Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
15 -1 φαουλ
δευτεη κιτρινη για θεατρο ( ;;;) στο κεντρο του γηπεδου
3 οφσαιντ που ο επιθετικος ήταν κανα δυο μετρα πισω
το πεναλτυ ποτε θα το δωσει;
Ποιο πεναλτυ κατσε μην βαλει γκολ ο ιδιος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εχω σιχαθει ομαδα περισσοτερο απο αυτη την πουστροομαδα τον αστερα...μηδεν ποδοσφαιρο ,μονο φαουλ σκληρα ,διαμαρτυριες θεατρο και αντιποδοσφαιρο...
ορμωμενοι αποο την αβαντα του γαμημενου συστηματος που χτυπαει τον θρυλο και ξεροντας οτι οτι και να κανουν θα εχουν αξιους συμπαραστατες και συμμαχους στον ''αγωνα '' τους εναντιον του ολυμπιακου εχουν επιδοθει σε ενα ανευ προηγουμενου θεατρινιστικο αντιποδοσφαιρο...διαμαρτυρονται σε ολες τις φασεις ,εχουν ταμπουριαστει ,χτυπανε στο ψαχνο και με την πρωτη ευκαιρια ξαπλωνουν στο χορταρι...
τιμη και δοξα στον μεγαλο ΓΙΑΜΜΗ ΜΑΝΙΑΤΑΡΟ που τους γαμησε τα πρεκια τοτε στον τελικο και στερησε απο αυτη την πουστροομαδα την δυνατοτητα να διεκδικησει μια κουπα...
μπραβο γιαννη μανιαταρε  :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
[move][size=10pt]ΚΟΒΕΙ ΚΩΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ο μασα τι εκανε, επικινδυνη προσπεραση και τον απεβαλε;
το θεμα είναι το παιζεις το 1,50;
θεατρο...επεσε για φαουλ ξεσηκωνοντας του προκατειλημμενους πουστηδες της εξεδρας...
αυτο εκανε ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εχω παιξει και τα δυο αποτελεσματα αλλα με την γκαντεμια που με δερνει θα βγει Χ  :crazy: :crazy: :crazy:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
θεατρο...επεσε για φαουλ ξεσηκωνοντας του προκατειλημμενους πουστηδες της εξεδρας...
αυτο εκανε ...
καποτε σε γουσταρα για την ντοπροσυνη σου
αντε μαλακα γραφικος καταντησες...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχω παιξει και τα δυο αποτελεσματα αλλα με την γκαντεμια που με δερνει θα βγει Χ  :crazy: :crazy: :crazy:
το έχω σε δυο δελτια αλλα για αλλους λογους δεν θα με χαλασει να χασω τα λεφτα μου.
ετσι οπως παει δεν χαλαει το διπλο.Λογικα θα τελειώσει με 9 ο αστερας .
Ο σουμαχερ καποτε δεν είχε ζητήσει απο τον μασα να τον αφήσει να τον περάσει  και οταν δεν το εκανε ζήτησε να φυγει;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
αδερφε αν αγχωνεσε μην παιζεις και ας παιζει η αλλη ομαδα με 3 παιχτες :) Το στοιχημα θελει καθαρο μυαλο και ηρεμια  :) Οσο για τον αγωνα το ποσοστο δεν αξιζει σε κλεβει ο μπουκ :) ΥΓ.. Το εχω παιξει το 2πλο αλλα αλλο  τι εχω κανει :sunglasses: και αλλο τι ειναι η αληθεια του στοιχηματος και τι πρεπει να κανουμε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν εχω σιχαθει ομαδα περισσοτερο απο αυτη την πουστροομαδα τον αστερα...μηδεν ποδοσφαιρο ,μονο φαουλ σκληρα ,διαμαρτυριες θεατρο και αντιποδοσφαιρο...
ορμωμενοι αποο την αβαντα του γαμημενου συστηματος που χτυπαει τον θρυλο και ξεροντας οτι οτι και να κανουν θα εχουν αξιους συμπαραστατες και συμμαχους στον ''αγωνα '' τους εναντιον του ολυμπιακου εχουν επιδοθει σε ενα ανευ προηγουμενου θεατρινιστικο αντιποδοσφαιρο...διαμαρτυρονται σε ολες τις φασεις ,εχουν ταμπουριαστει ,χτυπανε στο ψαχνο και με την πρωτη ευκαιρια ξαπλωνουν στο χορταρι...
τιμη και δοξα στον μεγαλο ΓΙΑΜΜΗ ΜΑΝΙΑΤΑΡΟ που τους γαμησε τα πρεκια τοτε στον τελικο και στερησε απο αυτη την πουστροομαδα την δυνατοτητα να διεκδικησει μια κουπα...
μπραβο γιαννη μανιαταρε  :rockon: :rockon: :rockon:

Σάββα? :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το έχω σε δυο δελτια αλλα για αλλους λογους δεν θα με χαλασει να χασω τα λεφτα μου.
ετσι οπως παει δεν χαλαει το διπλο.Λογικα θα τελειώσει με 9 ο αστερας .
Ο σουμαχερ καποτε δεν είχε ζητήσει απο τον μασα να τον αφήσει να τον περάσει  και οταν δεν το εκανε ζήτησε να φυγει;

Η θα βγαλει μπερετα ο Μιτσελ να σκοτωσει κανα δυο  :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
το εχω παιξει χ/1 αποδοση 10 με 10 ευρω στοιχιμαν.
Αμα μεχρι το 85 δεν εχει σκοραρει ο ολυμπιακος θα κατεβω εγω τριπολη να βαλω το γαμημενο το γκολ. :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η θα βγαλει μπερετα ο Μιτσελ να σκοτωσει κανα δυο  :grin:
αυτον προπονητη τον ειχαμε για μιση προετοιμασία.
τωρα βρηκα γιατι αποβληθηκε ο μασα.
Λογω των χρωματων του μονοθεσίου του

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καποτε σε γουσταρα για την ντοπροσυνη σου
αντε μαλακα γραφικος καταντησες...
καθαρο θεατρο,μαλιστα καταλαβε την μαλακια του αν βλεπεις το ματς ,εσκυψε το κεφαλι και εφυγε...
το παιχνιδι το εχουν κανει μπουρδελο παιχτες και οπαδοι του αστερα...
εγω ντομπρος ειμαι και παντελονια φοραω...οπου βλεπω πουτανες τις κατουραω...
οι πουτανες του αστερα εκαναν το ματς μπουρδελο απο το πρωτο σφυριγμα...οι κολκες και οι αλαφουζοι αυτα σπερνουν...
ασε τις ντομπροσυνες με μενα...ξερεις οτι εχω εκατο κιλα αρχιδια...
εγω εβριζα τον μανιατη για τον τελικο αλλα σημερα και μετα και απο αλλους αγωνες που κανουν σαν πουτανες τους εχω σιχαθει...περσυ με κερδισαν με γκολ πεντακαθαρο οφσαιτ δεν μιλησε κανενας...
εχουν γινει τα χειροτερα μουνια απο ολους...

Συνημμένα

• τιμη και δοξαι.jpg
    τιμη και δοξαι.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 16

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καθαρο θεατρο,μαλιστα καταλαβε την μαλακια του αν βλεπεις το ματς ,εσκυψε το κεφαλι και εφυγε...
το παιχνιδι το εχουν κανει μπουρδελο παιχτες και οπαδοι του αστερα...
εγω ντομπρος ειμαι και παντελονια φοραω...οπου βλεπω πουτανες τις κατουραω...
οι πουτανες του αστερα εκαναν το ματς μπουρδελο απο το πρωτο σφυριγμα...οι κολκες και οι αλαφουζοι αυτα σπερνουν...
ασε τις ντομπροσυνες με μενα...ξερεις οτι εχω εκατο κιλα αρχιδια...
εγω εβριζα τον μανιατη για τον τελικο αλλα σημερα και μετα και απο αλλους αγωνες που κανουν σαν πουτανες τους εχω σιχαθει...περσυ με κερδισαν με γκολ πεντακαθαρο οφσαιτ δεν μιλησε κανενας...
εχουν γινει τα χειροτερα μουνια απο ολους...
αφου ξέρεις τον κανονισμο τα τρια οφσαιντ που εδωσε στον αστερα τι συνεβη και μπερδευτηκε το κονταρι και τα εδωσε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα ρε μαλακ τωρα...ενταξει εσυ υποτιθεσαι βλεπεις μπαλλα εξω...σου αρεσουν αυτα τα καραγκιοζιλικια;ο αστερας παιζει μπαλλα ;ασχετα οτι ο εποπτης ειναι μαλακς και εχει δωσει δυιο οφσαιτ ανυπαρκτα αλλα ακινδυνα ,σχεδον στο κορνερ...
ειναι μαλακας...απο εκει και περα απο το πρωτο λεπτο πεφτουν χτυπανε διαμαρτυρονται...
σου αρεσεις αυτο το θεαμα ;με το χερι στην καρδια...
ασχετως οπαδικων προτιμησεων...μιλα τωρα παντελονατα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom