γεια χαρα μαγκες,ψαχνω το αβαταρ σου γαμαει,δεν εχω δυναμη να σταθω απο το γελιο.
οποιος ψαχνει βρισκει ;)
κλεβει τις εντυπωσεις ο γαυρουκος μας
γεια χαρα μαγκες,ψαχνω το αβαταρ σου γαμαει,δεν εχω δυναμη να σταθω απο το γελιο.
Αυτές τις μαλακίες κάνει και τον έδιωξε τον άλλο απο το site.....γεια χαρα μαγκες,ψαχνω το αβαταρ σου γαμαει,δεν εχω δυναμη να σταθω απο το γελιο.
μην μασας παντου ειναι πειραιας,φωνη συνεχεια για να βοηθησουμε την ομαδαετοιμος για ξελαριγγιασμα...η μαλακια ειναι οτι θα παω μονος μου και το δυσκολο θα ειναι να φυγω... αλλα οκ θα παρω τα κουμπουρια μαζι μου ;)
εξαφανισθη η παπια?μπα δεν νομιζωΑυτές τις μαλακίες κάνει και τον έδιωξε τον άλλο απο το site.....
Με ποιόν θα τώρα???
ΠΙ ΠΙ ΤO παπί... χα χα χαγεια χαρα μαγκες,ψαχνω το αβαταρ σου γαμαει,δεν εχω δυναμη να σταθω απο το γελιο.
Πρόσεχε εκτός γηπέδου γιατί όταν ανεβαίνει ο ΘΡΥΛΟΣ όλα τα κομπλεξικά κατεβαίνουν συνασπισμένα.πες πως ειμαι ηδη μεσα.... πηρα εισητηριο....
αυτο τι ακριβως ειναι αγορινα μου?Τί άλλο θα κάνω για εσάς???
αυτο τι ακριβως ειναι αγορινα μου?
κουραζομαι να διαβασω ενα θρεντ και κυριως μια σελιδα οπου ο καθενας λεει τα δικα του και η συννενοηση ειναι μπουζουκι.αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μετα τον mamba28 γουσταρεις και τον παπιοΑγορίνα μου...διάβασε καλύτερα....
αυτο τι ακριβως ειναι αγορινα μου?
Ρώτα τον...pleasure που τις έριχνε....μαλλον κουιζ...
ποσες ντοματες εφαγε η παπια?
το συγκεκριμενο παντως δεν εχει ντοματεςΤί άλλο θα κάνω για εσάς???
Ρεεεεε...δεν βλέπεις????το συγκεκριμενο παντως δεν εχει ντοματες
φιλε το συγκεκριμενο σε μενα δεν βγαζει οχι μονο ντοματες,ουτε καν ποσταρισμα του pleasureΡεεεεε...δεν βλέπεις????