Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ χρηστίδη τι σχέση έχουν τα 2 link;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας, με Τόμιτς την Κυριακή
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπέβαλε την παραίτησή του, η διοίκηση την έκανε δεκτή και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του. Με τον Απόλλωνα Πάτρας θα κοουτσάρει ο Μίλαν Τόμιτς. :sunglasses:

τον επομενο να τον τεσταρετε στην αντοχη στα θριλερ. κλειστε τον σε δωματιο και βαλτε να βλεπει παιχνιδια του μπαμπουλα ΠΑΟ. να δειτε εαν κανει τσισακια του ή τρεμει.
αντε σας δινουμε και ετοιμη τροφη να μαθαινετε μπαλα μπας και εχει ενδιαφερον

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.098
Πόντοι
5.006
τον επομενο να τον τεσταρετε στην αντοχη στα θριλερ. κλειστε τον σε δωματιο και βαλτε να βλεπει παιχνιδια του μπαμπουλα ΠΑΟ. να δειτε εαν κανει τσισακια του ή τρεμει.
αντε σας δινουμε και ετοιμη τροφη να μαθαινετε μπαλα μπας και εχει ενδιαφερον
καλα εκτορακο μην ανοιγεσαι τοσο πολυ...θα τα δουμε ολα στη πορεια τα ειπαμε χθες εξαλλου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα εκτορακο μην ανοιγεσαι τοσο πολυ...θα τα δουμε ολα στη πορεια τα ειπαμε χθες εξαλλου...

γιατι ανοιγομαι ρε τυπε? το τωρα και το χτες συζηταμε και η πικρη πραγματικοτητα ειναι σεξ αιμα και κλαμα γαβρικο. εσεις ανοιγεστε με τα ΘΑ και τα μελλουμενα. κατσε να ερθουν και τα ξαναλεμε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.098
Πόντοι
5.006
γιατι ανοιγομαι ρε τυπε? το τωρα και το χτες συζηταμε και η πικρη πραγματικοτητα ειναι σεξ αιμα και κλαμα γαβρικο. εσεις ανοιγεστε με τα ΘΑ και τα μελλουμενα. κατσε να ερθουν και τα ξαναλεμε.
σου ειπα μπραβο χθες κερδισατε νταηλικι και ελεγες τα δικα σου στο ποστ μου δεν ειπα κατι..λεω σημερα για το προπονητη μας και πεταγεσαι και λες την εξυπναδα σου παλι...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ο μπαρτζωκας ειναι ο μαλακας της ομαδας.παντα αυτος ηταν.οι κινησεις του οι μεταγραφες τους ηταν ολες αστειες.ακομα και στη περιπτωση του Λοτζεσκι που κατεφερε και πηρε ενα παικτη της προκοπης αντι να κανει επιθετικα πλανα πανω του προσπαθει να τον παραγκωνισει για να εχει ο Σπανουλης 2/10 σε καθε παιχνιδι.

Ρε φίλε δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.

Οι μεταγραφές πέρυσι ήταν αστείες. Η ιστορία με Σερμαντίνι πραγματικά ανέκδοτο.

Και όντως του βγήκε ο Ντάνστον και ο Λοτζέσκι σαν μπόμπερ. Αντί να τον εκμεταλευτεί και να δουλέψει το σύστημα πάνω του επιμένουμε στον μαλάκα τον Σπανούλη. το 2/10 που είπες είναι πολύ καλό νούμερο για ΟΑΚΑ..

Πέρυσι όταν φώναζε "δεν ακούω" στο τέλος του ματς, είναι για να γελάς. Τι να το κάνω ένα ασήμαντο ματς που ούτως ή άλλως περνάγαμε, μπροστά σε τόσες μαλακίες ΚΡΙΣΙΜΕΣ που έχει κάνει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σου ειπα μπραβο χθες κερδισατε νταηλικι και ελεγες τα δικα σου στο ποστ μου δεν ειπα κατι..λεω σημερα για το προπονητη μας και πεταγεσαι και λες την εξυπναδα σου παλι...

