Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καληνυχτα και σβηστε τις μαλακιες,το γαμησαμε σημερα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους...Ολυμπιακούς και Μη....

Ο Γιαννάκης μάλλον ανακοινώνεται σήμερα.....ο Άκης το σκέφτεται για Εθνική αν και μάλλον θα πάει....περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με τον ''Ράστα'' και αν θα παίξει αύριο....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα άρρωστοι δεν με νοιάζει ο Μπελούτσι να παίξει αύριο άλλωστε η ομάδα μπορεί να κερδίσει και χωρίς αυτόν την Καλαμαριά. Να μη βιαστούμε να κάνει σωστή θεραπεία να μην έχουμε τα καλά του Λεντέσμε καλά για τον Μπραβο δεν το συζητάω καν...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα άρρωστοι δεν με νοιάζει ο Μπελούτσι να παίξει αύριο άλλωστε η ομάδα μπορεί να κερδίσει και χωρίς αυτόν την Καλαμαριά. Να μη βιαστούμε να κάνει σωστή θεραπεία να μην έχουμε τα καλά του Λεντέσμε καλά για τον Μπραβο δεν το συζητάω καν...
Σωστός

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους...Ολυμπιακούς και Μη....

Ο Γιαννάκης μάλλον ανακοινώνεται σήμερα.....ο Άκης το σκέφτεται για Εθνική αν και μάλλον θα πάει....περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με τον ''Ράστα'' και αν θα παίξει αύριο....
καλημερα αδερφια....
ποδο χτες το βραδυ στις 12 ακουσα στην Ερα οτι Ραστα Γκαλετι και Λουα δεν θα ειναι καν στην αποστολη...Αρα δεν θα χει Ραστα αυριο...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημεριζω ποδο , ψαχνω και τους υπολοιπους!!!
ποδο στην επομενη συναντηση φροντισε να ερθεις!!!
για εσενα ψαχνω το ξερω οτι ειναι δυσκολο!!!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
με ποιους ρε παιδια θα κερδισει ο οσφπ την καλαμαρια?με τον παντο και τον κατσικοπουλο πως τον λενε και τον μενδρινο?ευτυχως που στελνετε και το γνωστο τριο ης διαιτισιας και εχετε σιγουρο τον αγωνα..ειναι ντροπη να εισαι με το καημενο ολυμπιακακι...

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Με αυτούς που κέρδισε το αεκ και έριξε 4 στο βάζελο. Όποιος δεν γουστάρει δρόμο.. :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
με ποιους ρε παιδια θα κερδισει ο οσφπ την καλαμαρια?με τον παντο και τον κατσικοπουλο πως τον λενε και τον μενδρινο?ευτυχως που στελνετε και το γνωστο τριο ης διαιτισιας και εχετε σιγουρο τον αγωνα..ειναι ντροπη να εισαι με το καημενο ολυμπιακακι...
ελα ντε...εχεις δικιο φιλε...με ποιους μπορει ο Ολυμπιακος να κερδισει αυτην την υπερομαδα που λεγεται Καλαμαρια...
Ελπιζουμε να μας βοηθησει η διαιτησια γιατι αλλιως δεν βλεπω ουτε μια φαση να κανουμε!!! :jerking: :jerking:

καλημεριζω ποδο , ψαχνω και τους υπολοιπους!!!
ποδο στην επομενη συναντηση φροντισε να ερθεις!!!
για εσενα ψαχνω το ξερω οτι ειναι δυσκολο!!!
καλημερα νικολα....Σε καμποσο καιρο δεν θα ειναι τοσο δυσκολο ;)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλά τα έχω πάρει κανονικά με τις μακακίες ορισμένων ανεγκέφαλων. Πήγα μια βόλτα με το αμάξι και καθώς ήμουν σε ένα πολύ κεντρικό δρόμο της περιοχής μου ήθελα να στρίψω δεξιά σε ένα στενάκι. Ωραία βγάζω φλας αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν δείχνει ότι επιτρέπετε η στροφή δεξιά γιατί είναι μονόδρομος... Ρε παδιά έλεος είχαν κολλήσει 500 αυτοκόλλητα οπαδοί και μέλη συνδέσμων και της περιοχής μου που είμαι και εγώ μέλος. Κόκκινοι, πρασινοι, κίτρινοι είχαν καλύψει την πινακίδα παντού. Τέλος πάντων μπήκα και στα 5 πρώτα μέτρα ερχόταν προς τα εμένα ένας άλλος οδηγός. Ποιός έχει τώρα δίκιο; Πίσω μου στρίβει άλλος ένας και γίναμε μια ωραία παρέα. Ένας κάτοικος της οδου μας είπε ότι εμείς είχαμε μπει λάθος. Ευτυχός ο άλλος οδηγός χώθηκε σε ένα γκαράζ και περάσαμε.... Τι μακακία είναι αυτή εδώ και πολύ καιρό. Δεν το καταλαβαίνω αν θέλεις να βάλεις το σημάδι σου να φαίνεται βάλτο σε μια κολόνα ή βάλτο απο την πίσω μεριά της πινακίδας. Ευτυχώς που τα STOP είναι 8γωνα και ξεχωρίζουν.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλά τα έχω πάρει κανονικά με τις μακακίες ορισμένων ανεγκέφαλων. Πήγα μια βόλτα με το αμάξι και καθώς ήμουν σε ένα πολύ κεντρικό δρόμο της περιοχής μου ήθελα να στρίψω δεξιά σε ένα στενάκι. Ωραία βγάζω φλας αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν δείχνει ότι επιτρέπετε η στροφή δεξιά γιατί είναι μονόδρομος... Ρε παδιά έλεος είχαν κολλήσει 500 αυτοκόλλητα οπαδοί και μέλη συνδέσμων και της περιοχής μου που είμαι και εγώ μέλος. Κόκκινοι, πρασινοι, κίτρινοι είχαν καλύψει την πινακίδα παντού. Τέλος πάντων μπήκα και στα 5 πρώτα μέτρα ερχόταν προς τα εμένα ένας άλλος οδηγός. Ποιός έχει τώρα δίκιο; Πίσω μου στρίβει άλλος ένας και γίναμε μια ωραία παρέα. Ένας κάτοικος της οδου μας είπε ότι εμείς είχαμε μπει λάθος. Ευτυχός ο άλλος οδηγός χώθηκε σε ένα γκαράζ και περάσαμε.... Τι μακακία είναι αυτή εδώ και πολύ καιρό. Δεν το καταλαβαίνω αν θέλεις να βάλεις το σημάδι σου να φαίνεται βάλτο σε μια κολόνα ή βάλτο απο την πίσω μεριά της πινακίδας. Ευτυχώς που τα STOP είναι 8γωνα και ξεχωρίζουν.

Αλλη μια ξενοφερτη μοδα (ιταλικη νομιζω) που αν και ειμαι οργανωμενος με αηδιαζει απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε. Το μονο που προσφερει ειναι να το παιζουν μαγκες τιποτα πιτσιρικαδες 15χρονοι κι αυτο βεβαια μεχρι να πεσουν σε κανα... συνεργειο καθαρισμου. Η πραγματικη μαγκια ομως δεν ειναι εκει... Αλλωστε δεν χρειαζονται αυτοκολητα για να μαθουμε οτι το γκυζι ειναι πρασσινο και τα καμινια κοκκινα.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γιαννακης λοιπον ο εκλεκτος των Αγγελοπουλεων.
Μια κινηση εσφαλμενη χρονικα καθως αν ειχε γινει το καλοκαιρι ισως στην ομαδα μαζι με τον κοουτς να ειχαμε και τους Ζηση, Παπαλουκα η τουλαχιστον εναν εκ των δυο.
Τελοσπαντων ποτε δεν ειναι αργα. Η ομαδα θεωρω οτι θα κερδισει κυριως σε ψυχολογια αλλα και αγωνιστικα αφου θα παιξει και λιγο αμυνα. Τωρα αν ισχυουν τα περι αποπομπης Γκριρ δεν ξερω , παντως να βρεις τωρα αξιολογο (σιγουρα οχι καλο) πλειμεικερ ειναι δυσκολο.
Εμεις θα συνεχισουμε να ειμαστε διπλα στην ομαδα και νομιζω οτι θα αποζημιωθουμε γιατι η αξια των παιχτων ειναι δεδομενη απλα καποιος πρεπει να τους κανει ομαδα.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Μεγαλε εισαι πραγματικα αστειος
Τιποτα αλλο . . .
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1.  Λεωνίδας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
71.  Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
74.  Τόμισλαβ ΜΠΟΥΤΙΝΑ
87.  Μιχάλης ΣΗΦΑΚΗΣ

Αμυντικοί
2.  Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ
3.  Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ ΝΤΟΜΙ
4.  Ντε Τζίσους Ζεράλντο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
5.  Σάντος Κορέια Χούλιο ΣΕΖΑΡ
14.  Μίχαλ Ρίζαρντ ΖΕΒΛΑΚΟΦ
15.  Ραούλ Σανφελίξ ΜΠΡΑΒΟ
18.  Παρασκευάς ΑΝΤΖΑΣ
27.  Βασίλειος-Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
30.  Αναστάσιος ΠΑΝΤΟΣ
35.  Βασίλης ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
92.  Κυριάκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσοι
6.  Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
7.  Λουτσιάνο Μάρτιν ΓΚΑΛΕΤΙ
11.  Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
19.  Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
21.  Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
24.  Γεώργιος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
25.  Φερνάντο Ντανιέλ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
28.  Κριστιάν Ραούλ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
31.  Αριστείδης ΣΟΪΛΕΔΗΣ
77.  Μίρνες ΣΙΣΙΤΣ
  Επιθετικοί
9.  Ντάρκο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
10.  Λιονέλ ΝΟΥΝΙΕΣ
20.  Λευτέρης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
22.  Κωνσταντίνος ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
23.  Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
32.  Τρεζόρ Λομάνα ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ

Αυτό είναι το ρόστερ του Θρύλου την στιγμή που μιλάμε....για καλοκαίρι:

Υπολογίζουμε τον Γκαλίτσιο και τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή....δικιά μου άποψη είναι η παρακάτω:

Φεύγουν:Μπούτινα(ελεύθερος)-Παναγόπουλος(δανεικός)-Ντομί(ελεύθερος)-Σέζαρ(ελεύθερος)-Λαμπρόπουλος(δανεικός)-Μενδρινός(ελεύθερος)-Βασιλόγιαννης(δανεικός)-Σοϊλέδης(δανεικός)-Κωνσταντίνου(ελεύθερος)-Ματσούκας(δανεικός).

Έρχονται:Τερματοφύλακας(ξένος)-Παπαδόπουλος(Άρης)-Κυργιάκος(ναι...ο γνωστός)-δεξί χάφ(μπάκ-απ του Γκαλέτι)-αμυντικό χάφ(μπάκ-απ Λεντέσμα-Στολτίδη)-αριστερός μέσος ακραίος(επειγόντως)-δύο(ναι...δύο) σέντερ-φορ όπου ο ένας θα είναι κλασσικός ψηλός(μπάκ-άπ του Ντάρκο) και ο άλλος περιφερειακός (άλα...Λούα(2)...)...φυσικά θα έβλεπα και τον Μπράβο αν μπορεί να βοηθήσει....αλλιώς θα έπαιρνα ΚΑΙ αριστερό μπάκ.....

ΥΓ--->Θα έβαζα και άλλους 2 αλλά για τους παρακάτω λόγους δεν θα τους βάλω για να φύγουν:
Πάτσα(τιμής ένεκεν...δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω...μακάρι να πέσω έξω)
Ζεβλάκοφ(πολυεργαλείο που δεν δημιουργεί προβλήματα...και φιλότιμος....)

Περιμένω τεκμηριωμένες απόψεις και φυσικά που διαφωνείται......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1.  Λεωνίδας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
71.  Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
74.  Τόμισλαβ ΜΠΟΥΤΙΝΑ
87.  Μιχάλης ΣΗΦΑΚΗΣ

Αμυντικοί
2.  Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ
3.  Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ ΝΤΟΜΙ
4.  Ντε Τζίσους Ζεράλντο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
5.  Σάντος Κορέια Χούλιο ΣΕΖΑΡ
14.  Μίχαλ Ρίζαρντ ΖΕΒΛΑΚΟΦ
15.  Ραούλ Σανφελίξ ΜΠΡΑΒΟ
18.  Παρασκευάς ΑΝΤΖΑΣ
27.  Βασίλειος-Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
30.  Αναστάσιος ΠΑΝΤΟΣ
35.  Βασίλης ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
92.  Κυριάκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσοι
6.  Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
7.  Λουτσιάνο Μάρτιν ΓΚΑΛΕΤΙ
11.  Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
19.  Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
21.  Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
24.  Γεώργιος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
25.  Φερνάντο Ντανιέλ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
28.  Κριστιάν Ραούλ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
31.  Αριστείδης ΣΟΪΛΕΔΗΣ
77.  Μίρνες ΣΙΣΙΤΣ
  Επιθετικοί
9.  Ντάρκο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
10.  Λιονέλ ΝΟΥΝΙΕΣ
20.  Λευτέρης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
22.  Κωνσταντίνος ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
23.  Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
32.  Τρεζόρ Λομάνα ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ

Αυτό είναι το ρόστερ του Θρύλου την στιγμή που μιλάμε....για καλοκαίρι:

Υπολογίζουμε τον Γκαλίτσιο και τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή....δικιά μου άποψη είναι η παρακάτω:

Φεύγουν:Μπούτινα(ελεύθερος)-Παναγόπουλος(δανεικός)-Ντομί(ελεύθερος)-Σέζαρ(ελεύθερος)-Λαμπρόπουλος(δανεικός)-Μενδρινός(ελεύθερος)-Βασιλόγιαννης(δανεικός)-Σοϊλέδης(δανεικός)-Κωνσταντίνου(ελεύθερος)-Ματσούκας(δανεικός).

Έρχονται:Τερματοφύλακας(ξένος)-Παπαδόπουλος(Άρης)-Κυργιάκος(ναι...ο γνωστός)-δεξί χάφ(μπάκ-απ του Γκαλέτι)-αμυντικό χάφ(μπάκ-απ Λεντέσμα-Στολτίδη)-αριστερός μέσος ακραίος(επειγόντως)-δύο(ναι...δύο) σέντερ-φορ όπου ο ένας θα είναι κλασσικός ψηλός(μπάκ-άπ του Ντάρκο) και ο άλλος περιφερειακός (άλα...Λούα(2)...)...φυσικά θα έβλεπα και τον Μπράβο αν μπορεί να βοηθήσει....αλλιώς θα έπαιρνα ΚΑΙ αριστερό μπάκ.....

ΥΓ--->Θα έβαζα και άλλους 2 αλλά για τους παρακάτω λόγους δεν θα τους βάλω για να φύγουν:
Πάτσα(τιμής ένεκεν...δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω...μακάρι να πέσω έξω)
Ζεβλάκοφ(πολυεργαλείο που δεν δημιουργεί προβλήματα...και φιλότιμος....)

Περιμένω τεκμηριωμένες απόψεις και φυσικά που διαφωνείται......
Καλησπερα φιλαρακι!!!
Συμφωνω σε ολα εκτος απο
1: Να φυγει ο Σεζαρ και το κενο του να αναπληρωθει απο Παπαδοπουλο(λιγος) και Κυριακο
2: Ο Ντομι ειχε ξεκινησει super την Χρονια και αν μπορει να επανελθει θα τον κραταγα μαζι με Ραουλ(αν ξεκαθαρισει το θεμα του) και Λεοναρντο!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ασχετο...Το νεο μου αβαταρ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
αβρααμ και κυριακο διαφωνω...
ο αβρααμ ειναι επιπεδου ανατολακη...κυριακο οχι για τους γνωστους λογους...
μπορουνε να βρουνε πολυ καλυτερο στην αργεντινη μ αυτα τα λεφτα...
ο ζεβλακοφ ειναι καλος διπλα στον αντζα...σαν μπακ δεν μου αρεσει..δεν ειναι
δημιουργικος και δεν περναει τη σεντρα ευκολα...πολυ καλυτερος ειναι ο παντος...
ο γκαλετι παικταρας αλλα μπορει μονο για ενα ημιχρονο...ισως αυτος ειναι ο λογος που εφυγε απο
ισπανια...
θελουμε ενα καλο ξενο χαφ ακομη,εναν επιθετικο βαρβατο,και τον χριστοδουλοπουλο!
ο αντωνακης αντεχει αλλο 1 χρονο...
ο πατσα ειναι καλος απλα ειναι ντεφορμε..αλλωστε η θεση του ειναι δεξι μπακ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom