doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org] παρε[/URL] μια μπουγατσα με κετσαπωραιος ο νταρκο.
καπου την εχω ξαναδει αυτη την κινηση.
αν ναι σε αγωνες Κ4
www.freesmileys.org] παρε[/URL] μια μπουγατσα με κετσαπωραιος ο νταρκο.
καπου την εχω ξαναδει αυτη την κινηση.
αν ναι σε αγωνες Κ4
ναι....χρειαζεται μεγαλη ομαδα για να παρεις το πρωταθλημα απο αυτες τις ομαδες που αντιμετωπιζεις....τωρα το γυρισαμε στην ανανεωση...παντα να βρισκουμε δικαιολογιες.......ειναι μονιμο φαινομενο των γαυρων-επιστημονων αυτο!οταν δεν μπορεις να αλλαξεις μιση μπαλια και παιζεις συνεχεια γιομα στη γιομα με λαθος πασιτσες χωρις πιεση παιζει ρολο η ανανεωση στην ομαδα.....αλλα τί σου τα λεω και σενα και στους υπολοιπους ολυμπιακαρες αυτου του θρεντ?αφου ειστε τυφλωμενα κυκλωπακια!και φυσικα το πρωταθλημα δεν τελειωσε και μην βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα.....η διαιτησια μπορει να εχει αλλες βλεψεις για τη συνεχεια.....αφου δεν μπορει ο θρυλος με την ευνοια να κερδισει μπορει να σακατεψει καναν αλλο διεκδικητη....που ξερετε?
Ρε συ Βάσο γιατί μας πέρασες...λες και ηταν προφητικο το ποστ....ειδατε το πεναλτακι που δεν εδωσε ο ρεφερι.....?αλλα τί θρασος εχω και το λεω στο δικο μας θρεντ ε?θα φαω και αλλες ντοματες ρε γαμωτο..
αυριο στη λαικηwww.freesmileys.org] [/url]λες και ηταν προφητικο το ποστ....ειδατε το πεναλτακι που δεν εδωσε ο ρεφερι.....?αλλα τί θρασος εχω και το λεω στο δικο μας θρεντ ε?θα φαω και αλλες ντοματες ρε γαμωτο..
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντουλαχιστον διαλιεχτε τες χωρις πολλα σπορια....τα σιχαινομαι!
οχι ρε τι μαυρογατα...και στη ΜΑΔΡΙΤΗ ειχα παει...το μονο εκτος εδρας διπλο φετος στο τσου λου[move][size=30pt]PSAXNW ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ[/size][/move]
ρε φιλε μην ξαναπας γηπεδο
εγω να δεις τι εχω παθει απο τους μπασταρδουςΜολις γυρισε απ το γηπεδο...αισχος!καλως χασαμε!
το πρωταθλημα δεν τελιωσε chris και δεν το λεω επειδη χανει η Αεκ...γκελες θα κανουν ολοι μεχρι το τελος...εμεις την καναμε σημερα..Θα ταν ευκαιρια αν κερδιζαμε τωρα που τον τρωει η χανουμα..
ΥΓ Καταγκελω της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ τα ΜΑΤ που στο 89 που πηγαμε να φυγουμε πολλοι δεν μας αφηναν εχοντας κλεισμενη την πορτα..και δεν μιλαμε για οσους ηταν με τα πουλμαν αλλα εμας που μενουμε Θεσνικη...
ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μηπως ειχες παει και τριπολη?ομολογησε το ρεεεεεεεεοχι ρε τι μαυρογατα...και στη ΜΑΔΡΙΤΗ ειχα παει...το μονο εκτος εδρας διπλο φετος στο τσου λου
οχι αλλα ημουν στο ΝΑΟ με και με ΟΦΗ....μηπως ειχες παει και τριπολη?ομολογησε το ρεεεεεεεε
μπουγατσα να ναι και ο,τι να ναι
α ρε μπαοκι γουσταρεις ε?μπουγατσα να ναι και ο,τι να ναι
ειπαμε να κανουμε δωρο σημερα στην γκομενα μας που εχει γεννεθλια,ειναι η πιο καυλιαρα milf που υπαρχει και χασαμε μηπως μας περασουν αλλα δεν το βλεπω,παρ'ολο που το κορακι τους σπρωχνει δεν μπορουν να κανουν τιποτακαλα ρε μια καλαμαρια ρε πουστη να κερδισετε δεν μπορειτε; ρε γαμω τον αξονα της γης! ριξτε τις κοτες. μονο με εμας εκανε τον ΟΥΚα ο Νταρκο..... βαλτε νετ εχει μια ζωντανη κηδεια
www.freesmileys.org] [/url]οχι αλλα ημουν στο ΝΑΟ με και με ΟΦΗ....
α και στο χαριλαου ημουν στο 1-1 και μολις εγινε το φαουλ στο 90φευγα..το ειπα...θα το φαμε...ε και το φαγαμε