Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μετα το ντου στους φλωρους φασιστες της λατσιο,εχουν μπει καραμπινιερι στη μεση να τους γλυτωσουν :rockon:
URL]]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εδω χαζευουν οι ιταλοι και ακομα δεν εχουν μπει στο ολυμπικο τα αδερφια της οδικης
[size=20pt].ο αυτοκρατορας της ρωμης ειναι κοκκινος[/size]
URL]]

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ΥΓ--->Που τον θυμήθηκες τον Καψή???Ρε τί χρήμα έβγαλε ο τύπος χωρίς να ακουμπήσει το τόπι......

900.000 ευρώπουλα το χρόνο έπαιρνε ο απατεώνας... έχουμε κάνει κάτι :jerking: σε αυτόν τον σύλλογο... ασύστολες...

Αμ, ο άλλος ? ο Lara Garcia Dani ? Με 1.100.000 ευρώ το χρόνο ? Ο Καφές ? 800.000 ευρώ το χρόνο ?

:jerking: :jerking:

Ευτυχώς ήρθε ο Ilia και περιορίστηκαν αυτά...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
www.freesmileys.org] [/url] αριθμος μελους 421..τι να μας πεις ρε ψαρακλα???40 χρονια στα τσιμεντα ρεεεεεεεεεεεεεε..απο 5 χρονων πηγαινω στον ναο..
δεν λεει κατι αυτο με τα χρονια,μην γινεσαι γραφικος.τι ηθελες να πηγαινα πριν γεννηθω? :jerking:σεβομαι ολους τους ολυμπιακους ακομα και αυτους που καθοντε στον καναπε,οποτε μην ανυσηχεις  :woldman:

Επισκέπτης
δεν λεει κατι αυτο με τα χρονια,μην γινεσαι γραφικος.τι ηθελες να πηγαινα πριν γεννηθω? :jerking:σεβομαι ολους τους ολυμπιακους ακομα και αυτους που καθοντε στον καναπε,οποτε μην ανυσηχεις  :woldman:
πεσε ρε & περνε μην σου στειλω τον mampa28..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αστον αυτον,μου ειπε οτι γουσταρει τον ποδολαγνο γιατι του γλυφει τις πατουσες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άατα αυτά...εσένα έψαχνε..... :dancing: :dancing: :dancing:
Και μην σκύψεις και πάρεις.....μην αλλάξει γνώμη και έχεις τίποτα δυσάρεστα :helpplea: :helpplea: :helpplea:....άσε τον pleasure να λέει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ποδο γλυφει τον mampa28???

Δεν το ήξερες????Μαζί με τον...Έλβις....εγώ το ένα πόδι και ο Έλβις το άλλο....ααα...και τον dimitraki29 τον χέζει και τον κατουράει.... :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ναι ετσι μου εγραψε ο mamba,και μαλιστα ειπε οτι γλυφει τελεια.βιτσια ειναι αυτα,δεν πανε να γαμηθουνε κιολας τι με νοιαζει?
Μετά λες πως δεν τον ξέρεις...κουφάλα.....δεν θα ξαναμπώ αναμεσά σας....εγώ τουλάχιστον...κανόνισε με τον dimitraki29 να τα βρείτε μην φάς και εσύ καμιά ξεγυρισμένη...κουράδα.....

Επισκέπτης
ναι ετσι μου εγραψε ο mamba,και μαλιστα ειπε οτι γλυφει τελεια.βιτσια ειναι αυτα,δεν πανε να γαμηθουνε κιολας τι με νοιαζει?
ε πως δεν σε νοιαζει..γιατι εχεις επικοινωνια μαζι του???εγω εχω μαθει οτι εσυ του κανεις πασες "μερακληδες"..τον ποδο εσυ του τον εστειλες???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ε πως δεν σε νοιαζει..γιατι εχεις επικοινωνια μαζι του???εγω εχω μαθει οτι εσυ του κανεις πασες "μερακληδες"..τον ποδο εσυ του τον εστειλες???
Είσαι και εσύ μιά κουφάλα....πρόσεξε γιατί είναι ακόμα...''συνδεμένος''....μην καλέσω και το βαρύ πυροβολικό με κωδικό όνομα...κωλοτούμπας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

το βιτσιο σου δεν κοβεται,παλι θα τον παρακαλας και θα παιρνεις τηλ τον gayboy να σας τα ξαναφτιαξει,ασε τωρα

Στείλε με πμ το τηλ του gayboy..... :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αει γαμηθειτε ρε..μολις μπηκα ειδα το αβαταρ του transsilvia & εκανα εμετο..ουστ παλιολουγκρες..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σήμερα ήταν απο τις ποιό καλές ημέρες εδώ μέσα....απίστευτο γέλιο....ντομάτιασες και αρκετούς..... :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ--->Ο δωρητής σε καλεί αδερφέ....πήγαινε..... :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom