Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε τι σε εχω προσβαλει τυπε για πες;Εδωσες μονος σου λινκ της σαβουρας στο μαμπα και ελεγες οτι περιμενεις να βγειτε ραντεβου;
Εγω σου φταιω που ηταν ετσι δηλαδη;
Higuita11.jpg

Ελεγες μονος σου την αλλη φορα οτι ειχες σπιτωσει 10 μερες μια ρωσσιδα και δεν καταλαβε οτι ησουν παντρεμενος και σε πηρε το μισο μπου στο ψιλο;
Εγω φταιω και σε αυτο;
Όσο αφορά ΑΥΤΟ το θέμα απ όσο μπορώ να ξέρω ΔΕΝ έλεγε ψέμματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όσο αφορά ΑΥΤΟ το θέμα απ όσο μπορώ να ξέρω ΔΕΝ έλεγε ψέμματα.
Συγνωμη ρε συ γρηγορη,αν ειναι καποιος παντρεμενος,δεν εχει καλλυντικα της γυναικας του στο μπανιο,δεν εχει ρουχα,δεν εχει φωτογραφιες,δεν εχει τιποτα,δεν εχει συγγενεις δηλαδη να κανουν επισκεψη,δεν εχει φιλους σαν ζευγαρι,δεν εχει γειτονες.Μην τρελαθουμε.Θα σπιτωσεις γυναικα για δεκα μερες,και δεν θα καταλαβει οτι εισαι παντρεμενος....Σε μια ωρα θα το εχει ανακαλυψει.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε συ γρηγορη,αν ειναι καποιος παντρεμενος,δεν εχει καλλυντικα της γυναικας του στο μπανιο,δεν εχει ρουχα,δεν εχει φωτογραφιες,δεν εχει τιποτα,δεν εχει συγγενεις δηλαδη να κανουν επισκεψη,δεν εχει φιλους σαν ζευγαρι,δεν εχει γειτονες.Μην τρελαθουμε.Θα σπιτωσεις γυναικα για δεκα μερες,και δεν θα καταλαβει οτι εισαι παντρεμενος....Σε μια ωρα θα το εχει ανακαλυψει.

Οταν  ρε  μαλακα  παντρευτεις  και  εχεις  και γκομενα....θα  σου  πω  τι  να  κανεις.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δυσκολο ειναι, προετοιμασια θελει, αλλα δεν ειναι ακατορθωτο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
οταν λεω εγω για σαμπρακους και δηματους...αυτοι κανουν οτι θελουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και πουλανε και τρελλα...φαγανε στο πιτς φυτιλι διαμαντακο και μητρογλου ....και βαζουν καρελη και μαθανασιαδη  :2funny: :2funny:
γαμημενη κοκκινη επο...
και που ειστε μαγκες...
ολοι λαιβ σπορ και σπορντευ...μη ξεχνιμαστε

Ακομα να χωνεψεις την ψωλια απο τα πιτσιρικια, ?
Στη παραγκα σου γρηγορα αρουρι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδη έχω υπάρξει όχι παντρεμένος αλλά συζούσα, όταν την έκανε η άλλη για τη μητέρα της στην άλλη άκρη της Ελλάδας έφερνα ένα Ουκρανεζάκι και του άλλαζα τη "ροδέλα". Καθόταν 3-4 μέρες. Τα πράγματα της άλλης στο πατάρι. Όσο για τους γείτονες, ε δε την πήγαινα από σπίτι σε σπίτι για να τη γνωρίσουν κιόλας. Και ΑΝ τύχαινε και μου χτυπούσε κανείς γείτονας τη πόρτα απλά δεν απαντούσα.
Στα συν του γεγονότος ότι το σπίτι ήταν καθαρό είναι ότι μ έβλεπε μερικές φορές που καθάριζα πχ τη κουζίνα και μου έλεγε "είσαι και νοικοκύρης". Βέβαια η Ουκρανέζα ερχόταν για να γαμηθεί και όχι για ν εγκατασταθεί. Α! Και όταν έφευγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σεντόνια, μαξιλάρια, καλύματα στο πλυντήριο.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Επειδη έχω υπάρξει όχι παντρεμένος αλλά συζούσα, όταν την έκανε η άλλη για τη μητέρα της στην άλλη άκρη της Ελλάδας έφερνα ένα Ουκρανεζάκι και του άλλαζα τη "ροδέλα". Καθόταν 3-4 μέρες. Τα πράγματα της άλλης στο πατάρι. Όσο για τους γείτονες, ε δε την πήγαινα από σπίτι σε σπίτι για να τη γνωρίσουν κιόλας. Και ΑΝ τύχαινε και μου χτυπούσε κανείς γείτονας τη πόρτα απλά δεν απαντούσα.
Στα συν του γεγονότος ότι το σπίτι ήταν καθαρό είναι ότι μ έβλεπε μερικές φορές που καθάριζα πχ τη κουζίνα και μου έλεγε "είσαι και νοικοκύρης". Βέβαια η Ουκρανέζα ερχόταν για να γαμηθεί και όχι για ν εγκατασταθεί. Α! Και όταν έφευγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σεντόνια, μαξιλάρια, καλύματα στο πλυντήριο.

Εγω  τη  συστησα........πηγαινα  πορτα - πορτα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγω  τη  συστησα........πηγαινα  πορτα - πορτα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Θα σε γαμήσω παλιοπούστη. Από τη δική μου πόρτα δεν την έφερες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Έλα να δώσουμε ραντεβού να κατεβάσουμε τα παντελόνια να σου δείξω εγώ  :grin: :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι να πούμε και εμείς οι παντρεμένοι με παιδιά!  :bottom: :blahblah1:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και φαντασου οτι αυτος ο τυπος εκανε κερατα τον μαστερ
Μαλλον εσας εχει κανει κεραταδες που τον εχετε θεο,Αυτος κυκλοφοραει με την 420i και εσυ παραδιδεις πιτσες με το παπι. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom