Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχ   ρε μαλακες...οι εποπτες η εχουν πιει κατι η ειναι μαλακες εντελως...τι κοψανε παλι στον αστερα;
ξαναλεω...ο αστερας αναλωνεται σε μια ανευ προηγουμενου προσπαθεια να αποδειξει οτι αδικειται και δεν παιζει καθολουν ποδοσφαιρο ...που θα μπορουσε να το κανει...κριμα...ετσι καταστρεφεται το ποδοσφαιρο...
αυτη ειναι η αρρωστεια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σταματα ρε μαλακα να γραφεις γελανε ολοι.Πηγαινε κανε κατι αλλο δες κανα ντοκυμανταιρ παιξε κανα προ.

ειναι αδικο να μην υπαρχει hall of fame της μεγαλυτερης μαλακιας που γραφεται στο ιντερνετ.
ή ισως ειναι δικαιο γιατι δεν εχει αντιπαλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αντε ρε Ολυμπιακε βαλε ένα γκολ. Ελεος. Τι άλλο να κανει και ο Σπαθας, να την βαλει μονος του στα διχτυα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχ   ρε μαλακες...οι εποπτες η εχουν πιει κατι η ειναι μαλακες εντελως...τι κοψανε παλι στον αστερα;
ξαναλεω...ο αστερας αναλωνεται σε μια ανευ προηγουμενου προσπαθεια να αποδειξει οτι αδικειται και δεν παιζει καθολουν ποδοσφαιρο ...που θα μπορουσε να το κανει...κριμα...ετσι καταστρεφεται το ποδοσφαιρο...
αυτη ειναι η αρρωστεια...
E ναι οι πουστηδες,επιτηδες το κανουν και δεν ειναι οφσαιντ,για να εκθετουν τον γαυρο..
Εισαι θεος ρε πουστη. :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
E ναι οι πουστηδες,επιτηδες το κανουν και δεν ειναι οφσαιντ,για να εκθετουν τον γαυρο..
Εισαι θεος ρε πουστη. :2funny: :2funny:
ρε συ οι εποπτες ειναι σε παραληρημα...τι να κανω εγω;το βλεπω..ειπα εγω οτι ειναι οφσαιτ κανενα;μακαρι να μην τα εδιναν...τι να κανω;;λες να ειναι στημενοι και να κοβουν τετοιες φασεις;ξεκολλα ...εισια αρρωστος..
περσυ που εχασα με γκολ οφσαιτ ηταν στημενος ο εποπτης;;απαντα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Παιδια αφηστε το φυλαρα τον χρηστιδη ήσυχο :) θα βγαλει κανα 2πλο μεσα στην γιουβε :) :) :) και θα χυσει :) :) :) ολη την ελλαδα με αεροπλανο σαν αυτα που μας ψεκαζουν :grin: :grin: :grin: αλλα αντι να μας ψεκαζουν  θα ειναι ο χρηστιδης και θα μας χύνει :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
συνεχιζουν αδιαφοροι στο πρωταθλημα αυτοι οι ανευθυνοι μανδαρινοι που υποδυονται τους παικτες του θρυλου....
μεχρι να τελειωσει το γαμημενο το τσουλου δεν θα παιξουν μπαλα τα γαμιδια???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε φιλαρακι δεν καταλαβες τι ειπα....ο βωμος ειναι οτι ο αστερας δεν παιζει για να κερδισει κατι απο το ματς...παιζει για να ''εκθεσει'' τον γαυρο...να δειξει οτι ευνοειται...
καταλαβες τι εννοευσα;αν επαιζε μπαλλα ο αστερας εχει καλη ομαδα και θα γινοτανε ματσακι...
''θυσιαζεται''
αν καταλαβες ...

αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι με αυτήν την κόκκινη γελοιοποιείται το άθλημα
2-3 φάσεις είδα και το σιχάθηκα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παιδια αφηστε το φυλαρα τον χρηστιδη ήσυχο :) θα βγαλει κανα 2πλο μεσα στην γιουβε :) :) :) και θα χυσει :) :) :) ολη την ελλαδα με αεροπλανο σαν αυτα που μας ψεκαζουν :grin: :grin: :grin: αλλα αντι να μας ψεκαζουν  θα ειναι ο χρηστιδης και θα μας χύνει :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
χρησταρα ...εχω παιξει ντοσεβι και κασαμι να σκοραρουν...τι βλεπεις;κουβα παω;  :idiot:
α καλα,...κασαμι εκτος  :headbang:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Γαμημενε αστέρα ουτε τη σέντρα δεν μπορείς να περάσεις.ουτε ο βαζελος έτσι τέτοιο χαλι..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
:rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι με αυτήν την κόκκινη γελοιοποιείται το άθλημα
2-3 φάσεις είδα και το σιχάθηκα
αποψη σου...για μενα το αθλημα το γελοιοποιουν ο αστερας και ο αλαφουζος...
προσωπικα στα αρχιδια μου ...εγω εντεκα εναντιον εντεκα θελω να παιζω...αλλα υπαρχουν κανονισμοι τι να κανουμε;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ οι εποπτες ειναι σε παραληρημα...τι να κανω εγω;το βλεπω..ειπα εγω οτι ειναι οφσαιτ κανενα;μακαρι να μην τα εδιναν...τι να κανω;;λες να ειναι στημενοι και να κοβουν τετοιες φασεις;ξεκολλα ...εισια αρρωστος..

ναι ειναι αρρωστος. ενω ο αστερας παιζει για να εκθεσει τον γαβρο και εισαι υγιης. μαλακα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το πρωτο σουτ του αστερα στο 77  :jerking: :jerking:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
χρησταρα ...εχω παιξει ντοσεβι και κασαμι να σκοραρουν...τι βλεπεις;κουβα παω;  :idiot:
α καλα,...κασαμι εκτος  :headbang:
αδερφε δεν μαρεσει ετσι οπως παιζει η ομαδα σας τι να σου πω. Λογικα με 10 παιχτες οι αλλοι πρεπει να κερδισεται αλλα νομιζω εχουν το μυαλο τους στην γιουβεντους αν δεν βγει 2πλο παντως γαμηθικε ολη η ελλαδα εδω στο προποτζηδικο το βαρανε αβερτα  :) :) οχι οτι ειναι κατι ιδιετερο ο αστερας :) ενταξει ειναι και εκτος εδρας εχει δικαιολογιες ο ολυμπιακος οπως εχει και ευρωπη αλλα δεν παιζει καλα :) :) :) :) :)

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο σκαι κεντρικό θέμα στο δελτίο οι φάσεις του αγώνα.  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν λες αυτη την φαση,οταν την γυριζει ο αμυντικος δεν ειναι οφσαιντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom