kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οι πουτσες ειναι αμετρητες ομωςΜε τους επισημους τυπε πρεπει να ειναι 5.500
οι πουτσες ειναι αμετρητες ομωςΜε τους επισημους τυπε πρεπει να ειναι 5.500
Α.Ε.Κ. Ειμαι ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!Και μαζευω 30.000 κοσμο για Πλακα...ΓαυροΣαρδελες μου θελετε και γηπεδο..του Φωστηρα και πολυ σας ειναι, και αν μπορειτε να το Γεμισετε ποτε!!!καλως τηνε
αθλετικο δεν εισαι εσυ????
ρουφα μωρη πουτσα
Α.Ε.Κ. Ειμαι ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!Και μαζευω 30.000 κοσμο για Πλακα...ΓαυροΣαρδελες μου θελετε και γηπεδο..του Φωστηρα και πολυ σας ειναι, και αν μπορειτε να το Γεμισετε ποτε!!!
Ναι Φαταουλ..Πακηδες!!
κλαψε κουλα
Ποσο κοσμο εχετε στο γηπεδο με Βεροια ρε Ανυπαρκτοι;;Ουτε 5.000 δεν ειστε..Ντροπη των Οπαδων!!!
ψου κατηγορια....ετσι γαμαει ο τιγρης....Ναι Φαταουλ..Πακηδες!!
5.000 ''Τετοιοι'' ειστε..ψου κατηγορια....ετσι γαμαει ο τιγρης....
Κουλα
http://[URL unfurl="true"]www.imerodromos.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A3.jpg[/img[/URL]]
Ακομα θα περιμενω τον περηφανο λαο του Θρυνου ????
Ενας ρε , ενας για 5 κατοσταρικα ????????
[/quote]
Σου 'πε κανείς οτι εχουμε σίγουρη την πρόκριση; Τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις;
Α.Ε.Κ. Ειμαι ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!Και μαζευω 30.000 κοσμο για Πλακα...ΓαυροΣαρδελες μου θελετε και γηπεδο..του Φωστηρα και πολυ σας ειναι, και αν μπορειτε να το Γεμισετε ποτε!!!
δες τους μ.ο. εισητηριων της τελευταιας 20ετιας και κλαψε κουλα....Α.Ε.Κ. Ειμαι ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!Και μαζευω 30.000 κοσμο για Πλακα...ΓαυροΣαρδελες μου θελετε και γηπεδο..του Φωστηρα και πολυ σας ειναι, και αν μπορειτε να το Γεμισετε ποτε!!!
Σου 'πε κανείς οτι εχουμε σίγουρη την πρόκριση; Τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις;
γιατι ασχολειστε με τους μαλακες; γραψτε τους στις πουτσαρες σας οπως εγω....σκυλιαζουν οι μουναρες...
ουτε κοτευουμε ουτε ειπαμε οτι θα προκριθουμε σοβαρεψου...Εγω απευθυνομαι σε κατι αρρωστακια εδω μεσα που αναφερθηκαν σε προκριση με διπλο στο μαλμε και τωρα κιοτευουν,
ναι ηταν τον βρηκε υπαρχει επαφη..Το πεναλτυ ηταν ??????
Για κανε μας αναλυση γιατι μας επριξες ταρχιδια τοτε με παναιτωλικο
ναι ηταν τον βρηκε υπαρχει επαφη..