Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε  η πουτσα που εφαγες σου βγηκε απο το λερυγγι...δεν μπορεις να κοιμηθεις ρε καριολη και εσυ κλαι ολα τα μουνια σα και σενα...
πουτανες που δεν εχετε αρχιδια μονο μαυρη ψυχη ζηλεια και φθονο...
σας γαμαει ο θρυλος και οτι υπαρχει σε κοκκινο...ειμαστε ρε μουνια οι εφιαλτες σας...
σας φταιει ο ενας ο αλλος τωρα σας ''φταιει'' ο ρομπερτο...
ρε σκουπιδι χυθηκες σημερα και θα χυθεις ακομα χιλιαδες φορες οσο θα ζεις αυτο το μιζερο πραγμα που ονομαζεις ζωη....
σε γαμαει ο κοκκαλης ο μαρινακης ο σαββας ο καραπαπας ο ακης το ουφακι ο ΤΑΚΑΡΟΣ ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ,εγω και ο
[move][size=90pt]ΡΟΜΠΕΡΤΟ[/size][/move]
Χριστιδη και που να ειχατε παιξει και μπαλα,να μην ειχε κανει 10 σωτηριες επεμβασεις ο ρομπερτο,να δω τι θα ελεγες. :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ πουταναρα;
ΚΟΤΑΡΑ;ΣΗΜΕΡΑ δεν ΕΧΥΣΕς;
ΕΓΩ ΠΟΥΤΑΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ...
Η ψωλη μας στο στομα του και τα χυσια μας στη μουρη του τυπε.κρυφτηκε στο λαγουμι του γιατι με το μπουρδελο που εχει για ομαδα θα φαει και αυριο πουτσα και δεν θα μιλαει.
Σκατα στα μουτρα του αρχιδη.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.275
Πόντοι
5.006
Και εμένα μου είχε πει θα βγει ο Έκτορας να κάνουμε κουβεντα που ειναι :think: συνέχισε Χρηστίδη το έργο σου ρίξε πράμα. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χριστιδη και που να ειχατε παιξει και μπαλα,να μην ειχε κανει 10 σωτηριες επεμβασεις ο ρομπερτο,να δω τι θα ελεγες. :2funny: :2funny:
Ρε μαλακα πως θα κοιμηθεις αποψε;λειπει και η γκομενα ,σε εκανε κερατα ο τσουκαλας ολα τα κακα μαζεμενα σε ενα μαλακα...
μηπως ηρθε η ωρα να το κανεις σημερα ρε τυπε;
αυτοκτονα....just do it  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για το ματς της κυριακής...
ρε συ ντιμη ....επιτηδες το ειπε για να ξυπνησει τους παιχτες να μην πανε χαλαρη...για μαλακα τον εχεις τον ντρο;
τρεις κουταλιες της σουπας εχυσε σημερα...αλλα φυλαγεται μη φαει ψωλια...
τον περνας για κανα ριζι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακα πως θα κοιμηθεις αποψε;λειπει και η γκομενα ,σε εκανε κερατα ο τσουκαλας ολα τα κακα μαζεμενα σε ενα μαλακα...
μηπως ηρθε η ωρα να το κανεις σημερα ρε τυπε;
αυτοκτονα....just do it  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Ε ναι ρε μαν δεν θα κοιμηθω επειδη νικησε ο γαυρος  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ε ναι ρε μαν δεν θα κοιμηθω επειδη νικησε ο γαυρος  :2funny:
νικησε ο γαυρος σου γαμησε ο τακαρος την γκομενα....ε θα ειναι δυσκολη η νυχτα οπως και να το κανουμε...δυσκολη και μεγαλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για οσες πουτανες ξεχνανε γρηγορα...
ο ρομπερτο δεν ειδε φως και μπηκε...
εσκασε ενα σκασμο λεφτα ο προεδρος και τον αγορασε...ναι μωρε αυτος ο ιδιος προεδρος που μικραινει την ομαδα και ξεπουλαει οσο οσο και του κανουν χαβαλε στα σοσιαλ κατι γατια σαν τον μαστερ και τον εκτορα τον πιρπιρη....
ναι αυτος που εχει χυσει μεσα σε μερικους μηνες καποια καφενεια....μπενφικα μαντσεστερ γιουναιτεντ γιουβεντους και αθλετικο μαδριτης...
αντε πουτανακια καλο ξενυχτι και παλεψτε να περασει η νυχτα ....
εγω εχυσα ομορφα και ωραια και χαλαρος παω να τουφιασω...εσεις παλεψτε με τους εφιαλτες σας ....
αχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εγω ειδα αποψε παικτες των δεκαδων εκατομμυριων να μην μπορουν να βγαλουν μια σεντρα να κοντρολαρουν την μπαλα σαν να εχουνε παρκινσον και να στελνουν τα φαουλ στον αλφα κενταυρο ολα τα αλλα με το Ρομπερτο ειναι να χαμε να λεγαμε...και να τα βαζανε κωλοφαρδα γκολ θα ηταν με τετοια αθλια αποδοση....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οπως και να χει αδελφια γαυροι συγχαρητηρια για την νικη και ευχομαι να φερετε και αλλους βαθμους στην χωρα μας  :headbang2: :headbang2:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• pegasus_LARGE_t_1041_106396890.JPG
    pegasus_LARGE_t_1041_106396890.JPG
    236,3 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το διάβασα τώρα στο εξώφυλλο της Πράσινης. Λέει ότι ο πανυγυρισμός του Σκοπιανοαλβανού (  :huh: :huh: :huh: :huh: ) είναι το σήμα του αετού της Μεγάλης Αλβανίας και πρέπει ν απελαθεί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πρέπει ν έχεις καταναλώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε λίγα λεπτά για να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

