Ρε συς τυποι εξηγηστε μου το εξης:
Μητρογλου
Τον εβλεπα στην Φουλαμ (οταν δεν σκουπιζε τον παγκο) οταν του ερχοταν η μπαλα στα ποδια δεν ηξερε που να στριψει
Οταν το επαιρνε αποφαση η μπαλα δεν υπηρχε στα ποδια του
Δεν τον εμπιστευτηκε ο προπονητης του που τον εβλεπε καθε μερα
Με την Εθνικη μαλακιστηκε μεχρι αηδιας
Χθες ειχε 4 ευκαιριες, στις 3 εκανε μαλακια στην 4η του βγηκε, σε ολες ακαλυπτος
Ασχετος στο ψηλο παιχνιδι, δεν εχει ντριπλα, δεν τρεχει, δεν μαρκαρει, ειναι στατικος.. χθες εκανε τις ευκαιριες, στην Φουλαμ δεν εκανε τιποτα
Μιτσελ
Προπονητης που παιζει πρΜιτσελ
ωτο αγωνα στο Τ.Λ με την πρωταθλητρια της πατριδας του και βαζει βασικους 2 παιχτες που δεν κανανε προετοιμασια (Μητρογλου - Μανιατη)
Δεν ειχανε παιχνιδια στα ποδια τους.
Ερχονται απο ασχημες σεζον
Βαζει παιχτη που τον κραταγε στον παγκο (-ιτς)
Ατλετικο Μαδριτης
Ομαδα που δεν τρωει γκολ με την καμια, τρωει χθες 3 μαζεμενα απο αμυντικα δικα της λαθη
Ομαδα που κερδιζει στο Μπερναμπεου την Ρεαλ, χανει στο Καραισκακη με 3 γκολ
Ομαδα που δεν τρωει γκολ απο Μπειλυ και τα αλλα αστερια της Ρεαλ και τρωει 3 μαζεμενα απο τους Μητρογλου - Αφελαι και τον παγκοσμιως αγνωστο Μαυρο.
Σας φαινονται λογικα ολα αυτα ?
Εχει ο Μιτσελ το μαγικο ραβδακι ?
1. ότι δεν ηξερε να στρβει μη το ξαναπεις.... μια χαρα ηξερε να στριβει πριν φυγει και στον Ολυμπιακο και στον Πανιωνιο
2 ,ασχετος στο ψηλο παιχνιδι , και δεν ξερει ντριπλα .... προφανος δεν εισαι και πολύ αντικειμενικος ....
3, αν ο Μιτσελ εβαζε ολους τους αναπληρωματικος θα ηταν ακομα ποιο στημενο γι αυτό ειπε να βαλει μονο 2 μη το κανουμε και καραμπαμ το ματσακι... Ακουσα ότι ηταν στη στημενη συμφωνια με τη αθλετικο ... μας ειπαν μη κατέβητε με πολλους δευτερους και φανει
4, οσο αφορα τα γκολ ... πεσ μου σε παρακαλω .... αν ηταν στημενο το ματς ... ποια ηταν γκολ δωαρακι.. από τα 5 που μπηκαν ...
το πρωτο σουτ από εξω σκαει η μαπλα στο χορτο ...δεν ξερω αν εχεις παιξει μπαλα με βροχη σε χορτο ποτε !!!!! ( δεν υπηρχε αμυντικο λαθος)
το δευτερο καθετη μπαλια αφηνει ο μητρογλου γιατι δεν είναι ουτε εξυπνος και δεν μπορει να γυρισει όπως λες και αναμεσα σε 2 κερδιζει τη μπαλα ... λαθακι της αμυνας ? λαθακι αλλα γινοντε αυτά .
το πρωτο γκολ της αθλιτο .....κεφαλια στο χαλαρο που ουτε καν σηκωθηκε η ρομπα . λαθαρα αμυντικη δικια μας !
τριτο γκολ του ολυμπιακου μπηκε όπως μπηκε τελος παντος γιατι δεν μου αρεσει να πολυλογο και μπαινει ένα δευτερο πιστευω να ειδες πως ...
στη τελικη αν ηταν στημενο το αυτό το ματςακι εσυ και εγω δεν θα το μαθουμε ποτε αλλα ξαναδες τα γκολ άλλη μια φορα με το αντιθετο ματι ( ο ολυμπιακος να φοραει κιτρινα και η αθλετικο κοκκινα ) και τα ξαναλέμε ;)