Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες πανηγυρτζηδες....ελεος...τι τις θελετε τις μαγκιες και τα φαβορι και τις μαλακιες;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαλακες πανηγυρτζηδες....ελεος...τι τις θελετε τις μαγκιες και τα φαβορι και τις μαλακιες;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ με φτιαχνει καθε φορα που τρως πουτσα και βαζεις παντα αυτα τα πικραμενα γελακια να το παιξεις ανετος :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πριντεζης mvp  :jerking:
παντως γινανε παλι πινελιες απο τους γκρι...ετσι απο συνηθεια....οχι οτι δεν αυτοκτονησαμε αλλα μπηκανε και οι γαμημενες οι πινελιες...ενα ματς ρε παιδι μου να παιχτει στα ισα να φχαριστηθω και γω...
αυτος ο μπατιστα μονος του εναντιον τριων ψηλων και τελειωσε το ματς με τρια φαουλ εκ των οποιων τα δυο ηταν ηθελημενα για σταματημα επιθεσεων...
ενταξει υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων...δεν ξερω πως θα εμφανιστει στην πορεια ο βαζελος παντως ετσι ουτε τριτο δεν τον βλεπω...δεν εδειξε κατι...
εμεις αυτοκτονησαμε ,αυτοι βεβαια το ηθελαν βαλανε και καποια καλα σουτ....
θα δουμε...παντως κατι ποσοστα στοιχηματος που εβλεπα και γελαγα  δεν υπαρχουν...δεν γινεται να δινεις βαζελο στο οακα 4.65

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
10376071_316753108481590_4712231530668066202_n.jpg

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
μετά και το σημερινό εγώ ώς αγγελόπουλος θα έλεγα στον σπανούλη και τον μπαρτζώκα άει στο διάτανο άχρηστα καρμιά!!!!!!!!! εκτός του λοτζέσκι και λίγο του λαφαγιέτ οι υπόλοιποι δεν κάνουν για ολυμπιακό διότι δεν έχουν την ποιότητα ούτε του παππά,ούτε του μπατίστα......μιά διεισδυση δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτός ο σλούκας,ούτε αυτός ο μαντζαρης(το τεράστιο αυτό ταλέντο!!!!!!), ούτε φυσικά ο β-σπαν(βλακας σπάν δηλ) ο οποίος ξεκουράστηκε κιόλας :2funny: :2funny:το καλοκαίρι!!!!!!!!!!ο πρίντεζης είναι πολύ προβλέψιμος στην επίθεση και γενικά η άμυνά μας τα τελευταία 2 χρόνια είναι πολύ λάιτ(από τότε που έφυγε ο χάιντς)..μόνο με τρίποντα και τις μαλακίες του σπανούλη δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε αυτόν τον χειρότερο παναθηναικό ίσως της τελευταίας δεκαπενταετίας!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πολυ με φτιαχνει καθε φορα που τρως πουτσα και βαζεις παντα αυτα τα πικραμενα γελακια να το παιξεις ανετος :tooth:
το να ειμαι πραγματικα ανετος περναει απο το φτωχο σου μυαλο;;το πως αντιμετωπιζω τα ματς και τι λεω ΠΡΙΝ τα ματς περναει απο το νου σου;
εχεις καταλαβει απο κατι που εχω πει οτι ειμαι πανηγυρτζης;
εχεις καταλαβει ποτε οτι δεν σεβομαι τον αντιπαλο;οτι μιλαω για σιγουρες νικες και λοιπες παπαριες;;
μαλακα καραγκιοζη δε νοιωθεις τιποτα γιαυτο εχεις ψυχολογικα μαζι μου  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το να ειμαι πραγματικα ανετος περναει απο το φτωχο σου μυαλο;;το πως αντιμετωπιζω τα ματς και τι λεω ΠΡΙΝ τα ματς περναει απο το νου σου;
εχεις καταλαβει απο κατι που εχω πει οτι ειμαι πανηγυρτζης;
εχεις καταλαβει ποτε οτι δεν σεβομαι τον αντιπαλο;οτι μιλαω για σιγουρες νικες και λοιπες παπαριες;;
μαλακα καραγκιοζη δε νοιωθεις τιποτα γιαυτο εχεις ψυχολογικα μαζι μου  :2funny:

αντε ρε βλακα ουτε τον εαυτο σου δεν πειθεις να τα διαβαζεις  :2funny:

[move]ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ  :fuck2:[/move]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.082
Πόντοι
46.232
πριντεζης mvp  :jerking:
παντως γινανε παλι πινελιες απο τους γκρι...ετσι απο συνηθεια....οχι οτι δεν αυτοκτονησαμε αλλα μπηκανε και οι γαμημενες οι πινελιες...ενα ματς ρε παιδι μου να παιχτει στα ισα να φχαριστηθω και γω...
αυτος ο μπατιστα μονος του εναντιον τριων ψηλων και τελειωσε το ματς με τρια φαουλ εκ των οποιων τα δυο ηταν ηθελημενα για σταματημα επιθεσεων...
ενταξει υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων...δεν ξερω πως θα εμφανιστει στην πορεια ο βαζελος παντως ετσι ουτε τριτο δεν τον βλεπω...δεν εδειξε κατι...
εμεις αυτοκτονησα
αυμε ,αυτοι βεβαια το ηθελαν βαλανε και καποια καλα σουτ....
θα δουμε...παντως κατι ποσοστα στοιχηματος που εβλεπα και γελαγα  δεν υπαρχουν...δεν γινεται να δινεις βαζελο στο οακα 4.65
αυτός ο Πάο που είδες έπαιζε χωρίς Γκίστ , Μαυροκεφαλίδη και Νέλσον και εμείς χωρίς Παπαπέτρου και Ντάρντεν
ο Μπαρτζώκας δεν κάνει , ο Πέτγουει μόνο για τραγουδιστής , ενώ ο Σπανούλης είναι πάρα μα πάρα πολύ για αυτά τα λίγα που προσφέρει
ναι έγιναν λάθη πάλι όντω τυχαία όταν έπρεπε....αλλά αυτόν τον Παναθηναικό με τις ε λήψεις του σε άδειο γήπεδο , πρέπει να τον κερδίζεις

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
γεια σου παππα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  :knockinb:
εσύ μεγαλε πήρες πανω σου και βριζεις...και το επαιζες όλο συζητήσεις και θεωρίες...έχει ο καιρός γυρίσματα..και ενα άλλο μπράβο στο Παναθηναϊκό νταηλιδικη νίκη...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εσύ μεγαλε πήρες πανω σου και βριζεις...και το επαιζες όλο συζητήσεις και θεωρίες...έχει ο καιρός γυρίσματα..και ενα άλλο μπράβο στο Παναθηναϊκό νταηλιδικη νίκη...

ρε φιλε τι θες να κανω .. η κουβεντα, κουβεντα και ο αγων, αγων

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σωστος. ετσι γαμαμε και θα γαμαμε νυν αει και στους αιωνες των αιωνων το γαβρο. νταηλικι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω λοιπον θα πω συγχαρητηρια στον βαζελο και θα βρισω μαλακες τους δικους μας τους αχρηστους...
αλλα ρε παιδι μου τι σκατα αντιμετωιση ειναι παλι αυτη απο τα μεσα;παλι ο βαζελος δεν ειχες τιποτα να χασει ...και αντιθετα κερδισε πολλα απο τη νικη του...
σε αντιθεση με μας που ηταν και ειναι τεραστια αποτυχια να χασουμε απο .....απο ποιον;απο τον εξαστερο απο την ομαδα που εχει υμνηθει οσο καμμια αλλη απο τα μμε...
ρε πουστη και στο μπασκετ παλι δεν εχουν να χασουν;οι εξαστεροι;οι αυτοκρατορες;;τι με νοιαζει εμενα αν ο πρεζος αποδομησε την ομαδα;ας τον κραξουν...γιατι δεν κραζουν παρα μονο για ματς που δεν εχει να χασει τιποτα ο πουστης μιλανε;
δηλαδη αν ο μαρινακης αποδομουσε στην μπαλλα την ομαδα και ηταν φαβορι ο πουστης παλι την ιδια αντιμετωπιση θα ειχε;
Υ.Γ. σε αντιστοιχια με την πορεια των λαγων στη νετ λογω μεταδοσης ποδοσφαιρικου ντερμπυ μηπως πρεπει να διοργανωσουμε και μεις πορεια στον αντενα γαμω τον φιλιπουση μου μεσα;  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη ξεχνιομαστε...

[move][size=70pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ [/size][/move]

...ακομα

Stories