Για τον Κασάμι τ έχω πει από Αύγουστο μήνα. Δύσκολα θα μείνει Ελλάδα. Είναι 22 ετών, ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος χαφ που έχει πατήσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ήρθε χωρίς φαμφάρες και πανυγυρισμούς του στυλ "Κασάμι, κασάμι για πάντα στο λιμάνι κτλπ" και κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Για τον Ρομπέρτο νομίζω τ έχω πει στο θρεντ της Εθνικής. Από τη στιγμή που αυτή το τέρμα της εθνικής είναι για τον πούτσο καβάλα, ας κάνει η ΕΠΟ μαζί με τη πολιτεία ενέργειες για να πολιτικογραφηθεί Έλληνας και να παίξει στην Εθνική (αν θέλει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και ο ίδιος, επίσης δε ξέρω αν έχει παίξει σε μικρές εθνικές της Ισπανίας).
Όπως και να το δούμε χωρίς οπαδικά γυαλιά είναι τεράστια νίκη του ΟΣΦΠ, ουσιαστικά ΑΝ καταφέρει να πάρει 4 βαθμούς στ επόμενα 3 ματς είναι στους 16 (πιθανώς να τα καταφέρει και με 3 ανάλογα τ αποτελέσματα).

Υ.Γ Ο Μίτσελ λογικά όταν ξεκινάει να καταρτίζει την 11άδα ξεκινά με σίγουρους 2. Ρομπέρτο Κασάμι

Υ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

el diablo

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το διάβασα τώρα στο εξώφυλλο της Πράσινης. Λέει ότι ο πανυγυρισμός του Σκοπιανοαλβανού (  :huh: :huh: :huh: :huh: ) είναι το σήμα του αετού της Μεγάλης Αλβανίας και πρέπει ν απελαθεί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πρέπει ν έχεις καταναλώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε λίγα λεπτά για να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

Για τον Κασάμι τ έχω πει από Αύγουστο μήνα. Δύσκολα θα μείνει Ελλάδα. Είναι 22 ετών, ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος χαφ που έχει πατήσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ήρθε χωρίς φαμφάρες και πανυγυρισμούς του στυλ "Κασάμι, κασάμι για πάντα στο λιμάνι κτλπ" και κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Για τον Ρομπέρτο νομίζω τ έχω πει στο θρεντ της Εθνικής. Από τη στιγμή που αυτή το τέρμα της εθνικής είναι για τον πούτσο καβάλα, ας κάνει η ΕΠΟ μαζί με τη πολιτεία ενέργειες για να πολιτικογραφηθεί Έλληνας και να παίξει στην Εθνική (αν θέλει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και ο ίδιος, επίσης δε ξέρω αν έχει παίξει σε μικρές εθνικές της Ισπανίας).
Όπως και να το δούμε χωρίς οπαδικά γυαλιά είναι τεράστια νίκη του ΟΣΦΠ, ουσιαστικά ΑΝ καταφέρει να πάρει 4 βαθμούς στ επόμενα 3 ματς είναι στους 16 (πιθανώς να τα καταφέρει και με 3 ανάλογα τ αποτελέσματα).

Υ.Γ Ο Μίτσελ λογικά όταν ξεκινάει να καταρτίζει την 11άδα ξεκινά με σίγουρους 2. Ρομπέρτο Κασάμι

Υ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ   :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ 

πλακα  κανεις  ετσι ?  ζηλευεις...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαλημερα σε ολους
Πολυ ωραια η νικη χτες και αυτο το παληκαρι ο Ρομπερτο εχει μπει μεσα στη καρδια μας
Πρωτη φορα εχω τετοια καψα για το ντερμπι και περιμενω μαζι με τον Χρηστιδη να βγαλουμε τη συνθεση για τον κυριακατικο αγωνα
Νομιζω οτι πρεπει ν αφησει τον Μανιατη εκτος κατ αρχην και να βαλει τον Αφελαι
Ισως και ενα απο τα δυο αμυντικα χαφ και να μπει ο Φουστερ,δεν νομιζω οτι θα εκανα αλλες αλλαγες
Υ.Γ Ο Μαρινακης παλι τα εκανε μανταρα στις δηλωσεις αλλα ισως και να δικαιολογειται μετα απο το περσινο καζο αφου στη συνεχεια μας πηρε η κατηφορα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Υ.Γ Τώρα που ξανακοιτάω τον πανυγυρισμό του Κασάμι δε δείχνει τον αετο της Μεγάλης Αλβανίας" αλλά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ 

πλακα  κανεις  ετσι ?  ζηλευεις...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τι πλάκα ρε. Ο Μελισσαναρος θα πάρει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα σας κλείσει και τη κάνουλα, δε θα έχετε μαντήλι να του δώσετε για να φυσήξει τη μύτη του, ΤΣΑΜΠΑ θα τον πάρουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.275
Πόντοι
5.006
εκτορακο που εισαι αγορι μου ταξιδι εισαι ολλανδια... :grin: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories