podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Καληνύχταααααζζζζζζζζζζζζ..................
ασε ρε..ουτε απ' εξω δεν θελω να περναω..ασε που σας βαρεθηκα..παω τσαρκα για ποτο..καληνυχτα..και καλα,ασε μην πω και τα δικα σου τωρα,ελα στα τραβελια και σβηστε τις μαλακιες απο το θρεντ του θρυλου
ΣωστόςΚαλημέρα άρρωστοι δεν με νοιάζει ο Μπελούτσι να παίξει αύριο άλλωστε η ομάδα μπορεί να κερδίσει και χωρίς αυτόν την Καλαμαριά. Να μη βιαστούμε να κάνει σωστή θεραπεία να μην έχουμε τα καλά του Λεντέσμε καλά για τον Μπραβο δεν το συζητάω καν...
καλημερα αδερφια....Καλημέρα σε όλους...Ολυμπιακούς και Μη....
Ο Γιαννάκης μάλλον ανακοινώνεται σήμερα.....ο Άκης το σκέφτεται για Εθνική αν και μάλλον θα πάει....περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με τον ''Ράστα'' και αν θα παίξει αύριο....
ελα ντε...εχεις δικιο φιλε...με ποιους μπορει ο Ολυμπιακος να κερδισει αυτην την υπερομαδα που λεγεται Καλαμαρια...με ποιους ρε παιδια θα κερδισει ο οσφπ την καλαμαρια?με τον παντο και τον κατσικοπουλο πως τον λενε και τον μενδρινο?ευτυχως που στελνετε και το γνωστο τριο ης διαιτισιας και εχετε σιγουρο τον αγωνα..ειναι ντροπη να εισαι με το καημενο ολυμπιακακι...
καλημερα νικολα....Σε καμποσο καιρο δεν θα ειναι τοσο δυσκολο ;)καλημεριζω ποδο , ψαχνω και τους υπολοιπους!!!
ποδο στην επομενη συναντηση φροντισε να ερθεις!!!
για εσενα ψαχνω το ξερω οτι ειναι δυσκολο!!!
αντε να δουμε....καλημερα νικολα....Σε καμποσο καιρο δεν θα ειναι τοσο δυσκολο ;)
Καλά τα έχω πάρει κανονικά με τις μακακίες ορισμένων ανεγκέφαλων. Πήγα μια βόλτα με το αμάξι και καθώς ήμουν σε ένα πολύ κεντρικό δρόμο της περιοχής μου ήθελα να στρίψω δεξιά σε ένα στενάκι. Ωραία βγάζω φλας αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν δείχνει ότι επιτρέπετε η στροφή δεξιά γιατί είναι μονόδρομος... Ρε παδιά έλεος είχαν κολλήσει 500 αυτοκόλλητα οπαδοί και μέλη συνδέσμων και της περιοχής μου που είμαι και εγώ μέλος. Κόκκινοι, πρασινοι, κίτρινοι είχαν καλύψει την πινακίδα παντού. Τέλος πάντων μπήκα και στα 5 πρώτα μέτρα ερχόταν προς τα εμένα ένας άλλος οδηγός. Ποιός έχει τώρα δίκιο; Πίσω μου στρίβει άλλος ένας και γίναμε μια ωραία παρέα. Ένας κάτοικος της οδου μας είπε ότι εμείς είχαμε μπει λάθος. Ευτυχός ο άλλος οδηγός χώθηκε σε ένα γκαράζ και περάσαμε.... Τι μακακία είναι αυτή εδώ και πολύ καιρό. Δεν το καταλαβαίνω αν θέλεις να βάλεις το σημάδι σου να φαίνεται βάλτο σε μια κολόνα ή βάλτο απο την πίσω μεριά της πινακίδας. Ευτυχώς που τα STOP είναι 8γωνα και ξεχωρίζουν.
με ποιους ρε παιδια θα κερδισει ο οσφπ την καλαμαρια?με τον παντο και τον κατσικοπουλο πως τον λενε και τον μενδρινο?ευτυχως που στελνετε και το γνωστο τριο ης διαιτισιας και εχετε σιγουρο τον αγωνα..ειναι ντροπη να εισαι με το καημενο ολυμπιακακι...
Καλησπερα φιλαρακι!!!1. Λεωνίδας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
71. Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
74. Τόμισλαβ ΜΠΟΥΤΙΝΑ
87. Μιχάλης ΣΗΦΑΚΗΣ
Αμυντικοί
2. Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ
3. Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ ΝΤΟΜΙ
4. Ντε Τζίσους Ζεράλντο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
5. Σάντος Κορέια Χούλιο ΣΕΖΑΡ
14. Μίχαλ Ρίζαρντ ΖΕΒΛΑΚΟΦ
15. Ραούλ Σανφελίξ ΜΠΡΑΒΟ
18. Παρασκευάς ΑΝΤΖΑΣ
27. Βασίλειος-Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
30. Αναστάσιος ΠΑΝΤΟΣ
35. Βασίλης ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
92. Κυριάκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέσοι
6. Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
7. Λουτσιάνο Μάρτιν ΓΚΑΛΕΤΙ
11. Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
19. Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
21. Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
24. Γεώργιος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
25. Φερνάντο Ντανιέλ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
28. Κριστιάν Ραούλ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
31. Αριστείδης ΣΟΪΛΕΔΗΣ
77. Μίρνες ΣΙΣΙΤΣ
Επιθετικοί
9. Ντάρκο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
10. Λιονέλ ΝΟΥΝΙΕΣ
20. Λευτέρης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
22. Κωνσταντίνος ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
23. Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
32. Τρεζόρ Λομάνα ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ
Αυτό είναι το ρόστερ του Θρύλου την στιγμή που μιλάμε....για καλοκαίρι:
Υπολογίζουμε τον Γκαλίτσιο και τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή....δικιά μου άποψη είναι η παρακάτω:
Φεύγουν:Μπούτινα(ελεύθερος)-Παναγόπουλος(δανεικός)-Ντομί(ελεύθερος)-Σέζαρ(ελεύθερος)-Λαμπρόπουλος(δανεικός)-Μενδρινός(ελεύθερος)-Βασιλόγιαννης(δανεικός)-Σοϊλέδης(δανεικός)-Κωνσταντίνου(ελεύθερος)-Ματσούκας(δανεικός).
Έρχονται:Τερματοφύλακας(ξένος)-Παπαδόπουλος(Άρης)-Κυργιάκος(ναι...ο γνωστός)-δεξί χάφ(μπάκ-απ του Γκαλέτι)-αμυντικό χάφ(μπάκ-απ Λεντέσμα-Στολτίδη)-αριστερός μέσος ακραίος(επειγόντως)-δύο(ναι...δύο) σέντερ-φορ όπου ο ένας θα είναι κλασσικός ψηλός(μπάκ-άπ του Ντάρκο) και ο άλλος περιφερειακός (άλα...Λούα(2)...)...φυσικά θα έβλεπα και τον Μπράβο αν μπορεί να βοηθήσει....αλλιώς θα έπαιρνα ΚΑΙ αριστερό μπάκ.....
ΥΓ--->Θα έβαζα και άλλους 2 αλλά για τους παρακάτω λόγους δεν θα τους βάλω για να φύγουν:
Πάτσα(τιμής ένεκεν...δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω...μακάρι να πέσω έξω)
Ζεβλάκοφ(πολυεργαλείο που δεν δημιουργεί προβλήματα...και φιλότιμος....)
Περιμένω τεκμηριωμένες απόψεις και φυσικά που διαφωνείται......