Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
οι Τσουκαλάδες μίλησαν ...
400 άτομα άκουσα εγώ τύπε,και ο Β.Λεβέντης παραπάνω συγκεντρώνει στις ομιλίες του.6 εκατομυρια ελληνες ηταν εξω απο τον Σκαι χτες τυπε
6 εκατομυρια ελληνες ηταν εξω απο τον Σκαι χτες τυπε
400 άτομα άκουσα εγώ τύπε,και ο Β.Λεβέντης παραπάνω συγκεντρώνει στις ομιλίες του.
το 70% των ελληνων που λεει και ο ΚΑΣΑΜΙΣ τυπε
Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν για την είδηση , βλ. , προσωπικά όμως πανηγυρίζω γιατί στο σύλλογό μας θα καλλιεργείται πλέον -και σίγουρα με επιτυχία- ένα από τα αγαπημένα μου σπορ.
Αντε μωρε με τον κρυφοαντιολυμπιακο τον Κασαμι....101% ειναι οπως κατι εκλογες του Σταλιν στην ΕΣΣΔ
Έλα, να οργανωνόμαστε. Να διοργανώσουμε έναν τηλεμαραθώνιο για να μαζέψουμε λεφτά
για τις Ζέλες να πληρώνουν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής της ομάδα στο εξωτερικό.
Μου θυμίζει σκηνικό όπου ο Μπάγεβιτς είχε βάλει από την τσέπη μια 500άρα για να βάλει
πετρέλαιο το πούλμαν της ΑΕΚ.
Ναι, Έλληνες του Εστορίλ.ειναι και οι ελληνες του εξωτερικου μεσα
και ηταν και ψοφιος ο ανθρωπος...μολις ειχε γυρισει τους δικους σας απο το εστοριλ....χαμος στη συγκεντρωση στο σκαι χτες, γεμισατε εναμιση ταξι παραλιγο να μη χωραγε ο ταξιτζης αλλα ευτυχως χωρεσε
και ηταν και ψοφιος ο ανθρωπος...μολις ειχε γυρισει τους δικους σας απο το εστοριλ....
To είχαν δείξει και στις ειδήσεις
Ο Ντούσαν έβαλε ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ του λεφτά. Αυτός δε δίνει του αγγέλου του νερό θα έβαζε και 500άρα για το πούλμαν
μονο να υποκλιθω μπροστα σου μπορω...τιποτα αλλο...Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν για την είδηση , βλ. , προσωπικά όμως πανηγυρίζω γιατί στο σύλλογό μας θα καλλιεργείται πλέον -και σίγουρα με επιτυχία- ένα από τα αγαπημένα μου σπορ.
χαμος στη συγκεντρωση στο σκαι χτες, γεμισατε εναμιση ταξι παραλιγο να μη χωραγε ο ταξιτζης αλλα ευτυχως χωρεσε