Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αλλαγή προπονητή τόσο νωρίς δεν είναι σωστή κίνηση, αν μια διοίκηση δεν πιστεύει έναν προπονητή σταματάει τη συνεργασία πριν την προετοιμασία και τον σχεδιασμό της χρονιάς αν πάλι τον πιστεύει οφείλει να τον στηρίξει όσο μπορεί
με τον μπαρτζώκα φαίνεται πως υπήρχε μια περίεργη σχέση με την διοίκηση, τους παίχτες και τον κόσμο. σαν σχέση ανοχής μου φαίνεται κυρίως λόγω του ευρωπαϊκου το 2013...

τεσπα δεν ξέρω πως θα πορευτεί ο οσφπ αλλά είναι μέσα στους 2 μεγάλους στόχους του

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και με break
Και χωρίς break
Kai με break στο break
Και με ξένους διαιτητές,
και με Έλληνες διαιτητές,
και με 3-2,
και με 3-1,
και με 3-0,
και με 2-3,
και με 1-3,
και με 0-3,
και με 30 πόντους στο ΣΕΦ
και με 30 πόντους στο ΟΑΚΑ
και με ένα πόντο
και με μισό πόντο
και με μειονέκτημα έδρας,
και με πλεονέκτημα έδρας,
και με κουρτίνες,
και χωρίς κουρτίνες,
και στη γκαρσονιέρα,
και στο εξοχικό,
και στην Ελλάδα
και στην Ευρώπη
και στην Αθήνα
και στον Πειραιά
και στο Ελληνικό
και στη Κρήτη
και στο Βερολίνο
και σε 2 διαστάσεις,
και σε ...3D,
και με Ζοτς,
και χωρίς Ζοτς,
και με Σπανουλη,
και χωρίς Σπανουλη,
και με Ξανθό,
και με Εβραίο,
και με "λαπτοπ"
και με Γιαννάκη
και με Μπαρτζωκα
και Δευτέρα,
και Τρίτη,
και Τετάρτη,
και Πέμπτη,
και Τσικνοπέμπτη,
και Παρασκευή,
και Σάββατο,
και Κυριακή,
και αργία,
και στο πρωτάθλημα,
και στο κύπελλο,
και στους 16,
και στο Final-4....
και σε γήπεδο ζούγκλα
και σε γήπεδο εκκλησία
και σε... άδειο γήπεδο
και σε 5ωρο παιχνίδι μεχρι τις 2 το βράδυ
και με περισσότερες βολες
και με λιγότερες βολές
και με άνοιξη
και με χειμώνα
και με ζέστη
και με κρύο
και με δραχμή
και με ευρώ
χωρίς μνημόνιο
και με μνημόνιο
και με κυβέρνηση Πασοκ
και με κυβέρνηση ΝΔ
και με συγκυβέρνηση Πασοκ και ΝΔ
KAI ME ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.
ΚΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
Ε ΠΑΙΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μάλλον το λάθος μου είναι πως μπαίνω σε διάλογο μαζί σου από τη στιγμή που δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο τι γράφει ο κάθε αθλητικογράφος...
εγώ πάτησα τα 2 link από περιέργεια και είδα ένα που αναφέρεται στο 2013 και στο F4 που πήρε ο οσφπ και το άλλο αναφέρεται στο χτεσινό ματς, στο ένα γράφει υπερ του οσφπ (λογικά αφού πήρε την κούπα άξια) και στο άλλο γράφει κατά του κόουτς αφού κατάφερε και έχασε το ματς

μάλλον κρατάς κάποιο αρχείο με το τι έχει γραφτεί και ψάχνεις να δεις τις κωλοτούμπες του τύπου, χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου...
μάλλον λοιπόν και σε σένα απευθύνονται αυτά τα άρθρα και μάλιστα πετυχαίνουν τον σκοπό τους αφού κάθεσαι και τα διαβάζεις και τα διαδίδεις σε άλλους...
ρε ντιμη ηρεμησε...ξερεις οτι σε παω...μην παρεξηγιεσαι μαζι μου...σαφως δεν καθομαι να παρακολουθω τον καθε μαλακα...τον αγνοουσα κιολας τον συγκεκριμενο γνησια μιλαω...σημερα τον εμαθα...απο το φεισμπουκ ρε ντιμη...ενας τυπος ειχε βαλει και τα δυο λινκ τα παλια και το σημερινο....λες να καθομαι να ψαχνω τον καθε μαλακα;;  :2funny:  :2funny:
απλα με παραξενευει που μια κλασσικη περιπτωση μαλακα σαλιαρη και κωλοτουμπα ΑΡΔ δεν φαινεται στα ματια σου σαν τετοια και προσπαθεις να τον ερμηνευσεις - δικαιολογησεις...
παντα φιλικα και χωρις διαθεση να σε πρσβαλλω...νομιζω το ξερεις ...σωστα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
O Mπαρτζώκας δεν φεύγει ότι και να λέτε εσείς  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στην τελικη ρε ντιμη επειδη με σκαλωσες και μενα τωρα πες μου τι δεν καταλαβαινεις;;
ο ιδιος δημοσιογραφος για τον ιδιο προπονητη και περιπου σχεδον την ιδια ομαδα την μια την ν ανεβαζει στα ουρανια και την αλλη την ριχνει στα ταρταρ...
την ΙΔΙΑ ομαδα τον ΙΔΙΟ κωουτς...
επειδη εχασαν ενα προημιτελικο κυπελλου...
αυτος ο δημοσιογραφος βιαστηκε ΜΙΑ ΦΟΡΑ (υπαρχουν τα λινκ) την ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (υπαρχουν τα λινκ) και τωρα ΞΑΝΑΒΙΑΖΕΤΑΙ να καταληξει σε συμπερασματα και χαρακτηρισμους ενω ακομη σχεδον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ...
αληθεια ρε ντιμη δεν θεωρεις οτι δεν εμαθε απο το παθημα του;δεν ειδες τις δακρυβρεχτες συγνωμες του που ζηταγε με την ουρα στα σκελια;
και τωρα τι κανει;
τα ΙΔΙΑ και μαλλον ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
αληθεια ....πες μου...τι προσπαθω να σου εξηγησω;  :think:
ειναι τοσο μα τοσο απλο...ελεος ρε ντιμη...αληθεια τωρα ...ελεος ...
ειναι καλσικη περιπτωση αλητη ρουφιανου σαλιαρη κωλοτουμπα...
πες ενα γαμημενο ναι να ληξει η ''πολιορκια''  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε ντιμη ηρεμησε...ξερεις οτι σε παω...μην παρεξηγιεσαι μαζι μου...σαφως δεν καθομαι να παρακολουθω τον καθε μαλακα...τον αγνοουσα κιολας τον συγκεκριμενο γνησια μιλαω...σημερα τον εμαθα...απο το φεισμπουκ ρε ντιμη...ενας τυπος ειχε βαλει και τα δυο λινκ τα παλια και το σημερινο....λες να καθομαι να ψαχνω τον καθε μαλακα;;  :2funny:  :2funny:
απλα με παραξενευει που μια κλασσικη περιπτωση μαλακα σαλιαρη και κωλοτουμπα ΑΡΔ δεν φαινεται στα ματια σου σαν τετοια και προσπαθεις να τον ερμηνευσεις - δικαιολογησεις...
παντα φιλικα και χωρις διαθεση να σε πρσβαλλω...νομιζω το ξερεις ...σωστα;

δεν δικαιολογώ τον δημοσιογράφο ρε συ, ελάχιστους παίρνω στα σοβαρά το 90% των άρθρων είναι μαλακίες να περνάει η ώρα... και εννοείται με κωλοτούμπες...
όλα καλά...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
O Mπαρτζώκας δεν φεύγει ότι και να λέτε εσείς  ;)
τυπε ρεντ...ξερω οτι εισαι αλανι και γαυραρος ασχετα αν πολλες φορες μας φτιαχνεις ολους με πρωτο και καλυτερο εμενα...
ενταξει ειναι αυτο το στυλ σου οκ...
απο εκει και περα...θεωρω αδικο τον τροπο που φευγει ο μπαρτζω απο τον θρυλο...πραγματικα...
αλλα η ζωη ετσι ειναι ,πολλες φορες φορτωνεσαι και ευθυνες αλλων και πορευεσαι με αυτες...
δεν τον αγιοποιω...καθε αλλο...σαφως ειναι πολλα τα λαθη του αλλα στην τελικη ποιος ειναι αλανθαστος;;
παντως ειναι ενας απο μας και σαν τετοιος πρεπει να μεινει στις καρδιες μας...
ενας γαυρος μαχητης στο γαμημενο πρασινο σαπιο μπασκετικο κατεστημενο του βαζελακοπουλου και του ''επισκεπτη της νυχτας'' πρεζακια (φανταζομαι να ελεγε τετοιες κουβεντες ο μαρινακης αραγε ποιος θα ασχολιοτανε με το αγωνιστικο ,αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα )
ακομα και χτες (δεν ειναι δικαιολογια) ολοι μας ελεγαν για την αδυναμια του σιχαμενου στη θεση 5 και εγω ειδα οτι παρα την υπεροπλια μου εκει (βασει αυτων που λεγανε οι ιδιοι οι ''ειδικοι'' ) το μοναδικο τους πενταρι υπεπεσε σε 1 φαουλ...
ναι σε να ουσιαστικα μιας και απο τα 3 που τον χρεωσαν τα 2 ηταν επιλογη του για να κοψει αντεπιθεσεις...θελω να πω ολοι οσοι μπακαλιστικα μας εχουν ζαλισει με τις καρτες του ΚΩΣΤΑΡΑ ΜΑΝΩΛΑ (που δηθεν δεν επαιρνε) που ειναι τωρα να ασχοληθουν και να εξηγησουν πως εμας μπατιστα υην εβγαλε με ΕΝΑ μονο φαουλ απεναντι στην (κατα δικη τους ομολογια) πληρεστερη φροντλαιν του θρυλου;;
για να μη πλατιαζω...δεν φταιει για χτες ο μπαρτζωκας (ισως μονο για την εμμονη του στην χρησιμοποιηση του κακου πριντεζη) ...η μαλλον δεν φταιει τοσο ωστε να του παρουν το κεφαλι...
προσωπικα δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ αυτα που προσφερε ,εννοω την κατακτηση της ευρωλιγκας για δευτερη συνεχομενη φορα και το οτι δεν δισταζε να τα χωνει στην πρασινη παραγκα του μπασκετ....οπου μαλλον αυτο ηταν και το λαθος του μιας και η συγκεκριμενη παραγκα φυλασσεται απο ΑΡΔ...
και ως γνωστον με αυτους καλυτερα να μην τα βαζεις...
γιωργαρε μπαρτζωκα σε ευχαριστουμε ,εισαι παλληκαρι,εισαι ενας απο εμας...
καλη σου τυχη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν δικαιολογώ τον δημοσιογράφο ρε συ, ελάχιστους παίρνω στα σοβαρά το 90% των άρθρων είναι μαλακίες να περνάει η ώρα... και εννοείται με κωλοτούμπες...
όλα καλά...
;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ άκουσα ότι θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Γιαννάκης τύπε

E48355040F236EACECAF3D97F76E3D68.jpg

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
στην τελικη ρε ντιμη επειδη με σκαλωσες και μενα τωρα πες μου τι δεν καταλαβαινεις;;
ο ιδιος δημοσιογραφος για τον ιδιο προπονητη και περιπου σχεδον την ιδια ομαδα την μια την ν ανεβαζει στα ουρανια και την αλλη την ριχνει στα ταρταρ...
την ΙΔΙΑ ομαδα τον ΙΔΙΟ κωουτς...
επειδη εχασαν ενα προημιτελικο κυπελλου...
αυτος ο δημοσιογραφος βιαστηκε ΜΙΑ ΦΟΡΑ (υπαρχουν τα λινκ) την ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (υπαρχουν τα λινκ) και τωρα ΞΑΝΑΒΙΑΖΕΤΑΙ να καταληξει σε συμπερασματα και χαρακτηρισμους ενω ακομη σχεδον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ...
αληθεια ρε ντιμη δεν θεωρεις οτι δεν εμαθε απο το παθημα του;δεν ειδες τις δακρυβρεχτες συγνωμες του που ζηταγε με την ουρα στα σκελια;
και τωρα τι κανει;
τα ΙΔΙΑ και μαλλον ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
αληθεια ....πες μου...τι προσπαθω να σου εξηγησω;  :think:
ειναι τοσο μα τοσο απλο...ελεος ρε ντιμη...αληθεια τωρα ...ελεος ...
ειναι καλσικη περιπτωση αλητη ρουφιανου σαλιαρη κωλοτουμπα...
πες ενα γαμημενο ναι να ληξει η ''πολιορκια''  :grin:

μόλις περιέγραψες το 90% της αθλητικής δημοσιογραφίας... το να δίνεις σημασία και να αναλώνεσαι στο να βρίσκεις τα παλιά άρθρα ενός δημοσιογράφου σε κάνει μέρος του παιχνιδιού... το κάνεις και εσύ πολλές φορές με τις αναφορές σου σε site...
εγώ νομίζω πως στην προσπάθεια του κάθε δημοσιογράφος να πάρει το κλικ ανάγνωσης είναι διατεθιμένος να γράψει όποια μαλακία του έρθει... και μην ξεχνάς πως τα κλικ είναι μετρήσιμα και πιθανόν να παίζεται το ψωμί του...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μόλις περιέγραψες το 90% της αθλητικής δημοσιογραφίας... το να δίνεις σημασία και να αναλώνεσαι στο να βρίσκεις τα παλιά άρθρα ενός δημοσιογράφου σε κάνει μέρος του παιχνιδιού... το κάνεις και εσύ πολλές φορές με τις αναφορές σου σε site...
ρε ντιμη σου ΞΑΝΑλεω ουτε καν τον ηξερα αυτον...πως αναλωνομαι;ενας τυπος στο φεις τα ειχε τα λινκ...ενα απλο κοπυ πειστ εκανα...ξεκολλα ,μην φανταζεσαι ολη τη μερα χαλιεμαι με τον καθε πιπα...αφου ξερεις τωρα με το φεις ολα στο πιατο τα βρισκεις  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πραγματικά δεν ξέρω για ποιό λόγο ο γιαννάκης είχε χάσει τον έλεγχο της ομάδας τότε
αποκαθηλωση απο το πρασινο κατεστημενο;ΑΡΔ;οτι κατεβηκαν οι φωτο του απο το οακα;οτι ητανε περσονα νον γκρατα για το συστημα με το που ηρθε σε μενα;φαντασια μου;μπορει....αλλα πολεμηθηκε πολυ...και μην μου πεις απο τους ιδιους τους γαυρους...το ξερω...αλλα εχω ηδη απαντησει...ΑΡΔ !!!
αυτα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε ντιμη σου ΞΑΝΑλεω ουτε καν τον ηξερα αυτον...πως αναλωνομαι;ενας τυπος στο φεις τα ειχε τα λινκ...ενα απλο κοπυ πειστ εκανα...ξεκολλα ,μην φανταζεσαι ολη τη μερα χαλιεμαι με τον καθε πιπα...αφου ξερεις τωρα με το φεις ολα στο πιατο τα βρισκεις  :grin:

για το συγκεκριμένο οκ, αλλά και εσύ πολλές φορές βάζεις διάφορα link μόνο για το κράξιμο...
μην το παίρνεις προσωπικά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αποκαθηλωση απο το πρασινο κατεστημενο;ΑΡΔ;οτι κατεβηκαν οι φωτο του απο το οακα;οτι ητανε περσονα νον γκρατα για το συστημα με το που ηρθε σε μενα;φαντασια μου;μπορει....αλλα πολεμηθηκε πολυ...και μην μου πεις απο τους ιδιους τους γαυρους...το ξερω...αλλα εχω ηδη απαντησει...ΑΡΔ !!!
αυτα...

εγώ αναφέρομαι στον έλεγχο της ομάδας του οσφπ... αυτό που λες εσύ είναι άλλο πράγμα...

άσχετο: το ΑΡΔ τι είναι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ντιμη...ξερω οτι αγαπας την ομαδα σου και καλα κανεις...ξερω οτι δεν θα δεχτεις αυτα που θα πω...αλλα επισης ξερω οτι λεω την αληθεια και οτι καπου βαθεια μεσα σου και συ το γνωριζεις...
αν λεω αν ο βαγγελης μαρινακης ειχε κανει και πει τα μισα απο οσα ο πρεζος ξερεις οτι το λιγοτερο θα εσπαγε πετρες στην αριζονα...
φανταζεσαι να εσκαγε με μπραβοπουλα και να βριζει .να υποσχεται στα ισα επισκεψεις (την ωρα που εχουν ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ σωστα;  ) να κανει ντου στα ενδοτερα εντος εκτος και επι τα αυτα ,κλπ κλλπ
εδω μια επισκεψουλα εκανε στον τελικο του κυπελλου με τα στρακια απο αρκαδια μερια και ακομα απολογειται σε εισαγγελεις...φανταζεσαι σε ντερμπυ με σενα να τους βριζει και να υποσχεται βιζιτες;
φανταζεσαι αντιδραση απο σμπρακους και μπραουδακηδες και δηματους;  :2funny:
ελα τωρα πες αληθεια... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγώ αναφέρομαι στον έλεγχο της ομάδας του οσφπ... αυτό που λες εσύ είναι άλλο πράγμα...

άσχετο: το ΑΡΔ τι είναι;
εχω καταλαβει μια χαρα τι ειπες...
χασιμο του ελεγχου εχει οποιος αμφισβητειται...οποιανου τα λαθη διογκωνονται...οποιοανου δινεται βορα στις ορεξεις του πληθους...
ΑΡΔ σημαινει αρχιδια ρουφιανοι δημοσιογραφοι....
ξαναλεω...
γιαννακης-περσονα νον γκρατα για συστημα -στοχοποηση-ΑΡΔ-φυγε ουστ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom