You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Μαθε Συντακτικο ρε Ασχετε....Πιο ασχετος πεθανεις!!!!!!!!
Μάθε τις έννοιες παπαράκο.Ορθογραφικό ήταν το λάθος.Μαθε Συντακτικο ρε Ασχετε....
Ξαναπάρτο ορθογραφημένο : πιο άσχετος πεθαίνεις!!!
Οκ τωρα;Tράβα πισω στην τρύπα σου τώρα!
Παπαράκο!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
Πάντως το θέμα που δημιούργησε ο Μήτρογλας δε μου άρεσε. Ελπίζω να λύθηκε όπως πρέπει. Που λύθηκε δηλαδή.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Το οτι καθονται να δουν καθε αγωνιστικη ποσο κοσμο εχει το καραισκακη καταντάει εμμονη και αρρωστια. Ο αλεξ ελεγε για ολυμπιακιτιδα αλλα η αντιολυμπιακιτιδα ειναι τρις χειροτερη.
Εν τω μεταξυ 2-2 χτες η ατλετικο στο γηπεδο της με τη θελτα. Δε φτανει που στηνει ματς στο τσαμπιονς λιγκ, τώρα στήνει και στο πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξυ 2-2 χτες η ατλετικο στο γηπεδο της με τη θελτα. Δε φτανει που στηνει ματς στο τσαμπιονς λιγκ, τώρα στήνει και στο πρωτάθλημα.
Επισκέπτης
Πάντως το θέμα που δημιούργησε ο Μήτρογλας δε μου άρεσε. Ελπίζω να λύθηκε όπως πρέπει. Που λύθηκε δηλαδή.
Ο Μήτρογλου πάντως έχει βεβαρημένο παρελθόν:
Τα ίδια είχε κάνει και το 2008 με την Ανόρθωση στην Κύπρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχε χάσει το πέναλτι στο 77'.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.154
- Πόντοι
- 5.006
θα συμφωνησω μαζι σου εν μερει..ετσι τον πηρε και η φουλαμ 5 μυρια νομιζω αλλα λενε οτι εκει περιμενανε παραπανω και αλλιως τον υπολογιζανε.παντως και εγω πιστευω οτι χτυπησαμε φλεβα χρυσου και σχετικα φθηνα απο οτι τον πηρε η φουλαμ...Δε θα γράψω για το ματς με τη Βέροια. Δε το είδα και εξάλλου ούτε φάσεις. Απλά θα πω αυτό που έχω γράψει πριν κανένα μήνα. Ο παίκτης που ήρθε με τις λιγότερες φανφάρες και τα λιγότερα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες του γαύρου και βγάζει μάτια (και που λογικά θα μοσχοπουληθεί σε κανένα χρόνο ή και λιγότερο) είναι ο Κασάμι. Αν συνεχίσει έτσι σ Ελλάδα (το λιγότερο) ΑΛΛΑ κυρίως σ Ευρώπη δε θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση αν πουληθεί για καμία 20αριά μύρια. Δε γνωρίζω και πολλούς παίκτες που είναι 24 ετών (κάπου εκεί είναι αν δε κάνω λάθος) που να μπορεί το ίδιο καλά να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά και να κάνει και παιχνίδι για την ομάδα του. Ο ΟΣΦΠ χτύπησε φλέβα και θεωρώ πως έχει φέρει ένα από τα καλύτερα χαφ των τελευταίων 10 ετών (μπορεί και παραπάνω).
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δε θα γράψω για το ματς με τη Βέροια. Δε το είδα και εξάλλου ούτε φάσεις. Απλά θα πω αυτό που έχω γράψει πριν κανένα μήνα. Ο παίκτης που ήρθε με τις λιγότερες φανφάρες και τα λιγότερα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες του γαύρου και βγάζει μάτια (και που λογικά θα μοσχοπουληθεί σε κανένα χρόνο ή και λιγότερο) είναι ο Κασάμι. Αν συνεχίσει έτσι σ Ελλάδα (το λιγότερο) ΑΛΛΑ κυρίως σ Ευρώπη δε θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση αν πουληθεί για καμία 20αριά μύρια. Δε γνωρίζω και πολλούς παίκτες που είναι 24 ετών (κάπου εκεί είναι αν δε κάνω λάθος) που να μπορεί το ίδιο καλά να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά και να κάνει και παιχνίδι για την ομάδα του. Ο ΟΣΦΠ χτύπησε φλέβα και θεωρώ πως έχει φέρει ένα από τα καλύτερα χαφ των τελευταίων 10 ετών (μπορεί και παραπάνω).
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.154
- Πόντοι
- 5.006
σωστος ετσι θελω να πιστευω και εγω..Η Φούλαμ ήταν πέρσι μια ομάδα καφενείο όπως και να το δεις. Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη με τη καμία. Κάθε παίκτης όσο καλός και αν είναι (εκτός και αν είναι Μαραντόνα) θέλει και καλούς συμπαίκτες. Δε ξέρω τι συμπαίκτες είχε στη Φούλαμ αλλά όπως έχω πει και παλιότερα όταν δέσει με Μανιάτη (κυρίως) το κέντρο του ΟΣΦΠ θα είναι ΙΣΩΣ και το καλύτερό που θ έχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κασάμι τ έχει όλα σε καλό βαθμό (και σίγουρα θα μπορέσει να τα βελτιώσει με τη πάροδο του χρόνου) σ ότι χρειάζεται ένα καλό χαφ. Κ άμυνα, και δημιουργία και πατάει περιοχή, και δυνατό παιχνίδι αν χρειαστεί και καλά τρεξίματα.
Ξαναλέω πως θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα έρθουν πολύ καλές προσφορές για τον παίκτη (ήδη απ όσο διαβάζω τον γλυκοκοιτάνε από Ιταλία μεριά). Τώρα αν θα είναι τέτοιες που θα τον πουλήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα ο χοντρός δε το ξέρω.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.154
- Πόντοι
- 5.006
εσυ δεν εβγαλες πρωτοσελιδο σημερα και ανησυχω...θα στειλω τον τρακη...Σου απαγορευω να λες χ ο ν τ ρ ο το βαγγελα..............εγινα κατανοητος ;
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Το εύσωμος σου κάνει;Σου απαγορευω να λες χ ο ν τ ρ ο το βαγγελα..............εγινα κατανοητος ;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.154
- Πόντοι
- 5.006
σωστος....Περιμενω αποτελεσμα με πλατανια......για να γραψω......
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.154
- Πόντοι
- 5.006
Εγω μιλαω μονο με αποδειξεις.........
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Η Φούλαμ ήταν πέρσι μια ομάδα καφενείο όπως και να το δεις. Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη με τη καμία. Κάθε παίκτης όσο καλός και αν είναι (εκτός και αν είναι Μαραντόνα) θέλει και καλούς συμπαίκτες. Δε ξέρω τι συμπαίκτες είχε στη Φούλαμ αλλά όπως έχω πει και παλιότερα όταν δέσει με Μανιάτη (κυρίως) το κέντρο του ΟΣΦΠ θα είναι ΙΣΩΣ και το καλύτερό που θ έχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κασάμι τ έχει όλα σε καλό βαθμό (και σίγουρα θα μπορέσει να τα βελτιώσει με τη πάροδο του χρόνου) σ ότι χρειάζεται ένα καλό χαφ. Κ άμυνα, και δημιουργία και πατάει περιοχή, και δυνατό παιχνίδι αν χρειαστεί και καλά τρεξίματα.θα συμφωνησω μαζι σου εν μερει..ετσι τον πηρε και η φουλαμ 5 μυρια νομιζω αλλα λενε οτι εκει περιμενανε παραπανω και αλλιως τον υπολογιζανε.παντως και εγω πιστευω οτι χτυπησαμε φλεβα χρυσου και σχετικα φθηνα απο οτι τον πηρε η φουλαμ...
Ξαναλέω πως θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα έρθουν πολύ καλές προσφορές για τον παίκτη (ήδη απ όσο διαβάζω τον γλυκοκοιτάνε από Ιταλία μεριά). Τώρα αν θα είναι τέτοιες που θα τον πουλήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα ο χοντρός δε το ξέρω.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Η Φούλαμ ήταν πέρσι μια ομάδα καφενείο όπως και να το δεις. Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη με τη καμία. Κάθε παίκτης όσο καλός και αν είναι (εκτός και αν είναι Μαραντόνα) θέλει και καλούς συμπαίκτες. Δε ξέρω τι συμπαίκτες είχε στη Φούλαμ αλλά όπως έχω πει και παλιότερα όταν δέσει με Μανιάτη (κυρίως) το κέντρο του ΟΣΦΠ θα είναι ΙΣΩΣ και το καλύτερό που θ έχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο Κασάμι τ έχει όλα σε καλό βαθμό (και σίγουρα θα μπορέσει να τα βελτιώσει με τη πάροδο του χρόνου) σ ότι χρειάζεται ένα καλό χαφ. Κ άμυνα, και δημιουργία και πατάει περιοχή, και δυνατό παιχνίδι αν χρειαστεί και καλά τρεξίματα.
Σου απαγορευω να λες χ ο ν τ ρ ο το βαγγελα..............εγινα κατανοητος ;
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
εσυ δεν εβγαλες πρωτοσελιδο σημερα και ανησυχω...θα στειλω τον τρακη...
Περιμενω αποτελεσμα με πλατανια......για να γραψω......
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά θα τον λέω ΟΒΕΛΙΞΣου απαγορευω να λες χ ο ν τ ρ ο το βαγγελα..............εγινα κατανοητος ;
Αν έρθει μια προσφορά αλλά Μήτρογλου 15μύρια ο ΟΒΕΛΙΞ όχι μόνο θα τον πουλήσει αλλά θα βάλει και κορδέλα (έτσι θεωρώ βασιζόμενος τη μέχρι τώρα πολιτική του ΟΒΕΛΙΞ. Αγοράζουμε φτηνά πουλάμε ακριβα.)Ο Κασάμι ΔΕΝ πρέπει να φύγει του χρόνου, αν κάνει καλή σαιζόν φέτος και υπάρξουν προσφορές από ομάδες.
Δεν βρίσκονται συχνά τέτοιοι παίκτες.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Το εύσωμος σου κάνει;