Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σκληρο γαμησι με 1-0 με την αντιπαλο να εχει 9 ευκαιριες για γκολ δεν το λες.
οχι ....αλλα σκληρη την πουτσα που εχεις φαει εσυ απο την επιλογη σου να εισαι κοντρα σε αυτην την ομαδα,τον θρυλο των γηπεδων το λες...ετσι; ελα πες αληθεια τωρα μεταξυ μας ειμαστε....εσυ ασχολεισαι με σχεδια απο φανελλες και εγω χυνω οποια μεγαλη φανελλα ευρωπαικη βρισκεται στο διαβα μου...
ελα παραδεξου...σκληρη η πουτανα η ζωη και πολλες πικρες αμα εισαι αντιολυμπιακος...δεν ειναι;;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σκληρό γαμήσι είναι λόγω φανέλας και αντιπάλου. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι σκληρό γαμήσι αν κερδίσω 4-0 τους Τράχωνες και είναι απλή νίκη που κέρδισα τη γιούβε 1-0? Ειλικρινά θέλω μια απάντηση
:headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εδώ θα τα χαλάσουμε, δες όλα μου τα ποστ και θα καταλάβεις. Αν και πολλοί άλλοι γάυροι εδω μέσα θα έχουν την ίδια άποψη μαζί μου. Το ότι υπάρχουν και φοβισμένοι γαύροι "αντικειμενικοί" το ξέρουμε, αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι.

Και κάτι άσχετο πέρα από την παράθεσή που έκανα.

Όταν είχαμε πάρει τον Κασάμι πολύ "προπονητές" και Ολυμπιακοί μάλιστα άρχισαν να λένε ότι είναι αργός και ότι δεν μας κάνει. Τότε σας έλεγα ότι το παλικάρι είναι λίρα εκατό. Μόνος μου τα έλεγα μόνος μου τα άκουγα.

Για τον Μιλιβόγεβιτς έχω να πώ πως το παλικάρι πραγματικά ιδρώνει για τον γαύρο. Τα χιλιόμετρα που κάνει μαρτυράνε πραγματικά την διάθεση και την πόρωσή του. Μεγάλο μπράβο.

Πραγματικά η ομάδα μας κάνει περήφανους !

Τώρα αν τα γατάκια είπαν την πρώτη φορά ατλέτικο κερατσινίου και τη γιούβε ότι Ρομπέρτο ξεκωλώθηκε, έχω να πώ τα εξής.
Πρώτον για να κερδίσουμε θα είναι λογικό να παίξουμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ή έστω να είμαστε πιο ουσιαστικοί.

Και όσο για τον Ρομπέρτο... Δεν κατάλαβα. Δώσαμε 6 μύρια για να τα τρώει? Είναι καλός παίκτης και τα πιάνει. Την ικανότητα γιατί την λέμε τύχη???
εχεις δικιο...δικια μου παραλειψη...σε ξεχασα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
και καταρχάς ρε μαλάκες... παίρνετε καυλί ασύστολο στο ουέφα, και ακόμα δεν έχει γεμίσει το στόμα σας με χύσι όταν εγώ κερδίζω την Γιουβέντους????

Εσείς χάσατε από μια τελευταία της Πορτογαλίας όταν εγώ γάμησα Μπενφίκα και μπορείτε και μιλάτε?

Κυριακή κοντή γιορτή πουτανάκια....

εμείς θα κερνάμε χύσι και εσείς θα πίνετε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ψευτη εδω εισαι? κυριακη βραδυ θα εισαι εδω? δευτερα?  :dancing:

Γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι την Κυριακή?

Πραγματικά δε θεωρώ το ματς ντέρμπυ. και ούτε θέλω να είμαι και δε μπορώ να είμαι μαζεμένος από τα περσινά. Όταν χρόνια τώρα τρώτε καυλί πως μπορείς και μιλάς?

Να εωρήσω ντέρμπι τι? Μια ομαδούλα που χάνει και από τον τελευταίο οποιουδήποτε παρακμιακού πρωταθλήματος? Ρε σοβαρευτείτε..

Η σιωπή είναι χρυσός.. σοβαρευτείτε και μη μιλάτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σκληρό γαμήσι είναι λόγω φανέλας και αντιπάλου. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι σκληρό γαμήσι αν κερδίσω 4-0 τους Τράχωνες και είναι απλή νίκη που κέρδισα τη γιούβε 1-0? Ειλικρινά θέλω μια απάντηση
Δηλαδη οταν κερδισε η ΑΕΚ την Μιλαν που την ιδια χρονια πηρε το Τσαμπιονς Λιγκ της εριξε σκληρο γαμησι τυπε;
Με τον σορεντινο να κανει 5-6 απιστευτες επεμβασεις,και να εχει κοιμηθει ο θεος ο διαολος και οτι αλλο ανωτερο υπαρχει;
Ο Ατρομητος ας πουμε του εριξε σκληρο γαμησι του ολυμπιακου; :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι την Κυριακή?

Πραγματικά δε θεωρώ το ματς ντέρμπυ. και ούτε θέλω να είμαι και δε μπορώ να είμαι μαζεμένος από τα περσινά. Όταν χρόνια τώρα τρώτε καυλί πως μπορείς και μιλάς?

Να εωρήσω ντέρμπι τι? Μια ομαδούλα που χάνει και από τον τελευταίο οποιουδήποτε παρακμιακού πρωταθλήματος? Ρε σοβαρευτείτε..

Η σιωπή είναι χρυσός.. σοβαρευτείτε και μη μιλάτε.

ΜΠΟΥΙ

ΔΩΝΗΣ

ΝΤΙΝΑΣ

Θα κόψουν γλώσσες την κυριακή ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!! :rockon: :rockon: :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δηλαδη οταν κερδισε η ΑΕΚ την Μιλαν που την ιδια χρονια πηρε το Τσαμπιονς Λιγκ της εριξε σκληρο γαμησι τυπε;
Με τον σορεντινο να κανει 5-6 απιστευτες επεμβασεις,και να εχει κοιμηθει ο θεος ο διαολος και οτι αλλο ανωτερο υπαρχει;
Ο Ατρομητος ας πουμε του εριξε σκληρο γαμησι του ολυμπιακου; :think:

Σε ένα εγχώριο πρωτάθλημα δε θα αναφερθώ. Γιατί οι ομάδες αναμετριούνται κάθε χρόνο από Χ φορές. Δεν είναι το ίδιο όταν η Μπάρτσα θα κερδίσει τη Ρεάλ 1-0 να λέμε για σκληρό γαμήσι.

Ότνα μιλάμε για ευρωπαικούς αγώνες ναι. Για αεκ -μίλαν που λες αν και δεν το θυμάμαι ναι το θεωρώ γαμήσι.

Όπως και το χθεσινό του γαύρου ! Ρε παιδιά θυμάστε τι λέγατε μια μέρα πρίν??? Όλοι σας. διπλό από το ημίχρονο λέγατε. Μην κάνετε κωλοτούμπες

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
κυριακη βραδυ θα εισαι εδω? δευτερα?  :dancing:
ναι πηγαινε να παρεις λιγο καθαρο αερα εβγαλε και αερακι να παρεις λιγο πανω σου σε καταλαβαινω πνιγεσαι και εδω θα ειμαι...παντα εδω ειμαι δεν ειμαι κολοτουμπας.... :rockon: :rockon: :boobies: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
και καταρχάς ρε μαλάκες... παίρνετε καυλί ασύστολο στο ουέφα, και ακόμα δεν έχει γεμίσει το στόμα σας με χύσι όταν εγώ κερδίζω την Γιουβέντους????

Εσείς χάσατε από μια τελευταία της Πορτογαλίας όταν εγώ γάμησα Μπενφίκα και μπορείτε και μιλάτε?

Κυριακή κοντή γιορτή πουτανάκια....

εμείς θα κερνάμε χύσι και εσείς θα πίνετε
:boobies: :boobies: :boobies: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
για τον τράκη, τον τουίτη, τους πικραμένους και τα πρόβατά..

ρε ειστε εντελως αγραμματοι και πιστευετε τον καθε ανιδεο καραμπουχεσα?
ο Ανελκα εχει παππου αλβανο και τον συγκεκριμενο πανηγυρισμο τον ειχε αφιερωσει στην αλβανικη καταγωγη του.
ελεος με την μαλακια του καθενος!
'Wikipedia' said
Anelka is the son of Marguerite and Jean-Philippe, both from Martinique, who emigrated to Metropolitan France in 1979. His Grandfather was from Albania this is one of the reasons he does the double headed eagle when he scores a goal. Anelka is sometimes named 'Abdul-Salam Bilal' by his friends, since he converted to Islam. He married on 1 April 2007.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εχεις δικιο...δικια μου παραλειψη...σε ξεχασα...
Πολλούς ξέχασες (και δεν εννοώ φυσικά την αφεντομουτσουνάρα μου).
Επειδή 3-4 πιτσιρικάδες και καλά "ολυμπιακοί" γράφουν τις μαλακίες τους και αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα και γκρινιάζουν διαρκώς και προβλέπουν συντριβές και λένε Πρόεδρε τα παντελόνιασες ή φύγε ή πούλα ή ο τάδε είναι παλτό κλπ κλπ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκφράζουν την πλειοψηφία των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ μας, ακόμα και στο παρόν θρεντ.
Αλλά θεωρώ ότι είναι άδικο να τσουβαλιάζεις στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω φλούφληδες όλους τους υγιείς Ολυμπιακούς του σαϊτ.
Με εκτίμηση

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε συ ντιμη ....επιτηδες το ειπε για να ξυπνησει τους παιχτες να μην πανε χαλαρη...για μαλακα τον εχεις τον ντρο;
τρεις κουταλιες της σουπας εχυσε σημερα...αλλα φυλαγεται μη φαει ψωλια...
τον περνας για κανα ριζι;

Δεκτό, αλλα φάνηκε σαν να υποτιμά την χτεσινή νίκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom