Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ετοιμος για ξελαριγγιασμα...η μαλακια ειναι οτι θα παω μονος μου και το δυσκολο θα ειναι να φυγω... αλλα οκ θα παρω τα κουμπουρια μαζι μου ;)
μην μασας παντου ειναι πειραιας,φωνη συνεχεια για να βοηθησουμε την ομαδα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λείπει μπρε ο Μάρτης απο την σαρακοστή???

Όπου να 'ναι θα φανεί

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πλάκα-πλάκα έφυγε ο Τσίγκας απο τους βάζελους και στον 1ο αγώνα του με τον Ατρόμητο έβαλε 2 γκόλ εκ των οποίων το 2ο...γκολάρα!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΥΓ1--->περίπτωση Γκέκα μου μυρίζει...... :dancing: :dancing: :dancing:
ΥΓ2--->Ο pleasure που είναι???Χάνει τα...καλύτερα.... :think: :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά ο Ντομί επέστρεψε;;

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δελτίο Τύπου - Προπόνηση (02/02/2008 14:22)  Από το sait.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 3/2, 16:45) εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα γίνει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League στο «Καυτατζόγλειο» στάδιο.Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Κοβάσεβιτς, ενώ ο Λούα Λούα έκανε θεραπεία. Ο Μπελούτσι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ντομί συνέχισε, στο πλαίσιο του προγράμματος επανένταξής του στην ομάδα, την ατομική προπόνηση που ακολουθεί. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Χ. Σέζαρ, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου, Κατσικογιάννης και Σίσιτς. 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αγορίνα μου...διάβασε καλύτερα....
κουραζομαι να διαβασω ενα θρεντ και κυριως μια σελιδα οπου ο καθενας λεει τα δικα του και η συννενοηση ειναι μπουζουκι.αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μετα τον mamba28 γουσταρεις και τον παπιο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom