Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μαν...ακομα και για αυτο που τους κατηγορεις,υπαρχουν αλλοι που το κανουν χρονια τωρα και πιο μεθοδικα και ειναι απειρως προκλητικοτεροι και εμετικοτεροι.Η εντυπη αθλητικη δημοσιογραφια...
θα συμφωνησω για πρωτη μαζι σου...νικολογιαννης ,αθανασιου, βασιλαρας ,κολκας ,τσακιρης ,βαζελετα ,σεντρα γκολ, σαμπρακος, μπραουδακης, δηματος ,ον σπορτ κλπ κλπ
πραγματικα συμφωνω αλλα θεωρω οτι την ΄΄βρωμοδουλεια'' του σκαι αυτοι που ανεφερα και εμννοεις εσυ δεν την φτανουν...προσπαθουν αλλα ερχονται απο πισω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με το μοντεριλικι τι θα γινει ρε σπινο θα ασχοληθεις καθολου ή μονος μου θα παλευω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με το μοντεριλικι τι θα γινει ρε σπινο θα ασχοληθεις καθολου ή μονος μου θα παλευω
μην ασχολεισαι...αυτα ειναι εσωτερικα μας...εγω και ο αντισθενης...μην μπερδευεσαι...εσυ δεν ξερεις που πανε τα 4 ρε ορνιο...θα κανεις και κουμαντο σε σαιτ βουνο;;μαλακ...
πες κανενα ευχαριστω που ακομα γραφεις εδω μαλακα και ασε τα γυρισματα...γυριστρουλα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην ασχολεισαι...αυτα ειναι εσωτερικα μας...εγω και ο αντισθενης...μην μπερδευεσαι...εσυ δεν ξερεις που πανε τα 4 ρε ορνιο...θα κανεις και κουμαντο σε σαιτ βουνο;;μαλακ...
πες κανενα ευχαριστω που ακομα γραφεις εδω μαλακα και ασε τα γυρισματα...γυριστρουλα...

δε λεω ευχαριστω γιατι θα με προστατευεις εσυ νταηλικι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως μουχει ερθει μια ορεξη τελευταια να σε κοπανησω να δω αν προστατευεις καλα τον προεδρα
δε μασαω ρε μουνι λεμε...σφαιρα τρωω αν χρειαστει αλλα για τον προεδρα...για παρτη μου δεν τρεχει μια...αλλα για τον προεδρο μεταμορφωνομαι...γινομαι λυσσασμενο πιτ μπουλ ....μουνι...
ΥΓ.δεν πας να κοπανησεις τον πουτσο σου καλυτερα να δεις και τον κοπο σου;  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε μασαω ρε μουνι λεμε...σφαιρα τρωω αν χρειαστει αλλα για τον προεδρα...για παρτη μου δεν τρεχει μια...αλλα για τον προεδρο μεταμορφωνομαι...γινομαι λυσσασμενο πιτ μπουλ ....μουνι...
ΥΓ.δεν πας να κοπανησεις τον πουτσο σου καλυτερα να δεις και τον κοπο σου;  ;)

αει ρε χοντρουλη φαε κανα σαντουιτς. και κοιτα να γινεις μοντερ να με διασφαλισεις μη σε γαμησω γιατι βλεπω κατι ψωλακια να με μεθοδευουν τελευταια.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε μάγκες τι έγινε με το πουστοκάναλο? Γιατί ξεσηκώθηκαν? Δεν έχω δεί καθόλου ειδήσεις

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
Νικητής (περιλαμβ. Παράταση)
Παναθηναϊκός3.20
Ολυμπιακός1.45   για τον αγωνα μπασκετ την πεμπτη... :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μάγκες τι έγινε με το πουστοκάναλο? Γιατί ξεσηκώθηκαν? Δεν έχω δεί καθόλου ειδήσεις
Oι αλητες εβγαλαν στην φορα την δικογραφια του Εισαγγελεα και στοχοποιησαν την προεδρα τυπε.
Και πηγαν 200 γιδια να διαμαρτυρηθουν. :-

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
περα την πλακα η αποδοσεις ειναι δυσαναλογες.... :sunglasses:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αει ρε χοντρουλη φαε κανα σαντουιτς. και κοιτα να γινεις μοντερ να με διασφαλισεις μη σε γαμησω γιατι βλεπω κατι ψωλακια να με μεθοδευουν τελευταια.

Mη  φοβασαι.....ο  αντι  στα  πουστρακια  δινει  ασυλια.....ξερω  εγω.....!!!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανεις δεν σε ακουμπαει...χρηστιδης...εγγυηση...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
Oι αλητες εβγαλαν στην φορα την δικογραφια του Εισαγγελεα και στοχοποιησαν την προεδρα τυπε.
Και πηγαν 200 γιδια να διαμαρτυρηθουν. :-
μανταλε ασε να το κρινουμε εμεις αν ειμαστε γιδια και τα υπολοιπα...ασχοληθειται με τον απατεωνα το δικο σας και ασε εμας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
περα την πλακα η αποδοσεις ειναι δυσαναλογες.... :sunglasses:
ξευτιλα ρε ...δουλευουν τον κοσμο και μετα τα αρνια θα λενε για στημενα και λοιπες πιπες...οποιος σε ντερμπυ παιξει γαυρο στο 1,45 πρεπει να ειναι εντελως μαλακας....
οπως καλη ωρα περσυ στο ποδοσφαιρο...που ειχαν φτασει τον ασσο στα σκατα... :jerking:
και μετα το τριμπαλλο ψαχνοντουσαν ολοι...για στημενα μου μου και ρεστα  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μανταλε ασε να το κρινουμε εμεις αν ειμαστε γιδια και τα υπολοιπα...ασχοληθειται με τον απατεωνα το δικο σας και ασε εμας...
γιατι ρε τυπε το λες;;η αντικειμενικη (παντα προσχηματικη ) δικη τον εχει ξεσκισει τον λθρεμπορα...
τι υπονοεις;οτι μεροληπτει;
αφου ειναι αντικειμενικη αλλα εμεις τα προβατα δεν το βλεπουμε... :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
γιατι ρε τυπε το λες;;η αντικειμενικη (παντα προσχηματικη ) δικη τον εχει ξεσκισει τον λθρεμπορα...
τι υπονοεις;οτι μεροληπτει;
αφου ειναι αντικειμενικη αλλα εμεις τα προβατα δεν το βλεπουμε... :2funny: :2funny:
ελα ντε που το πας και αυτο.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom