Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑ[/size][/move]Kαι θα φας δυο πουτσες ακομη απο το γνωριμο γαμια σου τη Γιουβεντους,
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑ[/size][/move]Kαι θα φας δυο πουτσες ακομη απο το γνωριμο γαμια σου τη Γιουβεντους,
Χριστιδη και που να ειχατε παιξει και μπαλα,να μην ειχε κανει 10 σωτηριες επεμβασεις ο ρομπερτο,να δω τι θα ελεγες.ρε η πουτσα που εφαγες σου βγηκε απο το λερυγγι...δεν μπορεις να κοιμηθεις ρε καριολη και εσυ κλαι ολα τα μουνια σα και σενα...
πουτανες που δεν εχετε αρχιδια μονο μαυρη ψυχη ζηλεια και φθονο...
σας γαμαει ο θρυλος και οτι υπαρχει σε κοκκινο...ειμαστε ρε μουνια οι εφιαλτες σας...
σας φταιει ο ενας ο αλλος τωρα σας ''φταιει'' ο ρομπερτο...
ρε σκουπιδι χυθηκες σημερα και θα χυθεις ακομα χιλιαδες φορες οσο θα ζεις αυτο το μιζερο πραγμα που ονομαζεις ζωη....
σε γαμαει ο κοκκαλης ο μαρινακης ο σαββας ο καραπαπας ο ακης το ουφακι ο ΤΑΚΑΡΟΣ ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ,εγω και ο
[move][size=90pt]ΡΟΜΠΕΡΤΟ[/size][/move]
Η ψωλη μας στο στομα του και τα χυσια μας στη μουρη του τυπε.κρυφτηκε στο λαγουμι του γιατι με το μπουρδελο που εχει για ομαδα θα φαει και αυριο πουτσα και δεν θα μιλαει.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ πουταναρα;
ΚΟΤΑΡΑ;ΣΗΜΕΡΑ δεν ΕΧΥΣΕς;
ΕΓΩ ΠΟΥΤΑΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ...
Ρε μαλακα πως θα κοιμηθεις αποψε;λειπει και η γκομενα ,σε εκανε κερατα ο τσουκαλας ολα τα κακα μαζεμενα σε ενα μαλακα...Χριστιδη και που να ειχατε παιξει και μπαλα,να μην ειχε κανει 10 σωτηριες επεμβασεις ο ρομπερτο,να δω τι θα ελεγες.
ρε συ ντιμη ....επιτηδες το ειπε για να ξυπνησει τους παιχτες να μην πανε χαλαρη...για μαλακα τον εχεις τον ντρο;για το ματς της κυριακής...
Ε ναι ρε μαν δεν θα κοιμηθω επειδη νικησε ο γαυροςΡε μαλακα πως θα κοιμηθεις αποψε;λειπει και η γκομενα ,σε εκανε κερατα ο τσουκαλας ολα τα κακα μαζεμενα σε ενα μαλακα...
μηπως ηρθε η ωρα να το κανεις σημερα ρε τυπε;
αυτοκτονα....just do it
νικησε ο γαυρος σου γαμησε ο τακαρος την γκομενα....ε θα ειναι δυσκολη η νυχτα οπως και να το κανουμε...δυσκολη και μεγαληΕ ναι ρε μαν δεν θα κοιμηθω επειδη νικησε ο γαυρος
Χριστιδη και που να ειχατε παιξει και μπαλα,να μην ειχε κανει 10 σωτηριες επεμβασεις ο ρομπερτο,να δω τι θα ελεγες.
ειδικα το τελευταιο...Σαν ονοματα απο συμμορία ακούγονται
Το διάβασα τώρα στο εξώφυλλο της Πράσινης. Λέει ότι ο πανυγυρισμός του Σκοπιανοαλβανού ( ) είναι το σήμα του αετού της Μεγάλης Αλβανίας και πρέπει ν απελαθεί
προσεχε το στομα σου.....ειναι γεματο ψωλοχυμα....ρουφα πουταναΠολλα χρονια , εννια μηνες πριν γεννηθεις πρεπει ναταν ;)
Sorry ρε τυπε αλλα τα θελει ο κωλος σου
Το διάβασα τώρα στο εξώφυλλο της Πράσινης. Λέει ότι ο πανυγυρισμός του Σκοπιανοαλβανού ( ) είναι το σήμα του αετού της Μεγάλης Αλβανίας και πρέπει ν απελαθεί
Πρέπει ν έχεις καταναλώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε λίγα λεπτά για να σκεφτείς κάτι τέτοιο.
Για τον Κασάμι τ έχω πει από Αύγουστο μήνα. Δύσκολα θα μείνει Ελλάδα. Είναι 22 ετών, ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος χαφ που έχει πατήσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ήρθε χωρίς φαμφάρες και πανυγυρισμούς του στυλ "Κασάμι, κασάμι για πάντα στο λιμάνι κτλπ" και κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Για τον Ρομπέρτο νομίζω τ έχω πει στο θρεντ της Εθνικής. Από τη στιγμή που αυτή το τέρμα της εθνικής είναι για τον πούτσο καβάλα, ας κάνει η ΕΠΟ μαζί με τη πολιτεία ενέργειες για να πολιτικογραφηθεί Έλληνας και να παίξει στην Εθνική (αν θέλει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και ο ίδιος, επίσης δε ξέρω αν έχει παίξει σε μικρές εθνικές της Ισπανίας).
Όπως και να το δούμε χωρίς οπαδικά γυαλιά είναι τεράστια νίκη του ΟΣΦΠ, ουσιαστικά ΑΝ καταφέρει να πάρει 4 βαθμούς στ επόμενα 3 ματς είναι στους 16 (πιθανώς να τα καταφέρει και με 3 ανάλογα τ αποτελέσματα).
Υ.Γ Ο Μίτσελ λογικά όταν ξεκινάει να καταρτίζει την 11άδα ξεκινά με σίγουρους 2. Ρομπέρτο Κασάμι
Υ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
Τι πλάκα ρε. Ο Μελισσαναρος θα πάρει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα σας κλείσει και τη κάνουλα, δε θα έχετε μαντήλι να του δώσετε για να φυσήξει τη μύτη του, ΤΣΑΜΠΑ θα τον πάρουμεΥ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
πλακα κανεις ετσι ? ζηλευεις......