νταξει δε θα τα χαλασουμε τωρα. εγω χαιρομαι που κλαιει ο χρηστιδης  :dancing:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πιστεύω η παραίτηση Μπαρτζώκα είναι κάτι θετικό. Αλλά έπρεπε να γίνει από πέρσι. Να ξεκινήσει η νέα χρονιά με άλλον κόουτς και διαφορετικό σχεδιασμό. Δηλαδή αν η ομάδα κέρδιζε επειδη στην τελευταία επίθεση έρχονταν αλλιώς τα πράγματα, θα ήταν όλα καλά? Θα είχε κοουτσάρει καλά ο Μπαρτζώκας, αν κέρδιζε στον πόντο αυτόν τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ????????
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι υπάρχει βαρύ κλίμα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επανέλθει η ψυχολογία των παιχτών και δεν εννοώ για την Ευρώπη. Εκεί θα βρουν τον δρόμο τους. Αλλά δεν βλέπω να μπορούν αυτά τα παιδιά να νικήσουν την πράσινη φανέλα. Με Γκιστ κι έναν καλό ψηλό ακόμα ο ΠΑΟ θα μας έχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ όταν θα κρίνεται το πρωτάθλημα. Οι ψηλοί είναι μετριότατοι. Ντάνστον και Χάντερ, φιλότιμοι αλλά έχουν πιάσει ταβάνι και το ταβάνι τους  είναι χαμηλό. Ο Πρίντεζης δεν βλέπω να βγάζει την χρονιά αλώβητος. Πόδια, μέσες κλπ χρόνια προβλήματα θα τον ταλαιπωρήσουν και θα τον κρατάνε εκτός καλού ρυθμού. Ο Πέτγουεϊ είναι η χειρότερη παραμονή στην ομάδα. Παίχτης μονοδιάστατος στην επίθεση, άθλιος αμυντικά με ανύπαρκτο ριμπάουντ και το κυριότερο με άχυρα στο κεφάλι και αντιδράσεις 12χρονου. Ο τύπος είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Επίσης, οι Σλούκας-Μάντζαρης που τόση εμπιστοσύνη και ευκαιρίες τους έχουν δοθεί, έχουν επίσης πιάσει ταβάνι και δυστυχώς αυτό είναι η μετριότητα. Δεν έπιασε η επένδυση σε νέα ταλέντα από την Ελλάδα. Τα ίδια κι ο Κατσίβελης(και χειρότερα) και ο άλλος ο πιτσιρίκος ο Κύπριος ο Χριστοδούλου, δεν μου έχει δείξει τρομερά πράγματα. Μία από τα ίδια. Δεν είναι και κάνα ξεχωριστό ταλέντο. Ο μόνος που πραγματικά τον πιστεύω είναι ο Παπαπέτρου, αλλά με τέτοια ατυχία που έχει αυτό το παιδί, βλέπω να γίνεται ένας νέος Βασιλόπουλος. Με άλλα λόγια, δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την ομάδα φέτος.Ούτε για Πρωτάθλημα, ούτε για φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας και δυστυχώς το Κύπελλο, που θα μπορούσε λιγάκι να απαλύνει την κατάσταση, πάει στράφι κι αυτό.
Περιμένω να με βγάλουν ψεύτη. Εδώ θα είμαστε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
νταξει δε θα τα χαλασουμε τωρα. εγω χαιρομαι που κλαιει ο χρηστιδης  :dancing:
χαχαχαχαχ...ξερω ρε πουστρα οτι πολλες πουστρες απο δω εχετε ψυχολογικα μαζι μου...τεζα λεμε...εσυ εχεις μπαλλακια (λεμε και καμμια μαλακια ) και το ομολογεις...
αλλλα ρε αθρωπακι...χαιρεσαι με τις λυπες μου και λυπασαι με τις χαρες μου...
ποσο δυστυχια εχεις αφου οι χαρες μου ειναι απειρως περισσοτερες;;
μαλακα νουμερο...τωρα δικαιολογημενα γελας...οντως εχω σκασει...εχασα ενα καλαθι απο τον ''εξαστερο'' μεσα στο οακα σε νεκρο χρονο...
τεραστια αποτυχια δικια μου και θριαμβος δικος σου...
το παραδεχομαι...εγω κλαιω και εσυ γελας...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.098
Πόντοι
5.006
τα εισητηρια με γιουβεντους ποτε βγαινουν online???? :think: :think: :think: :think: :think:
Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και ο κόσμος για το παιχνίδι με την Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, η οποία ξεκινάει από τις 10 το πρωί της Τρίτης 14 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στην JUVENTUS που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 22/10/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25, από την Τρίτη 14/10/14 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet () για τις θύρες 02, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 22 από τη Δευτέρα 13/10/14 από τις 11:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 45€, 55€, 65€, 75€, 225€ (VIP) & 300€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet ().

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ρε συ αλλά αναφέρεται σε 2 διαφορετικά γεγονότα...
ρε ντιμη ...παρακολουθα καλα λεμε...κραζει τον γαυρο μια ,σηκωνει την κουπα δυο την ευρωπαικη αρχιζει τα σαλια και τις συγνωμες...και ''Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ'' και ''ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ'' κλπ κλπ...
και καπακι χανει τωρα ο γαυρος τον προημιτελικο για το ''κυπελλακι'' και αμεσως ''ΧΑΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ''
ελεος τι δεν καταλαβαινεις ;;μαλακας καραγκιοζης γλοιωδης κωλοτουμπας...αμα παρουμε κανενα πρωταθλημα λκια παμε κανενα φαιναλ φορ παλι για παλληκαρια θα μιλαει...
καταλαβες κατι;
και εν πασει η περιπτωσει ρε ντιμη αν δεν αντιλαμβανεσαι το γελοιο του πραγματαος τοτε συγχωρεσε με αλλα μαλλον σε καποιους σαν και σενα απευθυνεται...
ξανα σορρυ αλλα τι αλλο να πω;  :think:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τον φαγατε τον coach.εφυγε ο μπαρτζωκας.πολυ ασχημο το τελος του μοναδικου Ελληνα που πηρε ευρωλιγκα.Εγω παντως αδερφια πιστευω οτι δεν του αξιζε τετοιο τελος.Καλη επιτυχια Μπατρζι.Ειμαι σιγουρος οτι θα παει καλα στο εξωτερικο.Ειναι σιγουρο οτι θα βρει συμβολαιο σε καλη ομαδα να δουλεψει ηρεμος.Κριμα που ειχε αυτο το τελος.να δουμε τωρα ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ντιμη για να βοηθησω αλλο λιγο μιας και εισαι αδεφος...
αυτα που θελω να συγκρινει καποιος ,οι εκφρασεις που χρησιμοποιει και γινεται ρομπα τις εχω κανει κοπυ πειστ ετσι και αλλοιως...
τα λινκ ειναι απλα οι πηγες...αυτα που θελω ,οι χαρακτηρισμοι ,ο μπαρτζωκας και τα παλληκαρια του ,και μετα τα ΄΄χαθηκε η χρονια'' πριν αυτη καλα καλα ξεκινησει (μαλακια στην οποια εχει ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ  ΚΑΙ ζηταγε συγνωμες)
μπορεις να τα διαβασειςστο ποστ...
δεν μπορω να βοηθησω παραπανω...αν δεν το'πιασες...ψαξου  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον φαγατε τον coach.εφυγε ο μπαρτζωκας.πολυ ασχημο το τελος του μοναδικου Ελληνα που πηρε ευρωλιγκα.Εγω παντως αδερφια πιστευω οτι δεν του αξιζε τετοιο τελος.Καλη επιτυχια Μπατρζι.Ειμαι σιγουρος οτι θα παει καλα στο εξωτερικο.Ειναι σιγουρο οτι θα βρει συμβολαιο σε καλη ομαδα να δουλεψει ηρεμος.Κριμα που ειχε αυτο το τελος.να δουμε τωρα ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης...
συμφωνω στο οτι δεν εχει το τεραστιο μεριδιο ευθυνης που του κοστολογουν...σαφως εχει κανει λαθη αλλα χτες (κατα δηλωση σλουκα) ωρυοταν να γινει φαουλ που καν δεν θα εστελνε σε βολες τον πουστη και σιχαμενο και οι παιχτες κοιταγαν τον διαμαντιδη στα ματια...
αλλα οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη καποιοι θελουν αιμα ,αν θες να τους εχεις μαζι σου πρεπει να τους το δωσεις...
τι ηθελε ο κοσμος;εξιλαστηριο θυμα....ενα κεφαλι πανω σε ενα δισκο...ε οκ...το εχει...
αυτα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε ντιμη ...παρακολουθα καλα λεμε...κραζει τον γαυρο μια ,σηκωνει την κουπα δυο την ευρωπαικη αρχιζει τα σαλια και τις συγνωμες...και ''Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ'' και ''ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ'' κλπ κλπ...
και καπακι χανει τωρα ο γαυρος τον προημιτελικο για το ''κυπελλακι'' και αμεσως ''ΧΑΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ''
ελεος τι δεν καταλαβαινεις ;;μαλακας καραγκιοζης γλοιωδης κωλοτουμπας...αμα παρουμε κανενα πρωταθλημα λκια παμε κανενα φαιναλ φορ παλι για παλληκαρια θα μιλαει...
καταλαβες κατι;
και εν πασει η περιπτωσει ρε ντιμη αν δεν αντιλαμβανεσαι το γελοιο του πραγματαος τοτε συγχωρεσε με αλλα μαλλον σε καποιους σαν και σενα απευθυνεται...
ξανα σορρυ αλλα τι αλλο να πω;  :think:

μάλλον το λάθος μου είναι πως μπαίνω σε διάλογο μαζί σου από τη στιγμή που δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο τι γράφει ο κάθε αθλητικογράφος...
εγώ πάτησα τα 2 link από περιέργεια και είδα ένα που αναφέρεται στο 2013 και στο F4 που πήρε ο οσφπ και το άλλο αναφέρεται στο χτεσινό ματς, στο ένα γράφει υπερ του οσφπ (λογικά αφού πήρε την κούπα άξια) και στο άλλο γράφει κατά του κόουτς αφού κατάφερε και έχασε το ματς

μάλλον κρατάς κάποιο αρχείο με το τι έχει γραφτεί και ψάχνεις να δεις τις κωλοτούμπες του τύπου, χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου...
μάλλον λοιπόν και σε σένα απευθύνονται αυτά τα άρθρα και μάλιστα πετυχαίνουν τον σκοπό τους αφού κάθεσαι και τα διαβάζεις και τα διαδίδεις σε άλλους...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και ντιμη για να βοηθησω αλλο λιγο μιας και εισαι αδεφος...
αυτα που θελω να συγκρινει καποιος ,οι εκφρασεις που χρησιμοποιει και γινεται ρομπα τις εχω κανει κοπυ πειστ ετσι και αλλοιως...
τα λινκ ειναι απλα οι πηγες...αυτα που θελω ,οι χαρακτηρισμοι ,ο μπαρτζωκας και τα παλληκαρια του ,και μετα τα ΄΄χαθηκε η χρονια'' πριν αυτη καλα καλα ξεκινησει (μαλακια στην οποια εχει ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ  ΚΑΙ ζηταγε συγνωμες)
μπορεις να τα διαβασειςστο ποστ...
δεν μπορω να βοηθησω παραπανω...αν δεν το'πιασες...ψαξου  :grin:

σου απάντησα πιο πάνω...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Η παραίτηση ήρθε με μία χρονιά καθυστέρηση και μετά από ένα χαμένο παιχνίδι που το 'χαμε σχεδόν κερδισμένο.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω στο οτι δεν εχει το τεραστιο μεριδιο ευθυνης που του κοστολογουν...σαφως εχει κανει λαθη αλλα χτες (κατα δηλωση σλουκα) ωρυοταν να γινει φαουλ που καν δεν θα εστελνε σε βολες τον πουστη και σιχαμενο και οι παιχτες κοιταγαν τον διαμαντιδη στα ματια...
αλλα οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη καποιοι θελουν αιμα ,αν θες να τους εχεις μαζι σου πρεπει να τους το δωσεις...
τι ηθελε ο κοσμος;εξιλαστηριο θυμα....ενα κεφαλι πανω σε ενα δισκο...ε οκ...το εχει...
αυτα...
δυστυχως αδερφε ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.εγω στο μονο που του καταλογιζω ειναι τα παιχνιδια με τον παο.ειχαμε και φυσικα εχουμε καλυτερη ομαδα αλλα απετυχε να το δειξει μεσα στο γηπεδο,μην μπορωντας να αντιμετωπισει το μονοδιαστατο παιχνιδι του παο.επισης,ενα ακομα πραγμα που πιστευω οτι δεν εκανε σωστα ειναι να εξελιξει τους Ελληνες παιχτες μας.μαντζαρης και σλουκας παρ ολο που ξεκινησαν ανεπαναληπτα με δυο ευρωλιγκες,δεν ειχαν το boost που επρεπε ωστε να εκτοξευτουν και να γινουν τοπ παιχτες.βεβαια ακομα ειναι πολυ μικροι ηλικιακα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουν να πετανε στα σκουπιδια χρονιες για την εξελιξη τους.
Κριμα γιατι θα φαει πολυ κραξιμο και ειρωνια που δεν το αξιζει.Οπως και να εχει εγω τον ευχαριστω για τις ευτυχυσμενες στιγμες που μου χαρισε στο λονδινο(οπως πιστωνεται τωρα την αποτυχια με το κεφαλι του,ετσι και τοτε χρεωθηκε την επιτυχια του λονδινου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom