 και δεν μπορεσαμε να βαλουμε ενα γκολ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εσυ λες αυτο που βλεπεις, το οποιο ειναι εξωφθαλμο...και το οποιο σε ευννοει θελοντας και μη...δεν ξερω πως στηνονται τα ματς κι αν απαραιτητα στηνονται για να κερδισεις ή να μην χασεις...
τωρα απο και περα ουτε εχω αποδειξεις οτι μια τοση εξωφθαλμη λανθασμενη αποφαση οφειλεται σε ανικανοτητα ή κατι αλλο... ολυμπιακος εισαι δεν εισαι κωλοπετινιτσα να χρειαζεται να στηθει ολοκληρο ματς για να το παρεις...τι περιμενεις δηλαδη να σου βαλει ο διαιτητης τη μπαλα στα δiχτυα ή να σου δωσει μπεναλντι εξω απ τη περιοχη???  μια φαση αρκει ;)  
παντα υποθετικα μιλαμε
να σου πω ρε φιλε;;ειναι εξωφθαλμες φασεις...δηλαδη και στημενος να εισαι  αυτες τις φασεις θα τις αφησεις για να μην εκτεθεις...εγω πιστευω οτι δεν μπορουνε...εγω πιστευω οτι τις ειδανε για οφσαιτ...ειλικρινα...
παντως ειτε ετσι ειτε αλλοιως είναι επικίνδυνοι,χαλανε το αθλημα και πρεπει να τιμωρηθούνε...νασ σταματήσουνε...εσυ στην δουλεια σου αν κανεις επαναλαμβανομενα λαθη θα κοιταξει το αφεντικο σου αν εχεις προθεση η όχι η θα σε στειλει για τσαι; :think:

Επισκέπτης
Μπα ειμαι τοσο αρρωστος αντι-ολυμπιακος που εσυ φαινεσαι ασπιρινη. Πιο βαρεια χρειαζονται για την περιπτωση μου :grin:
Οταν σας τα λεγα δεν ακουγατε . Μου το παιζατε υπερανω και ομαδαρα . Οτι ο χοντρος σας εχει διαλυσει απο ομαδα και σας εχει κανει μαγαζακι να κονομαει. Και οτι κερδιζει αυτος και οχι εσεις ως συλλογος. Οτι οι αγοροπωλησιες λεγεωναριων και η κονομα στο τσαμπιονς λιγκ ενδιαφερει.
Ναι εχετε ομαδα και μπορειτε να παιξετε καλα για 2-3 ματς στην ευρωπη. Ισα να κονομησετε τα λεφτα και να πουληθουν παιχτες.
Τελοσπαντων ,καντε την προσευχη σας τωρα στον... αγιο ρομπερτο, την τεταρτη να παιξει οπως στο τηγανι τις προαλλες γιατι σας βλεπω να σπαει το ρεκορ της 7αρας.
Ελα ρε μαγκεψαν ολοι μαγκεψαν και οι πουθεναδες οι βαζελοι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το χασαμε και το 10...και τι εγινε;...με ψευτικες αδειοδοτησεις επαιζες και εσυ και η αεκ ....πως να δει ασπρη μερα...ο γαυρος και κοιλια να κανει θα το ρυθμισει...εσεις κρατιεστε στη ζωη με τεχνητες αναπνοες...τι θα γινει αμα χασει ο γαυρος το πρωταθλημα;θα τρελλαθει ο χοντρος και θα το κλειδωσει εικοσι χρονια μετα...λες να μασαει;;;με μεταγραφες εννοω...
εσυ να παρακαλας να το παρω μπας και παραμυθιαστεί και δεν κανει ενισχυση....

Μα δεν βλέπω προκοπή από ΠΑΝΆΘΑ έτσι και αλλιώς...για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον...
Γενικά για άνοδο της ανταγωνιστικοτητας,εννοώ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εδω οι φασεις.Απιστευτα πραγματα..Ειδικα η φαση της αποβολης ειναι για τον πουτσο..Παραπαταει ο αλλος και πεφτει και δινει κιτρινη για θεατρο...Ενω ειχε περασει με την μπαλα...
το οφσαιτ γκολ που λεγαμε σκουπιδι το ειδες η κανεις ΠΑΛΙ τον γερμανο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμφωνω ρε φιλε....είναι αμαρτια τοσα λαθη των εποπτων ...είναι αμρτια ...είναι πολλα ...ενταξει στην ουσια φαση που κοβει επικινδυνη επιθεση είναι μια προς το τελος...

ρε ξεφτιλισμενη ποσες φορες εχεις πει το ιδιο πραγμα υπερ του ολυμπιακου συμπληρωνοντας "αλλα δε ξερεις ποτε πως θα εξελισοταν η φαση"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom