Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακες πανηγυρτζηδες....ελεος...τι τις θελετε τις μαγκιες και τα φαβορι και τις μαλακιες;;
συνδρομο σπανουλη.............................χυστιδη κανε Α το στοματακι καθοτι
[move][size=70pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ [/size][/move]
30 € στο λαιβ στο 1,33 για να παρω 10.πω πω ανατροπη
υ.γ. ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
ρε μαλακες πανηγυρτζηδες....ελεος...τι τις θελετε τις μαγκιες και τα φαβορι και τις μαλακιες;;
πριντεζης mvp
παντως γινανε παλι πινελιες απο τους γκρι...ετσι απο συνηθεια....
το να ειμαι πραγματικα ανετος περναει απο το φτωχο σου μυαλο;;το πως αντιμετωπιζω τα ματς και τι λεω ΠΡΙΝ τα ματς περναει απο το νου σου;πολυ με φτιαχνει καθε φορα που τρως πουτσα και βαζεις παντα αυτα τα πικραμενα γελακια να το παιξεις ανετος
Θεε μου, τι σπινθηροβολα βλεμματα.
το να ειμαι πραγματικα ανετος περναει απο το φτωχο σου μυαλο;;το πως αντιμετωπιζω τα ματς και τι λεω ΠΡΙΝ τα ματς περναει απο το νου σου;
εχεις καταλαβει απο κατι που εχω πει οτι ειμαι πανηγυρτζης;
εχεις καταλαβει ποτε οτι δεν σεβομαι τον αντιπαλο;οτι μιλαω για σιγουρες νικες και λοιπες παπαριες;;
μαλακα καραγκιοζη δε νοιωθεις τιποτα γιαυτο εχεις ψυχολογικα μαζι μου
αυτός ο Πάο που είδες έπαιζε χωρίς Γκίστ , Μαυροκεφαλίδη και Νέλσον και εμείς χωρίς Παπαπέτρου και Ντάρντενπριντεζης mvp
παντως γινανε παλι πινελιες απο τους γκρι...ετσι απο συνηθεια....οχι οτι δεν αυτοκτονησαμε αλλα μπηκανε και οι γαμημενες οι πινελιες...ενα ματς ρε παιδι μου να παιχτει στα ισα να φχαριστηθω και γω...
αυτος ο μπατιστα μονος του εναντιον τριων ψηλων και τελειωσε το ματς με τρια φαουλ εκ των οποιων τα δυο ηταν ηθελημενα για σταματημα επιθεσεων...
ενταξει υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων...δεν ξερω πως θα εμφανιστει στην πορεια ο βαζελος παντως ετσι ουτε τριτο δεν τον βλεπω...δεν εδειξε κατι...
εμεις αυτοκτονησα
αυμε ,αυτοι βεβαια το ηθελαν βαλανε και καποια καλα σουτ....
θα δουμε...παντως κατι ποσοστα στοιχηματος που εβλεπα και γελαγα δεν υπαρχουν...δεν γινεται να δινεις βαζελο στο οακα 4.65
εσύ μεγαλε πήρες πανω σου και βριζεις...και το επαιζες όλο συζητήσεις και θεωρίες...έχει ο καιρός γυρίσματα..και ενα άλλο μπράβο στο Παναθηναϊκό νταηλιδικη νίκη...γεια σου παππα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
τυπε θυμασαι τι ειχε πει ο τρακης περυσι για τον κορομηλα? ;)παντως γινανε παλι πινελιες απο τους γκρι...ετσι απο συνηθεια....
εσύ μεγαλε πήρες πανω σου και βριζεις...και το επαιζες όλο συζητήσεις και θεωρίες...έχει ο καιρός γυρίσματα..και ενα άλλο μπράβο στο Παναθηναϊκό νταηλιδικη νίκη...
εσύ μεγαλε πήρες πανω σου και βριζεις...και το επαιζες όλο συζητήσεις και θεωρίες...έχει ο καιρός γυρίσματα..και ενα άλλο μπράβο στο Παναθηναϊκό νταηλιδικη νίκη...
οκ...για να ξερουμε με τι έχουμε να κανουμε...ρε φιλε τι θες να κανω .. η κουβεντα, κουβεντα και ο αγων, αγων